Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (7) « първа ... 5 6 [7] ( последно съобщение ) |
Невероятна сензация!
anti666 |
Публикувано на: 12.3.2013, 21:59
|
||
|
Чакай недей. Нали щеше да помагаш с брошури, какво стана Така и не каза, за какво си тук? Но мисля, че е ясно за всички. Доказа колко сме лоши, нетолерантни и недемократични. Засрами ни, сега можеш да си вървиш с изпълнен дълг. |
||
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 12.3.2013, 22:31
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Нали знаеш, кой говори за равенство? Масоните, които създадоха Френската революция, за да премахнат монархията и болшевиците, като техни последователи. Във Вселената има йерархия. В йерархията стои отговорността. Някои хора, могат да носят повече, затова могат да поемат и по-висока отговорност. А ти сега излез и кажи, като си победил себе си, кой те накара да скачаш срещу Елтимир, защо точно срещу Елтимир, а не срещу мен, например, понеже голямата опастност идва от мен. Кой те прати? Кой те активира след 5 години? Нали разбираш, че неговата няма да стане, т.е. да вбие пак разединение. Елтимир ще пише тука, докато Небето не го спре. Въпросът е, онзи, който те е пратил, защо той няма доблестта да пише? Дали защото е баниран или защото, ако се покаже, ще видим насрания му задник?! |
||
Ванина |
Публикувано на: 12.3.2013, 22:40
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 556 Участник # 5 217 Дата на регистрация: 27-January 13 |
Имамъ усещнето че тоя вампиръ ви хаби енергията, катъ доста дълго задържа вниманито ви къмъ себе си.
|
Махайра |
Публикувано на: 12.3.2013, 23:07
|
Участник Група: Участници Съобщения: 304 Участник # 5 141 Дата на регистрация: 19-January 13 |
''Планината от доказателства ме затрупа направо.''
Ми, хайде отхвърли я щом те е затрупала. Като гледам седем страници си нанизал с безмислици и нищо ясно не стана от приказките ти - една шлака. Та, за какво си тук? Въпросите на хората си стоят. Кога ще отговориш? Чакай, забравих, ти си тръгваше... |
Махайра |
Публикувано на: 12.3.2013, 23:19
|
||||
Участник Група: Участници Съобщения: 304 Участник # 5 141 Дата на регистрация: 19-January 13 |
Нали знаеш, вола рине и хвърля на гърба си. Евреите спряха сайтовете на Елтимир, обаче, по - зле стана. Тука взехме, та са сдушихме вместо да се скараме едно хубаво. Между другото панчо се опита да сее раздори като разръчка стари рани и да скара старите участници. Тоя сега използва същата тактика като намесва свои познати от Варна. Много кофти. Някой знае какво е било точно преди години и сега се опитват да скарат именно тия хора отново. Така го виждам. |
||||
Елтимир |
Публикувано на: 14.3.2013, 10:35
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 4 721 Дата на регистрация: 16-July 12 |
Получих нещо велико. Няма да кометирам:
Дорогой мой Игорь! > Не стоило торопиться - всё должно устаканиться! Посему высылаю тотъ экземпляръ, который подлежитъ разсылке - тамъ выделены некоторые вопросы, доселе не освещавшиеся. > Здоровья и удачи! > ВГ > > 08.03.2013, 16:17, "Игорь Колодезенко" : > >> Великий Князь Владимир! >> Ваше письмо я разослал своим соратникам, как прообраз нашего Будущего. Надеюсь дожить до него -------------------- |
Елтимир |
Публикувано на: 14.3.2013, 10:51
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 4 721 Дата на регистрация: 16-July 12 |
Великият Княз Владимир е на наша страна! Почна да се сбъдва. 26 милиона Българи живеят в Русия, а половината Русия е Българска. Трябва да сме заедно. И после заедно, руски и български войски да влезем в Цариград през Червената врата. Предречено е и ще се сбъдне.
-------------------- |
Елтимир |
Публикувано на: 18.3.2013, 9:12
|
Вижте сега невероятната еврейска подлост. Получих това писмо:
"Ваш сайт erigkan.ucoz.ru был признан неактивным и отключен в соответствии с Условиями использования uCoz. У Вас есть 15 дней, чтобы восстановить сайт, перейдя по следующей ссылке: ----------------------------------------------------------------- http://s25.ucoz.net/panel/?a=roff&t=bc6546...3f860cedc241371 ----------------------------------------------------------------- В противном случае, после упомянутого срока Ваш сайт будет полностью удален. Прочтите наши Условия использования: http://www.ucoz.net/main/?a=terms Всего наилучшего. " Хубаво, ама поне при мен линковете не се отварят. Излиза ми тоя надпис: "You are attempting to perform an illegal action!". Значи деакивират ми акаунта, а после казват, че нямало посещения, поради което сайтът ще бъде изтрит. -------------------- |
anti666 |
Публикувано на: 18.3.2013, 10:45
|
|
Моше Рабинович се е разпоредил така и това е. Но поне Моше е учтив и много вежлив, пожелава ти "всичко най-добро". Демокрация е все пак.
|
|
Елтимир |
Публикувано на: 18.3.2013, 11:29
|
Не обичам цинизмите, ама тоя път ще кажа: да им го начукам в демокрацията еврейска! Гадни копелета са и не заслужават да сквернят земята по която стъпват. Мръсни, отвратителни евреи! Искам да видя моята Българска земя свободна от евреи и цигани. Нека да ме съдят за тези думи.
-------------------- |
Страници: (7) « първа ... 5 6 [7] |