Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (29) « първа ... 24 25 [26] 27 28 ... последна » ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Йордан_13 |
Публикувано на: 6.8.2020, 9:11
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 719 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
"Борисов беше последният спасител. България е на прага на национална катастрофа и трагедия..." А-хахахахахахаха, ахахахахахахахахха... И този е бил конституционен съдия! Трагедия! "ЕК безсрамно мълчи. Западът предаде Борисов"... А-хахахахахахаххх... Марков, нали това е твоят Запад, същият който Бойко обслужи със своето "европейско развитие", който такива като тебе казваха, че той - Западът е единственият път и спасение за България?. Как така, изведнъж го предава?;))) https://www.24chasa.bg/mnenia/article/8882422 "Всеки трябва да е готов за ход назад. Но партньорите ни са на друго мнение", обясни Дончев." Спомняте си, когато бе конструиран "Борисов 3" каква бе основната цел на Винкелът Балевски - Бойко да си завърши поне един път мандата;))) Аз бях изумен от подобно житейско верую на въпросният типаж - да научим Бойко да управлява, че да си завършва мандатите. Но имаше и нещо друго: ние ти даваме Стабилитет, Бойко, ти ни даваш най-големата порция от курбана в казана! Томислав Дончев: Има междинен вариант за оставка в края на септември За нас няма лесен избор, заяви вицепремиерът Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2020/08/06/tom...eptemvri.458930 Анонимен преди 3 минути Проблемът не е в Герб. Досега Бойко отдавна да е дал оставка и тръгнал на избори. Проблемът е в измислените патриотчета и русенски воеводи. Много добре знаят, че повече няма да прескочат летвата и ще стоят колкото се може, оправдавайки се с измисленото им коалиционно съглашение, което доведе до тая разсипия и хаос. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 14.8.2020, 16:19
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 719 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Борисов се опитва да се измъкне;))) по банкенски итро;))) Бойко, първом подай оставката, признай поражението си и тогава вече - ВНС. Защо? Защото с теб не може да има ВНС! Ти лъжеш перманентно. Ето пример: "Всички вън", не, не е казано това! Каза се: "Мутрите вън"! Разликата е голяма, ако я разбираш;))) Инак оставаме с впечатлението, че приравняваш Мутрите с Всички;))) Ако е така , значи, няма Надежда;))) Да, несистемните и твоите опоненти се обединиха, но причината за това обединение си ти! Както твойте НПО-шници в Ситово успяха да ме направят приятел с хора, с които нямаше изгледи и предпоставки, някога да бъдем приятели. И като стана така се понаакаха и млъкнаха! Ас твоите няма никакви изгледи, някога да бъда приятел! Разделението вече е направено! Върви си! Трета година вече ти го казвам!
Поискано от Борисов: Свикване на Велико народно събрание и промени в Конституцията! Премиерът настоява броят на депутатите да падне на 120 Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2020/08/14/poi...#comment-newest " Не е достатъчно само да се разруши старият свят. Трябва да се знае какво ще се построи на негово място. Знаят ли например как ще участват в едни предсрочни избори? Какво е политическото им представителство? Каква ще е програмата им? Какво предлагат?" "Не е достатъчно само да се разруши старият свят. Трябва да се знае какво ще се построи на негово място." А, да;))) И не ме кради! Много грозен навик, имате, уж европейци, уж демокрация, па крадете на поразия, което говори за ниска интелигентност! Знаеш как ме крадаха твоите хора в Ситово;))) Кажи: "Както каза Йордан Стайков, еди какво си...':))) Не, че имам нужда от реклама, ама нали знаеш, както казвате вие, лоша реклама няма. Сам знаеш, какво искаме ние: Българският Саракт. Дали ще запазим "европейската ориентация" или тя ще се окаже непригодна да бъде в темелите на негово конструиране, зависи вече и от самите европейски държави, т.е. ние ще им кажем "право куме в очи", че това е, което ние искаме и ако те не могат да го понесат "БГ Екзит" ![]() Бойко не смята да оглавява никви бунтове. Той не е Бунтар по природа, той е системец до мозъка на костите си. Затова е и Царят на Простите;))) Но е хитър банкенски селянин и се е учил как да оцелява и да се нагажда по вятърът;))) Ако не можеш да спреш Вятърът, духай в една посока с него, но никога срещу него;)))Бойко иска да оглави "Новото", каквото и да е то, не просто, за да оцелее в него, не, а за да го ръководи и контролира. Макар, да знае, че със "Стари ку..ви, нов бардак не се прави";))) Политолог: Борисов поема инициативата, оглавява бунта срещу себе си Малко вероятно е да се събере мнозинство от 2/3 в парламента Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2020/08/14/pol...-sebe-si.459816 Анонимен преди 9 минути Бойко излиза на площада при "Жълтите книжки" и вика "Оставка" на Праси и Далавери, които не го пускат да подаде оставка. Оставка на Праси и Далавери. Държат го в примката и капана на коалиционното споразумение и не го пускат сред хората да протестира. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 14.8.2020, 19:36
|
"Нито едно ново лице от протеста не доби публичност, не се открои като оратор, като водач, като нова фигура, която може да е алтернатива. За съжаление, огромната част от децата на протеста не разбраха игрите на задкулисието!" E, как да се открои, Бойко? Как? Когато ти си Царят-Слънце?;))) И когато твоят приятел Станишев въведе и един вид "имуществен ценз":))) за участие в избори, т.е. въведе във фундамента на управлението идеята "Да имаш" , утвърждавайки тази убийствена психология на днешният българин, че само богатият трябва да управлява, защото не е гладен (не е и от неговата черга) и няма да краде;))) Е, за последното, никой от тези, дето го казваха, не познаха, защото човешката алчност, граници няма и не се влияе от имущественият ценз;))) Но, има и нещо друго;))) Съдбата... За новата фигура трябва ново съзнание. Докато него го няма, новата фигура няма как да се появи като алтернатива. Няма кой да го припознае;))) Но, неотложната нужда на Бъдещето от него е налице. Тогава вече идва Съдбата..., която го извежда и въвежда въпреки останалото, ако този човек е предназначен. Така, че, както казваше "Дедо", твоят втори учител: "Когато му дойде времето...":)))) Поискано от Борисов: Свикване на Велико народно събрание и промени в Конституцията! Премиерът настоява броят на депутатите да падне на 120 Обновена: 14 авг 2020 12:19 | 14 авг 2020 12:10, Камелия Цветанова 2003 Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2020/08/14/poi...#comment-newest |
Йордан_13 |
Публикувано на: 15.8.2020, 18:04
|
Ko-кo-ко-кооо, ко-ко-коооо, пристъпям важно, крак връз крак;))) куд-куд-куд-кудяяяяк, кудкудяяяяяяк... днеска искам, утре пак. Винкело ела, в кокошарникът съм днес сама, бързо ти връз мен скочи... смело ми го... кудкудяяяк, кудкудяяяк, днеска искам, но утре пак;)))
Марияна Николова: Борисов даде ясно послание, рестарт е необходим Това коментира вицепремиерът и министър на туризма пред журналисти в Пловдив https://www.vesti.bg/bulgaria/mariiana-niko...Qk5jVvSyj58LJlQ |
Йордан_13 |
Публикувано на: 16.8.2020, 17:50
|
Признанието на ГЕРБ, че въобще е нужен рестарт на държавата под тяхно управление е съгласяване, с това, което сме казвали винаги, а то е, че те не могат да управляват. И това го говорим още около и след 26 март 2016 г., че и доста преди това, лично аз съм го казвал, особено при крахът на "Борисов 2". Не могат. Нямат Силата, взехме им я и я скрихме. Те конструираха правителство, просто напук и на инат и пряко всякаква човешка и политическа логика и съвсем резонно, видя се, при една непрекъсната и неотстъпчива обща съпротива, те катастрофираха. Хубавото е, че признават Катастрофата, лошото е, че не искат въпреки нея, да разформироват Голямата Лъжа, наречена "Борисов 3".
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 17.8.2020, 15:40
|
Какво значи 2 седмици? Ти така говореше и за краят на юли месец: "Изчакайте да дойде краят на юли, ще си подам оставката", сега: "Изчакайте краят на август". Направо си кажи: "Ша въ мотам тъй до редовните избори";))) Оставка, сега! И без това трябваше да я подадеш преди 2 години, когато капитулира и ти сам го знаеш! Оставка, сега!
Конституцията още днес в НС, Борисов дава властта на народа Целта на ГЕРБ не била да е управлява, а да даде това право на хората Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2020/08/17/kon...#comment-newest Първом, никой не е дал правомощия на едно правителство, което само признава, че държавата под неговото управление е катастрофирала и има нужда от рестарт, да прави промени в Конституцията:))) От него се иска нещо много простичко - да си подаде Оставката, веднага! Няма такъв случай в българската политическа история, правителство катастрофирало в управлението си да прехвърля своята управленска немощ върху основният закон! Като не можеш да управляваш - Оставка и на съд при Гешев! Нъл затва го сложихте?;))) Инак, тук ясно виждаме типичната селска наглост на герберите! Хем катастрофирали, хем велики;))), че и Основният Закон им е виновен. ВНС е за това, за да може, такива като мене да седнат на една банка с такива сюртюци като вас и да почнатъ да ви набиват крадливите кратуни и да ви държат сметка за законите и парите, да имат глас в определянето на посоката на движение на страната. ВНС може да изглежда архаичен, ама за тези дето правят от политиката - бизнес! С новата Конституция Великото народно събрание отива в историята Законотворците ще са 120, те ще променят вече основния закон Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2020/08/17/s-n...riiata.460103,2 |
Йордан_13 |
Публикувано на: 17.8.2020, 15:52
|
Всъщност, идеите на ГЕРБ с тази Нова Проституция е да се облече в Правовост, Диктатурата на Електората чрез Основният Закон. А основната формула на това обличане, ще е Прокурорската республика, с която се отнемат още правомощия на президента;))) Затова, съвсем спокойно можем да наречем тази Нова Проституция - Прокурорска!
https://segabg.com/hot/category-bulgaria/ge...predlaga-zakoni |
Йордан_13 |
Публикувано на: 17.8.2020, 15:59
|
На селтака Бойко, па у дивиятъ!:tooth:
Според нея едно от възможните обяснения за лансираните идеи е стремеж на управляващите към спечелване на време. Друго е, че се цели избягването на служебно правителство. Според нея "тази фиксация върху ВНС" има за цел да "прескочи" съставянето на служебно правителство при оставка на Борисов. “В публичното пространство се лансира твърдението, че оставка на премиера и Велико народно събрание изключват съставянето на служебен кабинет от президента. Това няма опора в Конституцията”, заяви Друмева. По думите ѝ при оставка на премиера и невъзможност на Народното събрание да излъчи правителство, президентът може да състави служебен кабинет и без парламентът да се разпуска, като се позова на чл. 99 от Конституцията. “Преди няколко години преживяхме точно тази хипотеза,” каза още тя. Това Народно събрание е с изчерпано доверие, то не се събира, когато е свикано на извънредно заседание по значим дневен ред, коментира още бившият конституционен съдия. https://segabg.com/hot/category-bulgaria/i-...-tozi-parlament |
18j |
Публикувано на: 18.8.2020, 18:15
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 151 Участник # 3 534 Дата на регистрация: 3-May 11 ![]() |
Това е калпава спекулация на акъла на един Тумак със гол тумбак.
Поне като гледаш интервютата с протестиращи по ТВ и те казват "амиии искаме оставка на правителството и оставка на гл. прокурор" и сега някои споменават нова конституция, някои говорят намаляване броя на депутатите, някои казват премахване на партиите, някои мажоритарни избори... абе няма единно мнение, но всички казват нали оставки на борисово и геша. И сега дебелия спекулант вика "добре оставка няма ама какво друго , нали нова конституция, броя на депутатите и каквото може друго" Само че мисълта за констатуция писана тоя чиляк барни ръбъл е невероятен смях. Просто съм любопитен до къде може да толерира протестиращия тиквостанец. Бай им бахур се е*ава с тях. Той знае че паловината от тию дето са на улицата са гласували за него преди и пак ще гласуват. ![]() |
Йордан_13 |
Публикувано на: 19.8.2020, 12:14
|
Герберчета, Бойко - Оставка, нема друг път и вашият Бойко го знае. Проблемът е, че вместо да си я подаде като бял човек, тойс е оплете с ВНС, рестарт на държавата, смяна на Основният Закон. ГЕРБ не могат да управляват, а искат цялата държава да пресъздадат наново;))) Усещате ли се, колко сте валат и какъв крах ви чака?
Радев сред протестиращи във Варна: Дневният ред е ясен – оставка! Според него целта на Борисов е отклоняване на дневния ред Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2020/08/17/rad...#comment-newest Бойко счупи държавата от страх за властта си и своето политическо бъдеще, макар че, с право го е страх в тази посока!Инак, каза, че ние несистемните сме я счупили с непрекъснатите си атаки срещу него. Бойко, ако си бе подал оставката и не бе хвърлил МВР срещу мен чрез твоите съюзници, целият Хаос сега немаше да се случи;))) Просто е. Не посягайте срещу Свещенното, смъртни и преходни! Вие виждате само временните му земни образи, които са преходни като вас, но не виждате същността на Безсмъртното, което го е излъчило! Свещенното се почита, защото от него идват енергиите на развитието и усъвършенстването. Не съм казал страхопочита, а просто почита! Толкова малко се иска от вас, но пък Егото вие катастрофално голямо! Още навремето говорих за отзоваване на народните представители, дори бих казал, че това може да важи и за самият МС! Като не работи добре един депутат или министър, а е просто функционер на банка, отзовава се и на негово място, по-добър, ако се прави мин. председателят на улав, още едно отзоваване. Това е пряко управление на Народа;))) Тогава вече може да пишете "В Името на Народа!", макар, че, това трябва да се допълни отгоре "С Тангра, в Името на Народа", когато се пише, за да има сила написаното;)))) "Дълго време се чудех какво управляващите имат предвид под "чупене на държавата", сега вече разбирам." https://segabg.com/hot/category-bulgaria/bs...WzqELreZozUfUxs Селска провокация на Ж-ГЕРБ, по-умна активистка не можаха да намерят, но по-интелигентност я бие само политологът на ГЕРБ, неин последовател;))) Гледах ги сценките... Това да тръгнеш с децата си да пробиваш блокада... Сега децата могат да ти послужат за пред МВР, да им въртиш сценки, гат си требе, ама в такава ситуация, децата стават бойци, които воюват рамо до рамо с теб и се носи съответният риск. А па политологчето... обикновено... (каквото искате гадно определение сложете в многоточието) Изцепката на Портата в Хайфа е просто литературна класика на сблъсъкът между две крила юдеи;))) "Мафия", "Мутри вън", "Хайфа" (намек за стар скандал, за който се смята, че е участвал кмета)"...., а от другата - "Червени боклуци". https://segabg.com/hot/category-bulgaria/zr...Pwi4hqDuq0c7U9s Стойчо, гледахме те, мойто момченце на клип;))) ...трябва в университета да си бил сол-ташунгер на някой проф. за да си станал толкова бързо доцент;))) Щото аз, само за физиономия и изказ и интонация на гласът (абсолютен селяк) не бих ти позволил дори да завършиш. В теб няма нищо интелектуално, като излъчване, а ти си дори доцент! Стойчев, ти си заплаха за националната сигурност само защото си политолог и доцент, нема какво да говорим повече! Стойчо Стойчев: Полицията не трябва да допуска да има блокади Той смята, че те настройват нормалните хора срещу протеста Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2020/08/18/s...#comment-newest "Не ми е приятно да ми казват мутра";))) Логично определение и това е най-мекият израз, с който може да бъде охарактеризиранио Ваше Долнопробие!:))) "Аз съм в това министерство, за да пазим Стабилитета и правителството да си довърши мандата" (Емил Димитров Ревизоро по Канал 1) Колкото до сушата, добре си дошъл, Шурале!;)))Нека видят конят боб еде ли и магарето, каварма, пасе ли;))) Цялата страна е застрашена от суша, заплаха от воден режим Мечтата на депутатите за пожизнен мандат била напът да се случи Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2020/08/19/cia...#comment-newest Не виждате ли, че в целият пъзел липсва някой? Това е Мустафата, американският посланик;))) Защо? Защото в момента диктува на Барни Ръбъл, "новата конституция", но завалийката бил слаб на диктовката в училище и допуска стотици грешки;))) Мустафията му къса листа и Барни, па наново - пише, брише и подсмърча;)))) В един момент се замисля дали да не викне Бойко, но се досеща, че той е от племето на Винету, над което правителството й е провело тотален геноцид, навремето и резултатът от това, е, че Гойко Митич дори не може да пише;))) Конституцията на ГЕРБ орязвала правата на омбудсмана Превръщал се само в наблюдател, нямало да може да защитава Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2020/08/19/kon...#comment-newest Днес-а, защо препечатвате изказванията на всекви свиркаджии, на които требе им се натрошат главите и зашият устите?! Един свиркаджия ще ми казва какво да става... ще му строша врата като на пиле! Е, Кокалов, м.айка ти кокали е срала, га та е раждала! Кокалов: Децата трябва да са в клас, но с маски Тестовете за ученици и родители ще се плащат от НЗОК Прочети още на: https://www.dnes.bg/stranata/2020/08/19/kok...#comment-newest Смехория... Бойко-Бройко!;))) Кажи: давам 50 лева, защото ситуацията при мен лично е тежка;))) Трябва да си подавам оставката, не че не искам, ама не ми дават! Та, се чудя как да се закрепя. Младите, явно не ме искат, но те могат да емигрират, а тези, които ще гласуват за мен на следващите избори са масата оскотели и изпращени в дивият, герберски бабета и чичанета. Червените бабички измрея и аз побързах да формирам свой солиден електорален пласт на тяхно место. За това особено много ми помогна, моят приятел Ердо с турските сериали и разправията около бебето в тях;))) По 50 лева допълнително за всички пенсионери и през октомври Борисов: Ситуацията не лека, ще окажем подкрепа на всеки един българин https://www.dnes.bg/politika/2020/08/19/po-...qvSZ9EawZE1mS5Q |
Йордан_13 |
Публикувано на: 8.9.2020, 13:22
|
До Анонимен 215
Българинът винаги си е бил класическа рунтава либерална овчица;))) Затова и получава свобода винаги от други и те му стават Бащици. Затова България изчезна като държава. Няма как с такъв манталитет на населението, да създадеш силна държава. Нужна е смяната му, нищо повече;))) Да не се пролива кръв, дайте да седнем да се разберем... Либерализми! Ще се разбираме с кого и за какво? Парадоксално: Протестът бетонира Бойко Борисов Премиерът изчаквал протеста да се омаломощи и партизира https://www.dnes.bg/politika/2020/09/07/par...#comment-newest Язък, Ревизоро, язък и ти не си сигурен дали и твоето рамо ще е достатъчно да спасиш Стабилитетът на Боеко;)))) Проблемът е, че не вали, дори в планините здраво засуши, гражданите сега дойдоха на тълпи и талази, озверели и за лад зажаднели и дебита на водата рязко падна. Аз съм облагодетелстван от 2 извора, но единият пресъхна, остана само другият. Така ще спася една част от реколтата;))) Шурале е лош алп, много лош, носи засуха и пустиня. Обича пустините Шурале, те с анегов Дом! А за да станат китните райски кътчета на алпа Субан Субаш, пустини, значи или Шурале го е победил или Субан Субаш се е разсърдил жестоко на някого! Ти се досети на кого! И как в древността сме решавали този въпрос;))) "Един язовир по 5 години не се пълни, само се изпразва. Накрая язовирът е празен. Един мандат като мине, по Конституция има избори и идва следващ мандат. Понякога бързо се точат язовирите, понякога и бързо се пълнят. Общото с мен е, че трябва да предвидя какво да правим за цялата следваща година, а не знам докога ще съм министър" https://www.vesti.bg/bulgaria/emil-dimitrov...mnxfT2ZNqUjpYbA Вашият Тулуп, Бойко Тиквата и Великите български милиционери;))) https://www.youtube.com/watch?v=EOmAbpZnsfo...mnxfT2ZNqUjpYbA Бахур Бахар - Бойко Борисов, Максим Бехар, а Харалана като истинска шабец песнопойка, приглася;))) Евреите в България, представлявани от Радев и Борисов с техните кохорти гладни шабес-гои трудно ще се разберат;))) Евреинът винаги е прецеквал братчето си за паница леща, т.е. няма как да се разберат двете крила на едно и също племе, когато в чреслата им стои материализмът и във светът няма нищо друго, освен движеща се материя, както ще го каже, Ленин Радев и Борисов да се разберат, за да няма разрушителен конфликт Джипът и лайфовете не са добър подход, коментират специалисти https://www.dnes.bg/obshtestvo/2020/09/08/r...#comment-newest Хвърляйте павета! https://www.dnes.bg/obshtestvo/2020/09/08/g...#comment-newest |
Йордан_13 |
Публикувано на: 8.9.2020, 13:30
|
Оставка Ку..ви! Оставка, оставка, оставка, оставка...ааааааааааааааааааааааааа...Ууууууууууууууууууууууууууууууууууу... Папапапапаааааааааа, па-па-па-паааааааааа, ко-ко-ко-кооо...кокококо..куд-куд-куд-кудяяяяк, куд-куд-кудяяяяк, днеска снесох утре пааак
![]() Караянчева: Гневът и злобата, които излъчва Радев, разделят хората Провалени политици са яхнали протестите, за ГЕРБ властта не била самоцел https://www.dnes.bg/politika/2020/09/08/kar...t-horata.462193 |
Йордан_13 |
Публикувано на: 8.9.2020, 13:37
|
Като властта не е самоцел, оставка Ку..во! Ти не се чуваш какво говориш, г-жо Простакеса! Типична Ж-ГЕРБ! Ако властта не ви е самоцел, подавайте Оставките! Какви са тия: "няма да ги подадем, защото..., "но властта не ни е самоцел". Ем въ сърби, ем въ боли! Лапайте го тоя, дет съм ви го подал, осмучете го, накарайте го да мастърбира
![]() ![]() ![]() Караянчева: Гневът и злобата, които излъчва Радев, разделят хората Провалени политици са яхнали протестите, за ГЕРБ властта не била самоцел Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2020/09/08/kar...#comment-newest |
Йордан_13 |
Публикувано на: 8.9.2020, 16:31
|
Герберите през целият си живот са били едни църкащи мишлета, които чакат трохите от трапезата на "Патрона", затова сега те няма да излязат, освен, ако не дойде Орешарски;))) Само тогава Бойко наплаща кинти за протести, сега не плаща;))) Сега плаща по друг начин захлебвайки корпоративният вот, който наистина при едни избори, па ще гласува за него. Герберът е подмолен и лукав, той си трайка и та бройка и на изборите под строй ти го вкарва. Затова казах на 26 март 2016 г., да излезете на урните и да захлебите па вие противниците им;))) Тъп ли съм бил? Не! Просто с тейните камъне, по тейните тикви! Доста по-малко лична, семейна и обществена енергия се хаби, ако се блокира възможността за съставяне на правителство, от която и да е от двете страни по време на редовните избори! Това е пак все едно да хвърлите камъне по Парламата и да я превземете, само че, доста по итро!
Отново "велико народно въстание", този път на 10 септември "Отровно трио" провидя: Хората сега са по-бесни от преди Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2020/09/08/o...eptemvri.462208 |
Йордан_13 |
Публикувано на: 10.9.2020, 12:08
|
За следващата Парлама са осигурени доста Патерици. А не малко от тей ще си бъдат просто Подлоги;))) Тва ДБ сега са против Боеко, но съм сигурен, че, когато Борисов спечели, дори и с малко, те ще му легнат по гръб с вирнат и широко отворен разкрач. Но, първом на Славчо, ще му бъде предоставена тази възможност... Доган ще подкрепи Бойко, пак зад кадър;))) Тва е формулата за 45 години управление в условията на демокрация, другарки и другари! Съвсем естествено, старата Патерица ОП ще е в миманса, много се изхаби и компрометира личностно, но тя ще си е свършила работата и заслужила парите обслужвайки Борисов, повече от раболепно! Дори публичните домове, не обслужват толкова присърце клиентите си;)))
При предсрочни избори: ГЕРБ и БСП на кантар, Слави излезе трети 62% от хората подкрепят протестите, 55% против блокадите Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2020/09/10/p...ze-treti.462393 |
![]() |
![]() ![]() ![]() |