www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Гнездата на руското разузнаване и агенти

Страници: (4) 1 [2] 3 4  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Гнездата на руското разузнаване и агенти, Пазете се!!!
Искрица
Публикувано на: 21.3.2006, 13:42
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 226
Участник # 243
Дата на регистрация: 26-January 06

Като засегнахме числото на звяра, ето и част от една статийка, която ми беше попаднала преди време.

"...Но по какъв начин това число беше въведено в шенгенските паспорти и защо Св. Синод твърди, че то “под най-различни предлози” систематично се въвежда в нашия живот? Всъщност ние вече отдавна и почти ежедневно се срещаме с него в обикновения живот? На първо място в областта на покупко-продажбите, при т.н. “Световно кодиране на продуктите” (UPS) или казано по-просто – щриховия код, нанесен на всички задгранични, а сега вече и на почти всички наши стоки.

Щриховият код – това е нов тип компютърно броене, при което на всяка цифра съответстват линии с различна дебелина. Цифрите от 0 до 9 се записват в компютъра в два или три варианта, наричани кодови сетове (набори). Както при обикновеното броене цифрите могат да бъдат арабски, римски и славянски. Щрих-кодът съдържа сведения за страната-производител, за качеството, названието, стойността на продукта. Естествено кодовете на различните стоки се различават един от друг, но има нещо, което обединява всички без изключение стоки по всички континенти, Това е числото 666. Всеки от нас може лесно да го види на който и да е щрих код: две тънки успоредни линии, които са малко по-дълги от всички останали и се намират винаги в началото, в средата и в края на щрих-кода. Това са компютърни шестици от втори сет. наричат ги “паралели на безопасността”. По-рядко се случва да бъдат използвани шестици от други сетове, но това не променя “кода на безопасността” – числото 666. ...
...
Същото лято, когато в Гърция се водеха дискусии по влизането на тази страна в Шенгенския договор, ми се случи да бъда в Америка. Порази ме неизброимото количество на числото 666 в Ню Йорк. Това приличаше на някаква пошла и зла игра. Три огромни шестици светеха на един от небостъргачите, пак те бяха закрепени на покрива на таксито, чийто шофьор ни предложи услугите си на летището. В хотела “Мариот-Маркиз” на Бродуей телефонният апарат беше украсен все със същите числа: оказа се, че това е номерът на бърза помощ при извънредни случаи. Към края на пътуването ни не можах да се сдържа и попитах един от жителите на града за какво им е нужно такова количество тъкмо от това число.

Моят събеседник отговори не веднага, но неочаквано сериозно. Отговори на въпроса ми с въпрос: “Нима не се сещате?”

Отвърнах му, че честно казано, с ужас се досещам, но се старая да припиша догадките си на моето “православно мракобесие” и “фундаментализъм”.

-Не ги приписвайте – все така сериозно каза събеседникът ми. – Вашите предположения са съвсем верни. Просто с него на нас повече ни върви...."

http://www.spiralata.net/nakratko/6engen.html

PM
Севар
Публикувано на: 21.3.2006, 13:59
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Значи и там такситата са с шестици в номерата. Тук има много таксита с четири 6-ци. Слагат ги на такситата за да ни набиват това число в главите, даже докато си вървим по улицата. Но и така да е, истината ни имунизира от внушенията.
А по въпроса за сектантските комуни, вижте един стар вестник, който ми пратиха за публикуване: http://www.voininatangra.org/modules/xcgal...ge.php?pid=4421
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Azerath
Публикувано на: 21.3.2006, 23:35
Quote Post

Участник

Съобщения: 428
Участник # 9
Дата на регистрация: 8-July 05

Тук в София има фирма "Бултранс 666". smil4334a580902ca.gif

П.С. Въпреки, че това с шестиците ми се струва бая преиначено. Христос и Сатаната са двете лица на една и съща монета. Игнорирате едното и другото моментално изчезва, престава да ви пречи и да ви се набива в очите.

--------------------
“???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????). ???????, 6774 IYI "??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
PMEmail PosterUsers Website
Eлтимир
Публикувано на: 22.3.2006, 11:16
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Мисля, че темата беше за руските служби и българските организации, намиращи се под техен контрол. Службите много добре знаят, че Стефан Калайджиев работи за Виссарион. Един от другите емисари на Виссарион, Богдан, с когото пътувах навремето до Москва е син на съветник по въпросите на сигурността към Народното събрание. Та като съберем фактите, се налага еднозначният извод, че Службите подпомагат руските служби в нашата страна. И като гледам, никой друг, освен нас не смее да се опълчи срещу това зло. Даже големите православни фанатици, които се нахвърлят с такова настървение срещу нас, и те мълчат когато се заговори за деструктивните секти.
Онова, което е по силите ни да направим, е да изнасяме информация. да отваряме очите на хората. Колкото повече хора прогледнат, толкова на сектите ще им е по-трудно.

--------------------
PM
Eлтимир
Публикувано на: 22.3.2006, 11:47
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Вижте кой и как рекламира руските секти в България. И кой реално е против Православието. Обаче от "православните" и дума на упрек няма да чуете, когато има опрасност да бъде засегнат авторитета на Държавна сигурност: http://www.voininatangra.org/modules/xcgal...stup&pos=0&cat=

--------------------
PM
aleksandar
Публикувано на: 22.3.2006, 13:29
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 6
Участник # 262
Дата на регистрация: 24-February 06

Аз често си мисля, че всички тези секти и тн. са просто като филтър. Те ловят плявата. Винаги и навсякъде ще има такива.

Не мога да забравя преди години, брат ми (в пубертестска въъраст) бе заведен от майка ми на екстрасенс. Лайнара се скрил в една стая, нагрял си ръцете на печка и после започвал да докосва лицето му

като има търсене на екстрасенси, ще има винаги такива
PM
aleksandar
Публикувано на: 22.3.2006, 13:32
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 6
Участник # 262
Дата на регистрация: 24-February 06

проблем е само това, че в България са рекордно много
PM
Севар
Публикувано на: 22.3.2006, 13:42
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Толкова много ли сме, че да им се даваме като месо за психотронни експерименти? Дори и огромния Китай взима строги мерки срещу някои тамошни деструктивни секти, пък ние ли да си го позволим, ей така за техния кеф?
Но не обират само плявата. При тях отиват хора несъгласни с канибалската система, в която се намираме. Тях не мога да ги нарека плява. Плявата са тези, които са съгласни.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Искрица
Публикувано на: 22.3.2006, 13:48
Quote Post

Участник

Съобщения: 226
Участник # 243
Дата на регистрация: 26-January 06

Не мога да се съглася, че само плява се лови там. Много от хората, които искат да развият съзнанието си, да получат отговор на въпросите: "Кой съм аз? За какво съм се родил?" и т.н. също се ловят на въдицата хвърляна от книги като тези на Верищагин например. За мен хората, които искат да научат нещо повече от живота освен "ходенето до работа и после вкъщи", да разберат кои са и какви са не са плява. Пазара се заля с литература, която уж ще развие сетивата ни и ще ни направи по-щастливи, по-преуспели. За съжаление не всеки може да отсее дрънканиците от истинското знание и често пъти по-чувствителните хора приемащи всичко, което им се казва на доверие се улавят. Повече информация от различни източните, мислене и анализ биха помогнали да не се изпада в заблуждение.
PM
blag009
Публикувано на: 23.3.2006, 21:59
Quote Post

Участник

Съобщения: 234
Участник # 49
Дата на регистрация: 27-July 05

На времето четох книгата на Иван Винаров "Бойци на тихият фронт%(ако не се лъжа) и там ЕДИН пасаж ми направи голямо впечатление , нещо от рода "Да другарю Винаров , Вашите дани съвпада с даните на един русофил от опозицията на Вашата партия"??? Шах и мат за ДРУГАРЯ!!!
Та сега да Видиме все пак какво ни СВЪРЗВА с Русия и какво ни разделя:
СВЪРЗВАНИ
1.Близък език
2.Една религия
3.Близка култура(вследствие от по горното)
4.Освобождението от турско робство
РАЗДЕЛЯНИ
1.РУСКОТО ИМПЕРСКО МИСЛЕНЕ
2.БОЛШЕВИЗМА
Неща от които ЕДИН народ рано или късно се отървава!
Все пак остава СИМПАТИИТЕ които ВИНАГИ сме изпитвали към СВОИТЕ ДЕЦА,(образно казано)да не забравяме ,че Русия е създадена в/у основите на Кевская Рус и Вложка България??? Другото е работа на РАЗ.ЦЕНТРАЛИ- били Руски или Западни!!!!!!
Не знам какво е Вашето мнение.Аз така мисля!!!!!

--------------------
???? ?????? ??? ???????? ????? ??????? ??, ?? ?????? ?????????!"
PMEmail PosterUsers Website
Хунор
Quote Post

Участник

Група: Изгонени
Съобщения: 491
Участник # 14
Дата на регистрация: 12-July 05

QUOTE (Искрица @ Mar 22 2006, 04:18 PM)
Не мога да се съглася, че само плява се лови там. Много от хората, които искат да развият съзнанието си, да получат отговор на въпросите: "Кой съм аз? За какво съм се родил?" и т.н. също се ловят на въдицата хвърляна от книги като тези на Верищагин например. За мен хората, които искат да научат нещо повече от живота освен "ходенето до работа и после вкъщи", да разберат кои са и какви са не са плява. Пазара се заля с литература, която уж ще развие сетивата ни и ще ни направи по-щастливи, по-преуспели. За съжаление не всеки може да отсее дрънканиците от истинското знание и често пъти по-чувствителните хора приемащи всичко, което им се казва на доверие се улавят. Повече информация от различни източните, мислене и анализ биха помогнали да не се изпада в заблуждение.

Да там ходят и свестни хора, който търсят отговори и знание и си нямат понятие за какво става въпрос. И докато се усетят са оплетени в мрежите им.
Мисля, че след тази тема са се насмели малко! smil4334ad8a149e0.gif

--------------------
"???????? ?? ???????? ???? ?? ??????,
?????????? - ??? ?????????? ? ???.
????????? ???????? ? ????????".
??? ???
PM
Eлена
  Публикувано на: 25.3.2006, 17:55
Quote Post

Участник

Съобщения: 138
Участник # 213
Дата на регистрация: 13-December 05

QUOTE (blag009 @ Mar 23 2006, 09:59 PM)
На времето четох книгата на Иван Винаров "Бойци на тихият фронт%(ако не се лъжа) и там ЕДИН пасаж ми направи голямо впечатление , нещо от рода "Да другарю Винаров , Вашите дани съвпада с даните на един русофил от опозицията на Вашата партия"??? Шах и мат за ДРУГАРЯ!!!
Та сега да Видиме все пак какво ни СВЪРЗВА с Русия и какво ни разделя:
СВЪРЗВАНИ
1.Близък език
2.Една религия
3.Близка култура(вследствие от по горното)
4.Освобождението от турско робство
РАЗДЕЛЯНИ
1.РУСКОТО ИМПЕРСКО МИСЛЕНЕ
2.БОЛШЕВИЗМА
Неща от които ЕДИН народ рано или късно се отървава!
Все пак остава СИМПАТИИТЕ които ВИНАГИ сме изпитвали към СВОИТЕ ДЕЦА,(образно казано)да не забравяме ,че Русия е създадена в/у основите на Кевская Рус и Вложка България??? Другото е работа на РАЗ.ЦЕНТРАЛИ- били Руски или Западни!!!!!!
Не знам какво е Вашето мнение.Аз така мисля!!!!!

Блаже, а какво ще кажеш за текста по-долу? Получих го в пощата си днес - по абонамент:

"Риторика. Лидерство. Манипуляции. Тренер Дмитрий Устинов. Новости 25 марта 2006 г.

Автор и ведущий Дмитрий Устинов: dmitry@ustinow.ru
Сайт рассылки: www.ustinow.ru
Фестиваль Ораторского Мастерства в Болгарии все ближе и ближе! А регистрация участников до 1 апреля! Проводится Дмитрием Устиновым совместно с Игорем Незовибатько и Центром Синтон. Это яркое сочетание интенсивных тренингов, интересного общения и долгожданного отдыха на берегу Черного моря. Это возможность получить из первых рук лучшее из программ известнейших высокопрофессиональных специалистов в области ораторского искусства. Фестиваль посвящен успеху через мастерство речи, искусство риторики, влияния и лидерства. Программа фестиваля – специальная, расссчитанная как на новичков, так и на продвинутых участников, имеющих тренинговый опыт. Тренинги будут проходить во второй половине дня, плюс вечерние занятия, игры, программы. В остальное время – уже горячее в Болгарии майское солнце, отдых, море, творческие задания, свободное общение, путешествия по заповедным окрестностям и в старинные города Созопол и Несебер. Подробности и фото на сайте.

Почему Болгария? Это теплое, чистое и ласковое море, заповедник, замечательная и разнообразная природа (дубовые рощи, песчаные пляжи), доброжелательные люди, понятный язык (многие говорят по-русски), вкусная кухня, доступные цены и хороший сервис.

Стоимость проживания и программы 640 дол. Включает благоустроенный отель (на уровне 3-х звёзд) и двухразовое питание (в ресторане), стоимость тренинга, чартера (Москва – Варна – Москва) и визы, плюс трансфер (Варна – гостиница). Это наилучшее соотношение цены – качества! Указанные цены - для тех, кто подаст заявки и предоплату (300 дол) до 1 апреля. Дальше - участие возможно, но цены могут быть выше (транспорт, отсутствие специальных скидок для группы) и организационные вопросы участник решает самостоятельно.

Контакты: 8-495-941-20-82 или 8-903-231-64-97, а так же igor@nezovibatko.ru. Для участия передайте нашему администратору свой загранпаспорт и его копию, предоплату за билет и визу (300 дол). Чем раньше, тем лучше – и для организации программы, и для вас. Приезжайте сами, с друзьями, детьми, своими коллегами, структурами и компаниями!

Отдых и саморазвитие совместимы!"

--------------------
???! ??????? ? ????!
PMICQ
Eлена
  Публикувано на: 25.3.2006, 18:16
Quote Post

Участник

Съобщения: 138
Участник # 213
Дата на регистрация: 13-December 05

За тези, които срещат затруднения с руския език резюмирам:

От 1 до 8 май в Синеморец, в хотел «Доминго» (южна България, непосредствено до турската граница - така описват на сайта НАШЕТО РАЙСКО КЪТЧЕ!!!) ще се проведе СЕМИНАР-ТРЕНИНГ.

Организатори и участници са руснаци.
Девизът е: Самоусъвършенстването и почивката са съвместими! (т.е. възможно е да протичат едновременно).
Основна тема: УСПЕХЪТ - Как да го постигнем чрез майсторска реч, "Риториката" като изкуство , чрез влиянието и лидерството.

Въпреки, че разполагат с подобни условия и при тях, ПРЕДПОЧИТАТ да си проведат мероприятието у нас. Не им вярвам, че е заради природата, доброжелателните домакини, говорещи на разбираем за руснаците (ма за ВСИЧКИ РУСНАЦИ ЛИ???) език, нито заради доброто обслужване и ниски цени. Твърде близо до Страднжа ...

smil4334a8edcde62.gif

--------------------
???! ??????? ? ????!
PMICQ
LETO
Публикувано на: 25.3.2006, 21:32
Quote Post

Участник

Съобщения: 356
Участник # 154
Дата на регистрация: 22-October 05

Съзнателно отклонявайки ви от темата искам да ви предложа и теорията на протестантите относно цифрата 666 и тяхното тълкувание на знака

“ И той (антихристът) ще направи, щото всички – малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби – да се даде белег на дясната им ръка или на челата им, та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня, който има този белег, или името на звяра, или числото на името му.

Тук е мъдростта. Който има ум, нека пресметне числото на звяра, понеже е число на човек, и числото му е шестотин   шейсет и шест”. (Откр. 13:16-18).

По въпроса за пресмятането протестантите правят следните изчисления
(има се пред вид, че латинските букви имат цифрови изражения - І, Х V ит.н)
На старата папска тиара (която сега е в мусея във Ватикана) има надпис - "Vicarius Filii Dei" - Намесник на божия син (което само по себе си е богохулство, по смисъла на християнските норми)
И така:
V - 5 F - 0 D - 500
I - 1 I - 1 E - 0
C - 100 L - 50 I - 1
A - 0 I - 1
R - 0 I - 1
I - 1
U - 5
S - 0

Сборът на латинските цифри излиза 666

--------------------
... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
PM
Янга
Quote Post

Участник

Съобщения: 338
Участник # 326
Дата на регистрация: 7-April 06

За Анастасия, Мегре и Родовите имения знам от няколко години, защото за съжаление една моя добра приятелка (жалко, уж е умно момиче) се беше доста "запалила" по въпросната "идеология", която на пръв поглед изглежда безобидна с проповядванията си за възвръщане на близостта на човека с природата. Дори първата книга от поредицата "Анастасия" ми беше попадала, но не можах да прочета и една страница от нея заради некадърния й стил, изтъкан с множество прости изречения, които и едно дете в пети клас може да състави. Така и не можах да разбера къде последователите й намират тези прекрасни картини или пък чуват "шумящите кедри"- толкова неубедително беше написана, поне за мен. Наистина някои хора, съвсем не само нискоинтелигентните, се поддават много по-лесно дори на такива долнопробни опити за внушение. Говорих много на въпросното момиче и май успях малко да й повлияя, но не знам дали съм постигнала дълготраен ефект, защото тя, въпреки изричната забрана на родителите си, и сестра й, която излезе далеч "по- твърда" се събира с тези хора.
Още от самото начало бях сигурна че ще направят подобно "родово имение" и ще стане същото като с Виссарион и други подобни "месии". Само за няколко години с усилена интернет пропаганда успяха да въвлекат много млади и интелигентни хора в пъкления си план, но за съжаление ние както винаги можем само да гледаме безпомощно и да се оплакваме по разни форуми. Не знам дали въобще има и смисъл да се опитваме да постигнем невъзможното убеждавайки не хора, а зомбите. И то не какви да е обикновени разкапящи се вуду зомбита ами много по-страшни от тези в холивудското (еврейско) кино...
PM

Topic OptionsСтраници: (4) 1 [2] 3 4  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020