Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) 1 [2] 3 ( последно съобщение ) |
Не ви пука, нали?
bgskin |
Публикувано на: 9.8.2005, 22:34
|
Участник Група: Участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 |
Това, че ти виждаш себе си в тези думи и мислиш че са насочени към теб си е твой проблем!
-------------------- ???? ??? ??????? ?? ???????? ?? ??????????????, ???????? ???????? ?????? ?? ??? ????? ?? ???????????.
|
Севар |
Публикувано на: 9.8.2005, 22:39
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
"Доброжелатели" винаги се намират в такива моменти. И съзнателни и несъзнателни.
|
bgskin |
Публикувано на: 9.8.2005, 22:42
|
Участник Група: Участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 |
Ако аз съм ви проблема да взема да спра да влизам тука?
-------------------- ???? ??? ??????? ?? ???????? ?? ??????????????, ???????? ???????? ?????? ?? ??? ????? ?? ???????????.
|
Azerath |
Публикувано на: 9.8.2005, 22:46
|
||||||
Участник Група: Участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 9-July 05 |
Колобър, да. Не съм забравил. -------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
"??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
|
||||||
TheWatcher |
Публикувано на: 10.8.2005, 12:44
|
||
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 7 Участник # 60 Дата на регистрация: 30-July 05 |
Това не е вярно, поне двама в този форум - аз и r1970 питахме "КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА????" , а и ти си човек който като има да казва нещо го казва. Между другото простете ми невежството, но какво точно означава "колобър"? (звучи ми нещо като шаман) -------------------- always asking
|
||
Скилас |
Публикувано на: 10.8.2005, 16:47
|
Читател Група: Участници Съобщения: 17 Участник # 52 Дата на регистрация: 28-July 05 |
Чое, какво значи "Аз не съм от хората, а от Човеците"? Чета и недоумявам... Разбирам, че някои от вас са посветени, други - не сме. Хайде стига сме се делили на висши раси и нисши гои...
Всички живеем в едно и също блато. Ако сте способни да ни измъкнете от него - ние, непосветените, ще ви последваме. Затова, ако сте разумни Човеци, не се заяждайте, ами обединявайте, разяснявайте... не сме толкова заспали. И ние четем, мислим. Няма смисъл да бръщолевя повече |
Скилас |
Публикувано на: 10.8.2005, 16:59
|
Читател Група: Участници Съобщения: 17 Участник # 52 Дата на регистрация: 28-July 05 |
... и още нещо: в думите на bgskin има много истина. Последните събития го доказват. Не го приемайте за лична обида, но предателство и страх във вашите среди е недостойно
|
Eлтимир |
Публикувано на: 10.8.2005, 17:32
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Ами тогава ти направи нещо храбро. -------------------- |
||
Скилас |
Публикувано на: 10.8.2005, 17:41
|
И вие ще ми изръкопляскате, нали?
|
Eлтимир |
Публикувано на: 10.8.2005, 17:46
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Чекиджия, така се казваше на онези, които сами си ръкопляскат... -------------------- |
||
Скилас |
Публикувано на: 10.8.2005, 17:48
|
Това е постинг на infomar в темата "Цел на движението..."
"Рабирам, че това движение съществува отдавна. Защо не се напише от някой който е навътре в нещата нещо като малка история - как е създадено, през какви премеждия е преминало. Ще представлява интерес за новодошлите. Не е зле да се направи във форума раздел в който да се поставят въпроси от подобно естество касаещи движението. Не съм доволен от отговорът, но това не е проблем... Предполагам, че това не е секта, не се кланя никой на богове или нещо подобно, защото малка част от изложените материали са с подобна насоченост, което ме навя на подобни мисли, а лично аз не харесвам религиите без значение какви са. Добра религия няма !" Защо никой не ни е обяснил досега? Твърде много мистика има около вас... а сега се прокрадва и неприязън към новодошлите... |
krasy |
Публикувано на: 10.8.2005, 20:08
|
Участник Група: Участници Съобщения: 112 Участник # 70 Дата на регистрация: 5-August 05 |
Простете неинформираността ми, ама какво е КОЛОБЪР?
-------------------- ...????????? ?????. ??????? ?????,
?????? ??????? ? ?????, ? ????; -
???? ???? ?????, ????? ???? ????
? ??? ?? ????????; ???????, ???????...
|
Чое |
Публикувано на: 10.8.2005, 20:28
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 72 Участник # 12 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Понеже и други са ми задавали подобни въпроси ще обясня максимално опростено. Две враждуващи раси колонизират Земята, едната чрез генно инженерство се опитва да създаде Човек от примат и резултата са хората (ХорРа) това са всички носещи семитски ген например - цигани, араби, евреи. Другата създава колонии чиито преки потомци са Човеците - това са основно Арийските племена, седем от които формират българския народ. А за неприязънта към новодошлите, много от новодошлите са добре познати стари и не е нужно да им се обяснява кое е бяло и кое черно, а щом питат значи търсят под вола теле. -------------------- ???? ?????, ?????? ?????!
|
||
krasy |
Публикувано на: 10.8.2005, 20:36
|
Участник Група: Участници Съобщения: 112 Участник # 70 Дата на регистрация: 5-August 05 |
Кои са тези две враждуващи раси които ни създават?
-------------------- ...????????? ?????. ??????? ?????,
?????? ??????? ? ?????, ? ????; -
???? ???? ?????, ????? ???? ????
? ??? ?? ????????; ???????, ???????...
|
Чое |
Публикувано на: 10.8.2005, 20:39
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 72 Участник # 12 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Колобър - български първосвещеник, пратеник на Тангра, пазител на доброто и правдата, посланник на небесата и пр. -------------------- ???? ?????, ?????? ?????!
|
||
Страници: (3) 1 [2] 3 |