www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Интеграцията на Българите към циганите в България

Страници: (5) « първа ... 3 4 [5]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Интеграцията на Българите към циганите в България
anti666
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 2 320
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06

QUOTE (Йордан_13 @ 5.8.2021, 22:49 )

O, това със заличаването, нема никакъв проблем, ще изпитам огромно облекчение и дори удоволствие smil4341944e6b0c8.gif тъй като е огромна мъка да се занимаваш в продънени кофи, да наливаш Българизъм, па те да ми говоря за Баал, Маал, Ваал, Христос, траки-мраки, граки и щраки... Междувпрочем, клавиша "Изтриване" е натиснат, както виждаш smil4341944e6b0c8.gif  smil4341944e6b0c8.gif

Имах интересен сън тия дни. Един прием някакъв, много народ събран на двора
на луксозно имение. Докато добре облечени бизнесмени разменяха любезности и си пиеха питиетата с метреските си, през входа на оградата се вмъкна лъв. Истински, разярен лъв и се започна погром. Крясъци, кървища, ужас. После имаше някакви статуи на хора с лъвски глави, които в един момент оживяха и се включиха в мазилото.
Във всеобщия хаос видях и българския Кан. С вдигнати ръце към Небето да отправя някакъв зов. Във всеобщото мазило аз бях относително спокоен, макар тоя разярен звяр да се хвърли наблизо ми върху бягащите през масите и писъците си бяха страшнички. Така и не разбрах накрая с каква цел беше Зова. За усилване или укротяване. Но вече е ясно.
Изборът за главен секретар на МВР на гонител на човек от Движението ни дава ясни знаци и сигурни послания (както евроатлантиците да казват) накъде отиват нещата. Но копчетата Delete и Reset (както го искат илюминираните сатанисти) понякога се объркват
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 427
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (anti666 @ 6.8.2021, 19:44 )
QUOTE (Йордан_13 @  5.8.2021, 22:49 )

O, това със заличаването, нема никакъв проблем, ще изпитам огромно облекчение и дори удоволствие smil4341944e6b0c8.gif тъй като е огромна мъка да се занимаваш в продънени кофи, да наливаш Българизъм, па те да ми говоря за Баал, Маал, Ваал, Христос, траки-мраки, граки и щраки... Междувпрочем, клавиша "Изтриване" е натиснат, както виждаш smil4341944e6b0c8.gif  smil4341944e6b0c8.gif

Имах интересен сън тия дни. Един прием някакъв, много народ събран на двора
на луксозно имение. Докато добре облечени бизнесмени разменяха любезности и си пиеха питиетата с метреските си, през входа на оградата се вмъкна лъв. Истински, разярен лъв и се започна погром. Крясъци, кървища, ужас. После имаше някакви статуи на хора с лъвски глави, които в един момент оживяха и се включиха в мазилото.
Във всеобщия хаос видях и българският Кан. С вдигнати ръце към Небето да отправя някакъв зов. Във всеобщото мазило аз бях относително спокоен, макар тоя разярен звяр да се хвърли наблизо ми върху бягащите през масите и писъците си бяха страшнички. Така и не разбрах накрая с каква цел беше Зова. За усилване или укротяване. Но вече е ясно.
Изборът за главен секретар на МВР на гонител на човек от Движението ни се дават ясни знаци и сигурни послания (както обичат евроатлантиците да казват) накъде отиват нещата. Но копчетата Delete и Reset (както го искат илюминираните сатанисти) понякога се объркват

Това е Годината Бури Барс, на Вълкът/Лъвът, в която започва пояждането на Златото на Яга! Хората с лъвски глави, това са хората-лъвове, имахме такава тема http://www.voininatangra.org/modules/ipboa...opic=2300&st=30 Нарасимха в Индия е техният най-ярък израз!
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 12.11.2024, 12:19
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 427
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Скандално: 11-годишна родила в Бургас, децата-майки все повече
Майките са предимно от малцинствата

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2024/11/12/s...626669#comments

Teнгри кан
преди 1 секунда
Най са кефя, кат некви интелектуалки, започнат да решават проблемите с витиевати фрази, поради, което проблемите остават завинаги, като изказалият се в статията;))) Решаването на проблемите изисква дилом сиреч дела!;))) Дела, г-да пишман дърдорковци;))) А, този проблем се решава само по един начин - спогодба с Индия и връщането на чандала масово там. Там да им берат гайлето! Инак, ние ще станем Индия на Балканите! Щот техните жени са биологични машини за деца;))) И ще ни решат демографският проблем, но не в наша полза;))) Аз съм ви казвал много пъти, но никой не ма слуша: някога Индия беше бяла държава, българска държава и това ясно се вижда по днешната река Инд. Сега, знаете, какво представлява Индия, днес, бели хора, там няма, а бялата цивилизация е предмет на археологията. Ние вървим в същата посока - да станем предмет на археологията. А, не си мислете, че циганите не са добри археолози и историци;))) Грешите! Наште археолози обучават такива цигани и в музея в село Искра, Първомайско за първи път видех цигани-археолози;))) За тва стават;))) За физици и инженери, не стават, ма за тва стават;)))
Нашите жени са прекалено интелектуални;))) а некои са направо философки;))) Философстват. Тва требе го прай мъжа;))) Жената трябва да ражда. Това е жестоката житейска истина, ако искаме да оцелеем. Ако не искаме, ще правим от жените си философи;)))) и ставаме предмет на археологията!

Анонимен
преди 49 секунди
Олее страшно е Предбалкана всичко е джунгали има села изобщо няма българи
Анонимен
преди 5 минути
Спомняма си по времето на Соца на Бай Тошо в края на нащето градче живееше една Цингурела Лазарца. Тя роди 11 мъжки деца и не знам колко си женски, понеже искаше да направи футболен отбор. Не знам дали е успяла да направи отбора, но по Блоковете построени специално за отглеждане на нейния отбор юнаци сега там е цял квартал. Приказват си на свой език. Станаха управители на гробищата и българите измираме ли измираме....Нас няма кой да ни храни...Всички Фирми са веке Цингурелски на Комунистите!

Teнгри кан
преди 2 секунди

До Анонимен 94

И това съм го казвал много пъти, но никой не ме слуша;))) И продължават да се избират управляващи, за които джунгарите са материал за урните. По този начин, те ни погребват! Идеята на интеграцията не е да се интегрират циганите, а да се интегрират българите към циганите. Това, още СДС на Костов го рекламира и започна да провежда като политика! Какъв беше Костов? Циганин! Циганин-вегетарианец;))) И тази интеграция е почти приключила културно-духовно! Масово младите слушат чалга, която е джунгарско-еврейска музика и перфектно играят кючек, а не хоро или ръченица;))) А, сега дават, как една индийка, пее български народни песни, които никой българин и българка в бита си, вече не пее! Това е енергийно прехвърляне на КУТ и подмяна на народността! Ама, кой да го разбере, всички са християни;))) А, християнин може да бъде и циганина, но не и тенгриянин! Няма циганин, тенгриянин!;))) След 20-30 -сет години ще приключи и процеса на физическа асимилация, тъй като са много циганите-мъже, които вземат българки и обратното и ще се получи нов, друг, народ, който няма да се нарича "българи", защото я няма културно-духовната матрица "българин". Тя, първa е сменена. СЛУШАЙТЕ МЕ! ВИЙ НЕМАТЕ ДРУГ, ПО-ЧИСТ БЪЛГАРИН ПО ГЕН И ДУХ, ОСВЕН МЕН! КОСТАДИНОВ Е ЦИГАНИН, КОЙТО СЕ ПРЕДСТАВЯ ЗА БЪЛГАРИН! ТОЙ Е ЧАСТ ОТ ТОЗИ ПРОЦЕС НА ИНТЕГРАЦИЯ НА БЪЛГАРИТЕ КЪМ ЦИГАНИТЕ! КАКТО МИХАЙЛОВ В ОБЩИНА "РОДОПИ" Е ЦИГАНИН-КОПАНАР, КОЙТО СЕ ПРЕДСТАВЯ ЗА БЪЛГАРИН ЖЕНЕН ЗА РУСКИНЯ;))) ТЕ, НЕ СА БЪЛГАРИ!
Анонимен
преди 12 минути
НЯКОИ РЕГИОНИ В БЪЛГАРИЯ ТОЛКОВА СЕ ПРЕСТАРАХА В ИНТЕГРАЦИЯТА НА РОМИТЕ,ЧЕ ЗАБРАВИХА,ЧЕ ИМА И ДРУГИ ХОРА НЕРОМИ,КОИТО СЪЩО ПОНЯКОГА ИМАТ НУЖДА ОТ ПОМОЩ И ТАКА В ЕДИН МОМЕНТ СЕ ОКАЗА,ЧЕ РОМИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИНТЕГРИРАТ КЪМ СЕБЕ СИ,ЗАЩОТО НЕ ОСТАНАХА БЪЛГАРИ...ЕХ ГОЛЯМ КЕФ,ЗНАЧИ!!!И ТАКА ДЪРЖАВАТА САМО ТРЯБВА ДА НАЛИВА МИЛИОНИТЕ ПЪК ТЕ
РОМИТЕ ЗНАЯТ КАК ДА ГИ ИЗХАРЧАТ!!!
PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (5) « първа ... 3 4 [5]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020