Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (6) « първа ... 4 5 [6] ( последно съобщение ) |
Хроника за гибелта на Германия
Йордан_13 |
Публикувано на: 15.12.2016, 14:49
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 427 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Мария Желева: И аз като чух за станалото ,първата мисъл ми беше,че това читав българин едва ли го е направил...Но какъвто и да е,за това ,че излага народа ни и страната ни публично заслужава линч ! Недопустимо е да остане безнаказан...и то първо от нас,после от който следва...Пфу..че и българско име носи ,мерзавеца..!
Ана-Рея Христова: И аз за името много ме хвана яд Миме... Дали ги кръщават с такива или го правят с цел да са по "вървежни" в Европа... Мария Желева: За името не знам,но наистина виждам силна нужда да се разграничим от такива жалки червеи,като сами покажем ,че такива като него са крайно нежелани в обществото ни като поведение и присъствие.Изключително грозна постъпка на човек без капка доблест .. Йордан Стайков: Чистите Българи, отдавна сме се разграничили от "гражданите". Несмесването е Пътят. Дори в Православието, Йоан Дамаскин говори за "перихореза". Ние искаме да съхраним Българина във вида, в който е днес, а те искат да ни ГМО модифицират. Риска, Българина да изглежда след 50-100 години като циганин или афган е голям. |
anti666 |
Публикувано на: 22.12.2016, 20:01
|
||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 320 Участник # 700 Дата на регистрация: 22-September 06 |
Познайте от няколко пъти на какъв странен език говори "немския" канцлер пред израелския кнесет? РЕЧ НА МЕРКЕЛ А знаете ли какво добавя после на немски под бурни овации?
Благодаря ви, че съм допусната днес да говоря пред вас на майчиния си език Майката Херлинда Йенич е криптоеврейка, родена през 1928г. в Гданск, Полша. Така че няма какво да се чудим. |
||||
anti666 |
Публикувано на: 16.12.2017, 23:44
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 320 Участник # 700 Дата на регистрация: 22-September 06 |
Камерунски маймун
Резултатите от чифутската интеграция. 73-годишната жена по-късно починала в болницата. |
Публикувано на: 21.4.2018, 12:20
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Факт е, че Аудан - Один е оставил потомство, чийто последен представител е Карл Мария фон Вилигуд.
Вилигуд били наричани "некоронованите крале на Германия". Карл Мария фон Вилигуд Роден: 18 ноември 1786 г. Ойтин, Германия Починал: 5 юни 1826 г. (39 г.) Лондон, Англия -Понеже населението на Германия е станало съучастник в открадване на ТРОНА,същото е отнесло брутални блокажи в етера,за наказание от изконните ВЛАДЕТЕЛИ!Владетелите си властват в невидимото,духовно-енергиино.От там неможете да откраднете! Последствия:Бисмарк е ЕВРЕИН.Германия е инфилтрирана и окупирана отвътре!Бисмарк-21 март 1871 – 20 март 1890.След по-малко от век,тъпите немци го отнасят!Баща му, Карл Вилхелм Фердинанд фон Бисмарк.Фердинанд!!! Чифута Кохари (мадридския крадец) е със същото фалшименто име. Изцепка на евреина КНЯЗ Бисмарк-„Аз не бих пожертвал живота на нито един германски гренадир за овцекрадците от долното течение на Дунав!” Ей,тъпи немци.Или изчиствате бакиите на вашите предци или ауфидерзейн! В изчистването влиза и връщането на всичко де що сте откраднали от България (Дунавска) от първата световна до ден днешен. Ясно! |
Страници: (6) « първа ... 4 5 [6] |