Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (11) « първа ... 8 9 [10] 11 ( последно съобщение ) |
Избори 2013, Призоваваме към пълен бойкот
Канатица |
Публикувано на: 13.5.2013, 11:58
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 927 Участник # 1 054 Дата на регистрация: 25-July 07 |
Умело се избягва споменаването на изборната активност. Последно чух за някакви 55%. При манипулациите с целия изборен процес въобще ми е ясно, че и това число е изсмукано от пръстите на някои гешефтар. Ето какво срещна е един блог:
-------------------- "?????? ???? ???????, ?? ???????? ???? - ??? ????? ?? ???? ?? ? ???????"
|
||
Елтимир |
Публикувано на: 13.5.2013, 14:00
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 4 721 Дата на регистрация: 16-July 12 |
Днес излизах за малко. Говорих с няколко човека и всички те казаха, че не са ходили да гласуват. Аз, естествено също не отидох. Цялата партийност е една грандиозна измама с цел да бъде унищожен нашия народ. Но може да има предстоящи изненади.
-------------------- |
Йордан_13 |
Публикувано на: 13.5.2013, 17:59
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 494 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Ето ти един знак от Небето, на 12.05.2013 в седем без нещо (връх Кози Грамади. Старосел) http://www.voininatangra.org/modules/xcgal.../DSC_3982-1.jpg |
||
Махайра |
Публикувано на: 13.5.2013, 23:27
|
Участник Група: Участници Съобщения: 308 Участник # 5 141 Дата на регистрация: 19-January 13 |
Не знам, далеч съм от изборите и в буквалния, и в преносния смисъл на думата, но си мисля, че с това разкритие за огромния броѝ фалшиви бюлетини се скри в пъти по-голяма фалшификация, която извършиха политиците. Никоя от партиите няма полза да се разкрива такова престъпление, особенно сега когато народа е освирепял и ги ненавижда. И изведнъж Мая Манолова от БСП подава сигнал. Защо? За да скрият по-голямата лъжа, разбира се. Народа си пита оная работа да гласува, това е истината според мен. Не бих се учудил, ако половината от официално обявените проценти са надписани. Голяма постановка еѝ...Или пък са много честни и морални политиците ни, та съобщават за всяка нередност? Тия умират! Те си го знаят и са готови на всякакви лъжи. Винаги са фалшифицирали изборите, но сега се осраха направо. Опитват се да отклонят вниманието на народа с фалшиви бюлетини. Ми, то всичко е фалшиво при тях, не само бюлетините.
Жалко е, ако все още има хора, които не са разбрали, че политическата система не дава свобода на хората - тя единствено я краде. За това е създадена, въпреки, че създава впечатлението за точно обратното. Всички политици са актьори от един и същ политически театър. Те са колеги от една актьорска трупа и всеки от тях си има своя роля, и всичките им противоречия и борби са постановка - част от сценария на политическата пиеса, която гледаме дълги години. Хубавото е, че театъра им с годините става все по-празен. |
Махайра |
Публикувано на: 14.5.2013, 0:07
|
Участник Група: Участници Съобщения: 308 Участник # 5 141 Дата на регистрация: 19-January 13 |
Сега да ви видим смръдливи политически порове до къде ще го докарате положението. Да си знаете едно, обаче, народа ще ви пусне мръсната кръв и тя ще изтече. Особенно на някои субчовеци, със стари, бих казал древни грехове. Така е предсказано - така и ще стане, за да се разсеят веднъж и завинаги черните облаци над Свещенна България.
Вярвам, че един ден Исперих ще доѝде на власт, после ще влезе победоносно в нашия Цариград и ще забие меча си там. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 14.5.2013, 10:36
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 494 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
"В това е намесен и евросъюза....защото не могат да разрешат АТАКА да спечели нали ще изгоним чуждите поробители те ни смятат за безсилни да определяме собствената си съдба а такива ли сме?"
====================================================== Ако си следил внимателно идеите ни, а атакистите ги следите внимателно, трябва да сте разбрали, че ние ратуваме за възстановяването на Българският Саракт, където политически партии нема да има. Тъй, че Хатаката ще бъде разпусната и забранена, както всички останали, а някои нейни членове, че копат камъни в каменоломните, наедно с тези от БСП, ГЕРБ и сие други политичекси субекти. Политическите партии не са спасение за България, те са вреда. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 14.5.2013, 10:37
|
M-дааам, а Путя поканили ли сте го в разговорите. Необходима е жива телефонна връзка с Кремъл;))) че да не се обърка нещо
http://news.ibox.bg/news/id_683083902 |
Йордан_13 |
Публикувано на: 14.5.2013, 10:39
|
Най-големите победи на ГЕРБ на 12 май бяха точно там, където през февруари и март имаше най-мащабни протести срещу управлението на тази партия - Варна, Благоевград, София.
Т.е. градовете, дето го свалиха, го направиха победител. Или "зимната революция" е била пренатоварено с очаквания събитие, или хората просто не харесват подхода или исканията на протестиращите. http://dnes.bg/politika/2013/05/14/vsichki...avliavat.187969 ======================================================== Това ще го формулирам по руски "Особеностите на българските политически избори". Реплика: " Не е точно така! Във Варна се наблюдаваше масово гласуване на цигани,всъщност тука ГЕРБ имаха такъв резултат заради циганите!" Отговор: Аз мисля, че не са само циганите. Познавам отлично мат'риала и нагласите му и съм на мнение, че това се дължи повече на българите отишли до урните. Просто народопсихология. А народопсихологията е: колкото повече го биеш и онождаш, толкова повече те тачи и уважава;)))) |
Йордан_13 |
Публикувано на: 14.5.2013, 12:07
|
Тук виждаме как чрез законите създадени от политическата олигархия за разпределение на държавната субсидия, могат да се купуват или направо вербуват определени политически партии, които се смятат за надеждни за Режима в бъдеще, понеже са конструирани така, че да са удобни за политическата система. Ванката Лостов е определен веке за политически труп и изключването му от политическата система започва, субсидирането му е спряно и трябва да разчита на собствени ресурси. А собствените ресурси, колкото и да са много са ограничени и с тях не си във възможност да купиш електорална подкрепа за Парлама-мента. Оставяме настрана това, че той сам се самоуби с имитацията на СБНЛ наречена БДФ, които са си чисти либерали към днешна дата.
http://www.dnes.bg/izbori-2013/2013/05/14/...ot-nad-1.187994 |
Йордан_13 |
Публикувано на: 14.5.2013, 12:17
|
"Всички те ще получат по 12 лева на глас".
И кой е казал, че тия дето гласуват, гласа им не се купува, а? Просто има незаконно, т.е. частно и законно купуване на гласове, т.е. олигархично-държавно. Това е. Овцете не могат да бъдта свободни, тях ги купуват. Навремето ги изкупуваше "Родопа" за кланицата, сега ги изкупува пак "'Родопа", ама демократско-капиталистическата;)))) |
Елтимир |
Публикувано на: 14.5.2013, 16:03
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 4 721 Дата на регистрация: 16-July 12 |
Ще кажа нещо малко странично. Понякога имам сънища, които почти винаги се сбъдват. Та преди дни сънувам, че на гости ми идват Царицата със своя съпруг. Но той не беше Цар. Не позволиха на охраната да влезе с тях. И Царицата ме пита какво да направи за мен. Отговорих: "Моля те, помогни на жена ми. Тя е една мъченица, толкова изстрада покрай мен. Вече 35 години живеем с нея." Работата е там, че се ожених през 1980 година. Значи годините са 33. С голяма доза увереност смея да твърдя, че Възцаряването ще бъде след две години. Днес ме питаха за това го пиша. Нататък е Волята на Небето.
-------------------- |
Георги-НЗ |
Публикувано на: 14.5.2013, 16:59
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 658 Участник # 1 797 Дата на регистрация: 5-March 09 |
Ето как се вземат решенията в българската политика, кой да спуснат на манежа:
"Цвятко Цветков решил, че Георги Първанов ще е много подходящ за президент на страната няколко години преди изборите през 2001 г, които изненадващо бяха спечелени от него. Идеята се родила по време на семеен обяд, разказва вдовицата Соня. Цвятко внезапно възкликнал, че Първанов трябва да е следващият президент. Бившият секретар на МВР споделил идеята си с генералите от кръга „Монтерей”. След като одобрили хрумването му, пристъпили към изпълнението на плана." Цялата статия е тук: http://skandalno.net/топ-скандално/вдовица...кръгът-мо-38938 -------------------- ????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
|
Ванина |
Публикувано на: 14.5.2013, 21:35
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 556 Участник # 5 217 Дата на регистрация: 27-January 13 |
Вярата, огромна сила е. Тя е като река, която неможе да се спре. Проблема е кога Вярата се отклони отъ предназначениятъ й пъть, така че вместо към Истината, тя биде отбита да изтича къмъ Лъжата. “И не е чудно, защото самъ си Сатана се преобразува на светъл ангелъ. И тъй, не е голямо нещо ако и неговите служители се преобразуват като служители на правдата. Но тяхната сетнина ще бъде според делата им.” Та проблемътъ е че хората, ближните ми съ които се сблъскахъ последно, още иматъ вяра, че изборите са правда и право да избирашъ. Още иматъ надежда че все някой правдивъ ще се намери за когото да гласуватъ. Казватъ ми че ако не гласуваме за някой за когото и да е било, ще избератъ герб и бсп. Азъ им казвам: Ако си мислите че имате право на изборъ, че гласътъ ви ще се зачете честно... Казватъ ми че познавали някакъвъ човек отъ сдс-то който билъ добъръ и за това можели да иматъ вяра на тази партийка. Аз има казвам, че един човек не съставлява партията, че и аз познавамъ макаръ и задочно един човек за когото имам добро мнение, но за съжаление прилапанъ е от атака и впрегната му е Вярата на тяхната нива.. Значи ли, че трябва да гласувам за атака? Колкото сте имали право на изборъ едно време(нали тогава е било задължително да се гласува за които ти тръснатъ от горе) толкова имате право и днесъ. Право да избираш по “малкото зло” че да не дойде голямото не е никакво право. Изборъ няма. Бяхме на село. Но за да гласуватъ те, трябваше да напуснемъ Раятъ отъ по отрано и да се прибереме въ мръсният градъ. Така разиграватъ хората. Отнематъ имъ време, духовни и материални блага, вниманието, енергията имъ всмукватъ. Изборите са си актъ на вампиризъмъ. И Вярата на хората изтича въ неправилната посока, така че отиватъ те доброволно да имъ пиятъ кръвчицата.
|
Елтимир |
Публикувано на: 15.5.2013, 7:38
|
По моя преценка са гласували не повече от 30% българи. СДС, които през 1990 година свикаха митинг на Орлов мост над един милион души, сега не успяха да минат бариерата. Но не вярвам и Волен Сидеро да епчелил реално 7%. Това беше някаква тотална фалшификация и манипулация.
Ще ми се обаче да цитирам една лично съобщение, което получих тази сутрин: Ще ми се да оцелея и тоя сън за Царицата да се сбъдне.[/QUOTE] Само след като бъдат избити политиците ще доѝде Тя. Народа ще прогледне скоро и ще види, че го управляват чужденци-престъпници и ще се обърне към себе си и към своите духовни водачи. Няма коѝ друг. Вярвам също, че Исперих ще извърши това, което другите ни царе не са успели. Ще влезе победоносно в Цариград. При Фердинанд без малко да успеем и воѝската ни е била на крачка от Цариград, но не сме успели. Следващия път нашата армия ще влезе заедно с руските воѝски или както са писали древните, за друг наш цар от миналото ни: ''Ще води под знамената си всичко що е откърмила Северната страна''. Вероятно за това е бил сънят ти, че ще стрелят по него и ще се опитат да го убият. Някакъв турчин, може би, както ти каза. Явно ще ги е страх много турците от него. Може би ще е в годината на дракона или на змията неговата победа. Това го свързвам с онези стари страници, които пусна в саѝта си, там имаше, ако не греша датата 1837 на един от тях. Трябва да е змия, но ще направя справка. 2037 година е змия също и си мисля, че тя ще е съдбовна. Това е едно ново начало със същата година, като се получава кръгъл период от 200 години (1837-2037). Подобно на Именника, където имаме годината на змията в началото, която стои срещу Авитихол и срещу Ирник. Просто се замислих върху това, но не съм сигурен дали тази дата, която е оцеляла на онзи лист, можем да я свържем по този начин. Нещо в стила на Именника нали разбираш. Между другото при Авитохол, Ирник и Исперих явно е имало съществено териториално разширение и за това само на тримата се посочва целия им живот. За Исперих е така със сигурност. При останалите владетели има само срокове на управление. Едва ли е случаѝно. -------------------- |
Елтимир |
Публикувано на: 15.5.2013, 11:27
|
Малка поправка от автора на съобщението. Понякога се случват и грешки, а напоследък нещо не съм във форма:
''Сега погледнах и видях, че е 1736г. Наистина не бях сигурен, но така се получава кръгъл перод от 300г. като в Именника. Явно годината ще е 2036. Тя трябва да е годината на дракона. Тя е победоносна, щастлива и късметлиѝска. Предполагам, че Исперих някога се е съобразил с това, за да почне воѝна с Византия. Може и да е така.'' -------------------- |
Страници: (11) « първа ... 8 9 [10] 11 |