www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Хакерската атака

Страници: (2) 1 [2]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Хакерската атака
anti666
Публикувано на: 29.3.2013, 13:39
Quote Post

Някъде през 90-те със Зенд Бурджан решихме да направим опит да видим бъдещето по-ясно. Тогава все още имах сили да го правя. Той от София, а аз от Ботевград. После се оказа, че сме видели едно и също. Благоустроен, хармоничен, но рядконаселен свят от селски тип. Без мегаполиси и със значително по-малко техника. Хората обаче бяха щастливи в него. Кой както иска, така да го разбира.

Абсолютно същото преди време го видях и аз. Само че не се подвеждай по липсата на коли и техника като сегашната. Те съзнателно са се отказали от зависимостта си към нея. Но това, което ще имат е скрито тук в България, търпеливо чакащо Саракта и надминава представите ни.
Въздушен транспорт на фундаментално друг принцип с тревясали магистрали. Безплатна енергия в изобилие и Отключено небе. В буквалния и преносен смисъл.
Един възможен вариант за прекрасен свят, който ние няма да доживеем, но децата ни ще бъдат в него.

Другият вариант към който методично, с чудовищна последователност ни бутат изродите - сам ги го описал в Кръгове...
anti666
Публикувано на: 29.3.2013, 13:47
Quote Post

Една тема отпреди години. Запомнил съм я с мнението на Георги_НЗ

http://www.voininatangra.org/modules/ipboa...topic=2743&st=0

Писана е 2010, там е споменато именно за това. Рухването на ГРОБ се отложи за 2 години по-късно, но все пак се състоя. Като всяко предксазание, точното време е много трудно да се определи. Но вече не само сърцето ни, но и разума ни дава да се разбере, че живеем в крайните времена на Прехода. И от нашето действие или бездействие зависи какво бъдеще очаква децата ни.

Елтимир
Публикувано на: 29.3.2013, 13:54
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12

Даваш ми надежда! Имах видения. Как в Русия и в България се възражда монархията. И на двете места викаха една и съща дума - Победа! В Русия беше огромно поле с огромна войска. Само войска, пехота. А в България беше площад. Народ и войска бяха заедно. Текат ми сълзи като пиша. Царят излезе на възвишението и извика "Победа!"
PM

Topic OptionsСтраници: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020