Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) |
Как да се борим за възвръщането на България, България за Българите
TanCron |
Публикувано на: 15.3.2006, 19:10
|
Участник Група: Участници Съобщения: 53 Участник # 293 Дата на регистрация: 15-March 06 |
Какво според вас трябва да се направи за да стане България - велика, славна, и най-вече Бълргарска?!?
Трябва ли само да стоим и да гледаме как с всеки изминал ден "България" все повече се отдалечава от Българите? Как според вас можем да победим - жалките, твари наричащисе "българи" - които всеки ден все повече унищожават красивата ни Родина? До кога ще сме пасивни? |
Eлтимир |
Публикувано на: 15.3.2006, 19:29
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
"За да стигнеш където искаш, трябва да знаеш накъде вървиш."
Нашата задача е да показваме събититията в техния истински, неподправен вид. Защото всяка истинска промяна започва от съзнанието. България отново ще стане българска, когато българите поискат това. Ние трябва да им помогнем да поискат. -------------------- |
Иван |
Публикувано на: 15.3.2006, 19:34
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Като за начало погледни темата "Правила за българи":
http://www.voininatangra.org/modules/ipboa...t=15entry4803 Ако можеш добави нещо към тези тактически оръжия. Стратегическите оръжия са, както казва колобъра, са нашите идеи, нашите цели и ние самите! |
TanCron |
Публикувано на: 15.3.2006, 19:51
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 53 Участник # 293 Дата на регистрация: 15-March 06 |
И какъв е според теб метода с който ще им помогнем "да пискат"? |
||
Eлена |
Публикувано на: 15.3.2006, 21:54
|
||||
Участник Група: Участници Съобщения: 138 Участник # 213 Дата на регистрация: 13-December 05 |
пИскат или ПОИскат? За да поискат са нужни 3 неща: ПРОСВЕЩЕНИЕ - за да знаят каквое БИЛО, какво Е сега и какво НИ ЧАКА! ОСЪЗНАВАНЕ - да видят СЕБЕ СИ КАТО НОСИТЕЛИ НА ДРЕВЕН ДУХ НА ВЕЛИКА НАЦИЯ ДЕЙСТВИЕ - да не си заравят главите в пясъка (като щраусите) , а да ГРАБНАТ ВСЕКИ СВОЕТО ОРЪЖИЕ И ... ДА СИ ИЗВОЮВАТ РОДИНАТА - България. -------------------- ???! ??????? ? ????!
|
||||
Eлена |
Публикувано на: 15.3.2006, 22:02
|
Участник Група: Участници Съобщения: 138 Участник # 213 Дата на регистрация: 13-December 05 |
Ето ви нещо ... прелюбопитно, поне за мен.
За думите, които ще прочетете по-долу получих ПОЖИВОТЕН "банн" от стария форум. Дори не бяха публикувани във форума - пратих ги на Воините по пощите и на ЛС (!!!!!) , като им исках мнението дали са ПОДХОДЯЩИ ЗА СИТУАЦИЯТА .. ТОГАВА: месец декември -януари 2004 г. Докато да ми отговорят и ... вече не можех да публикувам. А го пиша ТУК и СЕГА, защото ... е в пряка връзка с предишния ми постинг - по въпроса за "ОРЪЖИЯТА". УСПЕХ? КЪСМЕТ? ВОДАЧ ВОИН СТРАЖ мълчание, вик, ...ОТТЕГЛЯНЕ удар ...”под кръста” от доскорошен приятел ... Това са просто Думи, а ... нараняват Безпощадно дори и Силните, били те Воини или „тилови опори” . Кое боли повече – десницата, държала здраво меча в Битката, която сега отпусната лежи върху коляното присвито?... Или пък Сърцето ...загубило Усещането за Ритъма на Заедност в ЖИВОТА...? Успехът, казват, бил ...състояние на Духа. А за Късмета - било: ”...когато Добрата Подготовка срещне ...Подходящите обстоятелства” Добре ...звучи и като че ли е ...ВЯРНО. Като че ли... И все пак ...ако тези обстоятелства ...по някаква причина дълго не ...дойдат и не ги Видим? .... тогава КАКВО? Да отпуснем Душите си и ... да не Мислим, защото ...”Така НИ било ...писано?” ...да приемем съдбата на ...ВЕЧНО ГУБЕЩИТЕ? ...Да успокоим „Съвестта си” и ...да изпаднем ...В ЛЕТАРГИЯ? Това е ...НАЙ-ЛЕСНОТО, което е и Изборът на милиарди хора. Дали Това е Изборът на БЪЛГАРИТЕ? Според мен това е Въпрос на Духа – на Воина или Стража, на Водача или ...редовия Човек. И виждам ...и Друго решение за това Има Решение: Грабваш „оръжието си” и ГИ СЪЗДАВАШ – дали об-стоятелства, дали СИТУАЦИИ, дали ...ЧОВЕЦИ .... ТИ, избираш! Един владее Оръжието на Словото – Нека ГОВОРИ! Друг прекрасно Разбира от ...мечове – Нека КОВЕ! Трети Усеща Пулса на Времето и Вижда Бъдещето ...- НЕКА ЗОВЕ! Всеки със Своето оръжие ...е по-силен, когато ... не е сам ... И... тогава , когато ...СМЕ МНОГО И СМЕ ТОЛКОВА СИЛНИ, ЧЕ ДАЖЕ забравяме за късмет и мълчание, камо ли за Отстъпление...? ТОГАВА ...КАКВО? ТОГАВА , ПРИЯТЕЛИ, ...СМЕ ОБРЕЧЕНИ НА ...УСПЕХ! ДА БЪДЕМ УСПЕШНИ!!! ...или Много Искам ...от ВАС? ЛЕМС -------------------- ???! ??????? ? ????!
|
Севар |
Публикувано на: 15.3.2006, 22:59
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
От всяка твоя дума ми лъха на фалш и престореност. Съжалявам, не се впечатлих.
|
TanCron |
Публикувано на: 15.3.2006, 23:45
|
Аз продължавам да твърдя , че най-доброто оръжие е информацията - колкото повече знаеш - за себе си , за противника - толкова по-сигурна ти е победата! Или иначе казано опознай врага за да го надвиеш!!!
А средствата - е ограничение няма!!! |
Azerath |
Публикувано на: 16.3.2006, 0:28
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 9-July 05 |
Информацията, да. Примерно този сайт е един прекрасен информационен източник. Но с нея трябва много да се внимава, защото лесно се манипулира. -------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
"??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
|
||
TanCron |
Публикувано на: 16.3.2006, 0:36
|
И според мен всички я манипулират - и именно затова трябва да се намерят начини и средства за информиране - да този сайт е перфектно място, но според мен не е достатъчно - трябва да се открият и други начини да се информират хората!
А иначе събирането на информация трябва да е и приоритет за да може да се действа ефективно и успешно срещу противника! |
Eлена |
Публикувано на: 16.3.2006, 11:23
|
||
Имаш ОЧИ, само за това, което ПОЗНАВАШ и най-често СЪ-Измерваш Чувствата на другите ...със Собствените си. Ти, Севар обикновено гледаш ... в земята. А дали съ-жаляваш ... не ме е грижа. Често си мениш позицията. Да ти пусна ли КАК Възприе "тогава" моите думи? -------------------- ???! ??????? ? ????!
|
||
Eлтимир |
Публикувано на: 16.3.2006, 13:32
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Да познаваме истината е задължително. Но не е достатъчно. Трябва да имаме сила и смелост да я изричаме на глас. Затаим ли я в себе си, ние я погребваме. Тогава истината ще умре. Нека почнем да наричаме нещата със собствените им имена. С всяка изречена на глас истина светът се променя, става все по-истински, все по-малко лъжлив и измамен.
-------------------- |
Севар |
Публикувано на: 16.3.2006, 14:09
|
||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Не съм си изменил позицията, просто осъзнах истината. Пусни каквото мислиш да пускаш. Само да не се окаже нещо друго после. |
||||
bgskin |
Публикувано на: 17.3.2006, 16:17
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 |
Ние сме го намерили. Вестник "Съпротива". Ако измислиш по-добър, начин за средствата, с който разполагаме, т.е. минимални, моля кажи ни. -------------------- ???? ??? ??????? ?? ???????? ?? ??????????????, ???????? ???????? ?????? ?? ??? ????? ?? ???????????.
|
||
Sith |
Публикувано на: 17.3.2006, 17:37
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 8 Участник # 294 Дата на регистрация: 17-March 06 |
"Българиа" се пише с "я" накрая
|
Страници: (2) [1] 2 |