Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) 1 2 [3] ( последно съобщение ) |
Не ви пука, нали?
Чое |
Публикувано на: 10.8.2005, 20:41
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 72 Участник # 12 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Много питаш След няколко години ще му дойде времето и ще разбереш. -------------------- ???? ?????, ?????? ?????!
|
||
krasy |
Публикувано на: 10.8.2005, 22:14
|
Участник Група: Участници Съобщения: 112 Участник # 70 Дата на регистрация: 5-August 05 |
Ами питам, мислех че този сайт е за да просвети такива невежи като мен, ама щом е толкова голяма тайна няма да настоявам!!!!
А вместо това доколкото забелязвам вие се карате като цигани. -------------------- ...????????? ?????. ??????? ?????,
?????? ??????? ? ?????, ? ????; -
???? ???? ?????, ????? ???? ????
? ??? ?? ????????; ???????, ???????...
|
Скилас |
Публикувано на: 11.8.2005, 10:56
|
||
Читател Група: Участници Съобщения: 17 Участник # 52 Дата на регистрация: 28-July 05 |
А така, Елтимире! В словото е силата! Аз бях в тази тема, защото ми пукаше... Явно на вас, Човеците, ви пука само за вас си. Вместо да просвещавате другите човеци, вие сте се затворили в черупките си и се правите на велики. Благодаря на Чое за разяснението! Последен въпрос: Аз като съм българин по произход, Човек ли съм или от ХорРата? Според мен делението трябва да бъде на Събудени /осъзнали се/ и Зомбита, които лесно се манипулират. Никой не се ражда "висша" раса... |
||
Azerath |
Публикувано на: 11.8.2005, 14:01
|
Участник Група: Участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 9-July 05 |
Хор Ра - това ми прилича на нещо... египетско
-------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
"??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
|
Чое |
Публикувано на: 11.8.2005, 19:05
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 72 Участник # 12 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Хор и Ра са имена на една и съща историческа личност ("Бог") -------------------- ???? ?????, ?????? ?????!
|
||
Чое |
Публикувано на: 11.8.2005, 19:18
|
||
Не се сърди на Елтимир, много му се събра и вече не е на себе си. Българите са Човеци, но остава въпроса кой е българин? Има там две капки кръв които правят тялото ти българско, но душата е по важна. Българина е Българин, когато има български гени и чиста българска душа. Има два вида българи, истински - такива които милеят за българското и се борят до живот за него и пропаднали - такива които не ги е грижа за нищо освен за себе си и личното си щастие, евреите с право ги наричат Гоя (добитък) защото те сами са избрали да бъдат такива. -------------------- ???? ?????, ?????? ?????!
|
||
Чое |
Публикувано на: 11.8.2005, 19:30
|
||
Това което искаш е да ти дам информация, повечето от която сам съм изнамерил и е достъпна за малцина. Нито те знам кой си и какъв си, нито дали си годен да асимилираш такъв тип информация. Не се обиждай след време може пак да поговорим и да ти споделя каквото те интересува. А и такива неща не се правят обществено достояние освен ако не са в строго завоалирана форма. Иначе започват въпроси и провокации от сорта - "За кой се мислиш", "Докажи твърденията си", "От къде черпиш информация" и пр. глупости. И не се караме като цигани, по скоро един циганин ни скара! -------------------- ???? ?????, ?????? ?????!
|
||
Скилас |
Публикувано на: 12.8.2005, 15:55
|
||
Читател Група: Участници Съобщения: 17 Участник # 52 Дата на регистрация: 28-July 05 |
Разбира се, че не се сърдя на Елтимир. Момента беше труден. Възхищавам му се, както и на повечето от вас! Бъдете силни! Бъдете истински! |
||
Миро |
Публикувано на: 13.8.2005, 8:54
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 |
Много питаш След няколко години ще му дойде времето и ще разбереш. Имаш предвид 2012год. ли? |
||
Чое |
Публикувано на: 13.8.2005, 20:49
|
||
Става дума за след 2012 г. 2012 г. е началото на цикъла, апогея започва през 2013 г.- Дилом твирем (година на новото начало, промяната) и ще затихне окончателно чак през 2063 г. -------------------- ???? ?????, ?????? ?????!
|
||
Страници: (3) 1 2 [3] |