Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) |
Хакерската атака
anti666 |
Публикувано на: 29.3.2013, 13:39
|
||
|
Абсолютно същото преди време го видях и аз. Само че не се подвеждай по липсата на коли и техника като сегашната. Те съзнателно са се отказали от зависимостта си към нея. Но това, което ще имат е скрито тук в България, търпеливо чакащо Саракта и надминава представите ни. Въздушен транспорт на фундаментално друг принцип с тревясали магистрали. Безплатна енергия в изобилие и Отключено небе. В буквалния и преносен смисъл. Един възможен вариант за прекрасен свят, който ние няма да доживеем, но децата ни ще бъдат в него. Другият вариант към който методично, с чудовищна последователност ни бутат изродите - сам ги го описал в Кръгове... |
||
|
anti666 |
Публикувано на: 29.3.2013, 13:47
|
|
Една тема отпреди години. Запомнил съм я с мнението на Георги_НЗ
http://www.voininatangra.org/modules/ipboa...topic=2743&st=0 Писана е 2010, там е споменато именно за това. Рухването на ГРОБ се отложи за 2 години по-късно, но все пак се състоя. Като всяко предксазание, точното време е много трудно да се определи. Но вече не само сърцето ни, но и разума ни дава да се разбере, че живеем в крайните времена на Прехода. И от нашето действие или бездействие зависи какво бъдеще очаква децата ни. |
|
Елтимир |
Публикувано на: 29.3.2013, 13:54
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 4 721 Дата на регистрация: 16-July 12 |
Даваш ми надежда! Имах видения. Как в Русия и в България се възражда монархията. И на двете места викаха една и съща дума - Победа! В Русия беше огромно поле с огромна войска. Само войска, пехота. А в България беше площад. Народ и войска бяха заедно. Текат ми сълзи като пиша. Царят излезе на възвишението и извика "Победа!"
|
Страници: (2) 1 [2] |