Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) [1] 2 3 ( последно съобщение ) |
Не ви пука, нали?
Eлтимир |
Публикувано на: 9.8.2005, 20:11
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Дори да изтрия всичко, един няма да ме попита "защо". Ами тогава по-добре да го изтрия.
-------------------- |
bgskin |
Публикувано на: 9.8.2005, 20:18
|
Участник Група: Участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 |
Явно няма смисъл. Дали ги има или ги няма никой не се интересува. Е тогава е кофти, когато видиш, че най-вероятно си дал живота на грешна кауза или каузата ти е била правилна, просто хорта с който си се борил за каузата ти са били калпави или просто са били страхливи. Страха е кофит нещо превръща доскорошните иащи се за вълци в едни заичета. И са готови да предадат всеки и всичко, само да запаят кожата си.
-------------------- ???? ??? ??????? ?? ???????? ?? ??????????????, ???????? ???????? ?????? ?? ??? ????? ?? ???????????.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 9.8.2005, 20:19
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Хората са кофти, оказа се, че Воини няма. Това е. Само плямпала...
-------------------- |
Севар |
Публикувано на: 9.8.2005, 20:38
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Добре като няма воини!!! Винаги съм помагал в гадни ситуации, но защо аз трябваше аз да науча последен след като всичко вече е станало. Писах на Чобанов, не вярвам да отговори, но може и да го имат предвид. За публиката се получи супер-шоу, нека се кефи!!
|
bgskin |
Публикувано на: 9.8.2005, 20:57
|
Участник Група: Участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 |
Това дали и колко си помогнал го решават хората, за който си го направил. Ако те кажат, че макар и ти да си си скъсал гъза, за да се опиташ да помогнеш ти кажат, че не си постигнал нищо е кофти. Но се случват и тези неща. Просто тогава поглеждаш напреди и си ти!
-------------------- ???? ??? ??????? ?? ???????? ?? ??????????????, ???????? ???????? ?????? ?? ??? ????? ?? ???????????.
|
Чое |
Публикувано на: 9.8.2005, 21:21
|
||||
Участник Група: Участници Съобщения: 72 Участник # 12 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Не те знам кой си и какъв си, но защо не си затвориш плювалника като не знаеш нищо. Значи аз съм калпав и страхлив, защото си скъсвам задника от работа за да издържам семейството си и съм зайче защото ми е повреден компютъра и от два дни съм без достъп до интернет.
Защо ли си мисля, че не си никакъв скин и защо ли ми се иска да те банна още сега, но нали съм калпав ще оставя за утре. -------------------- ???? ?????, ?????? ?????!
|
||||
bgskin |
Публикувано на: 9.8.2005, 21:33
|
Колега ти и в затовра ще ме вкараш бе. Къде видя да пиша за теб и твоя компютър? И аз си скъсвам задника да издържам семейство. Ама компютъра не ми е счупен и си имам нет. Но с това не съм повече от теб, може би само късметлия, че моя достачик е по-добър от твоя.
Не знам как се преценяват хората от 20 поста. От къде знаеш кой съм и какъв съм. Интересна работа! Как ме класифицира за отрицателно време.! -------------------- ???? ??? ??????? ?? ???????? ?? ??????????????, ???????? ???????? ?????? ?? ??? ????? ?? ???????????.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 9.8.2005, 21:49
|
||||||
Чое, направи каквото искаш, само после не казвай, че си ми приятел. Не излизайте от мое име, само за това ви моля. Заради това изтрих доста от моите текстове, не ме карай да изтрия и останалите. Или това искаш? Бан на единствения човек, който излезе в моя защита. Как да го разбирам? -------------------- |
||||||
Чое |
Публикувано на: 9.8.2005, 22:05
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 72 Участник # 12 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Да си имаме уважението, като се опомниш може и да поговорим. Явно не ме познаваш този скинозния дето ти се слага и уж те защитава, ако щях да го банвам отдавна да съм го направил. -------------------- ???? ?????, ?????? ?????!
|
||
Eлтимир |
Публикувано на: 9.8.2005, 22:09
|
Моите уважения към теб, Чое, нямам нищо общо с вас, извивявай че влизах във вашия форум.
-------------------- |
bgskin |
Публикувано на: 9.8.2005, 22:10
|
Не мислех да ти отговаря, но нещо промени решението ми. Не се слагам отдавна на никой и сигурно за това не съм обичан от много хора. Просто идейте на Ангел и част от мойте намират допирни точки, а и с него се познаваме от 2-3 години макар и задочно.
Не се заяждам Чое, но все пак силата в интернет, поради това че си Админ не те прави силен в реалния живот. А все пак ние още живеем в него (реалния), а не в виртуалният. -------------------- ???? ??? ??????? ?? ???????? ?? ??????????????, ???????? ???????? ?????? ?? ??? ????? ?? ???????????.
|
Azerath |
Публикувано на: 9.8.2005, 22:18
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 9-July 05 |
Хм, много ми е интересно как така успя да прецениш колко е силен от 10 поста. А сам казваш: "Не знам как се преценяват хората от 20 поста. От къде знаеш кой съм и какъв съм". -------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
"??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
|
||
bgskin |
Публикувано на: 9.8.2005, 22:28
|
Никъде не съм говорил за силата му. Говоря че едното не е следствие от другото. Разбра ли ме? Или да ти го извикам за да го схванеш, както правят твойте любими певци.
Вместо да ме разкъсвате и да се заяждате само с мен. Се обединете и се опитайте по някакъв начин да помогнете на Елтимир. П.С. Верни до смърт - бе тяхната клетва, единни пред каквато и да е заплаха, да умрат като господари вместо да живеят като роби! Кръвта и вярата са повече от смърта! -------------------- ???? ??? ??????? ?? ???????? ?? ??????????????, ???????? ???????? ?????? ?? ??? ????? ?? ???????????.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 9.8.2005, 22:29
|
||||
Виждам те, забравяш, че съм колобър... -------------------- |
||||
Чое |
Публикувано на: 9.8.2005, 22:32
|
||
Аз не съм от хората а от Човеците, но това изказване го приемам като лична обида. Не съм чифут и не забравям, че живеем във виртуалната измама наречена "Реален свят". А ти имай предвид, че това което сме направили и правим за българския народ и света ти не си го сънувал дори така, че не се залисвай да правиш първосигнални преценки кой е калпав и кой страхлив. -------------------- ???? ?????, ?????? ?????!
|
||
Страници: (3) [1] 2 3 |