Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) |
Заминавам
Bell |
Публикувано на: 8.5.2006, 0:36
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Е ти къде отиваш бе човек щом се съмняваш дали ще можеш да се върнеш и дали ще можеш да влизаш....в срещуположния край на света на тоя дето отива елтимир се предполага че е американския континент....все ще намериш достъп. Не за друго питам а защото и други хора пътуват но това не пречи да влизат в сайта освен ако разбира се не отиваш в джиунглите, по-бих разбрала Елтимир от ония залухави държави ако не намери начин да влезне отколкото ти! Е не че си длъжен просто ми е чудно! Не си длъжен да отговаряш или потвърждаваш :)) само ми стана странно че малко драматично прозвуча тоя твой пост и въобще тая тема!...........всички си отиват безвъзвратно!
|
Eлтимир |
Публикувано на: 10.5.2006, 14:57
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
До тези от нашите, които живеят в София и разполагат с малко свободно време: трябва до два дни да се провери нещо, само една справка, а не знам как и дали ще мога отида. Та нека някой да ми се обади с писмо или ЛС. Искам да го помоля той да провери. Работата е в центъра и няма абсолютно никаква опасност. Свързана е с пътуването ми до Залива.
Разчитам на вас, приятели! -------------------- |
PaganeIYI |
Публикувано на: 11.5.2006, 18:44
|
||
Читател Група: Участници Съобщения: 23 Участник # 355 Дата на регистрация: 29-April 06 |
Не знам дали до 15 ще имам възможност да вляза тук. Елтимир каза:
Ние ти вярваме. Ще се върнеш, защото Тангра е с теб, и защото ние имаме нужда от теб! На добър час Елтимир! |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 14.5.2006, 7:26
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
След няколко часа тръгвам, приятели. С някои от вас ще се видим малко по-късно. А после каквато е волята на Небето. Само искам да ви кажа, че аз тръгвам, за да се върна.
-------------------- |
Цонков |
Публикувано на: 14.5.2006, 8:46
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 7 Участник # 374 Дата на регистрация: 10-May 06 |
приятно пътуване,и се пази.
в пустинните страни също има интернет,тъй че не ни забравяй ! |
Калоян |
Публикувано на: 14.5.2006, 15:54
|
Участник Група: Участници Съобщения: 199 Участник # 249 Дата на регистрация: 13-February 06 |
Лек път и всичко хубаво.
-------------------- ?????? ?? ??? ?? ?????,?? ??? ???????? ????? ? ???? ???? ??? ????? ????? ????????? ???????!!!
|
Янга |
Публикувано на: 14.5.2006, 20:17
|
Участник Група: Участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 |
Лек път и успех!
|
Eлтимир |
Публикувано на: 17.5.2006, 21:43
|
Вие с вашите интриги и безмерна суетност провалихте нещо наистина много голямо. Ако знаехте какво загубихме всички! Не очаквах от Чое, че ще ми забие нож в гърба.
-------------------- |
Искрица |
Публикувано на: 18.5.2006, 9:14
|
Участник Група: Участници Съобщения: 226 Участник # 243 Дата на регистрация: 26-January 06 |
Сигурно е много хубаво там, от гледна точка на местното население, вървейки по улиците да се разминаваш с хора все от твоя народ и да чуваш навсякъде своята родна музика и реч. Загубваме вече дори и спомените си за подобно състояние
|
Страници: (2) 1 [2] |