Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) |
ПЕТИЦИЯ, Срещу дискриминацията на българи
bobired |
Публикувано на: 27.4.2006, 17:12
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 125 Участник # 34 Дата на регистрация: 23-July 05 |
|
||
Севар |
Публикувано на: 27.4.2006, 17:34
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Явно още е в процес на уточняване на текста. Така че трябва да почакаме, ако искаме да подкрепим петицията.
|
Sinclaire |
Публикувано на: 27.4.2006, 20:53
|
Участник Група: Участници Съобщения: 230 Участник # 313 Дата на регистрация: 1-April 06 |
Да им го начукам на шибаните власти!!! Малеее днеска тия "власти" така се изгавриха с личността ми, че чак ми се доплака! Досега какви ли не легенди не бях чувал за куките ама днеска тъжната действителност ми се стовари на главата! На път за вкъщи ми се наложи да мина през Южния парк, митинга беше минал отдавна. Един чичко от жандармерията прояви много голяма грубост като ме нарече боклук и изсипа чантата ми на земята! А аз не сам от АТАКА! Мразя АТАКА и тия слуги на КГБ и Русия! За пореден път се убедих, че място за интелигентните хора, за хора търсещи професионално и всякакво развитие няма в България! Но няма страшно има други хора, които ще ме оценят. А в тази "държава" ако остана да се боря само ще загубя време и здраве. Затова уважаеми обявявам официално закриване на моя профил в този сайт! Успех в борбата! Моля админа да ме изтрие от листа!
-------------------- [size=medium][color=0000FF][font=Impact]?? ????? ? ????? ????????![/font][/color][/size]
|
bobired |
Публикувано на: 28.4.2006, 1:00
|
Участник Група: Участници Съобщения: 125 Участник # 34 Дата на регистрация: 23-July 05 |
Цял живот с фуражка да ходиш
Да те сочат навсякъде с пръст, гаден "ушев" да те наричат и да си правят майтапи с теб! |
bobired |
Публикувано на: 28.4.2006, 1:07
|
||
Спокойно, АТАКА не са слуги на Русия! Има хора, които ще те оценят като мияч на чинии, не се притеснявай! Ще си намериш професионалното и всякакво развитие, каквото са ти отредили! Друг ще те смени и толкоз, какво тук значи някаква си личност, която се е загубипа, след като са и изтърсили чантата насред Южния парк. |
||
Bell |
Публикувано на: 28.4.2006, 2:25
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Sinclaire, я се стегни! До вчера беше голям ентусияст а сега??
Добре разбирам какво ти е и на мене често ми се случват подобни сблъсъци с всякакви хора в бг, още повече че съм жена и е много по-гадно. Често ми се случва когато съм афектирана да си помисля че тея хора не си струват времето и жертвата защото отдавна не е останало нищо стойностно у тях (повечето хора)...... Незнам, трудно е човек да преглъща простотията, лошото обаче е че я има навсякъде! |
Искрица |
Публикувано на: 28.4.2006, 11:54
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 226 Участник # 243 Дата на регистрация: 26-January 06 |
Какво означава "тея хора"? Това е народът ни, а не някакви си там хора. И за кого всъщност жертваме времето и усилията си? Не е ли и за нас самите? Нима се борим за свободата на другите като изключваме себе си? Sinclaire, който се взема прекалено на сериозно и не му издържат нервите прав му път. Като ти изсипят чантата чуждестранните куки да не вземеш да се изнервиш? Там такива не им минават. Иди и загуби здравето и времето си в чужбина. Ама как ми се иска ей такива като теб да нямат възможност да се върнат назад. Растете, учите и ставате хора в тази земя, после сте недоволни щото не ви се поднася живота, който искате на тепсия и си подвивате опашката. |
||
Bell |
Публикувано на: 28.4.2006, 18:45
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Тея хора- много ясно, аз не мисля, че значителна част от хората в БГ могат да се нарекат българи нито по дух нито по ген! На някои направо си им личи по физиономията ( че и по простотията) турската кръв! Аз лично намирам големи разлики между мен и повечето хора и въобще не ми пука кой колко се засяга! "Тея хора" са тея които се отричат от българското като продават и предават всеки ближен и България, и въобще проявяват някакви жилки типични за гърци и турци! Освен това, това че аз искам да се жертвам за себе си както казваш, за нещата които аз искам да се запазят, от самосебе си предполага жертва и за останалите българи, защото аз искам да се запази Българското!
Това е моето мнение колкото и сурово да ти звучи- не си падам по шаблонния морал и поп-позите! |
Azerath |
Публикувано на: 28.4.2006, 20:33
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 9-July 05 |
Браво! Aryan Blood - Battlelust -------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
"??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
|
||
Биргюн |
Публикувано на: 28.4.2006, 22:19
|
Участник Група: Участници Съобщения: 84 Участник # 322 Дата на регистрация: 6-April 06 |
Докъде стигнахме - студент с акъл на 10-годишен. Отивай при чифутите да им правиш анални шпакли
|
Севар |
Публикувано на: 28.4.2006, 22:54
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Ние пък месеци наред не може да намерим хора да работят при нас като програмисти. Работата е хубава, условията са добри, заплщането - добро като за града, а хора няма. Изръсихме сума пари на тези кожодери от jobs.bg, itjobs и пак няма. Всички са зомбирани, мислят си, че Америка и Запада са панацея за всичките им проблеми. Тръгнали като сомнамбули с двете ръце към Хамериката и Европата. Верно повечето хора нямат друг избор и са принудени заради физическото оцеляване, но не всички. В България все още има доста хляб. Там, ако отидеш, ще ти скъсат гьона и ще забравиш не само, че си българин, ами ще забравиш, че си живо същество. Докато тук е много по-човешко, поне аз тъй мисля. Нямам личен опит, затова може и да греша. Доста отклонихме темата, но ще чакаме да завършат тази петиция. Ако не я завършат, може и ние да се хванем. Все някой трябва да го направи.
|
Bell |
Публикувано на: 29.4.2006, 1:46
|
Азерат
|
Искрица |
Публикувано на: 2.5.2006, 9:40
|
Участник Група: Участници Съобщения: 226 Участник # 243 Дата на регистрация: 26-January 06 |
Никак сурово даже не ми звучи!
Сега вече си много по-ясна. "Тея хора", които продават българското със сигурност не си струват каквато и да е жертва. Щом го правят съзнателно те са врагът. |
Sinclaire |
Публикувано на: 2.5.2006, 23:42
|
Участник Група: Участници Съобщения: 230 Участник # 313 Дата на регистрация: 1-April 06 |
Отново сам налиния Тия дни попътувах из провинцията, видях изконни български светини като Шипка, Орлово гнездо, възрожденски градове и градчета и видях, че нищо не е загубено! Българското не е загинало! Има все още хора, запазили възрожденското у себе си и най-хубавото е, че го предават на децата си! Покрай пътя нямаше неизорана земя! Хората се трудят, не остават земята да пустее. За господата, който писаха след последния постинг искам да кажа, че и аз сам човек като вас и като всеки човек имам трудни моменти, но за щастие ги преодолявам. Предполагам, че и вие ги имате. Bell благодаря ти мила за подкрепата. Няма се даваме на некво племе да не пороби!!! Ние сме българи, синове и дъщери на героите от Орлово гнездо! И ще го докажем ако трябва пак!
-------------------- [size=medium][color=0000FF][font=Impact]?? ????? ? ????? ????????![/font][/color][/size]
|
Eлтимир |
Публикувано на: 3.5.2006, 2:09
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Бел засегна най-болезнената тема. За българите по произход, които не са българи по дух. Това е най-голямата ни трагедия. Ако ги нямаше предателите, враговате ни щяха да са безсилни. Бел има пред себе си примера на своя дядо, на своя Български род и знае какво значи да бъдеш Българин. Но колко българи нямат пример пред себе си? Нека нашето Движение да изпълни своята мисия и да покаже какви Българи е раждала нашата земя и какви трабва да бъдем, за да оцелеем като Българи. В противен случай, дори да оцелеем физически, ще се превърнем в чандала, а това е по-лошо от смърт.
Бел, позволяваш ли ми да разкажа през какво е преминал дядо ти, но не се отказал от своите идеи и от вярата си в Българското? Само ще ти кажа, че в особени трудни моменти съм се сещал за него и това ми е помагало да преодолея изпитанията. В заключение: всичко е възможно, ако повярваме, че е възможно, и че нашият Бог е с нас и ни закриля. -------------------- |
Страници: (2) [1] 2 |