www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Невероятна сензация!

Страници: (7) « първа ... 5 6 [7]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Невероятна сензация!
anti666
Публикувано на: 12.3.2013, 21:59
Quote Post

Заради такива форумни воини си заминах преди време,затова ще спра и сега

Чакай недей. Нали щеше да помагаш с брошури, какво стана
smil4334a5d10da0d.gif

Така и не каза, за какво си тук? Но мисля, че е ясно за всички. Доказа колко сме лоши, нетолерантни и недемократични. Засрами ни, сега можеш да си вървиш с изпълнен дълг.
Йордан_13
Публикувано на: 12.3.2013, 22:31
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 428
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (SoYoung @ 12.3.2013, 22:35 )
Поздравления,завърнах се със старият си ник.Изводите си ги направих до този момент-равни сме,но не съвсем.
Научих,че съм агент,провокатор,програмист.Доста талантлив човек.Вече няма да питам никого за нищо,победата е ваша.
Елтимир може да спи спокойно,врагът е победен.Да,няма да пиша повече,понеже "аз казвам така" не е доказателство за мен.Тук не е място за питащи хора,а за сляпо вярващи.Планината от доказателства ме затрупа направо.
Едни хора се имат за повече от други,дори в сайта си има йерархия.Така е и нормално в живота.Равенство е нямало,няма,няма и да има-и по света не съществува.Заради такива форумни воини си заминах преди време,затова ще спра и сега.
За сбогом нещо от мен -Животът е театър,всеки играе роля,но най-трудната е да играеш себе си.Но ако си струва да запазиш човешкото в себе си,дори това да ти носи беда значи си победил.Себе си.Това е най-трудната битка.

Нали знаеш, кой говори за равенство? Масоните, които създадоха Френската революция, за да премахнат монархията и болшевиците, като техни последователи. Във Вселената има йерархия. В йерархията стои отговорността. Някои хора, могат да носят повече, затова могат да поемат и по-висока отговорност.
А ти сега излез и кажи, като си победил себе си, кой те накара да скачаш срещу Елтимир, защо точно срещу Елтимир, а не срещу мен, например, понеже голямата опастност идва от мен. Кой те прати? Кой те активира след 5 години? Нали разбираш, че неговата няма да стане, т.е. да вбие пак разединение. Елтимир ще пише тука, докато Небето не го спре. Въпросът е, онзи, който те е пратил, защо той няма доблестта да пише? Дали защото е баниран или защото, ако се покаже, ще видим насрания му задник?!
PMEmail Poster
Ванина
Публикувано на: 12.3.2013, 22:40
Quote Post

Често пишещ

Група: Участници
Съобщения: 556
Участник # 5 217
Дата на регистрация: 27-January 13

Имамъ усещнето че тоя вампиръ ви хаби енергията, катъ доста дълго задържа вниманито ви къмъ себе си.
PM
Махайра
Публикувано на: 12.3.2013, 23:07
Quote Post

Участник

Съобщения: 304
Участник # 5 141
Дата на регистрация: 19-January 13

''Планината от доказателства ме затрупа направо.''

Ми, хайде отхвърли я щом те е затрупала. Като гледам седем страници си нанизал с безмислици и нищо ясно не стана от приказките ти - една шлака. Та, за какво си тук?
Въпросите на хората си стоят. Кога ще отговориш? Чакай, забравих, ти си тръгваше...
PM
Махайра
Публикувано на: 12.3.2013, 23:19
Quote Post

Участник

Съобщения: 304
Участник # 5 141
Дата на регистрация: 19-January 13

QUOTE (Йордан_13 @ 12.3.2013, 22:26 )
QUOTE (Mahaira @  12.3.2013, 21:46 )
Странен човек. Планина от доказателства да му сервираш - той си знае неговото. Елтимир само се усъмни дали не е провокатор и тоя взе, че орева Вселената и се почна една византийщина smil4334ad8a149e0.gif  с което потвърди съмненията. После всички видяха как се измъква и не отговаря на нито един въпрос. Опита се да води хорото и да налага темпото. Той да напада и обвинява - ние пък да се оправдаваме, сякаш сме виновни за нещо. Много хитро. Твърди, че преди време е имало разправии, заради което бил спрял да пише, но сега като се появи, пак се започна с разправиите. Не знам какво е било, не съм от старите участници, но някои от вас знаят, за какво става на въпрос. Ако беше читав човек, щеше да се извини и да изясни нещата с Елтимир и точка. Грешки и недоразумения стават, обаче, тоя изнагля много.
Според мен са го активирали и стила му е като на анонимните в бившите сайтове.
Някой се цели много високо и надалеч ми се струва. Що ли ги подразни името Тертер? Това ми е интересно!

Разправиите беха създадени от една еврейска руска клика, чиято цел бе унищожението на сайта Воини на Тангра в този му вид и преформатирането му в удобен за олигархията формат. Както се видя, ако тогава беха сполучили, събитията в лето 2013-то и годината на Змията, едва ли биха могли да започнат. Те бяха активно подпомогнати от техни еничари с български имена, които както се видя, по-късно активно се противопоставиха на Тенгрианството.

Нали знаеш, вола рине и хвърля на гърба си. Евреите спряха сайтовете на Елтимир, обаче, по - зле стана. Тука взехме, та са сдушихме вместо да се скараме едно хубаво. Между другото панчо се опита да сее раздори като разръчка стари рани и да скара старите участници. Тоя сега използва същата тактика като намесва свои познати от Варна. Много кофти. Някой знае какво е било точно преди години и сега се опитват да скарат именно тия хора отново. Така го виждам.
PM
Елтимир
Публикувано на: 14.3.2013, 10:35
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12

Получих нещо велико. Няма да кометирам:
Дорогой мой Игорь! > Не стоило торопиться - всё должно устаканиться! Посему высылаю тотъ экземпляръ, который подлежитъ разсылке - тамъ выделены некоторые вопросы, доселе не освещавшиеся. > Здоровья и удачи! > ВГ > > 08.03.2013, 16:17, "Игорь Колодезенко" : > >> Великий Князь Владимир! >> Ваше письмо я разослал своим соратникам, как прообраз нашего Будущего. Надеюсь дожить до него

--------------------
PM
Елтимир
Публикувано на: 14.3.2013, 10:51
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

Великият Княз Владимир е на наша страна! Почна да се сбъдва. 26 милиона Българи живеят в Русия, а половината Русия е Българска. Трябва да сме заедно. И после заедно, руски и български войски да влезем в Цариград през Червената врата. Предречено е и ще се сбъдне.

--------------------
PM
Елтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

Вижте сега невероятната еврейска подлост. Получих това писмо:
"Ваш сайт erigkan.ucoz.ru был признан неактивным и отключен в соответствии с Условиями использования uCoz.

У Вас есть 15 дней, чтобы восстановить сайт, перейдя по следующей ссылке:
-----------------------------------------------------------------
http://s25.ucoz.net/panel/?a=roff&t=bc6546...3f860cedc241371
-----------------------------------------------------------------
В противном случае, после упомянутого срока Ваш сайт будет полностью удален.

Прочтите наши Условия использования: http://www.ucoz.net/main/?a=terms

Всего наилучшего. "

Хубаво, ама поне при мен линковете не се отварят. Излиза ми тоя надпис: "You are attempting to perform an illegal action!". Значи деакивират ми акаунта, а после казват, че нямало посещения, поради което сайтът ще бъде изтрит.

--------------------
PM
anti666
Публикувано на: 18.3.2013, 10:45
Quote Post

Моше Рабинович се е разпоредил така и това е. Но поне Моше е учтив и много вежлив, пожелава ти "всичко най-добро". Демокрация е все пак.
Елтимир
Публикувано на: 18.3.2013, 11:29
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

Не обичам цинизмите, ама тоя път ще кажа: да им го начукам в демокрацията еврейска! Гадни копелета са и не заслужават да сквернят земята по която стъпват. Мръсни, отвратителни евреи! Искам да видя моята Българска земя свободна от евреи и цигани. Нека да ме съдят за тези думи.

--------------------
PM

Topic OptionsСтраници: (7) « първа ... 5 6 [7]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020