Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (7) 1 2 [3] 4 5 ... последна » ( последно съобщение ) |
Невероятна сензация!
Йордан_13 |
Публикувано на: 10.3.2013, 15:45
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 433 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Не се заяждай с Елтимир, щом казва, че евреите са му бъгнали сайтовете, значи са евреите, кво толкова. Нали не е казал, че ти си този, дето го е направил? Тактиката не е лоша, да серем връз тях, но ние да сме единни. Вместо да серем един връз друг и да сме разединени. И какъв точно тип Майстор си? От тия, дето зидаха Вавилонската кула или тези дето отхвърлиха крайъгълния камък? |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 10.3.2013, 15:47
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 433 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Мислех ви за пробългарски сайт,не за проруски.
================================== Ние сме си пробългарски сайт, няма по пробългарски сайт от този. Сега, Елтимир си има слабост към тях, рашките, на мен обаче, не са ми слабост. Аз имам наркотична доживотна зависимост към Българското. |
Maistora |
Публикувано на: 10.3.2013, 16:04
|
Читател Група: Участници Съобщения: 29 Участник # 5 525 Дата на регистрация: 2-March 13 |
Не трябва да търсим своята месия,своят спасител отвън.Това е робско мислене.Трябва сами да се освободим,това няма да стане без насилие,независимо кой какво мисли.
Емоциите вредят на обективността и преценяването на обстановката в България.Аз не си позволявам личните пристрастия да ми затварят очите. Това,в което твърдо не съм съгласен е принципното плюене и клевети срещу който и да е човек,срещу който и да е етнос.Трябват конкретни данни,които засега липсват. Няма да се съглася с някого,само защото той ми казва "вервайте ми".По същият начин българите извън България имат лошо име заради такива плюения и клевети,заради такива предразсъдъци.Предпочитам да преценявам хората индивидуално,но не на всеки това му допада. Темата се отклони и това беше и идеята както виждам досега. "Не се заяждай с Елтимир, щом казва, че евреите са му бъгнали сайтовете, значи са евреите, кво толкова. Нали не е казал, че ти си този, дето го е направил? Тактиката не е лоша, да серем връз тях, но ние да сме единни. Вместо да серем един връз друг и да сме разединени. И какъв точно тип Майстор си? От тия, дето зидаха Вавилонската кула или тези дето отхвърлиха крайъгълния камък? " Когато задавам въпроси,за които няма факти аз се заяждам?Странно единомислие,защо да се съгласявам с Елтимир безкритично,без да мисля и да питам? Питането не е като заяждането,нали? Останалото са просто бъзици за отклоняване на вниманието,на които няма да обръщам внимание. Аз ви казвам,че Земята е плоска.Щом аз го казвам,значи е така,приемете го. Само не се опитваите да мислите сами,не ми задаваите въпроси,не искаите факти.Това е твърде много.Не търсете справедливост ако не я въздавате. Кофти е да затапваш хората насреща си.Нервят се |
Елтимир |
Публикувано на: 10.3.2013, 16:13
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 4 721 Дата на регистрация: 16-July 12 |
Добре, Майсторе. пиши ми на лични съобщения колко пари си ми пратил и на какъв адрес или банкова сметка да ти ги пратя. Не знам точно кога ще е, ама ще го направя. Тук в магазините съм през повечето време на вересия, но никого не съм завлякъл. Не искам да оставям след себе си име на нечестен човек.
-------------------- |
Елтимир |
Публикувано на: 10.3.2013, 16:23
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 4 721 Дата на регистрация: 16-July 12 |
Въпросът с фирмата Укоз вече се поставя и в самата Русия. Отговори ще има. Разобличенията, че е еврейска фирма дойдоха от Италия. Засега мога да дам само едно доказателство. След моите думи към тях, те досега трябваше да се разпищят, че се надига антисемитизъм. Те обаче си мълчат. Друго, макар и косвено доказателство е драстичното нарушение на закона, което те си позволиха. След като преведох на руски моето кратко изложение и им го пратих, те би следвало да реагират. Всяка фирма, обвинена в такива престъпления е длъжна да реагира. Те обаче замълчаха. Знам и защо. По две причини. Едната е, че Путин и Медведев са евреи. Втората е едно име, което им споменах. Засега ще го премълча.
Да, не казвам всичко, което знам. Но при ударите, които получавам не бива никой да ме обвини в малодушие. Достатъчно е, че все пак нещо продължавам да казвам. -------------------- |
Елтимир |
Публикувано на: 10.3.2013, 16:33
|
За Русия. Въпросът е изключително сложен. Разбор няма да правя. Това е Гордиев възел, който не може да бъде разплетен. Той може само да бъде разсечен. Затова ще ви кажа моята мечта. А тя е Русия да признае духовното върховенство на Българите. Щастлив съм, че видях как някои признаци почнаха да се проявяват. Дори думите на Игорь Колодезенко, един голям руски опозиционер, че те се надяват на нас са вече нещо велико.
-------------------- |
Maistora |
Публикувано на: 10.3.2013, 16:40
|
Читател Група: Участници Съобщения: 29 Участник # 5 525 Дата на регистрация: 2-March 13 |
Все пак казваш нещо ново,за това говоря.Не ме разбираите погрешно,нито ти,нито другите.За да се вземат сериозно идеите на този сайт от повече хора са нужни конкретни стъпки.Ако аз имах доказателства бих ги изкарал,но не съм лично потърпевш от това,но ти и читателите на сайтовете ти.
Принципните различия в мненията си остават,в това е красотата на света и хората,в различието им,в индивидуалността им. По темата за парите-до сега не съм видял нещо да ми се върне,няма и смисъл.Ти имаш нужда много повече от тях,въпреки,че си много по-богат от мен-имаш семейство и внуче...децата са богатство. По темата за еврейската укоз.ру-ако имаш линкове към информацията,която сподели не бих се разсърдил да я споделиш. И аз има къде да споделя тази информация,не само тук. С успех можах да споделя за еврейската инвазия в България сред някои чуждоезични общности.Не е нищо особено,не е медия,но и информацията от уста на уста върши работа. Щом медиите мълчат,трябва ние самите да се превърнем в медии.Каузата за оцеляването на Българщината и България ни задължава,Интернет средата неимоверно много ни помага. Надявам се да съм бил разбран,инфото за еврейската укоз.ру,дори на италиански или друг език все пак е ценна сама по себе си.Всеки бизнес и влияние по света на тази общност трябва да бъде осветлена. Ако трябва да направя един цитат "Предупреденият е въоръжен". Чакам въоръжението :) |
Елтимир |
Публикувано на: 10.3.2013, 17:06
|
Тук пиша само и единствено от свое име. Никого не ангажирам с думите си. А въпросът какво и как казвам, според мен е съвсем отделен. Стигнах до извода, че старият метод да се изнасят фактите и нещо да се доказва е изчерпан. За мен е важен крайният резултат. Да вземем битката ми с евреите от Укоз.ру. Аз съм сам. Един болен и беден човек, който си седи вкъщи и си пише разни неща. Те са огромна фирма, с над един милион сайта и с още не знам какво. След моята реакция те можеха да ме попилеят. Можеха да наложат изтриването на всичко, писано от мен. Така, както изтриха от кеша на Гугъла всичко, писано от мен в техния сървър. Но не го направиха. Спряха. Те бяха стъписани от онова, което им се случи. А сега, стига да ми позволят физическите сили ще ги принудя и да отстъпят. Те, евреите са много силни, но само ако спазваме техните правила за водене на войни. Онова, което задължително трябва да променим, ако искаме да победим, са самите правила. Именно това се опитвам да направя сега.
Да, в момента съм болен. Често не успявам да преглътна и втория си залък, ако ям твърда храна. Но пък така съм много по-неуязвим за тях. Нека да ме арестуват за онова, което пиша. Но тогава ще трябва да ме лекуват. Не знам дали някой съзнава абсурдността на ситуацията. Проблемът на моите врагове е, че аз не се страхувам и от болката. И ще продължа да воювам докато дишам. -------------------- |
Елтимир |
Публикувано на: 10.3.2013, 17:36
|
Току-що им написах следното мило писъмце:
Ей, укозлявцы! Евреи проклятые! Настаиваю допустить мне до моем сайте http://erigkan.ucoz.ru/, чтоб скопировать мои авторские материалы. Уже не спрашиваю почему блокировали. У вас не было никакого основание, но вы сделали это. Крысы такие еврейские. А потом спрашивають почему не любим евреев. А есть за что их любить? А вашу фирму я уничтожу. Я Елтимир Тертер и никогда не отступаю. Вы совершили настоящие уголовные преступления, которые я документировал. И они стануть достояние всего мира. С вами кончено. -------------------- |
18j |
Публикувано на: 10.3.2013, 18:21
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 151 Участник # 3 534 Дата на регистрация: 3-May 11 |
Кажи бе майсторче.
Ти си пишеш точно както средноителигентната форумна мастия на БХК. Знаеш ли какво е мастия? Женско куче от смесена порода. А БХК знаеш ли какво е? Знаеш. Ти може и да не си еверин обаче си еврейска подлога. Знаеш ли какво е подлога? Това, в което болните хора дрискат. Те твоите господари сега обърнаха играта - преди величаеха най-нагло и смехотворно всичко що е еврейско. Може да е мръсно и да смърди - те (разбирай вие - щото на еврейските подлоги това им е задачата) го величаят. Обаче чифутската смрад толкова силно се разнесе в световен мащаб и твоите господари видяха че колкото повече помпат чрез подлогите си имиджа си толкова по-мразени стават. Затова сега се тиражира друга пропаганда: "ние евреите не сме ви виновни за всичко, вижте си собствените истории и манталите". За всичките мизерии по целия широк свят няма други виновни освен евреите, И това вече мога да го твърдя и съм готов да си нося отговорност. Зад всяка гнусна история в световната история стои по някое еврейско изчадие. То самото може и да не е наясно какво прави - това е защото всеки от еврейския род - още с раждането си е обсебен поне от 7 бяса. Знаеш ли какво са бесове? Това са енергийни същности, които служат на съществата от ада, за да черпят енергия от съществата от Средната земя. Трябва да го знаеш, защото който общува с тях - и той ги прихваща. Всеки път когато се ръкуваш с евреин трябва да го имаш предвид. Та вие сега форумните майстори на БХК отстоявате публично тази еврейска пропаганда. Има сред вас и такива дето пишат националисти, има и интернационалисти, има умерени патриоти, но всичките настоявате да не се вторачваме в прегрешенията на евреите, а да погледнем и собствените си прегрешения. Погледнали сме ги и само мога да ти кажа: евреи ти сипват изпражнения в главата и ти ги изсипваш по форумите. Правиш го за пари, аз знам и това може би е разбираемо - имаш сметки да плащаш, криза е. Обаче винаги се чудя дали ти харесват на вкус изпражненията които ти сервират другите форумни учатници, когато се опитваш да ги опровергаеш с чуждите изпражнения. Харесват ли ти на вкус? ------ Много е тъкнка манипулацията която прави тоя - сигурно там му е майсторлъка. Уж казва едно а се разбира друго. После пък обръща - уж казва другото ама после го опровергава. Обаче тоези модели на общуване толкова сме ги гледали и в киното и в индформационните средства и в музиката. Изтърка им се лентата и не им минава номера. Аз ако съм отдавна да съм ти отпрал една баница, без никакви обяснения. Това което тая подлога сипе и няма да спре да сипе докато не бъде баниран, защото в момента заработва надница, е паразит за съзнанието. Никой българин няма нужда да чете такива глупости, още по-малко обосновката им. |
18j |
Публикувано на: 10.3.2013, 18:40
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 151 Участник # 3 534 Дата на регистрация: 3-May 11 |
Имаше едно такова леке от Пловдив - все голям активист се пише, все безкористно иска да помага и той така брошурки нещо да изработи, някоя визия за нагледна агитация. И като го допуснеш в редиците си се започва хоас и интриги. Типично по еврейски. Това ли ти е майсторлъка, майсторе? Прозрачен си вижда се през тебе, а скоро ще излинееш, ако не се поправиш бърже.
|
Махайра |
Публикувано на: 10.3.2013, 22:35
|
Участник Група: Участници Съобщения: 304 Участник # 5 141 Дата на регистрация: 19-January 13 |
Шлака, много шлака също и манипулации. Но, все пак да отговоря, макар да е отклоняване на вниманието, понеже това си е поръчково и целта е ясна. Имаме акция ''антиЕлтимир''- поредната.
''Не ми вменявай значение на думите ми,което не присъства.Много добре знам какво имам впредвид-това,че "антисемитизмът" е необходимият външен враг на лизачите на Русия,както и "Ал Кайда" е външният необходим враг за оправдаване деиствията на САЩ и Израел.'' - Нищо не ти вменявам, но ''Извинявай, че съм прав'' както се казва в такъв случай. Ясно е, че точно това искаш да кажеш, но няма да го признаеш. - Евреите беснеят където има взаимно уважение и разбирателство, особенно между народите. Разбира се следват етикети от типа ''Руски лизачи'', ''Руски подлоги'' и тем подобни. Може да има съюзи и обединения само, ако са създадени от евреи, като СССР, САЩ, ЕС и,т.н. Също и ''много загрижени'' организации като ООН и всякакви там ''асамблеи на мира'', ''Сини каски'', всички те ''ратуващи'' за общочовешкото благо и мир. Това може, другото - не. - И защо да не използваш ''еврейската кърпа'' както се изрази? Какво ти пречи? Тактиката ти е опит да се убие още в зародиш всяка естествена реакция на хората. - Антисемитизмът е еврейски патент и измишльотина и само те го използват, антисемитизмът е ''еврейската гледна точка'' или казано иначе ''Бегане пред ветъра''. Щях да кажа гузна съвест, но при евреите такова нещо няма, има животински инстинкт и усещане какво ги очаква заради престъпленията, които са извършили. Виж в блога на Григор Симов по въпроса за невменяемостта при тях. http://grigorsimov.blog.bg/politika/2013/0...pitatel.1057645 "КАК ТАКА ЩЕ ИСКА ДА ТЕ УБИЕ, КАКВО ЛОШО СИ МУ СТОРИЛ?" - Няма външен враг, те евреите, криптоевреите и подлогите им са троянски коне и рушат и разлагат държавите отвътре . Пример за такива - Медвепутя. Какво ще кажеш за явлението ''Самомразещ се евреин''? ''Остава да приема,че едноличните лидери на царска Русия са били чисти евреи,които са пречели на България,Финландия,може би и други страни до тях да бъдат независими.Щото те са водели воини за влияние.'' - В предния коментар ти отговорих и те попитах още ли ще ги наричаме руснаци и т.н., но ето още - Петър първи и неговата политика. Много ми прилича на нашия княз Борис, който ни покръсти и вкара вълка в кошарата, да не говорим за избития елит. Въобще, забравяш, че евреите са държали всички монарси в Европа за топките чрез своите финансови манипулации и още, като са им вкарвали в креватите еврейки. ''Думите на Ванга май всички сме ги чели.Но не сме ги чували лично..."че трябва с Русия да се държим".Казани кога и на кого?'' - Може би съмнения? За ''Курск'', че ще потъне пак е казано някъде и пред някого и всички са чели, но накрая всички научиха как потъна. Съмнения няма вече, нали? ''Ако за вас съм лош приемете,че съм евреин,защото няма как да съм българин и да съм лош-българите сме до един добри,нормални хора,даже идеални!Важи и за всички останали народи по света,освен естествено за богоборците!'' - Тук пак преиграваш, и се правиш на интересен, но посочи ми друг народ, който да се е опълчил срещу Бог, че и държава Богобория си имат. Забравяш също, какво мислят евреите за останалите народи и това мислене, те го превръщат в реалност. Още ли ще говорим за расизъм, антисемитизъм и, т.н.? ''Един цитат по памет от "1984" на Джордж Оруел-"правоверността не е съзнателно усилие на мисълта"-"правоверността е безсъзнателност"'' - Какво търсиш тогава в света на нашата безсъзнателност? Остави ни, щом така смяташ. Обаче, няма да ни оставиш и ще продължиш да ни търкаш сол на главите. ''Феновете на БКП със същият плам безсъзнателно вярват в светлото соц бъдеще,защото за вярата не се изисква мислене.'' - Не съм съгласен. В нищо не са вярвали. Всичко е било изгода в партийните редици. Слушат правешкия какви ги блещи и ги разсмива, и му плескат после с всичка сила. Трагикомедия. Нема начин, почнеш ли да мислиш, хайде в Старозагорския ''университет'' или на почивка на остров Белене. Не е тропически, но все пак е остров. Толкова с мисленето. ''Мислех,че нивото ви е по-високо от това,което виждам.'' - Отвори си очите. Обиждаш ни така. ''Защо един проевреин да иска да помага на вас,прабългарите с конкретни предложения полезни на България и българите? - Не познаваме никакви прабългари. И все пак добър въпрос, Защо? ''Нека да спим и да чакаме пак помощ от братска Русия,а?'' - Какво и е на братската помощ? От Самара пак може да дойде и какво сега, да ги върнем ли? ''"Животът е прекалено сложен за да се спазват ясно установени правила"'' - Така е, но това някои го разбират като ''Няма никакви правила''. Ти от тях ли си? ''Не се намери един човек в този сайт,който да обори моите коментари,истински.Щото няма как.Или се отговаря или се мълчи.'' - Истински? Тоест това, което ти искаш да чуеш. ''А колко лесно е просто да се питаме и допълваме един друг...'' - Още малко и Менделсон... ''Всички явно сте от един лагер щом няма дори коментиране на въпросите,които съм задал.'' - Явно сме от един... Възможни причини да не се коментира: - никой не те чете -никой не се вълнува ''Просто нямате нужда от дискусии,не търпите хората с различно мислене и собствено мнение.'' -Лъжа! ''Различните са мразени и преди,мразени са и сега.'' - Никого не мразим.Чувствата са други, всъщност. Трябва и уточнение за кого става на въпрос когато се казва ''различните''. ''Йордане,единственото с което ме превъзхождаш в този сайт е това,че имаш администраторски права.'' - И като ги оставиме на страна администраторските права какво можеш да предложиш, с какво го превъзхождаш? Може би с това: ''Големият уй е за този,който го пожелае.'' ''Мислех ви за пробългарски сайт,не за проруски.'' - Тук позна пробългарски е. Да не се бърка с ''прабългарски''. ''Няма да се съглася с някого,само защото той ми казва "вервайте ми"'' - Ми, не му вервай. ''По същият начин българите извън България имат лошо име заради такива плюения и клевети,заради такива предразсъдъци.Предпочитам да преценявам хората индивидуално,но не на всеки това му допада.'' - Много преди да тръгнат българите по света за нас се говореше лошо. Просто едни услужливи медии ни създадоха лош имидж, без да сме такива. Кой ни въвлече в световни скандали преди години? Сергей Антонов, който е невинен му беше съсипан живота. България опетнена. За турчина - предлагат му милиони, за да напише книга. Сбъркан свят. За проклетите гърци, услужливите медии нищо не казват вече, въпреки, че живеят на чужд гръб, но те все пак са данайци - нечии братчеди, к'во да праиш. Като всеки провокатор и манипулатор работиш на парче. Вземаш го и му баеш ли, баеш и отклоняваш вниманието от общата картина. Обвиняваш Елтимир, но забравяш една приказка: ''Кажи ми кои са твоите приятели, за да ти кажа кой си.'' Защо го казвам? - Защото това е акция срещу Елтимир, целяща неговото усмиване и злепоставяне в обществото. Крайният резултат - отдръпване на хората от него и недоверие към неговата личност. Но, ако Елтимир е такъв, за какъвто го обвиняват, то нека видим кои са неговите приятели. Достатъчно е да споменем един Григор Симов. Мисля, че няма нужда от повече обяснения. Никой не е идеален, но, на Елтимир може и трябва да се има доверие. Не се опитвайте да му търсите слабите места. Не се опитвайте да ръчкате в стари рани и да скарвате старите участниците в сайта. От началото до края показваш, че не си пробългарски настроен, въпреки многото приказки в защита на българската кауза. ''Кажи за евреите, та кажи''. Какво си се загрижил за тях? Като не ти се каже и какво? Но, все пак, ако ти се кажат имената на евреите, какво ще направиш? Ще им набиеш и на тях шамари. Нали знаеш, че истинските началници и собственици са винаги в сянка. Така че каквито и имена да ти се кажат, едва ли са истинските. Просто не си прави сайт на укоз и това е достатъчно. |
anti666 |
Публикувано на: 11.3.2013, 10:31
|
||
|
Майстора, обясни ни простичко, защо си тук? Кое от двете? 1. Ти си съпричастен с идеите на Двжиението, запознат си с всичко, което говорим и просто е дошло времето да участваш активно.
На друго място говориш за "нас и нашите идеи", т.е. се отъждествяваш с нас, тук пък "вие, прабългарите". Раздвоение някакво, но явно изживяваш колебания - с нас или против нас. Също искам да те питам, защо тогава не използваш старата си регистрация? 2. Този рефрен "НИЕ сме...." и следват описание колко СМЕ мързеливи, страхливи, завистливи, как проблемите са в самите НАС" е любим еврейски психопохват. Част от плп обработката, в което паразита се отъждествява с донора, за да бъде приет. Виждам, че пишеш в точно определени теми, за да дразниш и отклоняваш вниманието от други неща. Най-вече да създаваш обстановка в сайта, която беше през 2007а и 8-а година. Дълги аргументи, контрааргументи и преливане от пусто в празно. Кое от двете, Maistore? |
||
|
anti666 |
Публикувано на: 11.3.2013, 10:41
|
|
Забравих за предложението ти относно брошурите, що не го правим. Преди време отпечатвахме и вестник, имахме идея да направим едно печатно издание с идеите на Движението. "Български Саракт" трябваше да се казва. Не сме го направили, не защото нямаме идеи, хора да го разпространяват или желание. Просто едвам събираме средства да платим самия сайт, камоли за нещо друго. Но след като си тук със съзидателни, градивни намерения и изяваваш желание да помагаш в отпечатването на брошурите, дай ни пример тогава.
Идеите ни не са скрити от никого и ясно изразени. http://www.voininatangra.org/modules/xfsec...php?category=16 Няма нужда някой да те организира. Хващай се и почвай! Разпространители ще намерим, може и да са момчета от БНС, нямаме претенции за авторски права, не е задължително да се посочва откъде са взети дори. Ако не можеш сам, калкулирай си колко точно ще излезе отпечатването на брошури, сметката сме я посочили в сайта. Пращай колкото мислиш че трябва, ще ги отпечатаме и пратим обратно. Става ли? Както сам казваш "дайте да дадем". |
|
Елтимир |
Публикувано на: 11.3.2013, 11:52
|
"''Не се намери един човек в този сайт,който да обори моите коментари,истински.Щото няма как.Или се отговаря или се мълчи.''"
Намерих се. Ще ти отговоря. Чакам ясни и конкретни въпроси. -------------------- |
Страници: (7) 1 2 [3] 4 5 ... последна » |