Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (7) « първа ... 4 5 [6] 7 ( последно съобщение ) |
Невероятна сензация!
Георги-НЗ |
Публикувано на: 12.3.2013, 15:50
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 658 Участник # 1 797 Дата на регистрация: 6-March 09 |
Относно опасенията дали Со Янг и Maistora са един и същи човек - единствено Дари и Росен може да потвърдят това.
Напълно възможно е службите да са изровили неизползван профил с добър рейтинг за да го съживят под нов ник. Аз нищо не твърдя, понеже не съм се виждал с него. Но трябва въпроса бързо да приключи - понеже отдавна на сайта не е имало такива противопоставяния и разни междуличностни недоразумения. Имали сме твърде много ченгеджийски атаки и евтини номера от бригадирски вечеринки за да не бъдем предпазливи и доверчиви. Така, че по случая отново ИСТИНАТА ЩЕ НИ НАПРАВИ СВОБОДНИ от към догатки и дразги. -------------------- ????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
|
Maistora |
Публикувано на: 12.3.2013, 16:02
|
Читател Група: Участници Съобщения: 29 Участник # 5 525 Дата на регистрация: 2-March 13 |
Да,направете ми разбор на изреченията и на обидите към участниците.Направете и разбор на изреченията на Йордан и 18j,Елтимир от които отнасям разни обвинения и "мастия",всеки да прецени за себе си кой какъв е.
Росен и Дари лично са ме взимали с колата си от адресът ми.Варненското "село" се нарича Пашакево,но от поне 40 години е квартал на Варна с име - Владислав Варненчик.Нещо против къде живея ли? Повече инфо за хората,които ме заплашват-на лични.Който ме има за враг нека има достойнството да ме срещне и на живо,когато си дойда в България.Но за нечии кеф няма да се разкарвам от Атина,"да се жертвам евтино" Явно въпросите ми към Елтимир са много страшни и някой се дразни от тях. Точно заради такива глупости преди години спрях да пиша в сайта-заради всякакви крамоли и скандали и кой е по-важен от другия.Съжалявам,че не се имам за по-долу от другите участници в сайта,имам достойнство и се защитавам.Това е мое право. Хайде,който има нещо против нека ми види всички коментари и да прецени кой на кого се кани и кой задава ясните въпроси.Просто всеки критичен въпрос към Елтимир се възприема като лична атака.А въпросите касаят други хора,несвързани с този сайт и отговорите им са полезни за всички. |
Георги-НЗ |
Публикувано на: 12.3.2013, 16:17
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 658 Участник # 1 797 Дата на регистрация: 6-March 09 |
Аз и затова написах горното.
Понеже се е случвало на този някой да бъде очернен и обвинен в нещо дето не е точно така на практика. И за да няма сърдити и неправилно обвинени - смятам за важно бързо да приключи спора. Дари написа какво мисли по въпроса, но нека отново се включи за да се разсеят съмненията. Пак повтарям: ИСТИНАТА ЩЕ НИ НАПРАВИ СВОБОДНИ от към догатки и дразги. Не трябва да губим никой българин заради недоразумения. Аз пак нищо не твърдя - но ще е нелепо ако после се окаже обратното. -------------------- ????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
|
Елтимир |
Публикувано на: 12.3.2013, 17:20
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 4 721 Дата на регистрация: 16-July 12 |
Присъединявам се към мнението на Данчо. Тоя Со Йънг едва ли е старият. Ако пък е, е, то дали не е преминал през обработка. Отговорих на главните му въпроси, ама работата е другаде.
-------------------- |
Махайра |
Публикувано на: 12.3.2013, 17:28
|
Участник Група: Участници Съобщения: 304 Участник # 5 141 Дата на регистрация: 19-January 13 |
Това с обработката си го помислих и аз, тъй като не води диалог с никого. Не отговори на нито един въпрос, който му се постави. Обвинява и обижда всички.
|
Maistora |
Публикувано на: 12.3.2013, 17:41
|
Читател Група: Участници Съобщения: 29 Участник # 5 525 Дата на регистрация: 2-March 13 |
С кого не водя диалог бре?Кого обиждам,слепи ли сте да видите кой ми се заканва с "дефлориране по всички места" и "мастия" и други?
Защото поисках отговори за собствениците на сайта на укоз.ру,за имена,за други фирми. Защото си позволих да цитирам откъс откъс от сайт,който показва,че хостингът на сайта е в Англия,да преведа част от английски език,която и който не знае английски може да я направи работата. Да се оправдавам,защо нямам отговор на пощата в абв.бг на старият ми ник за да си възстановя старият ник SoYoung?Защо не съм писал 5 години-АМИ ЗАРАДИ ТАКИВА БЕЗПОЧВЕНИ ОБВИНЕНИЯ,В СЛУЧАЯТ СРЕЩУ МЕН!Темата се прехвърли от въпросите ми към елтимир за еврейският произход на собствениците на укоз.ру към мен самият,последваха несправедливи обиди. Въобще идеята ми беше,че недоказаното плюене не води до нищо позитивно,дадох за пример идеята с психотрониката,която е добре изградена с доказателства и че тези доказателства са от хора извън този сайт,които са застанали с имената си. Думите на един човек са закон,но когато аз си кажа думата това няма никакво значение. Движението тук уж е без лидери,но във всяка организация има такива,хората вътре не са равни.Ако бяхме равни и се приемахме за равни нямаше да има такива нападки и самопохвали кой бил по-заслужил пред България. Като при комунизмът-всички са равни,но някои хора са по-равни от другите.Като при движението-хоризонтална структура на думи,но някои се имат за повече от другите. Тъй като не можете да докажете,че ви лъжа за написаното от мен,обидите продължават и се търсят изречения,за които да се хванете.Ето това е класическо заяждане. Най-точните коментари към мен бяха тези,които казаха ясно-няма смисъл от недоказани обвинения. Вашето е едно стреляне на сляпо,едни хора са безгрешни и тези,които не са съгласни с това са обект на атаки.Като мен,понеже не съм съгласен,че има безгрешни хора,всеки греши и няма лошо да се поправяме.Начинът не е този. |
anti666 |
Публикувано на: 12.3.2013, 18:36
|
||
|
Аз тъпо и упорито продължавам да те питам какво търсиш тук след 5 години? Ясно, че не си с някаква съзидателна цел, от първия ти постинг лъха нечистоплътност. Стилът ти е различен от този на soyoung, да кажем минало е време, променил си се. Къде те стяга чепика? Присъствието на Елтимир или конкретно тази тема? |
||
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 12.3.2013, 18:38
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
В Името на Българският Саракт, Майстора, го зазидахме в баничарницата А сега, Майсторче, опитай да влезеш чрез стария си профил SoYoung. На профила ти нищо му няма, ако наистина си тази личност, влез си със стария профил.
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 12.3.2013, 19:10
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Има, няма Елтимире и все някой от Варна те заапе. Кво си правил тия ора там, бая зъб са ти забелили |
||
anti666 |
Публикувано на: 12.3.2013, 19:38
|
|
Току що пробвах опцията за загубена парола. Работи си безупречно. Праща ти новата на твоята поща, с която си се регистрирал и с нея влизаш. В случая с SoYoung, той трябва да си я получи на abv.bg след като казваш, че се е регистрирал с нея.
Хайде SoYoung, чакаме те в сайта и то още сега! Само не казвай, че освен тази за сайта си забравил и паролата от абв-то За там не можем да ти помогнем, трябва да питаш ей този господин, Явор Колев да ти я прати; |
|
Елтимир |
Публикувано на: 12.3.2013, 19:48
|
||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 4 721 Дата на регистрация: 16-July 12 |
Не знам, Данчо. Цветомир Йолов го водих в Париж, на разноски на мой приятел. Той после ме даде под съд, че съм го нарекъл глупак в Интернет. И ме разкарваха с години по съдебни дела. На никого лошо не съм направил. Съмненията ми сочат единствено евреите. -------------------- |
||||
vokil |
Публикувано на: 12.3.2013, 19:57
|
Читател Група: Участници Съобщения: 18 Участник # 4 241 Дата на регистрация: 9-September 11 |
С нетърпение очаквах банирането на Майстора .Уморително е да се вникне и намери някакъв смисъл в логически обърканите му нападки и оправдания.
|
Махайра |
Публикувано на: 12.3.2013, 20:46
|
Участник Група: Участници Съобщения: 304 Участник # 5 141 Дата на регистрация: 19-January 13 |
Странен човек. Планина от доказателства да му сервираш - той си знае неговото. Елтимир само се усъмни дали не е провокатор и тоя взе, че орева Вселената и се почна една византийщина с което потвърди съмненията. После всички видяха как се измъква и не отговаря на нито един въпрос. Опита се да води хорото и да налага темпото. Той да напада и обвинява - ние пък да се оправдаваме, сякаш сме виновни за нещо. Много хитро. Твърди, че преди време е имало разправии, заради което бил спрял да пише, но сега като се появи, пак се започна с разправиите. Не знам какво е било, не съм от старите участници, но някои от вас знаят, за какво става на въпрос. Ако беше читав човек, щеше да се извини и да изясни нещата с Елтимир и точка. Грешки и недоразумения стават, обаче, тоя изнагля много.
Според мен са го активирали и стила му е като на анонимните в бившите сайтове. Някой се цели много високо и надалеч ми се струва. Що ли ги подразни името Тертер? Това ми е интересно! |
Йордан_13 |
Публикувано на: 12.3.2013, 21:26
|
||
Разправиите беха създадени от една еврейска руска клика, чиято цел бе унищожението на сайта Воини на Тангра в този му вид и преформатирането му в удобен за олигархията формат. Както се видя, ако тогава беха сполучили, събитията в лето 2013-то и годината на Змията, едва ли биха могли да започнат. Те бяха активно подпомогнати от техни еничари с български имена, които както се видя, по-късно активно се противопоставиха на Тенгрианството. |
||
SoYoung |
Публикувано на: 12.3.2013, 21:35
|
Участник Група: Участници Съобщения: 152 Участник # 1 117 Дата на регистрация: 30-August 07 |
Поздравления,завърнах се със старият си ник.Изводите си ги направих до този момент-равни сме,но не съвсем.
Научих,че съм агент,провокатор,програмист.Доста талантлив човек.Вече няма да питам никого за нищо,победата е ваша. Елтимир може да спи спокойно,врагът е победен.Да,няма да пиша повече,понеже "аз казвам така" не е доказателство за мен.Тук не е място за питащи хора,а за сляпо вярващи.Планината от доказателства ме затрупа направо. Едни хора се имат за повече от други,дори в сайта си има йерархия.Така е и нормално в живота.Равенство е нямало,няма,няма и да има-и по света не съществува.Заради такива форумни воини си заминах преди време,затова ще спра и сега. За сбогом нещо от мен -Животът е театър,всеки играе роля,но най-трудната е да играеш себе си.Но ако си струва да запазиш човешкото в себе си,дори това да ти носи беда значи си победил.Себе си.Това е най-трудната битка. |
Страници: (7) « първа ... 4 5 [6] 7 |