www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Елхово - нова база за пране на пари или нещо друго

Страници: (2) [1] 2  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Елхово - нова база за пране на пари или нещо друго
TanCron
Публикувано на: 15.3.2006, 20:55
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 53
Участник # 293
Дата на регистрация: 15-March 06

Така Имах "Удоволствието" да полежа известно време в най-модернията арест на България и изобщо на балканите в гр. Елхово и от тогава не ме оставя на мира въпроса - защо там, защо подяволите точно там бе построен?
Та ако някой може да ми каже ще се радвам>
Пук и друго не ми дава мира - нормално ли е издръжката на един арестант да е 1.45 лв. на денонощие? - защото там в Елхово толкова беше smil4334a4c5e23b8.gif
Пък и ми стана интересно - как така от бившо "ВКР" се става началник на полицията и как от водопроводчик се става капитан - дознател?
Някой може ли да ме светне по тези въпросчета?
PMEmail PosterICQ
Eлтимир
Публикувано на: 15.3.2006, 21:00
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

ВКР-тата бяха едно с Държавна сигурност. Изглежда в Елхово или някъде край града има секретна база на ДС. Все пак повече сведения по въпроса няма да ни навредят. Ако някой знае нещо по въпроса - да се обади. Въпросът наистина е любопитен.
Само ще добавя, че откакто министър Гумен Петков пое МВР, започна възстановяване на старата база на ДС. Матераилна и агентурна. Този път под егидата на НСС, което си е все същото.

--------------------
PM
TanCron
Публикувано на: 15.3.2006, 21:06
Quote Post

Участник

Участник # 293

Между другото да кажа за "новият" арест че - по моя лична оценка само камерите за наблюдение които са между 20-30 са на стойност за около 100000 лева, а там има още много чудесии - СОТ, климатизация + аспирация и тем подобни! - Та според мен това е струвало не по малко от 1,5 млн. лв. на данакоплатеца - и за какво е всичко това?
Пък и не смятате ли че за едно градче не повече от 25 000 души - около 10-15 агенции за недвижими имото са малко множко?
Какво толкова има там дявол да го вземе , че и ново КПП отвориха - КПП Лесово!
PMEmail PosterICQ
blag009
Публикувано на: 15.3.2006, 21:23
Quote Post

Участник

Съобщения: 234
Участник # 49
Дата на регистрация: 27-July 05

Да кажем нещо от рода:
-След Пампорово,Боревец и Банско се търси СЛЕДНОТО модно ЗИМНО ГРАДЧЕ???Из весниците четох за един ФЕОДАЛ в Елховският Балкан.Нищо не казваш ЩО ЗА БАЛКАН Е ТОВА-имали удобни места за спускане и т.н.???

--------------------
???? ?????? ??? ???????? ????? ??????? ??, ?? ?????? ?????????!"
PMEmail PosterUsers Website
TanCron
Публикувано на: 15.3.2006, 21:27
Quote Post

Участник

Участник # 293

smil3dbd4dbc14f3f.gif балкан е много силна дума за Елхово и околията - там най-високото място едва ли надхвърля и 700 метра надморска височина - не това не е заради балкана - според мен е нещо друго - това ново КПП си ми е доста подозрително! Все пак от там е по лесно да се стигне до турция от колкото през да кажем Малко Търново!
Пък и тези агенции - пф.. както вече казах за 25000 души - 10 и повече агенции са твурде много!
Не знам какви са интересите за там и точно това се опитвам да разбера!
PMEmail PosterICQ
LETO
Публикувано на: 15.3.2006, 22:02
Quote Post

Участник

Съобщения: 356
Участник # 154
Дата на регистрация: 22-October 05

Другата седмица ще съм в този район и ще се опитам да разбера за какво става дума.

ВКР-тата бяха едно с Държавна сигурност. Изглежда в Елхово или някъде край града има секретна база на ДС. Все пак повече сведения по въпроса няма да ни навредят. Ако някой знае нещо по въпроса - да се обади. Въпросът наистина е любопитен.
Само ще добавя, че откакто министър Гумен Петков пое МВР, започна възстановяване на старата база на ДС. Матераилна и агентурна. Този път под егидата на НСС, което си е все същото.

Това е абсолютно вярно. Очаква се НСС да излезе от ДНСП и от РДВР. Ще са си отделно и необезпокоявани от полицията.

--------------------
... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
PM
TanCron
Публикувано на: 15.3.2006, 23:22
Quote Post

Участник

Участник # 293

LETO ако ти се удаде възможност поогледай ареста - нова сграда непосредствено зад РПУ - то! Поогледай какви ти камери какви ти чудесии са слижили - като че ли ще държат там особенно закоравели и опасни престъпници smil3dbd4dbc14f3f.gif !По охранявано е дори и от някои от затворите ни - не че съм ги оглеждал от вътре ама така си мисля!
PMEmail PosterICQ
LETO
Quote Post

Участник

Съобщения: 356
Участник # 154
Дата на регистрация: 22-October 05

Ще го огледам.
Вътре, разбира се, нямам намерение да влизам, колкото и да е луксозно обзавеждането smil3dbd4daabd491.gif

--------------------
... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
PM
TanCron
Quote Post

Участник

Участник # 293

Не ти и трябва, ако те интересува ще ти го опиша накратко!Иначе наистина си е лукс в сравнение с която и да е подобна институция!
Просто много ама много пари са вкарани в него и така и немога да си обясня защо!
PMEmail PosterICQ
gеorgi_nz
Публикувано на: 16.3.2006, 11:54
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Относно многото агенции за имоти - обяснението ми е , че Странджата е най-девствената планина и чиста природа в България. Навремето се мъчиха да я заселят и привлечат хора, ама не успяха. Сега явно продават земя и къщи на чифути , турци, англо-саксонци и разна друга сган.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
Иван
Публикувано на: 16.3.2006, 12:50
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

Има и друго.
Да не забравяме експедициите на Людмила Живкова в Странджа.
Христо Мутафчиев беше писал за тия неща. Не знам на него колко може да му се вярва, защото може точно ключова част от разказа му да е лъжа, но там е много вероятно да има входове, както за други измерения, така и за подземните складове на "неща" от предчовешкия период. Говорим за входове към "долната земя", към помещения подобни на описваните от Мулдашев. Поне на мен на такова ми мирише smil4334ad1724132.gif
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 16.3.2006, 13:22
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

В мулдашевите истории, не е възножно да влезе случаен човек в пещерата поради психичната непреодолима защита. И по думите на пазителя на пещерата сам той не винаги е допускан вътре.
Дори и да има нещо такова в Странджа, мисля че ще остане недосегаемо и неразбираемо като Царичина. Такива неща са надежно пазени от зложелатели и случайни минаващи.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
Иван
Публикувано на: 16.3.2006, 13:50
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

Така е Георги, разчитаме на Небето да пази това, което ние не можем да опазим.
Аз само споменавам, че интересът точно към такива места е най-голям. Погледни не са ли осрали всички свещени места: Царевец в Търново и Арбанаси са превърнати в сараи само за такива като Илия Павлов, на Рупите вършеят разни печалбари, из Родопите пък строят джамии и въобще ти казват да си търсиш работа и дом другаде, ако говориш български.
PM
Николай
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 7
Участник # 252
Дата на регистрация: 14-February 06

Доколкото знам в Елхово е щаба на Гранична полиция за Южна България ,е само турския сектор -от ГКПП "Кап.Андреево" до Резово... Та като добри комшии със страна извън ЕС трябва да сме "представителни" smil4334a3cd1fd8f.gif Освен това знаете какъв трафик се осъществява през Турция та лукса си е "оправдан"...
Източването на фондове е другата причина -предишния шеф на ГП ген.Григоров го "освободиха" заради липса на 14 млн.евро...
Точно го освободиха от отговорност -за съд и дума не "обелиха" smil4334a4c5e23b8.gif

Агенциите за имоти в по-голямата си част са филиали на Бургаски такива -девствена природа (като бивша гранична зона),безработица-бедност-евтини имоти,доста англичани са накупили имоти и привличат и други,практически липсва турско население та свинете от ДПС и господарите им трябва да сложат ръка на чисто Българска собственост... Все такива гадости!
PM
Искрица
Публикувано на: 17.3.2006, 11:32
Quote Post

Участник

Съобщения: 226
Участник # 243
Дата на регистрация: 26-January 06

QUOTE (georgi_nz @ Mar 16 2006, 12:22 PM)
В мулдашевите истории, не е възножно да  влезе случаен човек в пещерата поради психичната непреодолима защита. И по думите на пазителя на пещерата сам той не винаги е допускан вътре.

Така е, само че Мулдашев споменава как в една от пещерите китайците успяват да проникнат и да избият (дали не ги бяха обесили не мога да се сетя точно) обитателите и. Невежеството води само до разруха.

А за англичаните ще добавя, че те не търсят само чистите от турчолящина райони. При нас изкупуват къщи и в села, в които съседите им ще са я Асан, я Мюмюн. Търсят природни дадености, истирически местности и автентични архитектурно къщи, от които после запазват само фасадите. А ако случайно има легенда за заровено съкровище в местността на някое селище да видите само каква надпревара за собственост на имоти следва.
PM

Topic OptionsСтраници: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020