Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (4) 1 [2] 3 4 ( последно съобщение ) |
Милошевич е починал в килията си в Хага
Иван |
Публикувано на: 12.3.2006, 18:40
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Подкрепям напълно!!! |
||
blag009 |
Публикувано на: 12.3.2006, 18:58
|
Участник Група: Участници Съобщения: 234 Участник # 49 Дата на регистрация: 27-July 05 |
Елтимир , имено това казвам - КОГАТО ЕЛИТО МЪЛЧИ и играе по гайдата на ДРУГ ЕЛИТ, ПЛАЩА ПЪРВО ТОЙ??? Иначе И Моше и Тоше все ще го отнесе!!!!Така че за мен ситуацията е горе-долу както в средновековието според данни на историците , при пресеването на печенегите в България положението е било фифти.фифти!!!! На 1 милион българи се падали 900 хиляди печенеги , НО ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ ВСЕ ОЩЕ Я ИМА?????? Така,че при даден минимум , КАТО ЗАЙЦИ ШЪ СЕ ПЛОДИМЕ -НАЛИ ЗНАЕШ българина мре да е МНОГО зле , и да се оправя тогава
-------------------- ???? ?????? ??? ???????? ????? ??????? ??, ?? ?????? ?????????!"
|
Eлтимир |
Публикувано на: 12.3.2006, 19:06
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Има една много мъничка подробност, Блаже. Печенегите са ни били родствен народ и впоследствие са се влели в нашия. Днес някой да се смята за печенег? Някой даже твърдят, че печенеги било равностойно на баджанаци. Има една такава дума, древна дума за баджанак - пашеног. Та тогава е било по-друго. А я се опитай да смесиш българи и цигани.
А, да, има още една мъничка подробност. тогава не е имало план, грижливо обмислен, съставен и приведен в изпълнение план за изтребление на българите. Лично на мен ситуацията ми прилича на оная от 14 век, когато вплетени в междуособици, ние сме позволили на джагалите да ни завладеят. Само че тогава сме им били нужни на джагалите - било за работна ръка, било да им плащаме данъци, било да им служим във войската. Сега такова нещо няма. Сега ционистите изобщо не предвиждат да останем живи. Ето, това е мъничката подробност. Поне както я виждам аз. Ако греша, нека някой да ме поправи. ще му бъда благодарен, стига да ми докаже, че ситуацията не е така страшна, и че онова, което виждат очите ми не е вярно. -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 12.3.2006, 20:28
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Уважаваната неизвестно от кого г-жа Курва дел Понте съобщава, че Милошевич се е самоубил. Ако утре съобщят, че аз съм се самоубил, не вярвайте.
Впрочем от утре май ще ме изключат от интернета, доколкото може да се вярва на едно съобщение, което получих преди малко от мой човек. Та ако някого с нещо съм засегнал, прощавайте. -------------------- |
LETO |
Публикувано на: 12.3.2006, 20:51
|
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
Ако, како разправят, Милошевич (Бог да го прости) е обвинен в престъпление срещу човечеството, то тогава да очакваме и подобно обвинение и към Джордж Буш Jr. Те неговите жертви май надхвърлят тези на Милошевич. Ами на баща му, ами на Били.... тях кога ще ги викат в Хага???
Може и да не ми отговаряте...въпроса ми е риторичен -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
Лястовица |
Публикувано на: 12.3.2006, 23:35
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 3 Участник # 286 Дата на регистрация: 12-March 06 |
Не ви познавам, както каза ти, но и не мисля, че е нужно - затова е интернет форум това - защото не може да се познаваме всички... Но много странно едно "атакуващо" тип поведение демонстрирате... Искам да питам -
1.) Как можете с такава лека ръка да отхвърляте престъпленията на Милошевич срещу България като второстепенни и да ги съпоставяте с американските... Престъпленията срещу българщината са еднакви - мерят се с един аршин...Не можеш заради злободневни политически реалности да захвърляш историческата съдба на Западните покрайнини. 2.) Тази възхота към Милошевич и делото му... ?? Найстина ли ти се иска да имахме "собствен Милошевич"? Милошевич свали Сърбия на колене пред света. Доколкото ти схващам идеите за теб е по-важно да си на колене, но горд... Е май ни се различават идеите... Милошевич целенасочено източваше икономически силите на Югославия - донесе на сръбския народ хиперинфалация... Дори в България нямахме никога такава... Нали си чел каза - знаеш как е - знаеш как се е изцеждала твърдата валута на населението, как стоят нещата... А и това, че щяло да има по-малко цигани при нас - да щяха да са няколко десетки хиляди по-малко, за което щяхме да платиме с още от и без това разкъсаните ни земи... Виждаш какво става с Косово нали? В момента те губят своя Охрид... Именно заради политиката на Великосръбската лайняна идеология... Милошевич доведе Сърбия до най-ниското стъпало. Успя да заличи всички предпоставки, които народа му е имал за доминация в региона... А това сплотяване на народа не е сплотяване - това е обединение на основата на омразата към грешната страна... И те, както и ние имат лошия навик да търсят вината не в себе си...А факт е, че сърбите сами са си виновни, за всичко което ги сполетя. То е резултат на болните им амбиции и са длъжни да си изтърпят последиците. И те ги търпят, като губят земи, които са били винаги сръбски, но те успяха да ги проиграят по най-алчният начин... |
Drone |
Публикувано на: 12.3.2006, 23:51
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 7 Участник # 279 Дата на регистрация: 8-March 06 |
уърд, Лястовица, напълно съгласен
|
Хунор |
Публикувано на: 12.3.2006, 23:58
|
||
Участник Група: Изгонени Съобщения: 491 Участник # 14 Дата на регистрация: 13-July 05 |
Нещо много глобалистки расъждавате! Лястовичке, как със такава лека ръка можеш да отхвърляш престъпленията на НАТО и САЩ в Сърбия. Доста жени и деца избиха! Виж тези снимки, може пък да ти дойде акъла в главата! http://www.voininatangra.org/modules/xcgal...ls.php?album=51 -------------------- "???????? ?? ???????? ???? ?? ??????,
?????????? - ??? ?????????? ? ???. ????????? ???????? ? ????????". ??? ??? |
||
Севар |
Публикувано на: 13.3.2006, 0:03
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Демокретеничната пропаганда е нещо страшно. Може би е по-ужасна и от комунистическата.
|
Drone |
Публикувано на: 13.3.2006, 0:08
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 7 Участник # 279 Дата на регистрация: 8-March 06 |
самоубий се като не ти понася бе... как може да живееш в този свят, в който сте обречени ти и всички горди БЪЛГАРИ... обречени на гадната демокрация...
добро си беше кат имаше банани само на коледа по 2 кила на човек...еех... |
Лястовица |
Публикувано на: 13.3.2006, 0:09
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 3 Участник # 286 Дата на регистрация: 12-March 06 |
А така - бях осъден! Не ми пука - и аз мога да ви обявя за сърбоманчета... Пък аз нека съм демократ - глобалист...Щом сте рекли...
|
Севар |
Публикувано на: 13.3.2006, 0:19
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Бананите - великата придобивка на демокрацията! Заврете си ги, където намерите за добре. Аз имам други идеали. |
||
Drone |
Публикувано на: 13.3.2006, 0:28
|
точно в идеалите ти ще ги завра...;)
|
Хунор |
Публикувано на: 13.3.2006, 0:35
|
||
Участник Група: Изгонени Съобщения: 491 Участник # 14 Дата на регистрация: 13-July 05 |
Ще има Бан за теб! -------------------- "???????? ?? ???????? ???? ?? ??????,
?????????? - ??? ?????????? ? ???. ????????? ???????? ? ????????". ??? ??? |
||
Севар |
Публикувано на: 13.3.2006, 0:37
|
Шибаняк!
|
Страници: (4) 1 [2] 3 4 |