Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (7) 1 2 [3] 4 5 ... последна » ( последно съобщение ) |
Ето че народът може
Елтимир |
Публикувано на: 17.6.2013, 8:09
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 4 721 Дата на регистрация: 16-July 12 |
Според мен дори не е нужно да убеждаваме народа колко лицемерни и измамни са партиите и политиците. Достатъчно е хората да почнат да задават на висок въпросите, които зададох в темата "Негодуванието". Тогава те сами ще стигнат до същия извод:
"- Гадостите, с които ни ръсят американските самолети. Тези ръсения предизвикаха смъртоносни заболявания у десетки хиляди българи и почти унищожиха нашата селскостопанска продукция; - ГМО. Тоя път биоатака откъм земята. За биоатаката персонално е отговорна Цветелина Бориславова, бивша любовница на Боклук Бойко Борисов. Еврейка, разбира се. - Шистовия газ, чрез който една трета от българската територия ще бъде превърната в пустиня; - Подмяната на етническата карта. Насърчаване на циганската раждаемост и смачкване на българските семейства с икономически средства; - Вилнеещата циганска престъпност, покровителствана от правителствата, която обезлюдява българските села, а вече подлага на терор и градовете; - Отровните храни и напитки, с които са пълни магазините, и които допълнително увеличават нивото на смъртност сред българите; - Бързото преминаване на българската земя в ръцете на чужденци, най-вече евреи... Списъкът може да бъде продължен, но все от някъде трябва да започнем. " Сега като чета коментарите из разни новинарски сайтове наблюдавам само една политическа запалянковщина и нищо повече. "Да не са вашите, да са нашите." Никой не иска да осъзнае, че при партиите няма наши, няма ваши. Всичките те са само разклонения от една и съща Мафия, чиито конци се дирижират от световното еврейство. Има много крясъци, много нападки и обиди, много закани, но няма разумни въпроси. Разум няма. А Разумът е онова, което ни е нужно днес. Иначе пак огромна енергия ще бъде разпиляна, без да настъпи резултат. Към политиците трябва да бъдат зададени разумни, добре обосновани въпроси. Не за да отговорят на тях, това те няма да направят. А за да лъсне истината. И това ще е начало на голямото Осъзнаване. -------------------- |
Елтимир |
Публикувано на: 17.6.2013, 9:45
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 4 721 Дата на регистрация: 16-July 12 |
Партиите успяха да превземат спонтанните народни протести. Почти е сигурно, че правителството ще овладее ситуацията. Но именно сега тези въпроси трябва да бъдат зададени. Сега те могат да бъдат чути. И не е важно дали ще има отговори. По-важно е въпросите да се загнездят в съзнанието да българите. В противен случай губим ценно време, което може да ни струва твърде скъпо. Останем ли в ролята на пасивни наблюдатели, загиваме.
Не казвам, че трябва да вземем участие в цялата политическа бутафория. Но можем тихомълком да прокараме някои идеи, които в близко бъдеще да променят коренно ситуацията. -------------------- |
Йордан_13 |
Публикувано на: 17.6.2013, 9:53
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
http://news.ibox.bg/news/id_1435929017
Lomski | 17.06.2013 08:32 БСП-ДПС нямат правото да управляват! ГЕРБ спечели изборите (и поклон) Борисов е избрания от народа трибун ДА! хъш | 17.06.2013 07:06 Народът е уплашен, уморен и отчаян, но явно не е навит да приеме без бой такова откровено изплюване в лицето. Ех, мъка... Сега май най-добре ще е Бойко да поеме властта за още някоя и друга година, може би в коалиция с няколко от тия новоизлюпените протестни партийки. Не ми е любимец Бойко, ама като гледам всички други алтернативи са не просто скапани, ами откровено отчайващи. А и по принцип стабилността винаги е за предпочитане пред анархията. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 17.6.2013, 9:57
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Протестиращите вчера се въртяа като муи без глави из различните партийни централи - БСП, Атака, ДПС, интересно ми е дали са минали през централата на ГЕРБ, ДСБ (ако имат такава;))) ), РЗС и т.н. И през офисите на Сорос. Интересно ми е. Само тогава можем да прибавим и нашето оружие към тоя протест.
|
anti666 |
Публикувано на: 17.6.2013, 10:38
|
||
|
Защо мислиш, че не го правим? Няма нужда да го афишираме, но виждате как постепенно нещата си влизат в точната посока. Така наречения "кредит на доверие" на Олигарски се изчерпа още в началото. А тепърва предстоят други събития.... |
||
|
Елтимир |
Публикувано на: 17.6.2013, 10:42
|
Дано да е така. Но времето, с което разполагаме почти се изчерпа. А в момента виждам как две крила, два клана от една и съща Мафия са се вчепкали една с друга. ГРОБ почти успяха да овладеят протестите. Предлагат ни избор между Сцила и Харибда. А на нас ни трябва един нов Одисей, който да премине със своя кораб невредим между двете.
-------------------- |
Елтимир |
Публикувано на: 17.6.2013, 10:53
|
Друг мой съвет е, че задължително трябва да се държи сметка за умственото ниво на тези, към които се обръщаме. Също и за нивото на техните знания. За жалост, то не е твърде високо, макар между тях да има много честни и искрени хора. Затова нека избягваме понятия като Саракт, например. Те няма да го разберат. Трябва да говорим с ясни и разбираеми за всекиго, дори за най-простия думи. Да въвеждаме Идеята постепенно. Ако я поднесем на широката аудитория в нейната цялост и наведнъж, само ще отблъснем много хора от себе си. Подсъзнателно човек отхвърля онова, което не разбира.
-------------------- |
anti666 |
Публикувано на: 17.6.2013, 11:05
|
||
|
Ти го виждаш така. Ние пък го виждамe като нихилиране на злото и намеса на Великата Майка. Ако ти си слаб материално и изправен между двама мощни противника, можеш ли да водиш война и с двамата? Ситуацията е много по-различна от преди. Тяхната позната стратегия "теза+антитеза=синтеза" може да мине и този път. Но може и да не мине повече. Зависи дали Великата Майка ще го позволи. А това пък зависи доколко будни българи има и какво точно искат ТЕ? Или по-точно, знаят ли именно какво искат. Ние сме го написали, точка по точка. Друга път вече няма. Ако някой си мисли, че може и да има, ние няма да си мръднем и пръста за него, защото е обречен на неуспех. И после ще реве " абе аз пак сгреших, ама следващия път ще знам". Небето го е казало ясно какво трябва. |
||
|
anti666 |
Публикувано на: 17.6.2013, 11:22
|
|
Социолози лансират временно правителство на БСП и ГЕРБ
Ето ви го нагледно. Тия не са просто социолози, а еврейски съветници на кукловодите, които са наясно със социометрията и обществените нагласи. Но те си действат по познатите масонски схеми. Ние това го казахме още преди няколко месеца. Дори посочихме кой ще поискат да сложат от Кърмилницата за премиер. Само че те се движат по много тънък лед. Защото всичките им опити за възстановяване на статуквото се провалят още в зародиш. Или нещо спиндокторите, политическите им шамани не стават или има други сили, от които те си нямат и хабер. Реши ли Великата майка Умай да го направи, тая Система е изметена за броени дни. |
|
Елтимир |
Публикувано на: 17.6.2013, 13:48
|
В крайна сметка за всяко дело се съди по резултатите от него. Едните добри намерения не са достатъчни, ако липсва ясен поглед както за стратегията, така и за най-полезната в момента тактика.
-------------------- |
Йордан_13 |
Публикувано на: 17.6.2013, 13:58
|
Тук искам малко да поговоря за анти-депесерския характер на днешният протест. Лошо няма, щото най-накрая на демон-кратите и либералите почна да им увира главата относно Турция и турците. А причината да сме на сегашния хал е именно доктрината за съюзничество и приятелство с Туркия, която бе въведена именно от демон-кратите и либералите поради стремежа им да бъдат на всяка цена в НАТО и ЕС. не е случаен факта, че един демон-кратичен кадър от тях, Ристю Бисеров кацна на резания пармак на Доган, за да се стигне до днешния парадокс Тиквата, именно правителството на ГЕРБ да прави съвместни заседания с Ердоган! А неговите привърженици излизат на протест срещу ДПС! Смеееех, смех! Разберете, няма как да нямаме турци за областни управители на големите ни веке градове, след като демон-кратите и либералите водиха политика на "Отворено общество" - допускане на турските капитали в България и право на чужденци да купуват българска земя! Турците не правят само магистрали и 'Шишеджам" в България, те са изкупили едно 50% от територията й, другата чака за изкупуване и с едно влизане на Туркия в ЕС, България престава да съществува, защото върху изкупената територия има веке турски предприятия и фирми, т.е. турска икономика, която много лесно ще си спечели на избори и турска администрация и ето ви едно разширение на Турската държава, без дори и пушка да пукне! Смешни, смешни сте г-да, България е в трапа, а вие нарувате срещу самите себе си, подкрепяйки политическата система в България! Вие доброволно слагате галвата на децата си на турския дръвник. СЪБУДЕТЕ СЕ, СКОТОВЕ! Ква семка сте дееба мама му прецакана и гнъсна...
Има само едно спасение за България и тя е ВЪН ТУРСКАТА ИКОНОМИКА И ПРЕДПРИЯТИЯ ОТ БЪЛГАРИЯ! Само, когато има ГРАНИЦА между България и Туркия, само тогава ще съществува държава България! тази граница трябва все повече и все повече да се доближава до Стамбул града, докато един ден го премине и достигне Троя! |
Палазов |
Публикувано на: 17.6.2013, 19:14
|
Участник Група: Участници Съобщения: 46 Участник # 230 Дата на регистрация: 14-January 06 |
Вижте, шепа хора са тези, които наистина вярват и разбират идеите ви. Аз съм от тези, които четат форума ви от самото му начало и, честно казано, никога не съм ви разбирал докрай, но винаги съм вярвал силно в идеите ви. От десетките националистични сайтове, които съм изчел, само в този чувствам, че пишат хора с наистина дълбока вяра и любов към България.
Първо, аз също съм против крипто-юдаизма, въплътен в новата си религиозна одежда, наречена християнство, но как ще обясним на 95% от българите, че християнството е своего рода завоалирана кавър версия на юдаизма, подплътена от православието с много от древните български вярвания? Моментално ще ни освидетелстват психоаналитиците, ще ни анатемосат християните, ще ни обругаят останалите така наречени християн-националисти и патриоти. Хората са плитки, това е масово! Няма място да излееш кофа с вода в капачка. Когато им се предложи нещо по-дълбоко, те се възмущават и негодуват. Как ще обясним на нашите баби и дядовци по селата, дето всяка неделя си палят свещички в църквите, че всъщност отчето благославя тях и техните роднини в името на йхвх още от раждането? Как ще им обясним, че християнството е един жесток хибрид м/у нещо свято и нещо сатанинско? Според мен не може. Според мен трябва да се пропагандира мощно чрез интернет, списания, вестници, мултимедия. Най-вече мултимедия - най-лесно е за асимилиране от днешните потенциални воини. Трябва да се провеждат сбирки и събори, на които да присъстват хора, вярващи в идеята, и да се привличат нови. И тези хора ни трябват за МАСОВ ТЕРОРИЗЪМ из цялата страна. Аз не искам да протестирам мирно. Дори не искам да протестирам изобщо. Това е малоумно. Малоумно е, защото като протестираш мирно срещу своите убийци, гилотината им няма да олекне докато ти сече главата. Трябва ни война! Вярвам, че сте съгласни поне с последното изречение. Хора на групи да ходят и директно да подпалят с молотовки всичките полит. щабове в тая съсипана страна. Не по време на протеста. След него, като няма еничари навсякъде. Докато хората не почнат да се бият с еничарите по протестите задружно, няма смисъл. Намериха се няколко човека на миналите протести да се опълчат на роботите от МВР и бяха размазани от бой, а останалите от протестиращите бяха възмутени, но не от полицията, а от малцината момчета, дето решиха да "протестират" както си пише в книгите. Лумпени били, наркомани били, провокатори били. Майка ви проста, либерална да е*а! Това е и вторият проблем. Как ще обясним на 95% от българите, че не щем партии, републики, НАТО, ЕС, демокрация и либерализъм? То на тях само това им е в главите - демокрацията, демократични методи и демократично управление... 'Щото ценностите им са дамгосани от страните, на които искат да приличаме, а именно СЕЩ и западноевропейските мулти-култи държави. Разбирате ли? Хората искат да си карат новата кола и да имат апартамент. Искат да ходят на кино и да пушат цигари в барове и дискотеки. Искат да чукат секси мадами и да трошат кинти в мола. Жените ни искат богати мъже, а мъжете ни искат цицати жени. За жалост е това. Това е продуктът на мулти-култи либерализма. Това е най-удобната система в света - не ти трябва духовност - тя не ти доставя ерекция. Не ти трябва култура - тя не ти купува кола и телефон с тъчскрийн. Как ще им обясним, че искаме смъртта на всичко изброено горе? Няма как да стане. Не и ако чакаме това да стане с времето, защото времето следва деволюционни процеси, т.е. времето води към още по-голямо профанизиране. Но ще стане с война. Защото само с война ще се срази врага. Онзи ден пред парламента един познат ми казва "докато паветата не потънат в черва и кръв, нищо няма да се промени". Еми, прав е. Всъщност, до 10-15 години в България ще стане гражданска война. Аз го усещам и го чакам. Неминуемо е. Тогава се надявам Българинът да се ориентира бързо и добре и да хване пушката. Моля се на Тангра това да стане час по-скоро, защото това ще е най-удобното време за изриване на циганската сволоч и запалване на политическите укрепления на еврейските подчовеци. Дотогава, моля ви, правете някакви опити да разпространявате идеите си и извън рамките на този прекрасен сайт. -------------------- ??????? ??? ?????!
ıYı
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 17.6.2013, 19:17
|
Нема нужда да чакаш 10-15 години е, в Благоевград веке е започнала. Призоваваме всички родолюбиови българи от околните близки градове и паланки да се присъединят към българите от Благоевград и де що видите чалма - в трапа!
ДПС губернатор встъпи с бой http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2067809 С бой, крясъци, скандали и кордон от полиция новоназначеният областен управител от ДПС Муса Палев успя да влезе в кабинета си в Благоевград. Подстъпите към входа бяха блокирани още рано сутринта от над 300 протестиращи срещу назначението. В един момент униформените направиха кордон, а на площада демонстративно бяха паркирани два джипа, от които слезе Муса Палев, придружен от депутатите на ДПС в Пиринско Алиосман Имамов и Ахмед Башев. Кордонът обаче бе премазан от протестиращите, които успяха да стигнат до Палев и му нанесоха няколко силни удара по тялото. Младеж пък обърка шефа на благоевградската полиция комисар Георги Костов с Палев и скъса вратовръзката му, заради което бе арестуван. "Ужасен съм от това което се случва, но аз ще работя дори за тези, които ме посрещнаха с протести. Нямам намерение да се оттегля. Това значи да предам хората от своя етнос и кабинета "Орешарски", а това няма да стане", заяви Палев, който час по-късно напусна управата през задния вход. Депутатът Имамов каза, че случващото се е насаждане на религиозна омраза. Той добави, че организаторите незабавно трябва да бъдат дадени на прокуратурата. Протестиращите - граждани, активисти на ВМРО, ГЕРБ и други партии, побесняха още повече, като чуха, че щели да ги съдят и казаха, че ще стоят пред сградата, докато Муса Палев не си тръгне завинаги. Пред вратите на областната управа остава и палатковият лагер, издигнат от тях. Междувременно бившият червен кмет на града Лазар Причкапов и местни интелектуалци написаха много остро отворено писмо до премиера Пламен Орешарски. В него се казва, че "доверието на всички слоеве от населението към партиите и политиците е на своя критичен минимум". Те наричат "лъжа" твърдението на Орешарски, че е формирал независимо експертно правителство. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 17.6.2013, 19:19
|
придружен от депутатите на ДПС в Пиринско Алиосман Имамов и Ахмед Башев.
=================================================== А, а вижте го сега Амедаа Башев!Къф етнос сте вие бе, да ви еба мамата рязана! Найш ли кви сте вие, обрязани келеши, предали вярата си за жълти акчета преди 400 години! Затова требе само бой, и ей го чалмака, аз га ви говорих за Рибново и Гърмен кви са чалмянки, вие не ми вервахте. Там не е България, вервайте - чалма до чалма, все едно си в Стамбул през 16 век. Затова само бой, полицията - и тях бой. Призовавам всички Българи от околните градове да се притекът на помощ в Благоевград. И видите ли чалмянка - в трапа. Ще ви дам аз на вас, един етнос, майка ви нещастна рязана. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 17.6.2013, 19:31
|
Аз не искам да протестирам мирно. Дори не искам да протестирам изобщо. Това е малоумно. Малоумно е, защото като протестираш мирно срещу своите убийци, гилотината им няма да олекне докато ти сече главата. Трябва ни война! Вярвам, че сте съгласни поне с последното изречение.
|
Страници: (7) 1 2 [3] 4 5 ... последна » |