Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) 1 [2] 3 ( последно съобщение ) |
Гръцки полицаи изнасилиха българка, Гърция
saos |
Публикувано на: 12.4.2006, 1:59
|
||
Читател Група: Участници Съобщения: 17 Участник # 305 Дата на регистрация: 29-March 06 |
Новината е разпространена неофицялно по часни канали |
||
saos |
Публикувано на: 12.4.2006, 3:14
|
Читател Група: Участници Съобщения: 17 Участник # 305 Дата на регистрация: 29-March 06 |
http://66.249.93.104/search?q=cache:HXGdhL...r&ct=clnk&cd=95
След описване на случая пише: България поддържа, че никога не е обявявала случая в средствата за масова информация и се явява раздразнена от факта, че други са направили това от неино име, поддържаики, че не са упълномощили никого. |
Bell |
Публикувано на: 12.4.2006, 3:55
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Елена аз не мисля, че ти си човека който трябва да оповестява на мен за какво ми пука и за какво не най-вече защото няма как да знаеш! А ако мислиш, че знаеш по-добре от мен самата - това вече е друг въпрос.....
|
Eлена |
Публикувано на: 12.4.2006, 8:03
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 138 Участник # 213 Дата на регистрация: 13-December 05 |
Какво мислиш - ти си знаеш, "камбанке". Аз чета НАПИСАНОТО ОТ ТЕБ по темите, чудя се и ... и толкоз. -------------------- ???! ??????? ? ????!
|
||
Севар |
Публикувано на: 12.4.2006, 12:03
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Мирчева, не казвай на нас за какво не ни пука, за да не разкажем на теб за какво не ти пука.
|
Bell |
Публикувано на: 12.4.2006, 14:17
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Кажи какво ми се чудиш, вместо да ми говориш с недомлъвки! И да поясня, за който не е разбрал като тебе, че това че хората, които държат властта не им пука не виждам кво общо има с моето мнение??? Коментара ми беше ясен! |
||
Eлена |
Публикувано на: 15.4.2006, 11:25
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 138 Участник # 213 Дата на регистрация: 13-December 05 |
НЦ, Модераторке-Магическа красавице! Ма на теб кво ти пука от това? -------------------- ???! ??????? ? ????!
|
||
Eлена |
Публикувано на: 15.4.2006, 11:51
|
||||
Я се скрий някъде, дет СЛЪНЦЕ НЕ ОГРЯВА, "гарго", опс жафче, чети обръщението: "Карго"! Думата "проблем" изобщо съм я махнала от МИСЛИТЕ СИ! Имам към теб въпросче, като за във форум: КОЙ ДОВЕДЕ `сладкодумния` плешивко на последната среща на Воините? Кат си отговориш, ЩЕ ТИ ЛЪСНЕ ИСТИНАТА! И още нещо: за да промиеш нечий мозък, първо е НЕОБХОДИМО се установиш изобщо наличието на РАЗУМНА МОЗЪЧНА ДЕЙНОСТ във въпросния индивид! извинявам се за оф-топика, но ... ми падна на сгода! Това съобщение е редактирано от Eлена на 15.4.2006, 11:55 -------------------- ???! ??????? ? ????!
|
||||
Eлена |
Публикувано на: 15.4.2006, 12:30
|
Хич не РЕАГИРАМ ... тва си е за плебса. Аз ПРО-ВОКИРАМ, нощна птицо! Хрумна ми кат ти "светнах" аватара: много тъмно бре!!!!!
А "плешивкото" ... хм... НЕПРЕКЪСНАТО ГО КОНТРОЛИРАХ ПО GSM-а, че ... яко се дънеше!!! АЗ СЕ ЦЕЛЯ само в "10-ката на 10-ката" и ... НЯМАМ ПРОПУСК! И в тая връзка, защо се намесваш в разговора ни с "Белл"? И още едно въпросче: що не ми отговори на Личното Съобщение? Нали не си се уплашила? -------------------- ???! ??????? ? ????!
|
Eлена |
Публикувано на: 15.4.2006, 13:00
|
||
Ха-ха-ха-хаааааааааааааа! Върза се, УМНИЦЕ! Леле колко си лесна!!!! А се правиш на много "отворена" ... Може , ама не на мен тия ДЕМОНСТРАЦИИ! Вяра си имам ДОСТАТЪЧНО! СТРАХ В МЕН - липсва! А досега ОЩЕ НИКОЙ НЕ МЕ Е ПРЕБОРИЛ! -------------------- ???! ??????? ? ????!
|
||
Севар |
Публикувано на: 15.4.2006, 14:26
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Агент Мирчева, много си противоречиш. Тоя път се провали и ти го знаеш. Като не щеш с добро да се махнеш, тогава с лошо. Ще ти откъртим змийските зъбки и ще те оставим да умреш от глад.
|
Eлена |
Публикувано на: 15.4.2006, 18:36
|
||
Леле как ме уплаши!!!! Цялата трепна в очакване. И как ще стане това "изкъртване", Админе? Докато спиш ли? -------------------- ???! ??????? ? ????!
|
||
Чое |
Публикувано на: 15.4.2006, 19:02
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 72 Участник # 12 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Мазна чифутиня, почакай и ще видиш как ще стане -------------------- ???? ?????, ?????? ?????!
|
||
Eлена |
Публикувано на: 15.4.2006, 19:11
|
||
Има ОТ КОГО ДА ЗНАМ. Не всички присъствали на срещата са БЕЗкритично мислещи. А по въпроса за "бръмбара" ... Това да не е нещо като "бисквитката" на ТОЯ САЙТ БЕ? -------------------- ???! ??????? ? ????!
|
||
Севар |
Публикувано на: 17.4.2006, 15:36
|
Агент Мирчева, няма значение кой ще ти ги изтръгне, може и да са тия, от които си смукала кръв преди това. Важното, че такива като теб си намират майстора.
А относно бисквитката, нека твоите съветници да проучат по-добре как стоят нещата, за да не те излагат друг път. Бисквитки се ползват във всеки сайт и форум и нямат нищо общо с бръмбарите. |
Страници: (3) 1 [2] 3 |