www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Гръцки полицаи изнасилиха българка

Страници: (3) 1 2 [3]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Гръцки полицаи изнасилиха българка, Гърция
Eлена
  Публикувано на: 18.4.2006, 18:43
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 138
Участник # 213
Дата на регистрация: 13-December 05

QUOTE (Севар @ Apr 17 2006, 02:36 PM)
Агент Мирчева, няма значение кой ще ти ги изтръгне, може и да са тия, от които си смукала кръв преди това. Важното, че такива като теб си намират майстора.
А относно бисквитката, нека твоите съветници да проучат по-добре как стоят нещата, за да не те излагат друг път. Бисквитки се ползват във всеки сайт и форум и нямат нищо общо с бръмбарите.

_Само лозунги дигаш! аре бе ... кога ще дойде тоя "Майстор"???!!! Писна ми от заплрахи. Де го бре?
... вече даже не си оригинален, Севаре. То не че някога пък си бил такъв ...ма , карай. Мир да е.
Питах те за тия бисквитки преди ... почти 18 месеца - ти ми писа ... "бе по-добре не питай". Така и не ми каза кво е тоова.

Колкото до "вампирските" ми (според теб обаче) навици ... ПАК СГАФИ! Аз ЗАРАЗЕНА кръв ... не пия. Само ... мастичка и то ... изключително рядко! smil3dbd4e5e7563a.gif

И ... ЧРД! Днес ли ти беше празника или ... на 16-ти? ако съм закъсняла - ПРОЩАВАЙ! Стара съм, дечкооо. Виде ли ми новата снимка? Праснах си я като аватарче, щото "гаргата" вчера кат ми се регна в чата почна да грачи, че съм била руса, при това перхидролена ли, боядисана ли ... ме изуми ... НЦ! Не съм блондинка! smil3dbd4e398ff7b.gif smil3dbd4e5e7563a.gif smil4341944e6b0c8.gif

--------------------
???! ??????? ? ????!
PMICQ
Eлена
  Публикувано на: 18.4.2006, 21:05
Quote Post

Участник

Участник # 213

QUOTE (Карга @ Apr 18 2006, 07:06 PM)
Айде стига толкова караници!!! smiles-rulez.gif

Предлагам един виц, за пауза между двата рунда!

Радио Ереван направили анкета, по колко дини може да носи един средностатистически човек...Оказало се, че по 4 - две дини под едната мишница, две дини под другата. Тогава в радиото се обадил един евреин и казал:
-Ние евреите можем да мъкнем по 5!
-Как така бе?!- запитали го...
-Ами 2 дини под едната мишница, две дини под другата...и една на чепа си!
Обадил се и един Българин:
-Да, ама ние българите можем да носим по 9 дини!
-Как така бе?
-Ами 2 дини под едната мишница, 2 дини под другата и...
един евреин на чепа си!

smil4334a5a360a6a.gif smil4334a5f2e45cb.gif

пп. Много бързо ми изчезна вчера в чата, като те потърсих, Бабо Ленче! Само от повредения кирилизатор ли беше или те беше страх от мен?!

smil4334abded4493.gif - тва за вица!

Регни се ся, бабиното! Вчера хем бях рожденничка, хем имах спешни документи да избачкам! smil3dbd4e398ff7b.gif

--------------------
???! ??????? ? ????!
PMICQ
Bell
Публикувано на: 18.4.2006, 23:00
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Страхотно....всеки обвинява всеки и всеки е заподозрян в измяна и агентурстване......не може да му се хване началото и края!

smil4334ab7941679.gif

smil4334aa44c7e89.gif
PM
Eлтимир
Публикувано на: 19.4.2006, 20:35
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Джордж Оруел казва, че всеки е виновен до доказване на противното. Включвам и себе си, при това на първо място. Защото ако не бяхме в нещо виновни, щяхме ли да живеем като наказани?

--------------------
PM
Eлена
  Публикувано на: 19.4.2006, 21:27
Quote Post

Участник

Участник # 213

QUOTE (Елтимир @ Apr 19 2006, 07:35 PM)
Защото ако не бяхме в нещо виновни, щяхме ли да живеем като наказани?

Ако не бяхме "СЛЕПЦИ" !!! щяхме да разграничаваме светлина от полумрак и ТЪМА!!!, Колобъре!!!

Живеем така, както сме си постлали! И ако на някого му убива, да си изтръска ПОСТЕЛКАТА или ... ДА СИ ИЗТЪЧЕ ДРУГА ЧЕРГА!

Толкоз. Млъквам, докато ... до тогава!

--------------------
???! ??????? ? ????!
PMICQ
blag009
Quote Post

Участник

Съобщения: 234
Участник # 49
Дата на регистрация: 27-July 05

Рових в един сайт за Българите в чужбина и попаднах на тукашната тема само че как реагират в Гърциа по нея:
-"РЪРЦИЯ
Представители на женски организации в Гърция проведоха миналата седмица протестен митинг пред централното полицейско управление в област Атика срещу сексуалните издевателства над чужденки в страната. Повод за протеста стана неотдавнашният случай на 29-годишна българка, изнасилена от трима полицаи на остров Родос. “Трябва да обърнем специално внимание на факта, че младата жена е била изнасилена от хора, при които е отишла за помощ, след като едва е успяла да избяга от сводника си”, подчертаха представителките на организациите за защита правата на жените, които признаха, че насилието, което е било оказано на българката, е предизвикало гнева им. ”Български новини” припомня: 29-годишна жена от България е била арестувана на остров Родос на 30 март за незаконно пребиваване в страната. За жената имало информация, че е жертва на трафик. Според свидетелските й показания на 31 март двама полицаи от управлението са я завели в къщата на единия от тях и са я изнасилили. След това са я върнали в ареста, където е станала обект на сексуален тормоз от страна на младши-лейтенант. Същата вечер един от полицаите се е върнал и я е изнасилил отново. Веднага след като е била получена информацията за случая, началникът на полицейския участък е бил прехвърлен на служба извън Родос. Замесените полицаи са временно отстранени от длъжност. Жената е работила в бар на остров Родос, където собственикът на заведението е държал паспорта й. Тя е пристигнала на 23 март от остров Крит. На 30 март собственикът на бара й върнал паспорта, който бил с изтекъл срок и тя сама отишла в полицейския участък в Ялисос. Там подала жалба срещу собственика на бара, че я е принуждавал да проституира. Полицаите установили, че е пребивавала незаконно в Гърция и решили да я задържат и да започнат процедура по екстрадирането й. Прокуратурата в Родос е предприела наказателно преследване срещу полицаите, замесени в случая с българката, станала обект на насилие. Разследването е разпоредено от прокурор от първоинстанциония съд на гръцкия остров Родос Йоргос Иконому. Наказателното преследване е предприето срещу петима полицаи и двама бизнесмени, работещите на остров Родос и Крит. Срещу двамата полицаи, пряко замесени в инцидента, са повдигнати обвинения за насилие и злоупотреба със служебно положение. Единият от полицаите е насилил жената в полицейския участък, а вторият - в къщата си. Срещу третия полицай е повдигнато обвинение за съучастие и злоупотреба с власт. Спрямо началника на полицейския участък и една жена полицай, която е била на смяна по време на инцидента, е предприето наказателно преследване за нарушаване на служебните задължения. Срещу двамата бизнесмени са повдигнати обвинения за търговия с хора, сводничество и нарушаване на закона за чужденци. В бара на единия бизнесмен жената е работила до ареста си, а другият мъж, който е развивал дейност на остров Крит, е посредничил при прехвърлянето й на 23 март. Случаят е поет от следовател, който ще разпита обвинените. "Български новини"
Thu, 13 04 2006 20:59:02 GMT Кореспондент: Бойка Атанасова Жегова
Както виждате коментара е излишен.Сигурен съм ,че ИМЕННО тия действия в ЧУЖБИНА в защита на българите -ЧАТ-ПАТ кара да се поразмръда нашата тъпа бюрокрация???? Обърнете внимание КОГА ПРОТЕСТИРАТ гръцките женски огранизации!!!

--------------------
???? ?????? ??? ???????? ????? ??????? ??, ?? ?????? ?????????!"
PMEmail PosterUsers Website

Topic OptionsСтраници: (3) 1 2 [3]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020