Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) 1 2 [3] ( последно съобщение ) |
Гръцки полицаи изнасилиха българка, Гърция
Eлена |
Публикувано на: 18.4.2006, 18:43
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 138 Участник # 213 Дата на регистрация: 13-December 05 |
_Само лозунги дигаш! аре бе ... кога ще дойде тоя "Майстор"???!!! Писна ми от заплрахи. Де го бре? ... вече даже не си оригинален, Севаре. То не че някога пък си бил такъв ...ма , карай. Мир да е. Питах те за тия бисквитки преди ... почти 18 месеца - ти ми писа ... "бе по-добре не питай". Така и не ми каза кво е тоова. Колкото до "вампирските" ми (според теб обаче) навици ... ПАК СГАФИ! Аз ЗАРАЗЕНА кръв ... не пия. Само ... мастичка и то ... изключително рядко! И ... ЧРД! Днес ли ти беше празника или ... на 16-ти? ако съм закъсняла - ПРОЩАВАЙ! Стара съм, дечкооо. Виде ли ми новата снимка? Праснах си я като аватарче, щото "гаргата" вчера кат ми се регна в чата почна да грачи, че съм била руса, при това перхидролена ли, боядисана ли ... ме изуми ... НЦ! Не съм блондинка! -------------------- ???! ??????? ? ????!
|
||
Eлена |
Публикувано на: 18.4.2006, 21:05
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 138 Участник # 213 Дата на регистрация: 13-December 05 |
- тва за вица! Регни се ся, бабиното! Вчера хем бях рожденничка, хем имах спешни документи да избачкам! -------------------- ???! ??????? ? ????!
|
||
Bell |
Публикувано на: 18.4.2006, 23:00
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Страхотно....всеки обвинява всеки и всеки е заподозрян в измяна и агентурстване......не може да му се хване началото и края!
|
Eлтимир |
Публикувано на: 19.4.2006, 20:35
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Джордж Оруел казва, че всеки е виновен до доказване на противното. Включвам и себе си, при това на първо място. Защото ако не бяхме в нещо виновни, щяхме ли да живеем като наказани?
-------------------- |
Eлена |
Публикувано на: 19.4.2006, 21:27
|
||
Ако не бяхме "СЛЕПЦИ" !!! щяхме да разграничаваме светлина от полумрак и ТЪМА!!!, Колобъре!!! Живеем така, както сме си постлали! И ако на някого му убива, да си изтръска ПОСТЕЛКАТА или ... ДА СИ ИЗТЪЧЕ ДРУГА ЧЕРГА! Толкоз. Млъквам, докато ... до тогава! -------------------- ???! ??????? ? ????!
|
||
blag009 |
Публикувано на: 6.5.2006, 20:46
|
Участник Група: Участници Съобщения: 234 Участник # 49 Дата на регистрация: 27-July 05 |
Рових в един сайт за Българите в чужбина и попаднах на тукашната тема само че как реагират в Гърциа по нея:
-"РЪРЦИЯ Представители на женски организации в Гърция проведоха миналата седмица протестен митинг пред централното полицейско управление в област Атика срещу сексуалните издевателства над чужденки в страната. Повод за протеста стана неотдавнашният случай на 29-годишна българка, изнасилена от трима полицаи на остров Родос. “Трябва да обърнем специално внимание на факта, че младата жена е била изнасилена от хора, при които е отишла за помощ, след като едва е успяла да избяга от сводника си”, подчертаха представителките на организациите за защита правата на жените, които признаха, че насилието, което е било оказано на българката, е предизвикало гнева им. ”Български новини” припомня: 29-годишна жена от България е била арестувана на остров Родос на 30 март за незаконно пребиваване в страната. За жената имало информация, че е жертва на трафик. Според свидетелските й показания на 31 март двама полицаи от управлението са я завели в къщата на единия от тях и са я изнасилили. След това са я върнали в ареста, където е станала обект на сексуален тормоз от страна на младши-лейтенант. Същата вечер един от полицаите се е върнал и я е изнасилил отново. Веднага след като е била получена информацията за случая, началникът на полицейския участък е бил прехвърлен на служба извън Родос. Замесените полицаи са временно отстранени от длъжност. Жената е работила в бар на остров Родос, където собственикът на заведението е държал паспорта й. Тя е пристигнала на 23 март от остров Крит. На 30 март собственикът на бара й върнал паспорта, който бил с изтекъл срок и тя сама отишла в полицейския участък в Ялисос. Там подала жалба срещу собственика на бара, че я е принуждавал да проституира. Полицаите установили, че е пребивавала незаконно в Гърция и решили да я задържат и да започнат процедура по екстрадирането й. Прокуратурата в Родос е предприела наказателно преследване срещу полицаите, замесени в случая с българката, станала обект на насилие. Разследването е разпоредено от прокурор от първоинстанциония съд на гръцкия остров Родос Йоргос Иконому. Наказателното преследване е предприето срещу петима полицаи и двама бизнесмени, работещите на остров Родос и Крит. Срещу двамата полицаи, пряко замесени в инцидента, са повдигнати обвинения за насилие и злоупотреба със служебно положение. Единият от полицаите е насилил жената в полицейския участък, а вторият - в къщата си. Срещу третия полицай е повдигнато обвинение за съучастие и злоупотреба с власт. Спрямо началника на полицейския участък и една жена полицай, която е била на смяна по време на инцидента, е предприето наказателно преследване за нарушаване на служебните задължения. Срещу двамата бизнесмени са повдигнати обвинения за търговия с хора, сводничество и нарушаване на закона за чужденци. В бара на единия бизнесмен жената е работила до ареста си, а другият мъж, който е развивал дейност на остров Крит, е посредничил при прехвърлянето й на 23 март. Случаят е поет от следовател, който ще разпита обвинените. "Български новини" Thu, 13 04 2006 20:59:02 GMT Кореспондент: Бойка Атанасова Жегова Както виждате коментара е излишен.Сигурен съм ,че ИМЕННО тия действия в ЧУЖБИНА в защита на българите -ЧАТ-ПАТ кара да се поразмръда нашата тъпа бюрокрация???? Обърнете внимание КОГА ПРОТЕСТИРАТ гръцките женски огранизации!!! -------------------- ???? ?????? ??? ???????? ????? ??????? ??, ?? ?????? ?????????!"
|
Страници: (3) 1 2 [3] |