Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (7) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) |
ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, Приета на московския ционистки конгрес
Янга |
Публикувано на: 7.4.2006, 18:51
|
Участник Група: Участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 |
Сигурно ако си българин в парламента депутатите там ще те разглеждат като някакъв екзотичен звяр...
|
Sinclaire |
Публикувано на: 8.4.2006, 0:00
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 230 Участник # 313 Дата на регистрация: 1-April 06 |
Еврейчетата са хитри гадинки Едва ли ще ти позволят да се внедриш сред тях! Реално погледнато чрез просветителска дейност не може да се победят (прекалено умни и подли са), нито с груба сила (властта е у тях). Трябва ни друг маниер на действие! Евреите държат много на рода си, на името си. Трябва да се дискридитират публично по-големите еврейски фамилии!!! Този списък би имал много мощен ефект ако се публикува в Труд или 24 часа или ако се каже в новините. Просветителската дейност в този сайт е за ограничен кръг от хора и сатова няма да има ефект. -------------------- [size=medium][color=0000FF][font=Impact]?? ????? ? ????? ????????![/font][/color][/size]
|
||
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 8.4.2006, 1:02
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
а само колко са в 24 часа....
|
Eлтимир |
Публикувано на: 8.4.2006, 10:21
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Просветната дейност е една от задачите на сайта. Друга наша задача е да изградим методика за противодействие срещу Злото. Но така или иначе трябва да се започне с просвета. Как ще победим врага, ако не го познаваме? Тук е мястото, където трупаме знания, систематизираме ги и после върху базата на тези знания създаваме нашите оръжия.
Сега искам да разкажа какво отношение насаждат враговете ни към геноцида срещу българите. Наскоро ми се случи да разговарям с един агент на НСС. Не такъв като Цветомир Йолов, който отрича, че е агент, а такъв, който се хвали, че е агент. Когато му казах, че не съм изживял живота си напразно, и че направеното от мен ще остане в историята, оня ми отговори: "Ако изобщо има история. Абе ти не виждаш ли, че ние си отиваме като народ, ами дай да си изживеем живота колкото може по-приятно." Този начин на мислене е описан в романа на Хърбърт Уелс "Когато спящият се събуди". В този роман на няколко места почти без заобикалки се говори за България. Даже паричната единица се нарича "лев". И май неслучайно романът не е издаван на български език. Знаете ли как завършва книгата? С революция, при която управляващата олигархия използва срещу собствения си народ чернокожи. Накрая въстаналият народ побеждава, защото хората са осъзнали истината за света, в който живеят и знаят срещу кого да насочат своите оръжия. Та искам да кажа, че нищо не е безнадеждно, ако знаем по какъв път сме поели, какво ще срещнем по пътя и къде накрая ще ни отведе този път. Ние едва сме тръгнали, едва сме направили първите си крачки. Но все пак тръгнахме. -------------------- |
Azerath |
Публикувано на: 8.4.2006, 10:22
|
Участник Група: Участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 9-July 05 |
Този списък няма как да се пусне в 24 часа, Труд или по новините. Няма да го позволят.
-------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
"??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
|
Eлтимир |
Публикувано на: 8.4.2006, 10:32
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Значи пак ние оставаме единствените, които можем да кажем истината. Колкото повече хора осъзнават този факт, толкова повече ние ще се превръщаме в единствените, на които българите ще вярват. Дейността ни не е толкова безмислена и безрезултатна, колкото си мислят някои.
-------------------- |
Azerath |
Публикувано на: 8.4.2006, 10:53
|
Участник Група: Участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 9-July 05 |
Смисъл определено има, защото знанието е едно от най-важните неща. А тези материали, които качвате със Севар са повече от полезни и нужни.
-------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
"??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
|
Севар |
Публикувано на: 8.4.2006, 11:00
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Трябва да намерим този роман. Интересно, Спилбърг направи мегапродукция от "Война на световете", която се въртя навсякъде в България, обаче за този роман май нищо не се знае при нас. Забележете, Гуугъл намира едно единствено попадение!! http://www.google.com/search?hl=bg&client=...D0%BD%D0%B5&lr=
Сега ще се опитам да издиря един друг разказ от Уелс и да го публикувам. |
Севар |
Публикувано на: 8.4.2006, 11:09
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Забравих да кажа," Програмата за изтребване на българския народ" я пуснаха наши хора из някои други форуми. Във форума на Атака я изтриха, явно от страх да не стане скандал отново. Пах щеше да им се наложи да се извиняват на Чичо Барух, че са го обидили за нещо. В други форуми пък казаха, че "ние да не сме евреи, че ще говорим за геноцид и холокост срещу нас". Явно холокоста и геноцида вече ги имат като законно право, притежавано само от най-висши раси като мангалската и еврейската псевдораса.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 8.4.2006, 11:38
|
Имам романа на руски език. Ще го намеря и ще го пратя, пък който има желание, може да преведе нещо от него или пък да направи кратък разбор.
-------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 8.4.2006, 11:54
|
Намерих го и го изпратих. Изпратих също разказа "Страната на слепите". Този разказ вече може да се намери и на български език. Изводът от него е, че в Страната на слепите зрящият бива ослепяван. сега вече трябва да са ви ясни причините за поредната война срещу нас, в която бе въвлечен и бившият админ на бившия ни сайт Цветомир Георгиев Йолов. Само че истината рано или късно излиза на яве и имената на предателите се покриват с вечен позор.
Сега нашата задача е да будим спящите и да отваряме очите на слепите. Вярвам, че от ден на ден ще го правим все по-успешно. -------------------- |
Севар |
Публикувано на: 8.4.2006, 13:08
|
Елтимире, всъщност той си въобразяваше, че превъзхожда всички останали, макар и на никой да не е ясно с какво точно - със знания ли, със зрение ли, с нищо! Че всички трябва да му се кланят едва ли не. Не само аз съм останал с такова впечатление. Дори и съвсем странични хора потвърдиха същото. Като разбра, че никой няма да го провъзгласи за велик председател и реши да повлече всичко след себе си. Нека да видим как и с какви очи ще се изтъпани на 11-ти на делото. Изонзиден още трима души изявиха желание да присъстват. Нека заповядат всички любители на цирка. Надявам се, че клоуна йолоф няма да ни разочарова и ще дойде.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 8.4.2006, 13:28
|
Как да не ни превъзхожда, Севар? Ти имаш ли шкембе като неговото? Та той и Павел Чернев май превъзхожда по шкембе. Нали знаеш старата поговорка: "Наяла се въшката и изпълзяла на челото". А поне това не можеш да му отречеш - Цветомир Йолов много се наяде. Ако някой не вярва, достатъчно е само да го погледне и ще се убеди колко много се е наял.
Впрочем сетих се за едни други въшки, та пуснах и за тях нещо в галерията. Щото като писахме за СКАТ, нали също ни обвиниха в клевета. Че тази телелелевизия била много родолюбива /което значи, че си обича родата/ и нямала нищо, ама нищо общо с ръководените от ГРУ секти. Е, хубаво, ама по същата миличка и родолюбивичка СКАТ взели да ми хвалят и да ми рекламират вестник "Родово имение" и пръкналата се нова партия. Та пуснах един откъс от интервю на един от шефовете, или емисарите, ако трябва да бъда точен. Човечецът си го казва направо: http://www.voininatangra.org/modules/xcgal...stup&pos=0&cat= Само забравих да добавя, че вестниците ми бяха пратени от един, който ме агитираше да мина към Атака. Истината май почва да лъсва. Като въшка на чело. А какво се случва с въшките няма да казвам. Който иска да научи, да заповяда на цирка. -------------------- |
Eлена |
Публикувано на: 10.4.2006, 3:16
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 138 Участник # 213 Дата на регистрация: 13-December 05 |
При мен не са пристигнали въпросните материали, не ги откривам и на сайта, Колобре. "Тугъла" ме прати тука: http://borislav.free.fr/mylib/?action=view...rst&mode=simple -------------------- ???! ??????? ? ????!
|
||
Eлена |
Публикувано на: 10.4.2006, 3:58
|
Участник Група: Участници Съобщения: 138 Участник # 213 Дата на регистрация: 13-December 05 |
Открих романа на един руски сайт: http://www.litportal.ru
А докато го издирвах попаднах на това: http://www.diplomshop.com/ Това съобщение е редактирано от Eлена на 10.4.2006, 4:00 -------------------- ???! ??????? ? ????!
|
Страници: (7) 1 [2] 3 4 ... последна » |