Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (7) « първа ... 5 6 [7] ( последно съобщение ) |
Ето че народът може
Йордан_13 |
Публикувано на: 17.7.2013, 9:38
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Вени Марковски: Само ако си играл футбол в Банкя, може да разбереш премиера http://www.webcafe.bg/id_1769005134 Хората в Банкя са много..., те са различни шопи от тези в Елин Пелин например. В Банкя, когато играехме футбол, аз там съм играл футбол всеки ден между другото, включително имам едни 20 кошмарни минути, играни в отбора на Банкя, както аз се шегувам сега, тигрите на Банкя, защото не им помня името. Тези 20 минути, докато дойде техният вратар, са най-кошмарните минути в живота ми, по-зле и от казармата. За това човек трябва да го е преживявал, за да знае защо например, когато премиерът игра тенис с Борис Бекер и загуби, което е естествено, той се разсърди. В Банкя се играе футбол като се ритат кокалчета, това не е игра на футбол. Или ако не биеш, това е много лошо, ти си загубеняк, ти не си загубил, ти си загубеняк. От там идват много, редица... |
Йордан_13 |
Публикувано на: 17.7.2013, 9:40
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Абе направо си музовирин и пустиняк, не загубеняк |
||
Елтимир |
Публикувано на: 17.7.2013, 9:51
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 4 721 Дата на регистрация: 16-July 12 |
А откъде идва футболът, какъв е неговият произход? Това е една игра на древните ацтеки - нарича се Тлахтли. Там два отбора играели с тежки каучукови топки. До тук добре. Ама накрая членовете на отбора, който губел състезанието били завеждани до близкия храм и им изтръгвали сърцата. С особени ритуални ножове. Има го и на техни гравюри, не може да се отрече.
А кой, как и защо въведе тая игра, тоя жертвоприносителен ритуал по цял свят? И с каква цел? Нещата май пак опират до едно гадно племе. Айде да не казвам кое, за да не ме обвинят в антисемитизъм. Макар че гадното племе няма нищо общо със семитите. -------------------- |
Елтимир |
Публикувано на: 17.7.2013, 9:57
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 4 721 Дата на регистрация: 16-July 12 |
Сега за рода Марковски. Те не са никакви шопи. Идват от Македония и веднага тук им дават огромни привилегии. Комунистите, разбира се. Аз от комунистически изчадия акъл не ща. За мен тези Марковски са субекти с неизяснен произход и подозирам какъв е той. Знам си рода и по бащина, и по майчина линия. Чистокръвен Българин съм. Не приемам криптоевреи да ме поучават.
Време е да дадем сериозен отпор на жидовете. Не сме нито слаби, нито безпомощни. Само трябва да се освободим от страха и от комплексите за малоценност. Повярвайте, че сме Сила, която ще властва над цялата Бъдна Епоха и това ще се случи. Вярата е Сила, за която мнозина не подозират. -------------------- |
Йордан_13 |
Публикувано на: 18.7.2013, 9:14
|
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 18.7.2013, 9:32
|
Само да публикувам коментара на Тома Белев под снимката, което доказва нейната достоверност, но и непълнота, но и за простия мат'рял и това е достатъчно
Тома Белев: "не е пълна щом ме е пропуснал Блъсков." |
Йордан_13 |
Публикувано на: 18.7.2013, 10:10
|
Неизвестни хора са подсигурили на протестиращите тази сутрин закуска. На тях им се раздават 2 -3 кашона айрани и 20-ина кутии с големи кръгли баници.
По думите на човека, който раздава закуската, тя е платена от фирми, които не искат да се афишират. http://news.ibox.bg/news/id_688098941 =================================================== И аз искам като стана утрин, да ме чака топло кафе, топла баница и айрян. Ама нищо не ме чака такова. Печката е студена. Трябва да стана, сам да си ги направя! |
Елтимир |
Публикувано на: 18.7.2013, 11:05
|
Баница нема и нема да има. Някак не те виждам как точно ти ще идеш на хранилката на Шорош и ще продадеш България за една баница. С всичките ни кусури, поне за предатели не ставаме. Може за много неща да не съм съгласен с теб, ама ти топла баничка, кафе и айрян от Сорос няма да получиш. Щото да ме убият, ама не вярвам да се съгласиш на измяна. Така че ще си погладуваме. Ще берем диви джанки, ще варим корени на огън, ако трябва, но няма да предадем България. И на колене няма да паднем.
-------------------- |
Йордан_13 |
Публикувано на: 18.7.2013, 15:28
|
||
Аз баница мога да си направя сам и си я правя, още кътми на сач, палачинки и квото си поискам. Просто илюстирирам разликите между протестите - на едните се вихри банкет, а на другите - сливи за смет. Някой плаща и за двете. |
||
Елтимир |
Публикувано на: 18.7.2013, 15:53
|
И аз помня баниците на баба ми. Корите си ги правеше сама, от брашното, което мелехме във воденицата. Сиренето беше домашно, първо биволско, а после краве. На дъното на тавата слагаше първо масло. Също домашно. За подсладител използвахме мед. Тя някак не харесваше захарта. Но това време отмина. Почти всяка нощ сънувам, че съм си на село. Сънувам градината и животните на двора. Сънувам, че ходя да хвърлям жито на кокошките. Сънувам и гъсталака от малини, в който някога целия се изподрасквах, ама ми беше хубаво. Сънувам черницата, на която се катерех. Мечти...
Те ни отнеха Нашия свят, Данчо! Трябва да си го върнем. Ако не за нас, то за нашите деца и внуци. А техните ГМО продукти да им ги наврем където намерим за добре! -------------------- |
Йордан_13 |
Публикувано на: 23.7.2013, 9:44
|
Точно така, посраниче, слушай ма, кво ти думам, пейзан гиби, слушай ма: искам га си отваряш джуките в България, само да ме питаш: "какви французойки сакаш за разплод". И аз да ти думам: "Най-убавите, франсе, и ако не ми стигнат мое да подложиш и ти дупето за десерт. Че то нали знаеш, от вашите приказки, ми се дотакова свежо от некое френско село. В Париж разправят, че вече бели французи немало, хаххахахахахахаха.
http://dnes.bg/obshtestvo/2013/07/22/otie-...usham-vi.194330 |
Йордан_13 |
Публикувано на: 9.8.2013, 17:32
|
http://www.silnabulgaria.com/%D0%B3%D1%80%...BF%D1%80%D0%BE/
ГРОЗЕН СКАНДАЛ ПО ВРЕМЕ НА ДНЕШНИЯ ПРОТЕСТ Тъй като по националните медии отразяват един единствен протест – този пред Министерски Съвет, който вече 56 ден излиза с едно единствено искане “Оставка”, обществото няма как да разбере, че по това време се провежда и друг протест под наслов “ВЪРНЕТЕ НИ ЗЛАТОТО, ВЗЕМЕТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ” Днес обаче, по време на протеста #ДАНСwithme в София, група протестиращи срещу ограбващите страната ни концесии за злато на тротоара пред градинката „Кристал“ са станали обект на изключително грозна и недостойна нападка от страна на други протестиращи, които висят пред МС. Минавайки покрай тях една част от протестиращи срещу правителството, започнали да се спират и да заглеждат табелите и да разговарят с протестиращите. Друга част от демонстрантите обаче, се нахвърлили с псувни и обиди към стоящите на тротоара хора. Някои дори започнали да замерят със стотинки протестиращите с табели “ВЪРНЕТЕ НИ ЗЛАТОТО, ВЗЕМЕТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ” със селски, махленски викове “На ви злато, бе! На! На!”, “Да ви е*а майките, комунисти скапани! Идете да се шибате с вашите искания за това държавата да стопанисва сама своите ресурси!” Очевидно е, че на протестите срещу кабинета “Орешарски” излизат и най-върлите поддръжници на капитализма. Интересно обаче е, дали тези хора са наясно, че източването на златния ресурс на България потъва в чужди икономики, обслужващи чужди интереси. Дали изобщо замерящите със стотинки си дават сметка, че ако България добиваше сама златото си, сега нямаше да има проблеми с изплащането на пенсии и социални осигуровки? Дори нямаше да има нужда да тегли кредит за да попълва дупки в бюджета? Всъщност, дали изобщо имат някаква представа, че икономически развитите страни реално са извоювали икономическата си стабилност именно защото източват ресурсите на онези, които им позволяват? |
Йордан_13 |
Публикувано на: 9.8.2013, 17:33
|
Александър Величков · Водещ коментатор · Shumen, Bulgaria
"България има около 40 т. златен резерв. 20 т. са в Швейцария като гаранция за редуцирания дълг, 20 т. са дадени на съхранение от Милен Велчев в Англия". "...по Искър има много баластриери, откъдето пясъкът се използваше за пътища и в домостроителните комбинати. Затова някои се шегуваха, че панелите ни са златни. Ние наистина не знаем колко злато е вкарано в комплексите. Така в една от тези баластриери в Нови Искър добивахме по 8-9 кг чисто злато на месец. И това продължи около 10 г. От Огоста изкарвахме по около 15 кг месечно. По това време за тези неща не се говореше. Те бяха секретни. Металът се даваше директно в „Цех 100“ на МДК „Пирдоп“ за рафиниране и производство на кюлчета" http://bolgari.net/prof__iliia_baltov:_byl...pa-el-1689.html. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 9.8.2013, 17:34
|
Всеки, който иска народа да е добре, е комунист;))) Важното за тие пишлигаре е Тиквата и Цветанов да е на власт и да захранват своите обръчи от фирми. Всички партии имат обръчи от фирми.
Изгонваме евреите от България и започваме сами да си добиваме златото. Ако сме умни. Ако сме тъпи, евреите ще ни яздят докато умрем. Или да се перефразирам: където мирише на злато, неминуемо има евреи. Това е, като да се изкензаш на къра, около лайното веднага се завърта цяло ято мухи лайнарки или като да сложиш мед в чинийка - същите мухи лайнарки от лайното кацат на меда |
Страници: (7) « първа ... 5 6 [7] |