Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
http://video.google.com/videoplay?docid=2357448098, http://video.google.com/videoplay?docid=
Вълчан |
Публикувано на: 1.5.2006, 23:19
|
Читател Група: Изгонени Съобщения: 28 Участник # 143 Дата на регистрация: 13-October 05 |
|
Севар |
Публикувано на: 2.5.2006, 0:42
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Като стана дума за видео, видяхте ли гадната изцепка на Петър Биберон от миналата седмица по "Господари на ефира"? Егати боклука е тоя!!
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 2.5.2006, 9:05
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Ами Пешо Бръмбара цял живот с буболечки е общувал и затова такъв ненормалник се е оформил. С каквито се събереш, такъв ставаш.
-------------------- |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 2.5.2006, 14:56
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Добро е според мен филмчето за масоните. Не всичко успях да си преведа, но като цяло добре са направили връзката със Сатаната.
Най-отвратителното е как на Кенеди куршума му раздробява главата и хвръква облак от телесни течности във въздуха. До сега мисля, че толкова от близо не са давали тези кадри за убийството. Някъде бях чел, че истинската причина за убийството на Кенеди е решението му да национализира федералния резерв, който знаем че е консорциум от частни банки на различни световни евреи. Понеже се е усетил, че федералния резерв е основната причина за всички злини . Това да можеш да печаташ долари колкото си искаш не е за изпускане и би довело не само до едно убийство , ами и до група войни. -------------------- |
LETO |
Публикувано на: 4.5.2006, 19:36
|
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
Филмчето е много добро и информацията е систематизирана. Има отношение с наща дейност така, че ако някой успее да го свали (аз не успях), не е лошо да го имаме на сайта.
-------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|