www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Елхово - нова база за пране на пари или нещо друго

Страници: (2) 1 [2]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Елхово - нова база за пране на пари или нещо друго
TanCron
Публикувано на: 17.3.2006, 17:27
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 53
Участник # 293
Дата на регистрация: 15-March 06

QUOTE (Искрица @ Mar 17 2006, 10:32 AM)
А ако случайно има легенда за заровено съкровище в местността на някое селище да видите само каква надпревара за собственост на имоти следва.

Относно съкровища, злато, антики - то си права и ще кажа че Елховския краи е доста "богат" на подобни неща.Аз самият сум проучвал на времето много местности и прочие и знам - че в елховско наистина има доста "интересни места" , за които има доста големи "иманярски" интереси!
То по принцип в нашата родина - кадето и копнеш , ще откриеш нещо!
PMEmail PosterICQ
Искрица
Публикувано на: 22.3.2006, 12:51
Quote Post

Участник

Съобщения: 226
Участник # 243
Дата на регистрация: 26-January 06

Ей така, дружно ще ни изкупят.

"Израелски бизнесмени искат да построят вилно селище в община Аврен. Това съобщи кметът на общината Красимир Тодоров. Желанието на инвеститорите е да застроят 60 000 кв. м. разгърната площ. Проектът предвижда да бъдат построени 250 апартамента. Теренът, предвиден за изграждане на вилно селище, все още не е включен в новия устройствен план на Община Аврен, който се изработва в момента. Най-късно до пет месеца, планът ще бъде готов, заяви Красимир Тодоров. Около 70 имота в Аврен са закупени от чужденци през последните няколко месеца, каза още Тодоров. Около 100 са имотите на територията на Аврен, собственост на чужденци. Броят на имотите, закупени от чужденци на територията на община Аврен е около 400. Интерес към общината проявяват предимно англичани, французи, ирландци на възраст между 50 и 60 години."

http://www.bgstroitel.com/fullnews.html?id=118

Цитатът не се отнася за Елхово, но не намерих по-подходящо място, където да го публикувам.
PM
TanCron
Публикувано на: 22.3.2006, 13:02
Quote Post

Участник

Съобщения: 53
Участник # 293
Дата на регистрация: 15-March 06

Елхово , Аврен , няма никакво значение - фактът си е факт - разпродават ни и ни изкупуват - и простият народ даже се чувства доволен от това!Глупци които не осъзнават че така освен земята на дедите си , ще загубят и индентичността си! И за сметка на това - нашите продажни копелета си трупат в банковите сметки тлъстите сумички и си подсигуряват "старините"!
PMEmail PosterICQ
Искрица
Quote Post

Участник

Участник # 243

Kато се заговорихме за продажбата на българската земя се сетих тази история прочетена в една книга.

"Когато кан-ю Мо Тун (209-174 г. пр. Хр.) се качил на трона и обединил Хуно-българската империя, българският род Дуло управлявал вече хиляда години. Веднъж посланиците на източните съседи му поискали гордостта на държавата-конят, изминаващ по 1000 ли дневно (300 км.). Старейшините отсекли:"Той е наше съкровище и не се дава", но Мо Тун казал:"Защо да жалим кон заради съседите?". Дали го. А конят символизирал мощта на армията.
Минало време и те поискали Янчжи-главната съпруга на кана. Старейшините възроптали, че Държавата се олицетворява от семейството; това искане е лишено от съвест и призовали кхан -ю да обяви война. Той обаче казал:"Защо да разваляме съседството си заради една жена?" И дал Янчжи.
Пристигнала трета делегация да поиска необитаема и пуста земя от 1000 ли, разположена в монголската степ. "Тази земя не е удобна за Дома Ху" - рекли старейшините. Но канът повелил:"Земята, това е коренът, основата на царството и дори мисълта тя да бъде отстъпвана заслужава смъртно наказание" - и заповядал да обезглавят съгласилите се на териториални отстъпки. После се поклонил на Слънцето и Луната, жертвал любимото си куче и тръгнал на бой. Покорил народите от изток и юг и създал невиждана империя, простираща се от Великия океан до Кавказ."

Изводът е ясен!
PM
LETO
Публикувано на: 25.3.2006, 20:23
Quote Post

Участник

Съобщения: 356
Участник # 154
Дата на регистрация: 22-October 05

Огледах ареста. Наистина съм впечетлен. Отвън прилича по-скоро на банка ПВЦ дограма, климатици - само табелата липсва. На два е тажа е. Аз се направих на одарен и попитах полицая от пред на не е банка. Много му се говореше на човека !!! Сподели, че у тях не е така обзаведено (стори ми се че го е яд за това smil3dbd4daabd491.gif Парите били от ЕС и са го направили заради ГКПП Лесово (в момена трафика за Турция е пренасочен от там) Незнаел колко струва, ама били страшно много пари.
Стори ми се, че самия арест не е на подчинение на РПУ-то в Елхово.

И така, тръгна си преди събота, щото имаше празник на града и щеше да идва пРезидента, апък като си знам колко го недолюбвам като нищо може и да ми предоставят възможност да огледам ареста от вътре smil4334a5a360a6a.gif

--------------------
... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
PM
Karutzar
Публикувано на: 20.6.2006, 11:03
Quote Post

Участник

Съобщения: 214
Участник # 433
Дата на регистрация: 16-June 06

QUOTE (Иван @ Mar 16 2006, 11:50 AM)
Има и друго.
Да не забравяме експедициите на Людмила Живкова в Странджа.
Христо Мутафчиев беше писал за тия неща. Не знам на него колко може да му се вярва, защото може точно ключова част от разказа му да е лъжа, но там е много вероятно да има входове, както за други измерения, така и за подземните складове на "неща" от предчовешкия период. Говорим за входове към "долната земя", към помещения подобни на описваните от Мулдашев. Поне на мен на такова ми мирише smil4334ad1724132.gif

Точно там е и един от входовете на Града-Държава - - Шамбала го наричат тези, които не знаят как се казва
Ченгетата навремето опитали да влязат насила - с динамит. И такъв страх ги обзел - smil4334aa05d5cb2.gif smil4334aa21c9ca7.gif - от тогава е "забранена зона" - пък и любопитната Людмила плати за това с живота си

--------------------
??????? ??????????
PMEmail Poster
Искрица
Публикувано на: 23.6.2006, 16:03
Quote Post

Участник

Участник # 243

QUOTE (Karutzar @ Jun 20 2006, 10:03 AM)
QUOTE (Иван @ Mar 16 2006, 11:50 AM)
Има и друго.
Да не забравяме експедициите на Людмила Живкова в Странджа.
Христо Мутафчиев беше писал за тия неща. Не знам на него колко може да му се вярва, защото може точно ключова част от разказа му да е лъжа, но там е много вероятно да има входове, както за други измерения, така и за подземните складове на "неща" от предчовешкия период. Говорим за входове към "долната земя", към помещения подобни на описваните от Мулдашев. Поне на мен на такова ми мирише  smil4334ad1724132.gif

Точно там е и един от входовете на Града-Държава - - Шамбала го наричат тези, които не знаят как се казва
Ченгетата навремето опитали да влязат насила - с динамит. И такъв страх ги обзел - smil4334aa05d5cb2.gif smil4334aa21c9ca7.gif - от тогава е "забранена зона" - пък и любопитната Людмила плати за това с живота си

От къде знаеш толкова сигурно, че там има такъв вход?
PM

Topic OptionsСтраници: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020