Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) 1 2 [3] ( последно съобщение ) |
До Севар
Публикувано на: 13.8.2005, 1:24
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
И още нешо! Политиката е мръсна игра и затова не глаувах по точно гласувах с недействителн бюлетина. Няма как да ме интерсува и сега. Всеки трябва да си гледа задачите -тва ще е най-добре.
И аз точно това ще направя сега! Лека нощ!! |
bgskin |
Публикувано на: 13.8.2005, 1:25
|
||||
Участник Група: Участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 |
Не мисля да ти давам обяснения къде съм и къде не съм ходил. Да знам как искам да видя България, искам да я видя като Словения. Една от държавите с най-висок стандарт в Европа. За разлика от някой други "Ангел и дружинка" подкрепиха от началото Долен. Защо са го подкрепили не мога да коментирам, това може само да ти каже "Ангел и дружинка". Не говря за българската подмяна, а за подмяната на тоз "велик" политик Хайдер. Не се напрягай да ми отгоряш. Доста внимание отделих на смешната ти особа днес, а и изобщо. Така че мисля поне за сега да споря с теб. С радиото е по лесно. Ще се видим скоро! -------------------- ???? ??? ??????? ?? ???????? ?? ??????????????, ???????? ???????? ?????? ?? ??? ????? ?? ???????????.
|
||||
Севар |
Публикувано на: 13.8.2005, 1:39
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
На Сабазий жална му майка просто.
|
bgskin |
Публикувано на: 13.8.2005, 1:44
|
Участник Група: Участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 |
Щях да помоля да ми обясинш каква е идеята за гласуване с недействителна бюлетина. Едно време старите хора така гласуваха, когато се пишеше в зелените паспорти, че са гласували. Правеха го защото бяха живели в Комунизъм, където беше задължително да гласуваш, не бяха разбрали, че макар и привидно комунизма си беше отишъл, или просто не искаха да го повярват. Сега няма подпис в личните карти, като пуснеш недействителна бюлетина тя пак се влива в процента на партията победителка. Сега сички се обявиха за победители, значи си гласувал за всички, дори за ДПС оо велики националисте. Единственото нещо за което си помогнал е за по виския процент на гласували. Хвала на таквиз люде като теб!
Но ти се преумори, много мисли днес, много глупости измисли и наистина е време вече да си лягаш. Не повече мисловна дейност от по 15 минути на ден. Нали така те учи другарката в училището за малоумни. -------------------- ???? ??? ??????? ?? ???????? ?? ??????????????, ???????? ???????? ?????? ?? ??? ????? ?? ???????????.
|
Севар |
Публикувано на: 13.8.2005, 1:57
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Хей bgskin, я се осъзнай! Тръгнал си да водиш политически спор с това нищожество!
|
bgskin |
Публикувано на: 13.8.2005, 1:59
|
bgskin се чуваства победител в спора и си ляга!
Нека тангра бди над вас. Май така едно време Елтимир завършваше писмата си към мен. Дано не съм объркал нещо. 828 -------------------- ???? ??? ??????? ?? ???????? ?? ??????????????, ???????? ???????? ?????? ?? ??? ????? ?? ???????????.
|
Страници: (3) 1 2 [3] |