www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Кметски и полицейски произвол в село Ситово

Страници: (8) « първа ... 6 7 [8]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Кметски и полицейски произвол в село Ситово, Копирано от страницата за с.Ситово
anti666
Публикувано на: 20.11.2024, 12:20
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 2 435
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06

Тоя Стаменов трябва да е новия императорски наместник в Ситово. Търсел бил Плитката, виж ти! Естествено като височайша особа, живееща в облаците, не ги знае там плебеите по име и просто търси някоя си нищожна плитка да я смачка. Но не й знае името, понеже е незначима измежду множеството низши създания.
Гусин Стаменов, ваше светейшество. Да се свети името ти и на твоя масонски господар от Първенец - Чикията. Какво ще правиш с Плитката като я намериш? Ще я екзекутираш публично или ще я предадеш на 1 РПУ, за да бъде наказана с цялата строгост на закона, че те нарекла педал?
Верно много нечисти твари са припълзели в това планинско селце. Чак цял масон-темплиер се е довлякъл.
PM
anti666
Публикувано на: 20.11.2024, 12:28
Quote Post

Отдаден

Участник # 700

QUOTE (Йордан_13)
Moшеника: "Аз ще стана кметски наместник на Ситово, защото имам връзки по високото".

Абе тоя Мошеника, не поумря ли малко миналата зима? Та не успя да стане наместник. Да видим кой от тия ще даде фира тази зима. С малко, но редовно както се казва.
И верно ли че до скалата на "Света Петка" темплиера е направил кенеф (нужник както му викаха някога)? Това не беше ли свещено място също., как кенеф smil3dbd4d8676346.gif
PM
Йордан_13
Публикувано на: 21.11.2024, 21:24
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 718
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (anti666 @ 20.11.2024, 15:28 )
QUOTE (Йордан_13)
Moшеника: "Аз ще стана кметски наместник на Ситово, защото имам връзки по високото".

Абе тоя Мошеника, не поумря ли малко миналата зима? Та не успя да стане наместник. Да видим кой от тия ще даде фира тази зима. С малко, но редовно както се казва.
И верно ли че до скалата на "Света Петка" темплиера е направил кенеф (нужник както му викаха някога)? Това не беше ли свещено място също., как кенеф smil3dbd4d8676346.gif

Има кой smil4334ad8a149e0.gif За умиралката, в таа държава винаги има кой, оти сички са пеераси! smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif Кенеф, да. И не само, едно зъбчато колело има забито на двора, а камбанарията се сдоби с часовник... за да отброява последните дни на некои ора;))) Жалко е, че камбаната не е вързана с часовника, за да бие на умряло;)))
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 29.12.2024, 0:25
Quote Post

Админ

Участник # 544

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/...t-7-dni-2390979

Аз имам нюх за тия работи. Знам га Небето обръща дебелото на сопата и овреме си бия дърмите. Бех сигурен, че ще има кекс на сухо. Не съм сигурен, че требе да участвам в изтърпяването на подобни наказания;))) Де се казва, свърших си работата, Небето ме изчака и след мене, потоп;))) В крайна сметка, Михаиличенко требе се досети, чи възмездието на Небето може да приеме секакви форми и да се откаже от масонските си мераци заедно с Румен Радев и Георги Гергов. Същото важи и за другите мераклии от ГЕРБ, тамплиерите и секакви други езотерични дружинки с масонски привкус имащи си и политически партии. Ситово да има 7 човека. Горе-долу са толкова. Мога да броя, но и да пропусна некой друг. Не си мислете, че, ако бехме там, щехме да бъдем преброени;))) Нас не ни броят, затва и ние не ги броим за хора. Става дума за селото, не за Крива река;))) Дано ви разчистат пътя да мой са метнете със западняците за 31-ви вечерта и да гръмнете по некоя конфета;))) Инак, ша гърмити доле, а тва не се аресува на Михаиличенку. Аз така тълкувам тва "на ръба на търпението".
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Възможно ли е PR-ът да бъде по-важен от грижата за хората?

В Ситово проблемите с електрозахранването продължават вече 12-ти ден.

https://rodopi-info.com/vazmozhno-li-e-pr-a...qK-BF3Q6QUGue4w

Ситово немаше ток от 21 декември на обяд, а клетката с телефонията падна, некъде към 16.00-16.30 сет следобяд.
;))) ;))) ;)))
Вижте сега, ако Небето трябва да избира между мен и останалите ще избере мен, защото аз мога да му служа, а останалите винаги ще служат на себе си, искайте дивиденти от същото това НЕБЕ, пак за себе си. Но, аз, мога да му служа без дивиденти и го правя. Дали обаче в този порядък, Михайлов-Стаменов-Чакъров и назначените от тях подизпълнители и взаимосвързани лица могат да служат безкористно и без дивиденти на хората, не знам... Доколкото ги познавам като психология, не;)))

PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Две седмици без ток в Ситово – Хората в отчаяние, ЕВН се подиграват

https://newspoint.bg/dve-sedmiczi-bez-tok-v...y1lIpQC0E4bLkWw

A-ха-ха-хааааааааааа... Статия от сайт принадлежащ на Христо Терзиев отговарящ за снегопочистването в Ситово;))) Абе, вие, добре ли сте? Че сте прости и невежи люде се вижда от качеството на статията, която написана с цел да възхвали Стаменов, но всъщност го унизява!;))) Но, освен, че сте прости, сте и недобре с психическото здраве! Тази "статия" не е просто скалъпена, тя е идейно и граматически отчайваща. Честно казано, аз се отчаях, докато я четях;))) Стаменов е един наместник и като наместник, той има определени разписани от кмета на Община длъжностни характеристики. Когато сложността на работата надхвърли тези негови правомощия, той трябва да уведоми с докладна, устно, на крака, кмета на Общината или шефа на ОС, ако го няма кмета, т.е. решението на проблема да отиде на по-високо ниво. Държавната, част, от която е и местната администрация си има административна йерархия, нали така? Стаменов са борил, звънял им, ама те не идвали... Ами, отнася въпроса на по-високото ниво! Ама, дори не е звънял, да ви кажа. Защо? Ами, питайте ловната дружинка от с. Първенец. Когато го попитали: - Абе, няма ли да отидеш нагоре, да видиш какво става (ами си дошъл тука с нас да се забавляваш с пушка в ръка) ? Той отговорил: "Абе, еби им майката! Да се оправят!" Вижтя ся, не ме разбирайте погрешно, подобен непукизъм, мен ме устройва;))) Проблема са статиите, като тази, в които се пишат глупости. По-добре си мълчете и не разлайвайте излишно кучетата. Защо? Защото, Терзиев, ако не почистите селото добре и както трябва, ЕВН не могат да си вършат работата! А, не можете да почистите, защото пък Стаменов и Чакъров не чистят падналите дървета, т.е. те също не си вършат работата! Ясно е, че Михайлов и Стаменов го правят, всичко това, за да накажат "онези двамата, дето много им знаат устите", което още един път говори за качеството на човешкият материал идващ към Ситово от селата Първенец и Извор! А също така говори как се осъществява преса и натиск върху инакомислещите, за да не останат такива и останалите да гласуват правилно, т.е. да имат правилно поведение. Нали сте, наясно, че бетонните кубчета са незаконно стоварени в Ситово;))) Всяко действие с тях е незаконно. Туризъм в Ситово, няма да се развива. Той не ни е нужен. Защо? Защото Ситово не е нито село Първенец, нито село Извор;))) Правете си, долу туризъм! Или до Бойково, максимум. Ние, не искаме. Имаме други виждания за селото. Ако на вас ви пречат животните, на нас ни пречат туристите.
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Коалиции от интереси: Новият съюз „ДАР“ и съдбата на ГЕРБ в Родопи

https://newspoint.bg/koaliczii-ot-interesi-...yXhG0w&sfnsn=mo

Община "Родопи" не е била никога, нищо повече от личен интерес. Близки или сходни лични интереси образуват група с групов интерес, те формират съответните местни сдружения и партии, в които влизат хората, които имат пари придобити по един или друг начин. В случая, обаче, не трябва да търсим само на местно ниво, феномена. В този случай, той е отражение на случващото се на върха на държавата. И е отговора на това случване, реакцията. Не бива да забравяме факта, че Бойко Борисов и Румен Радев се сношиха именно в Община "Родопи" и формираха модела на днешното редовно правителство, между ГЕРБ§БСП§ИТН§ АПС на Доган. Кокалната колаборация на върха на държавата между ГЕРБ и БСП, отражение на тази в Община "Родопи" премина всички политически червени линии, разми всякакъв образ и физиономия, които дават идейна и принципна различимост на политическият субект и е съвсем нормално, тя да се спусне, надолу, отново към местната власт реализирайки вече Принципа на Безпринципността;))) т.е. на личният и групов икономически интерес. Политиката вече има финансова и икономическа, а не, идеологическа основа. И тук вече въпроса опира до това към кой Патрон принадлежиш, чий си;))) Ако не си крепостен към някой местен патрон, ти си Никой, реално не съществуваш. Затова, трябва да захвърлиш всякакви разбирания за свобода, свободен избор, да се закрепостиш съзнателно, да получаваш трохи под формата на заплата или малък пай и да си кюташ безметежно, да ти се решават определени лични и семейни въпроси без проблем и без да се налага да буташ "кеш". Защото си "наше момче" или "човек на еди кой си". Нищо ново под Слънцето е това, но е принципа на Стабилитета в 21 век;))), който е повторение на феодалният принцип, но на кой му пука за това? ;)))
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 24.2.2025, 14:13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Да я публикувам тук, че в интернет вилнеят душманеsmil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif боде ги в утките, некои женуря написаното;)))

https://newspoint.bg/tragediya-na-novopostr...TO23p1mpZ-l-1aw

А, не! На пътя не искаме мантинели! Мантинелите затварят всякакъв достъп до гората, затварят подходите към черни пътища, пътеки. "Европейски пътища" АД с безобразното си риене на скатовете, създаване на дълбоки канавки заради свещеният асфалт оряза десертки подходи към стари пътеки, които ние си знаехме! Сега требе да копаме стълбички;))) Второ, никой не е канил никого нагоре! Когато пътя е с дупки се кара бавно и внимателно, когато пътя е асфалтиран, всякакви ниски, високоскоростни западни автомобили нахлуват с бърза скорост в селата, какъвто случай имах наскоро с некви лайнарчета, пикльовци, които подкарали и едно момиче вътре и онова ми зее... Не ми зей мърло, чи кат сляя, на сички ви ша натроша мантинелките;))) Та, "Европейски пътища" АД на ОПГ "ГЕРБ", стори Великото Зло! Не ги искаме в района! Да се махат! Не искаме секва паплач в района! Да се махат! И сега си представете: аз аварирам, наоколо само мантинели;))) Кола нагоре не се бута;))) Заебавам колата, запречвам пътя и си поемам пеша към Ситово, а в нея се забиват десетки пеераси фучащи с бясна скорост откъм Пловдив. Катастрофата ще е апокалиптична. Ма, боли ма, кура. Вервайте ми, в едно съдебно дело, ще докажа, че вината е изцяло на "Европейски пътища" АД, ОПГ "ГЕРБ" и това, че не ми е осигурен алтернативен черен път, да се движа само аз;)))
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 25.2.2025, 19:02
Quote Post

Админ

Участник # 544

Режим на водата в Широка лъка заради пуснати чешми срещу замръзване
Това източило голям процент от водоизточника на селото
https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/670796-rez...5eAflprxqwrpnpA

Пиераси, ми тва си е традиция в целите Родопи;))) Сега, обаче започва да става проблем. Никога не е било, чешмите да не текат леко през зимата, дори тези за обществено ползване се пускаха и това не източваше каптажите. Защо? Защото вода имаше в изобилие. Но, вече няма. Затова си го кажете ясно: Обречени сме, в България водата изчезва, а не да санкционирате хората. Те си живеят според традициите си, каквито в града няма. Тези хора, при тази политика на репресии на държавата, един ден ще дойдат зимата всичките пак в Пловдив и ще претоварят помпите в Оризаре, Йоаким Груево и къде беше другаде! Защото Пловдив не се захранва от язовира на великият хидроинженер Амедааа Доган, а от помпи с ток!;)))
Разбира се, не се казва за качеството на водата от тези помпи - канцерогенна и токсична. И така, в момента тече кампания за сплашване на хората живеещи по места, да си спрат водите дето текат срещу замръзване по чешмите, за да има, евентуално неква вода за приходанете от Пловдив напролет и лятоска. И ако сега, нема вода, кво правим лятоска, гато горе, ша са напълни с приходане? И се пуска разни пенсионирани милиционери, които да врескат, да плашат ората с телевизии;))) и с МВР;))) и как, едва ли не, скъпоценният той, немал вода и всички требе са юрнат, а го почешат по топките;))) Почешете го с едни гьостерици. Докато дойдат неговите приятелчета ултраси и ша е умрел;))) И една слушалка на МВР - долу!;)))
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

https://bnt.bg/news/horata-ot-selo-boikovo-...AXvzOE5MyZ5Igqg

Ха-ха-ха... Същото дрънкане, каквото чуваме в Ситово, явно някои хора имат изградена милиционерска мрежа, по която си обменят глупости. Нали, искате възраждане на селата?;))) Еми, до тва води "възраждането" ;))) Никой нема да тръгне с кобилиците с менците. То, навремето, имаше вода, обаче селата беха с низходящ демографски тренд. Затова, водата си стигаше. Но, започна "възраждане", "възраждане" чрез механичен прираст! Какъв е слогана на това? А, да: "С децата на село и смело";))) Има такива ентусиасти, ама те са натрупали некви пачки и затва са "смели":))) Оставете ги, без пачки и ще видите, колко бързо ще се спешат отново към града;))) Затова, тук имаме "възраждане в съвремието", не във времето на кобилиците и менците и къпането веднъж на месеца или на три месеца;))) Пловдив се "възроди", т.е. нажибка са с ора, секви, от всички краища на България. Стана невъзможно да се живее в Плводив, и а юр, нагоре. Г-да, за какво ви е, да избягате от Хасково, за да ми дойдете след тва на Ситово? Хм? Секи иска, я парцелче, я виличка, я сглобяема къщичка и да живее в нея, като в града;))) само че, на теферич. Абе, ако душата е в Рая, хуя, няма как да е до края, защото нищо съвършено и вечно, нема на тоа свет! А, какъв беше първият интернет слоган? "Бойково - открий своят Рай". Ама, нали се досещате? Всеки почна да открива своят Рай на едно и също място и Раят стана АД! ВИК да реши въпроса, като се стопи снега, вода ще има;))) Ххм, поживьом, увидем;))) Мога да ви каа, чи няма фючър, ама така или иначе, нема да повервате.

PMEmail Poster
anti666
Quote Post

Отдаден

Участник # 700

https://blitz.bg/obshtestvo/krv-se-lee-ozve...ews1076025.html

Изгледайте този поучителен клип, без да четете заглавията. "Озверяла учителка" и прочее простотии. Ся, какво виждате там. Едно пеерасче репортерче решило да си прави репортаж. Естествено, то не смее да прави такова на някое длъжностно лице, министерски задник, защото охраната му ще му опъне ушите. Но пред възрастна жена е много смел. Сега, лелчето много правилно си го ухапа, но преди това трябваше да му вкара един ъперкът и да го свали на земята. След това задължително жалба в МВР че се е почувствала застрашена поради плътното и агресивно доближаване от непознат субект и е трябвало да се самозащитава.
Защо го пиша в тази тема? Преди време едно подобно пеерсаче, което жена му го беше направила рогоносец чак по кметска линия, реши да опита нещо подобно с Йордан пред дома му. Само бързата намеса на палавата му жена, кметската наместничка го спаси да не му направят главата плоска с лопатата.
Сега, най интересното в случая е, че мъжлето, рогоносеца де, наместо да изпълни заканата си и да отреже на Йордан киката в честен мъжки двубой smil4341944e6b0c8.gif побързало да ходи да се жалва в МВР-еее. Със сигурност и репортерчето ще направи подобно.
Но! Всеки българин има правото на самозащита, дадено му от Небето, както и от закона. И ако личното му пространство (както с учителката) или дома му са застрашени от нахлуващ агресивен субект, има правото на самозащита. И това не го решава МВР, само защото според тях тоя или онзи били "лоши", а от съда. Така че лелката - директно контражалба и бележка от психолог, че е стресирана и се страхува от това леке.
PM
anti666
Quote Post

Отдаден

Участник # 700

"Когато пътя е с дупки се кара бавно и внимателно, когато пътя е асфалтиран, всякакви ниски, високоскоростни западни автомобили нахлуват с бърза скорост в селата, какъвто случай имах наскоро с некви лайнарчета, пикльовци, които подкарали и едно момиче вътре и онова ми зее..."

Такива лайнарчета, само защото татенцето е купило кола или са направили някакви пачки от далаверки, като отидат в Планината си мислят, че местните са някакви туземци и трябва да обслужват глезотиите и превземките им. Само че хоп - нещеш ли, наскачат на БЪЛГАРСКИ ТЕНГРИЯНИН.
И тогава ядат дървото. Както казахме, вече ни е паднало пердето и няма карми, марми и прочее. Всеки който ни пречи да си изпълняваме Мисията - в канализацията. Някои се опариха вече и си научиха урока, но поради духовното оскотяване в България, винаги изкача по някое ново, тъпичко но нагло същество. Което краде от енергията и ни кара да се занимаваме с нищожната му персона. Затова Небето започна да ги удря още преди да са отворили зъбките. Мошеника умре, нали? Убиха го защитните Сили. Небето го ликвидира, преди да почне много да пречи. Пречи ли? Долу smil3dbd4e5e7563a.gif Да се готвят там следващите, те си знаят кои са.
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (anti666 @ 3.4.2025, 4:12 )
"Когато пътя е с дупки се кара бавно и внимателно, когато пътя е асфалтиран, всякакви ниски, високоскоростни западни автомобили нахлуват с бърза скорост в селата, какъвто случай имах наскоро с некви лайнарчета, пикльовци, които подкарали и едно момиче вътре и онова ми зее..."

Такива лайнарчета, само защото татенцето е купило кола или са направили някакви пачки от далаверки, като отидат в Планината си мислят, че местните са някакви туземци и трябва да обслужват глезотиите и превземките им. Само че хоп - нещеш ли, наскачат на БЪЛГАРСКИ ТЕНГРИЯНИН.
И тогава ядат дървото. Както казахме, вече ни е паднало пердето и няма карми, марми и прочее. Всеки който ни пречи да си изпълняваме Мисията - в канализацията. Някои се опариха вече и си научиха урока, но поради духовното оскотяване в България, винаги изкача по някое ново, тъпичко но нагло същество. Което краде от енергията и ни кара да се занимаваме с нищожната му персона. Затова Небето започна да ги удря още преди да са отворили зъбките. Мошеника умре, нали? Убиха го защитните Сили. Небето го ликвидира, преди да почне много да пречи. Пречи ли? Долу smil3dbd4e5e7563a.gif Да се готвят там следващите, те си знаят кои са.

Днес сънувах един сън, как наместника са развихря в Ситово вследствие вашите неистови и неврастенични врясъци как Ситово не е опраено;))) Тоз наместник, истински върлищенски демон подкрепен от местните двама дръти пеераси, дойде в Ситово с един багер, с една голема телескопична кофа, чието рамо, ехеее от Гоговската чешма кат застанеше стигаше чак Аязмото. Шума, която вдигаше таа машина беше невъобразим, но явно тва радваше дъртити педали. Най-интересното е, че този багер не започна веднага с пътищата, а с къщите ;))) Какво правеше с тях? Ами, започваше да ги бута с кофата. Не знам защо. Явно тук става въпрос за омраза, неистова омраза към определени хора, защото наблюдавах как бутна една къща до дъно, барбар с основите. По едно време, кофата се появи застрашително към нашата къща и а-ха да я бутне, както аз съм вътре, но изведнъж са спря, мина отляво, люшна са към стената и са спря. Машината угасна и излезе от нея оня пеерас и нахлу в къщата, кат ми държеше неква сметка. Чи кат скокнах, фанах го за гушата и както са дави кат куче, го измъкнах кат парцал навонка и го форлих надоле;))) Пеерас;))) Ма, га гледам, аууууу пътят до нас, разкопан ли, разкопан, ма то копане да видиш и това копане беше оголило едни скали, абе буквално скалистият път беше станал една скалиста падина, интересното е, защо в горният му край имаше опит за асфалтиране (явно това са плановете в нечия проста селска глава). И там между скалите, ха-ха-ха са показа археологията. Една антична, по-скоро късноантична римска плоча, правоъгълна, леко изтъркана, на нея беше изобразена неква процесия от хора, фигурите беха леко изтъркани, ама си личаха, имаше и други работи, т.е. сериозна археология и работата по пътя спря, завинаги поради археологията и си остана една такава разкопана скалиста падина. С това всичко, абсолютно всичко приключи, тоа пеерас изчезна, но щетите беха невъобразими за селото. Миналото му го защити от едно окончателно разрушение под давление на върлищенският дрът пеерас и подопечните му местни дръти пеерасчета. Сънят бе доста ярък, явно страшното иде, т.е. оправията, за която се плаче по групи и страници с името "Ситово".
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 16.4.2025, 10:41
Quote Post

Админ

Участник # 544

https://nocorruption.net/95-ot-tekushtite-r...jB4O4sdsh8hQpVQ

Днешният българин е много смешен;))) Първом ги избира с огромно мнозинство и то такова, че позволява на Михайлов да си формира и удобен ОС с председател другият болшевик, тюркмена Маринов. Той е от един район, в който болшевишкото движение е имало силно въоръжено присъствие под формата на партизански групи и отряди, чиито паметници стоят по полите на Сърнена гора. Умните гласоподаватели, които не са прости селяни, никога не правят така, никога не делегират толкова много власт в една група от хора, защото тогава това им се връща под формата на терор от всякакъв род над самите тях. Властта трябва да се делегира, поне според мен, по-равно сиреч да има силен ОС опортюнист на кмета;))) за да не може всичко да се решава, само от него или от стоящите зад него, а в случая знаем, кои са те. Това води до известна неефективност в работата на Общината, но пък избирателите са по-малко потърпевши, докато, когато Общината стане ефективна:))), електората го отнася доста драстично. Същото е и с управлението на държавата: никога не делегираш "вся власт Советов", защото това веднага се обръща срещу теб. Когато властта се занимава със себе си, електората е свободен да добрува, защото натиска върху него е в пъти по-малък, а повечето хора, които изграждат себе си като значими личности чрез присъствието във властта, остават значими само за самите себе си и не ти серат върху главата.
PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (8) « първа ... 6 7 [8]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020