Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (4) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) |
Милошевич е починал в килията си в Хага
Севар |
Публикувано на: 11.3.2006, 16:42
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
|
||
Eлтимир |
Публикувано на: 11.3.2006, 17:00
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Със смъртта на Слободан Милошевич се роди един голям и непобедим герой и борец против глобализма. Един бивш комунист, който прие идеите на национализма и се превърна в националист. За справка - книгата на Иван Стамболич "Път към безпътицата". Глобалистите поискаха да го пречупят, но не успяха. Затова го убиха. Да ги видим отсега нататък как ще се справят с мъртвия Милошевич.
-------------------- |
Drone |
Публикувано на: 11.3.2006, 17:43
|
||
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 7 Участник # 279 Дата на регистрация: 8-March 06 |
братле, много си се надъхал нещо, а? със смъртта си Слобо само се измъкна от заслужените десетки години най-мизерен живот.. но и така му е добре... |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 11.3.2006, 17:56
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Ти май си чел само демократичната пропаганда за Слобо. Аз пък съм чел плюнките на сръбските комуняги като Стамболич. Чел съм и други неща. Разговарял съм и със сърби. И тук, и в самата Сърбия. Пък и си мисля, че ако имахме и ние един Слобо, сега мангалите и джагалите нямаше така да си развяват байрака. Най-малкото сега нямаше да са толкова многочислени.
Мисълта ми обаче беше как сега глобалистите ще се справят с мъртвия си враг? Как ще убият знамето Милошевич, в какъвто той неизбежно ще се превърне? -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 11.3.2006, 18:23
|
Ето нещо малко познато за отношенията между България и Сърбия: http://www.voininatangra.org/modules/xcgal...stup&pos=0&cat=
-------------------- |
Drone |
Публикувано на: 12.3.2006, 1:36
|
||
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 7 Участник # 279 Дата на регистрация: 8-March 06 |
кво ? аве а ти май си избягваш елементарната логика... ако имахме и ние един Слобо, щяха да ни върнат и нас в първи като сърбите преди няколко години... |
||
Sokola |
Публикувано на: 12.3.2006, 8:25
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 9 Участник # 272 Дата на регистрация: 3-March 06 |
Един комунист по-малко.Остава Фидел Кастро да го последва!
|
Eлтимир |
Публикувано на: 12.3.2006, 9:55
|
Нито едно от обвиненията на Курва дел Понте не бе в комунистическа дейност. Всичките обвинения се базираха върху борбата на Милошевич срещу американските намерения да създадат ислямски държави в Европа.
А на Дронето няма какво да му отговарям. Той май си е много доволен от дебългаризацията. За него тя е "преминаване в по-горен клас". Преставям си какво ще бъде "висшето образование". Битката сега е на етническо и национално ниво. Целта е да бъдат ликвидирани старите държавообразуващи нации, принадлежащи към Бялата раса. Другите противопоставяния са измислени и измамни. Видяхме как в бивша България се прегърнаха и комунисти, и демократи, и либерали. И как единствените, осмелили се да се опълчат срещу унищожението на нашата Родина и на нашата Нация си останахме ние, националистите. Положението в съседните на България страни не е много по-различно. Ето защо ние не можем да приветстваме убийството на Слободан Милошевич и не можем да оправдаем неговите убийци. -------------------- |
Drone |
Публикувано на: 12.3.2006, 10:53
|
ти, националистът, не разбираш ли, че ако имахме Слобо, сега нямаше да ми джафкаш от РСто си, а щеше да белиш картофи,а да ядеш корите им за да оцелееш най-вероятно...? това исках да кажа...
|
Eлтимир |
Публикувано на: 12.3.2006, 11:03
|
За 16 години "умно" търпение ние, българите намаляхме наполовина. В същото време небългарите се увеличиха двойно. Не е трудно да се види онова, което повтарям от 1991 година насам. През 2020 година ние, българите ще бъдем два и половина милиона, а небългарите ще бъдат двойно повече от нас. През следващите 10 години - до 2030-та ние трябва да бъдем напълно изтребени. Това са демократично-либералните планове. Това, което ти ни предлагаш, е да стоим чинно и кротко пред дръвника, докато ни режат главите.
Освен това ти не познаваш живота ми, за да съдиш за него. Тук, при мен са идвали не един и двама от този форум и те знаят. Те имат право до говорят. Но не и някой, който черпа сведенията си дявол знае откъде. -------------------- |
bgskin |
Публикувано на: 12.3.2006, 12:12
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 |
Drone, не знам за тебе, но аз познавам някой и друг сърбин. След войната в Косово, това което се породи в тях е крайния национализъм и омразата към всичко, което е против тяхната родина Сърбия. Всички хора се сближиха, това сближаване се дължи на общата им неволя, общата им осъзната цел, а именно една по-добра Сърбия. Да НАТО и разни други предатели ги обспиаха с бомби, но сега те с големи крачки се възстановяават. Ако имаше една такава, война и тук, ако имахме един Слобо, който да ни защити, сега и ние щяхме да сме единни, да сме по-добри приятели и да се борим за едно, а именно, за по-добра България и както сърбите, щяхме да мразим всички и всичко, което е против България. За комуниста, ще ви кажа. Национализма, няма цвят, той няма политическа доктрина, различна от националната, той не е десен той не е ляв, той е национализъм. Защитата на твоя дом, държава от поробители и завоеватели, били те военни или подмолни, си е национализъм, а той не е крайно ляв, крайно десен или какъвто и да е. Той е просто НАЦИОНАЛИЗЪМ -------------------- ???? ??? ??????? ?? ???????? ?? ??????????????, ???????? ???????? ?????? ?? ??? ????? ?? ???????????.
|
||
Севар |
Публикувано на: 12.3.2006, 17:05
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Малко от книгата на Майкъл Паренти - "Да убиеш един народ".
|
||
bgskin |
Публикувано на: 12.3.2006, 17:24
|
Участник Група: Участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 |
Този е луд, смешем и изобщо не познаващ историята на Югославия и последвалата я Събрия, наричана с разни имена. Като го гледам каква книга е написал, мисля си че и аз мога да напиша книга за свръхвзвуковите самолети, по разказите на някой наш летец от Авиокомпания Балкан, който е веиждал такъв самолет само на летищата.
-------------------- ???? ??? ??????? ?? ???????? ?? ??????????????, ???????? ???????? ?????? ?? ??? ????? ?? ???????????.
|
blag009 |
Публикувано на: 12.3.2006, 18:08
|
Участник Група: Участници Съобщения: 234 Участник # 49 Дата на регистрация: 27-July 05 |
Мдаааа , бога да прости МИЛОШЕВИЧ.За мен той си остана ОСНОВНАТА причина за гражданската война в бивша Югослави и ВИНОВЕН за 300 000 жертви!!!!
bgskin,народа казва:"Заради мръсната вода в коритото , да не изхвърлиме БЕБЕТО"! Така че за мен Мирошевич е ОЩЕ едно доказателство кво значи ШОВИНИЗЪМ В БОЛШЕВИШКА ПОДПЛАТА??? Така,че да не бъркаме НАЦИОНАЛИЗЪМ И ШОВИНИЗЪМ(Велика Сърбия,Велика Македовия, Ве..Румъния,България,Гърция,Турция,ВЕЛИКИТИ Области Войводина,Метохия,Пиринско,Шопландия , Охране , ВЕЛИКАТА МУЗЕВРЪШКА ОБЛАСТ ВРАЦА и т.н. ДАЛ БОГ НА БАЛКАНИТЕ И ВЕЛИКИ СЕЛЦА, пък другите ряпа да ядат НИЕ СМЕ ВЕЛИКИТЕ И БОЙ...БОЙ). Специално съм се интересувал за събитията в Косово-ЗАЩО МИЛОШЕВИЧ НЕ КАЗА ПРЕД ЦЕЛИЯТ СВЯТ КАКВО ИСКАХА ОТ НЕГО АМЕРИКАНЦИТЕ??? Така,че bgskin в своята книга на Майкъл Паренти - "Да убиеш един народ". " Глава 17. НАЦИОНАЛНИТЕ, ГРАЖДАНСКИТЕ И ЛИЧНОСТНИТЕ ПРАВА В ЮГОСЛАВИЯ ПРИ МИЛОШЕВИЧ"-Чети и м/у редовете СПЕЦИАЛНО за политиката на АМЕРИКАНЕЦО???? Така,че за мен Милошевич е УБИТ в затвора , и СЪРБИТЕ шъ са най-големите МЕКЕРЕТА ако предадат Генерала Младич и другият там СРЪБСКИ бошанец КАРАДЖИЧ , дано не им бъркам имената! Иначе МОЖЕШЕ да се направи ЕДНА още по хлабава КОНФЕДЕРАЦИЯ М/У ШЕСТЕ РЕПУБЛИКИ И ДА СА СИ ДОБРЕ БРАТАТА ЮГОСЛАВЯНИ????? Така,че за мен специално и Милошевич е от ГЛАВНИТЕ виновници , за СМЪРТА НА 300 000 ДУШИ В БИВША ЮГОСЛАВИЯ И ЗАТО МУ БЕШЕ ЗАТВОРЕНА УСТАТА ЗАВИНАГИ!!!!! Жалко за един от НАЙ-БОРБЕНИТЕ народи на Балканите СЪРБИТЕ - ЗАПАЗИЛА ИНДЕНТИЧНОСТА НА СЛОВЕНЦИ,ХЪРВАТИ,БОШНАЦИ,ЧЕРНОГОРЦИ И МАКЕДОНЦИ В РАСТОЯНИЕ НА БЛИЗО ВЕК-ПРОСТО НЕ ЗАСЛУЖАВАХА ТАЗИ УЧАСТ!!!!! -------------------- ???? ?????? ??? ???????? ????? ??????? ??, ?? ?????? ?????????!"
|
Eлтимир |
Публикувано на: 12.3.2006, 18:21
|
Каквито и грешки, дори престъпления да имат някои ръководители на съседни нам народи. Каквито и грехове да имат те към нас, българите, нищо не може да се сравни с плана на ционисткото лоби в САЩ да ни ликвидира изобщо като народ. Да ни унищожи до крак. Да, Западните покрайнини са проблем, но този проблем е нищо пред възможността ние, българите да бъдем изтребени и тук да се създаде циганска държава.
Нещо да не съм ясен? Ей, ядосвам се как не разбирате!!! -------------------- |
Страници: (4) [1] 2 3 ... последна » |