Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) 1 [2] 3 ( последно съобщение ) |
Връщаме се в положението от преди 1990, Антимафиоти удариха топъплоудъри
bobired |
Публикувано на: 8.5.2006, 9:58
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 125 Участник # 34 Дата на регистрация: 23-July 05 |
Да видим как борците с организиранта престъпност ползват интернет:
дневник Явно обикновените потребители им забавят скоростта на трафика и ги арестуват , за да си дърпат по-бързо. Е, все още има хора като Sinclaire, които ще кажат "Ама те се борят с гадните пирати!" Браво, борци! |
||
bobired |
Публикувано на: 8.5.2006, 12:19
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 125 Участник # 34 Дата на регистрация: 23-July 05 |
Постепенно ще си кажат крайната цел
news Да живее демокрацията и свободното разпространение на идеи и информация! Като добавим и наскоро приетият закон за влизане по домовете на хората БЕЗ прокуроска заповед, става много интересно. |
||
bobired |
Публикувано на: 8.5.2006, 12:37
|
И понеже няма нищо организирано от обикновените потребители, НСБОП (националната служба за борба с ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ) се прекръщава на НСБОП (национална служба за борба с ОБИКНОВЕНИЯ ПОТРЕБИТЕЛ)
|
Хунор |
Публикувано на: 8.5.2006, 13:50
|
||||
Участник Група: Изгонени Съобщения: 491 Участник # 14 Дата на регистрация: 13-July 05 |
-------------------- "???????? ?? ???????? ???? ?? ??????,
?????????? - ??? ?????????? ? ???. ????????? ???????? ? ????????". ??? ??? |
||||
Гост |
Публикувано на: 9.5.2006, 4:40
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 5 Участник # 366 Дата на регистрация: 9-May 06 |
Да ви кажа честно,това всичкото ми прилича на котешки каваци за пред Евро Съюза.
А,относно това дали трябва да се плаща или не: Съгласете се че за да се заснеме(създаде) един филм,са нужни доста средства.Логично е,възнаграждението на създателите му да дойде от потребителите.Да речем,даден филм ми харесва.Оценявам работата на хората които са го създали.Да платя авторски права е единственото което мога да направя за тях,за да продължат да ме радват с произведенията си. А,ако даден филм не ми харесва,просто няма да си го купя,но няма и да го тегля...Просто моята скромна гледна точка... -------------------- "??? ????????, ??? ??????..?? ??????? ????? ????? ? ?????? ?? ?? ???? ????? ?? ? ??? ??? ????!"??.?????
www.rezervaciq.com
|
Eлена |
Публикувано на: 9.5.2006, 7:39
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 138 Участник # 213 Дата на регистрация: 13-December 05 |
-------------------- ???! ??????? ? ????!
|
||
bgskin |
Публикувано на: 9.5.2006, 9:25
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 |
Създателите на филма, режисьорите на филма. Я стига. Кои са създателите режисьорите и сценаристите на филмите? Роднините на Яшу от Назарет. От тях трябва да се взима всичко, да не печелят, защото те са нашия най-голям враг. Е да кофти е да пиратстваш български филм, при условие, че вече няма такива. Но ако нямаше свободен даунлоуд, нямаше да мога да гледам прекрасния филм "Вчера" по три пъти на седмица. Да има и момент, в който ако наистина ми хареса било то музика или филм, бих си купил оригиналния диск, само за да се похваля на някой дошъл ми на гости. :) Но в крайна сметка, споделянето на нещо не те прави престъпник. Ако дам аз една книга на ЛЕМС да я прочете, пак ли съм престъпник? Защо никои не хваща споделящите члага или някаква друга българска музика, а се заядоха с хората, които споделят еврейски филми. -------------------- ???? ??? ??????? ?? ???????? ?? ??????????????, ???????? ???????? ?????? ?? ??? ????? ?? ???????????.
|
||
Гост |
Публикувано на: 9.5.2006, 16:42
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 5 Участник # 366 Дата на регистрация: 9-May 06 |
bgskin,нещо такова имах предвид...Аз не им гледам филмите...на кино не съм ходил от 12 години...не бих ги купил,но не ги и свалям...Виж,за филми които си заслужават бих дал пари,но чесно да си кажа,само в случай че са ми в излишък(парите) :)
А между другото,ти спомена филма "Вчера"...Чудя се,ако си купя оригинално копие,къде ли ще отидат парите...май не и там където трябва... -------------------- "??? ????????, ??? ??????..?? ??????? ????? ????? ? ?????? ?? ?? ???? ????? ?? ? ??? ??? ????!"??.?????
www.rezervaciq.com
|
Иван |
Публикувано на: 9.5.2006, 17:03
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Ето къде е коренът! Ние трябва соковете им да спрем. Не може заради 0,1% от продукцията на Холивуд, която според нас била читава, да оставим да живеят останалите 99,9% зараза! Нима ще проявим такъв двоен стандарт спрямо злото? Надявах се с коментара си за авторското право и рекламите да ви насърча да обхванете цялата картинка. Приятели, българите могат да мислят. Не вярвайте, че обществото е един много сложен организъм, който е по-високо стъпало в еволюцията. Светът не може да се обхване в безкрайните си проявления и сложности от един човек, но обществото не е светът и може! Неразличаването на света от обществото, води до неразличаване на Божествените от човешките закони. И по-конкретно в този момент, на нашата планета хората бъркат законите на Сътворението със законите на Демона от Бездната. Хората забравят, че колкото и сложно да е обществото, колкото и да е "развито", то няма да замени личната еволюция. Карат ви да изпитвате някакво успокоение, че бидейки членове, на "развита" цивилизация, вие самите сте развити. Има ли по-голяма простотия от това. Нима е възможно обществото да е развито и да се състои от невежи и деградиращи индивиди! Ето за това разнищваме Матрицата (обществото). Искаме да идентифицираме всички нейни проявления и да се убедим, че прилепяйки се към нея, изгубвайки индивидуалността си, ние въривим назад, деволюираме, а следователно обричаме на същото и обществото. Филмът "Вчера" е полезен и не струва $300 000 000, колкото "Титаник". Полезното е идея, мисъл. Тия неща са нашето истинско богатство, а не струват нищо. Който казва, че трябва някой да ни плаща за мислите ни и идеите ни, значи се опитва с чужда пита помен да прави, иска да продава Бога. Паразитите не само, че нямат идеи и мисли, които да са полезни, а искат и да им плащаме за вредите, които ни причиняват. Аз казвам |
||
Янга |
Публикувано на: 9.5.2006, 18:32
|
Участник Група: Участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 |
Аз филми рядко тегля, защото не съм голям почитател на сегашните американски боклуци, но пък за сметка на това имам доста GB с музика в MP3 формат. Налага ми се да тегля от p2p програмите, защото е абсурд в България да намеря всичката музика, която ме интересува в оригинал. Каквото мога си го намирам оригинално, но то е много малка част... Не съм mainstream music fan, какво да направя - да прослушам чалга и поп освен? Тогава мога да си набавя почти всичко на лицензирани дискове... Още повече не съм тръгнала да я продавам тази музика за 2 или 3 леа диска, както правят няколко квартални гъзарчета... Ако тръгнат да тикат всеки рецидивист като мен няма да им стигнат килиите и трябва да строят нови затвори...
Сега милата ни полиция е решила да се прави на интересна като отвлече вниманието ни от неразкриването на много други изключително тежки престъпления. Всяко чудо за три дни - ще хванат няколко хлапета с по 2 - 3 незаконни филма за назидание и ще се свърши. Помните ли, преди години ни плашеха със същите акции, а то какво стана - free сървърите продължиха съществуването си, появиха се торрентите, а търговците на дискове на пл. Славейков в столицата продължиха необезпокоявани търговията си. Даже вчера като минах пак си бяха там... Във вестника днес имаше пак статия за пиратството - щели да дават от 6 месеца до 5 години затвор. А на изнасилвачите и педофилите най-много да дадат 6-8 годинки или въобще да не ги хванат, което е най-вероятно. Статия на съседната страница гласеше "Осъдиха детеубийца на 4 години затвор"... Пак казвам, тези глупости са за замазване на очите и прикриване на тежките престъпления като си мислят и че така ще си придадат важност. Всички знаем на какво ниво е полицията и съдебната ни система, така че се чудя кой заблуждават всъщност? Няма да се оправи положението, няма да намалим престъпността и да превърнем България в мирен рай ако си изтрием филмите и музиката от компютрите... А някои продукти наистина не си заслужават плащането, както писаха по-горе... |
100именъ |
Публикувано на: 9.5.2006, 23:09
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 179 Участник # 53 Дата на регистрация: 28-July 05 |
Как можа да кажеш, че чалгата е музика? Но това не е чак толкова фатално... как можа да кажеш, че е българска? -------------------- ?????? ? ??????!!!
|
||
bobired |
Публикувано на: 10.5.2006, 8:24
|
||||
Брей какви въпроси си задава главния прокурор |
||||
Eлтимир |
Публикувано на: 10.5.2006, 10:21
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Нека да го кажем на ясен и разбираем български език. Ако някой предложи на друг нещо безплатно и другият го вземе, според българоубийците това е престъпление. На българина нищо не бива да се дава безплатно. От българите трябва да се смъкнат седем кожи и накрая тоя съсипан народ да измре и от него да не остане нищо. Това ни казват и искат да ни внушат, че е законно. Да, законно е хиената да изяде човека, ако човекът й позволи. Това е законът на Джунглата - изяж, за да не бъдеш изяден. Някога нашите деди не позволявали да бъдат ядени от хиени. Днес ние позволяваме. Та на всичко отгоре разни демокрадци и либералковци ни втълпяват, че това е съвсем нормално и в реда на нещата. А ние вместо да се опълчим срещу поредния антибългарски акт, сме взели да философстваме.
Разберете, полицията е превърната в криминална организация, командвана от криминален престъпник, който като се напие, пикае в шадраваните. Лъжете ги както можете и не се оставяйте да ви надвият. Вие сте по-умни от тях и можете да ги надхитрите, стига да поискате. Да има нещо неясно? -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 10.5.2006, 11:00
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
При мен DC++ отдавна изобщо не иска да работи. И на трите ми уиндоуса!
-------------------- |
Янга |
Публикувано на: 10.5.2006, 16:23
|
Участник Група: Участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 |
При мен DC++ си рабоtи по цял ден, но аз български хъбове не посещавам.
Ако програмата не иска да работи това може да е заради самия доставчик или пък активиран firewall. |
Страници: (3) 1 [2] 3 |