Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (7) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ( последно съобщение ) |
ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, Приета на московския ционистки конгрес
Миро |
Публикувано на: 12.5.2006, 8:47
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 |
Висарион няма нищо общо с това.
|
Искрица |
Публикувано на: 12.5.2006, 10:55
|
Участник Група: Участници Съобщения: 226 Участник # 243 Дата на регистрация: 26-January 06 |
Миро, кой е написал думите, които си дал като цитат?
|
Гневен |
Публикувано на: 12.5.2006, 11:16
|
||
Читател Група: Участници Съобщения: 23 Участник # 363 Дата на регистрация: 6-May 06 |
Може би има нещо вярно в това. Не случайно евреите ни наричат "хилядолетния ни враг". Прокрадвала ми се е мисълта, че България поначало има особено космическо място - и като разположение, и като мисия, ако щете, както казва Миро. Много сакрални места има в страната ни, всичките заредени с космическа енергия. Не знам, може и да греша, но все ми се струва, че в думите на Миро има нещо вярно. -------------------- ?? ??? ?, ??? ? ??????????? ???,
??? ??? ? ???-?????? ?????? ?????
? ???? ??? ??? ??? ????? ???????!
??? ? ??????????? ???!
|
||
Гневен |
Публикувано на: 12.5.2006, 11:20
|
Читател Група: Участници Съобщения: 23 Участник # 363 Дата на регистрация: 6-May 06 |
П.С. Сега се сетих, че някой - Ванга или някоя друга - май беше казала, че въпреки всичко няма да успеят да изтрият България от лицето на земята, че нея ще я има. Ако го погледнем в контекста на Миро, се връзва. Ако ви звучи наивно, не ми се смейте.
-------------------- ?? ??? ?, ??? ? ??????????? ???,
??? ? ??????????? ???!
|
Eлтимир |
Публикувано на: 12.5.2006, 11:46
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Дано. -------------------- |
||
Миро |
Публикувано на: 12.5.2006, 12:11
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 |
Това е от така наречената канализирана информация, във случая-от същности, представящи се като Слънчево Съзнание. Гневен, наивно ще бъде, ако заровим главите си в пясъка или не гледаме по-далеч от носовете си. Наивно ще бъде, ако не знаем, че генезисът на българския народ почва още от Ной и от тогава сме Пазители на Истината(справка-"Тракийските послания"). Меко е да се каже, че живеем в трудни времена-жестоки са, но съм убеден, че ...кой, ако не ние и кога, ако не сега! Ние сме народ, достоен за уважение! |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 12.5.2006, 12:19
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Дали ще го наречем Ной или Девкалион, дали ще му дадем друго име, не е толкова важно. Важно е, че тази легенда живее и у други народности, водещи своето начало от Старата България. Едно от самоназванията на чеченците е "Нохчо", което значи "потомък на Ной". А друга легенда пък гласи, че ще завършат Историята тези, които са я започнали. И тогава пак същите ще започнат новата История. Та оттам и неистовата омраза на юдеите към нас.
-------------------- |
Гневен |
Публикувано на: 12.5.2006, 12:31
|
||
Ами нали и аз това казвам? Нали затова е и целият този погром срещу нас. Просто споделих, че ме крепи мисълта, че изход има, и той е реален и достижим. От нас зависи. -------------------- ?? ??? ?, ??? ? ??????????? ???,
??? ? ??????????? ???!
|
||
Eлтимир |
Публикувано на: 20.5.2006, 14:21
|
Аз не мисля, че Асен, Петър и Калоян са предатели. Нито пък Иван Асен Втори. Моля ви, не петнете свещеното име на Ассена!!!!!!!!!! Има още много да се каже. Повече внимание с историята, да не ставаме смешни. Враговете ни само това чакат. Също нека не се плюем помежду си. Отвратително е.
-------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 20.5.2006, 16:26
|
Братята Асен и Петър са били Тенгриани. Те вдигат въстанието с помощта на колобъри. При тях християнството е само формално. Ивайло също не е бил много християнин. Но по-важно е да съхраним нацията, затова нека не се делим на Тенгриани, християни и мюсюлмани. Нека да бъдем само Българи. Иначе ще заприличаме на онези от Атака, които приемат циганите християни, но отхвърлят нас.
Ако през следващите три години не успеем да направим прелом в политиката, с България ще бъде свършено. А ние всички - и ти, и аз, и който и де е поотделно е нищо пред България. В името на България никой компромис и никоя жертва не е достатъчно голяма. -------------------- |
Публикувано на: 1.8.2006, 21:12
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Здравейте, присъединявам се към въпроса отправен в началото на темата от няколко потребители, относно достоверността на програмата за изтребване на българския народ.Въпреки, че повечето неща се виждат с просто око, все пак автора Хорус или някой друг не знае ли нещо по-конкретно за източника?
|
iss |
Публикувано на: 2.8.2006, 9:06
|
||||||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
Не мога да разбера защо се интерисуваш от "нещо по-конкретно за източника"...не са ли по-важни фактите доказващи "достоверноста" на действащата програма?
Тук можеш да научиш едни интересни факти относно цитираните точки по "програмата":http://balgarite.interbgc.com/p2-8.htm Елтимир:
Искренно се надявам,скоро да излезе от печат една книга,която ще допринесе много за сбъдването на тази легенда.В своя послеслов автора споделя :
-------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||||||||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 2.8.2006, 9:29
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
А коя е книгата и къде ще бъде издадена?
-------------------- |
iss |
Публикувано на: 2.8.2006, 10:04
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
Книгата се появи във виртуалното пространство преди месец...вече не съм сигурна дали постъпвам правилно като я рекламирам,тъй като има вероятност скоро да изчезне от там...повече мога да ти кажа на ЛС... След дъго търсене и проучване около нея - попаднах на издателство,което ме увери че в момента се отпечатва и до два месеца ще е готова. -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||
Ахинора |
Публикувано на: 21.2.2007, 1:38
|
Участник Група: Участници Съобщения: 108 Участник # 824 Дата на регистрация: 18-February 07 |
Признавам,че няколко пъти вече чета този материал и ми е трудно да го асимилирам.Косите ми настръхват и всичките ми вътрешности ми се обръщат.Това не са хора,а изроди. Никога не съм срещала жив евреин.Нямах нищо против тях,за мен те не бяха нещо особено,което трябва да се мрази.
Но колкото пъти го чета,ми иде да крещя в ушите на слабоумните и слабоволеви хорица,които щъкат около мен в този живот. Но и не смея. Защото,както някои тук се изказаха,еврейщината е болест,значи е заразна,а аз също не мога да различа кой е евреин по външния му вид. А борбата срещу тях естествено не предполага те да знаят,че ние знаем... Както те водят своята тайна едностранна война срещу нас,така и ние ще воюваме тайно и едностранно срещу техните талмудически диващини. И какво става -битката в двустранна вече.Като учител вече търся механизми за борба-тайно,без никой да се усети. Аз преподавам музика в началното училище. Давам на малките песни,които да повдигат националния им дух и да събуждат патриотичните им чувства,разказвам за историческите събития,за които се пее,особено внимание обръщам на българската народна музика,която е върха на съвършенството и на нашите народни обичаи и обреди. В някои класове децата предизвикват дискусии и на обществени теми,чути в новините,а аз им давам другата,различната гледна точка,карам ги да обмислят събитията от различни гледни точки,да мислят,да не приемат безкритично всичко поднесено. Обясних и защо няма да сложа лентичка за медиците-това е една гавра с тези хора и една голяма лъжа.Те са сами. И само ние,обикновените българи мислим и скърбим за тях,а лентички носят Надежда Михайлова,Соломон Паси и другите мръсници,които ги зарязаха там,взеха подкуп,за да ги оставят на произвола и с които не искам да имам нищо общо. |
Страници: (7) « първа ... 3 4 [5] 6 7 |