www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Избори 2013

Страници: (11) « първа ... 4 5 [6] 7 8 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Избори 2013, Призоваваме към пълен бойкот
anti666
Quote Post

Виждаме и контрамерките, които изродите са предприели срещу нашите призиви за бойкот на легитимацията на Геноцида. 100 лева са си сериозни пари за окъсалия българин. Това е положението. Небето ни предупреждава още отсега какво ни очаква с климатичните удари. Искам и да отбележа, че тези удари са изразени само в България. На други места климата не е по-различен отпреди, нито пък виждам такива аномалии. Просто Българският Бог иска да ни каже какво ни чака през лятото след като се полъжем да приемем жалките 50 до 100 лева подаяние, което ще дадат партиите. Миналото лято ще е прохладно пред това, което ни очаква!

Поне от няколко човека чувам, как щели да вземат партийните пари и да пуснат после празна бюлетина. Трудно ми е да обяснявам, че самото участие, дори и с празна бюлетина е знак за съпричастие. Просто нямам слова, а 50-те лева са по-важни за тях и нямам право да ги съдя. Проклети да са чудовищата, довели хората до това състояние!

Огненият Вятър. Ако се беше случило през зимата, да сме изпукали. Даде ни се някаква отсрочка, но все си мисля, че няма да е задълго.
Van
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 41
Участник # 5 356
Дата на регистрация: 13-February 13

QUOTE (anti666 @ 2.5.2013, 0:29 )
Поне от няколко човека чувам, как щели да вземат партийните пари и да пуснат после празна бюлетина.

Този номер няма да мине. Гадовете са взели мерки срещу такива варианти. Раздават телефони с камери и гласоподавателят трябва да заснеме в кабинката зачеркната бюлетина и как я слага в плика. После отива при съответния партиец, той гледа записа и чак тогава дава парите.
PM
Елтимир
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12

Навремето битуваше тезата, че видите ли, марксизмът е хубаво учение, ама хората го били извратили. Илия Минев пък обичаше да повтаря, че не хората извращават марксизма, а марксизмът извращава хората. Оказа се, в още по-голяма степен това важи за демокрацията. Познавах иначе свестни хора, които влязоха в политиката и престанаха да бъдат хора. Има нещо особено зло в тези еврейски политически системи, което унищожава човешкото в човека.
Аз няма да пристъпя прага на изборната секция. Няма да стана съучастник в изтреблението на българския народ. Може да изнемогвам, но няма да го направя. Не една партия да замени друга ни трябва. Самата Система трябва да се смени. И да се сбъдне Предсказаното. Първо да дойде Царицата, която ще е от боилски род. После да се възцари Царят Български, а накрая да се възроди и Българската Империя. Не го ли направим, с нас е свършено.

--------------------
PM
Елтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

Получих едно много трогателно писмо от Казан. Там между другото пишеше "Ние тук тихичко възстановяваме Волжска България". Реставрирали са един остров, който е бил резиденция на българските Канове. Сега реставрират Велики Болгар. Спомнят си за Котраг, за Челбир и Сююм Бийке. Определено се родеят с нас. Мечтата ми е ние пак да бъдем велика Империя. И Русия да признае духовното върховенство на Българите. Едва ли дотогава ще съм жив, но вярвам, че тая моя мечта ще се сбъдне.

--------------------
PM
Елтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

Чета вайканията на политиците за безработицата и почвам да си задавам въпроси. Защо в древна България не е имало нито безработица, нито глад? И защо средният ръст на Българите бил 180, докато "великите европейски рицари" били високи средно по 150? Защо сме имали бани, канализация и писани закони по времето, когато за европийците тези понятия били напълно непознати? И защо сега точно от тях трябва да вземаме пример?

--------------------
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 497
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

„Ердоган се е обадил на Борисов като приятел. Наричал го е приятелю, братко. Те имат едно обръщение да се наричат „моя брат". Обаждането беше много топло", изтъкна пред "Фокус" екскултурният министър Вежди Рашидов, който е превеждал разговора.

http://news.ibox.bg/news/id_764273078

Тука нещата вече почват да изсветляват... "Брат" е обръщение на членовете в масонските ложи. Ние няма как да сме братя с турците, с тие резани патладжани. И Борисов, нема как да е брат с Ердуханя, ако не е резан или ако не е масон, но явно става въпрос и за двете - и е рязан и е масон. Това обръщение на Ер -духачо към Тиквю, няма обаче да е катализатор да не се гласува за ГЕРБ или да не се гласува въобще, както се случи, когато Доганя изтърва фразата за порциите в държавата, чийто главен разпределител бил той. По една проста, всички гласоподаватели на ГЕРБ са готови да сложат фес, ако се наложи, т.е. ако Тиквата им каже, тъй като той е брат с турците, но не е брат с Българите.
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Тиквата в момента се лендзи при оня мръсен агент на ДС, Кеворка и директно осъди Укилийкс;))) позовавайки се на некви декларации на правителството на Съединените Еврейски Щати. Според Тиквю, протестите били заради мамбото, а не за смяна на политическата система. Верно е, че бая говеда и прости овци не бяха срещу политическата система, и си направиха след това партия, с която ще се лендзят на изборите и ще потънат в небитието. Протестите от ся нататък в България, независимо поради какво възникват, ще ги насочваме за смяна на политическата система. Щото причината за глада е политическата система, която създава икономическо робство.
PMEmail Poster
anti666
Quote Post

"Аз не купувам земя, аз купувам територия"

Това са думи на дръндарския циганин Ахмед Демирев, който обяснява как с турски пари ще изкупи България за Турция. Щото някакви психопати отвъд босфора са решили пак да си правят тук османска империя.

И ако преди циганчето беше активно само в традиционните бастиони на ДПС - Делиормана и Родопите, за последните избори са разширили драстично периметъра си. Оказва се, че ДПС (Туркия) хвърлят луди пари за турцизиране на циганите ни. И то в региони, където въобще няма етнически турци или помаци. Наши източници ни съобщиха, че ДПС правят предизборни митинги и организират престъпен цигански контингент за агитатори по селата на северозападнала България. Де що има циганор го натискат къде със заплахи, къде с предложения за по 50 лева да гласуват за ДПС на 12-и май. Отделно искат да се строи джамия във Враца, където дори по турско робство не е имало такава.

Новата стратегия на Туркия е да "разработва" българските цигани и да ги приобщава към исляма. Искам да подчертая че циганин-мюмюн си е готов терорист. Подобна измет е много по-гадна и по-опасна от помаците, защото мангала си е социопат по рождение, а комбинацията с агресивния ислям вече е взривоопасна.

И всичко това се случва докато службите се заети със слухтене на политически противници и наркотрафик

Очевидно ДПС имат намерение да влизат в новото правителство на РъБъ след 12-и и искат да съберат максимално гласове от мангустите.
balh
Quote Post

Участник

Съобщения: 82
Участник # 4 823
Дата на регистрация: 1-October 12

Това , че са започнали масово да обработват циганите трябва като червена лампичка да светне за техния традиционен електорат . За 23 години как така не можаха да развъдят псевдо турците ? Наричам ги псевдо турци защото по ген те са си чисти българи и защото историята показа че те могат да се върнат към българското . Не става дума за болшивишко-чифутското преименуване от преди 25-30 години. Говоря за "Родина" и успехите на тази организация през 1930-1944 години. Колко обрачи от фирми имаше , колко европейски фондове цоцоха години наред ? И какво стана ? И те опряха до мангалите . Това говори , че нарочно не развъждат псевдо турците , страх ги е да не би те да се осъзнаят като народност. Пък и колко от тях вършат екстремно тъпи престъпления като мангалите ? Не са ефективни в разрушенията и разсипията . Следователно чифутите не могат да разчитат на тях . Даже повечето , също като българите изнемогват и си броят стотинките. За това , според мен , трябва да се търсят хора сред псевдо турците които ги виждат тези неща. Да им се помогне да се организират сами и да почнат да се бранят от мутрите на ДПС , че иначе скоро съвсем ще заприличат на роби от 15 век . Само че чифутския аллах този път няма да им помогне , а именно той ще стане инструмент за заробването им. Дано да има мислещи хора сред тях , дано !
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (anti666 @ 7.5.2013, 12:55 )
"Аз не купувам земя, аз купувам територия"

Това са думи на дръндарския циганин Ахмед Демирев, който обяснява как с турски пари ще изкупи България за Турция. Щото някакви психопати отвъд босфора са решили пак да си правят тук османска империя.

И ако преди циганчето беше активно само в традиционните бастиони на ДПС - Делиормана и Родопите, за последните избори са разширили драстично периметъра си. Оказва се, че ДПС (Туркия) хвърлят луди пари за турцизиране на циганите ни. И то в региони, където въобще няма етнически турци или помаци. Наши източници ни съобщиха, че ДПС правят предизборни митинги и организират престъпен цигански контингент за агитатори по селата на северозападнала България. Де що има циганор го натискат къде със заплахи, къде с предложения за по 50 лева да гласуват за ДПС на 12-и май. Отделно искат да се строи джамия във Враца, където дори по турско робство не е имало такава.

Новата стратегия на Туркия е да "разработва" българските цигани и да ги приобщава към исляма. Искам да подчертая че циганин-мюмюн си е готов терорист. Подобна измет е много по-гадна и по-опасна от помаците, защото мангала си е социопат по рождение, а комбинацията с агресивния ислям вече е взривоопасна.

И всичко това се случва докато службите се заети със слухтене на политически противници и наркотрафик

Очевидно ДПС имат намерение да влизат в новото правителство на РъБъ след 12-и и искат да съберат максимално гласове от мангустите.

Те купуват и души. Не само за циганите е хвърлен огромен финансов ресурс, но и за българите. Вчера в "шоуто" на оня еврейски маркуч Трифонеску, се изтъпани едно девойче, 18 годишно, Ралица от Радомир. Чиста българка, обаче ще гласува за ДПС. Аз бях като помлян с чук от "аргументите й". Тя щяла да гласува за ДПС, не защото познава лидера й, нито е какво е вършил, нито другия рязан паламуд Местан, нито пък е наясно каква партия са те, нито знае програмата им, ами защото в листите на ДПС в Радомир имало някаква си Снежана Димитрова, която била от ДПС и много им помагала на тях, младежите и децата в Радомир. Ето това аз наричам фърлен огромен финансов ресурс, за да се купят душите. Винаги съм твърдял, че има нещо сбъркано в граовския ген, ще ме извините, но това не би се случило, никога, примерно в Копривщица или Панагюрище, т.е. в Пловдивският район, въстанал през 1876-та. В нея година шопите си налягат парцалите и от Шопско пушка не пуква.
Този случай показва опастностите от мажоритарното гласуване в наличната сегашна политическа и избирателна система. Мажоритарни избори може да има, само, акос е промени политическата и избирателна система, не и при тази системи. Веднага се намери политическа партия, която чрез поведението на свои лица, с парите си, да покварява душите на децата. Защото на 18 години, дайте да си говорим, човек е още дете. Може да е почнал да прави секс на 12 или 14-сет, както е "модерно", но е още дете. Спомням си първите "демократични" избори, на които гласувах, тогава бях на 18-сет. Бех войник и под строй ни заведоха до урните. Никой не ни е оказвал натиск тогава, за кого да гласуваме, всеки си гласуваше. Дори аз не бях предварително наясно какви партии участват в тези избори. Погледнах така бюлетините и впечатление ми направи името "Българска национално-радикална партия". И тогава гласувах за нея. Интуиция. Просто си го носиш. Българското или го имаш или го нямаш. Нито посегнах към БСП, нито към СДС или каквото и да е било там, предложено на масовата електорална градобитнина. Тази партия тогава знаете, взе едно нищо, но важното е, че вътрешният ти глас те води, не психологията на стадото. Затова си мисля, че при Саракта, трябва да бъде вдигната възрастта за гласуване, ако въобще си играем на гласуваници. На 22 или на 25 години, защото на 18 години, човек си е още дете и много лесно може да бъде изкушен и покварен от много хитрите политически играчи. Най-накрая в студиото на еврейския Дългуч бе изтъпанен мръсника Гарелов, който направо извади тезата, детето да стане лице на ДПС. В Радомир имало листа на ДПС и там всички били българи...
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Иначе кво да ви кажа, мръсника Гарелов, говори колко важни са тези избори за България. И ние, от съратниците на Българският Саракт, също смятаме, че са важни, защото искаме те да бъдат последните республикански избори в мрачната, тежка и много тъжна история на България като республика. Ние, ратуваме за една нова България, чието държавно устройство е въплътено в Българският Саракт. Не да върнем България на хората, а да върнем България на Българите ( с главно Б). Защото кой може да определи кой е човек? Това, че притежава външните белези на човека, не го прави автоматически човек (говорим за евреите, циганите и турците). Хор е само Българина. Затова не слушайте, когато БСП/БКП ви казват: "Да върнем България на хората". Кои са хората? Циганите, турците и евреите? Ми, че те и сега си я имат Българията и то цялата я имат! Какво още има да им се дава? Българите загубиха Държавата си и те трябва да си я върнат. И хора са само те, Българите. "Хор" е не е просто наименование, това е посвещение.
Вчера президентина Чехльо пак призова да се гласува масово. те се страхуват,ч е си отиват и ще умрът завинаги. Ами ще умрете, щом такав а ви е съдбата, изчадия адови! Затова се обръщаме към тези, които ще гласуват: бъдете мръсници и подлеци като тези, за които ще гласувате! Начукайте им го с тяхната политическа мръснишка игра! като ще гласувате, гласувайте така, че конфигурацията от политически партии да е такава, че да не може да се състави стабилно правителство и да настане дълга политическа криза. Не се страхувайте от Хаоса, братя, от неговата стихийна сила. Тя ще погуби негодяите, подлеците и измекярите, но ще възкреси Българите! Върнете се към изначалния Бог - Хаоса!
PMEmail Poster
Елтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

През 1990 година бях кандидат за депутат от листата на Българската Национално-радикална партия. Официално за мен имаше подадени 275 гласа. Но фалшификациите бяха налице. В моето село имало подадени едва два гласа. Значи моят и на жена ми. Ами баба ми, ами леля ми и вуйчо ми? За тях съм напълно сигурен, че не са ме излъгали. Поне 20 души стари приятели са ми казвали, че са гласували за мен, ама техните гласове ги нямаше. Един от тях, голям щурак искаше да ходи да бие шефката на избирателната комисия, едва го спрях. Та изходът е въобще да не ходим да гласуваме, за да не им дадем легитимност на тези изроди.
После не знам как точно ще се случи, но ще дойде Царицата. И тя ще положи основите на българското Възкресение. Сегашната Система трябва да рухне, да умре напълно. Друг избор нямаме.

--------------------
PM
Елтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

QUOTE (Йордан_13 @ 8.5.2013, 12:35 )
Иначе кво да ви кажа, мръсника Гарелов, говори колко важни са тези избори за България. И ние, от съратниците на Българският Саракт, също смятаме, че са важни, защото искаме те да бъдат последните республикански избори в мрачната, тежка и много тъжна история на България като республика. Ние, ратуваме за една нова България, чието държавно устройство е въплътено в Българският Саракт. Не да върнем България на хората, а да върнем България на Българите ( с главно Б). Защото кой може да определи кой е човек? Това, че притежава външните белези на човека, не го прави автоматически човек (говорим за евреите, циганите и турците). Хор е само Българина. Затова не слушайте, когато БСП/БКП ви казват: "Да върнем България на хората". Кои са хората? Циганите, турците и евреите? Ми, че те и сега си я имат Българията и то цялата я имат! Какво още има да им се дава? Българите загубиха Държавата си и те трябва да си я върнат. И хора са само те, Българите. "Хор" е не е просто наименование, това е посвещение.
Вчера президентина Чехльо пак призова да се гласува масово. те се страхуват,ч е си отиват и ще умрът завинаги. Ами ще умрете, щом такав а ви е съдбата, изчадия адови! Затова се обръщаме към тези, които ще гласуват: бъдете мръсници и подлеци като тези, за които ще гласувате! Начукайте им го с тяхната политическа мръснишка игра! като ще гласувате, гласувайте така, че конфигурацията от политически партии да е такава, че да не може да се състави стабилно правителство и да настане дълга политическа криза. Не се страхувайте от Хаоса, братя, от неговата стихийна сила. Тя ще погуби негодяите, подлеците и измекярите, но ще възкреси Българите! Върнете се към изначалния Бог - Хаоса!

Данчо, пропускаш орангутаните и шимпанзета. И те ходят на два крака и приличат на хора отдалеч. Няма да забравя Илия Минев как се смееше и казваше:
"Маймуната с едната си ръка се държи на клона, с другата се драще по задника и крещи, че иска равенство с белите хора". Та и сега е същото. Даже е май по-лошо, защото мангалите искат вече не равенство, а привилегии. И ги получават от мръсните гадни партии.

--------------------
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif Важното е, че когато през 1990-та съм нямал понятие от политика, съм гласувал по интуиция, т.е. точно за когото трябва. Сега, обаче, не трябва да се гласува за никого!
PMEmail Poster
Елтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

Тогава имахме все още някои илюзии и допуснахме доста грешки. И сега му е времето да го кажа пак. Илюзии нямаше единствено Едуард Генов, който тогава живееше в Сакраменто, САЩ. Той ни предупреждаваше, а ние не го послушахме. Еди ми беше стар приятел. Американците на два пъти го тикнали в затвора по измислени обвинения. Умря от инфаркт и едва тогава в България се сетиха за него. После забравиха...
Тая Система трябва да умре и да възкръсне Саракта. За себе си амбиции нямам. Почти не се храня и едва ставам от леглото. Но напоследък сънувам как Царицата ми идва на гости заедно с нейния съпруг. Наистина мечтая да доживея до тоя ден. Да я прегърна като дъщеря и да кажа: "Царице моя!" Мисля, че има две години до тогава.

--------------------
PM

Topic OptionsСтраници: (11) « първа ... 4 5 [6] 7 8 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020