Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (7) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) |
Невероятна сензация!
Елтимир |
Публикувано на: 9.3.2013, 8:24
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 4 721 Дата на регистрация: 16-July 12 |
И кратко допълнение, за да осъзнаят читателите докъде се простира еврейската мерзост:
Написаха ми това: Здравствуйте! Сайт заблокирован за нарушение пользовательского соглашения (призывы к насилию, а также национальной, расовой, религиозной и половой дискриминации (в частности, оправдание терроризма);) http://eltimir.ucoz.ru/news/turski_komando...2012-04-12-2893 С уважением, Владимир Служба технической поддержки веб-сервиса uCoz Изтрих статията от укозлявците, но я пуснах в блога си. Всеки може да прецени дали прославям тероризма, защото аз си мисля, че е обратното: http://eltimir.blog.bg/politika/2013/01/02...cheniia.1037395 Турски командоси в Чечения Преди да продължа темата за връзките между чеченци и евреи, нека дам пример и за турската намеса. Писах за нея още през 2004 година. Тогава никой не обърна никакво внимание. Просто подминаха написаното. Ще ми се сега същите факти да предизвикат малко повече внимание. Да, турското правителство изпраща обучени турски командоси да убиват руснаци в Чечения, която е в състава на Руската Федерация. Не знам доколко нормално се възприема този факт, на мен той изобщо не ми изглежда нормален. Четете и разсъждавайте. Включително над прякото участие на "българските" правителства в онова, което наричаме международен тероризъм. Защото и ние сме включени в мръсната игра. 12 април 2012 година *** На 5 ноември в Чечения бяха убити турските граждани Айдън Кая и Бурхан челеби. Сред личните вещи на терористите било намерено писмо до техните спонсори, в което те молят за допълнителна финансова помощ, за да "удържат ситуацията в републиката под контрол”. На 8 ноември в Испания е задържан български турчин от ДПС във връзка с атентатите от 11 март. Още ли някой се съмнява кой стои зад тероризма в Русия и в Европа? В бивша България терористите продължават да си стоят в Парламента. Тук те са на почит и уважение. А милите лидери на нашите мили партии умуват как да привлекат за свои коалиционни партньори убийците на български деца. Как да опазим нашите деца, когато техният главен враг е самата държава? 25 декември 2004 година 08.11.2004 Перевод письма убитого турецкого наемника Айдына Кайя Салам алейкум! Это письмо я передаю вам, уважаемый Мухретдир-бей (предположительно Ильхан Мухретдир, генсек Комитета кавказско-чеченской солидарности со штаб-квартирой в Анкаре, тесно связанный с турецкой разведкой МИТ. - Здесь и далее в скобках - примечания ГАЗЕТЫ), через находящегося вместе со мной Бурхана (боевик, убитый вместе с Кайя). Он скоро вернется в Турцию. До места я добрался успешно. В Грузии мы нашли людей, которым вы просили передать записку. Они приняли нас хорошо и помогли перейти грузинскую границу. Дали опытного проводника. За переход в Чечню я заплатил 70 долларов, из тех денег, что вы выдали нам для выполнения задания. В Итум-Калинском районе мы шли очень медленно: нам пришлось несколько дней обходить посты русских. Потом через нашего человека в Итум-Кале мы связались с людьми Умар-паши (полевой командир Доку Умаров), и они отвели нас в отряд Абу-Хавса (сейчас главарь арабских наемников в Чечне). Во время перехода под Сержень-Юртом у нас была перестрелка с русскими. Пять моджахедов погибли. Яд был у одного из наших друзей, вы его знаете. Перед походом он спрятал его где-то в лагере Авдорханова (Ахмед Авдорханов, руководитель личной охраны, руководитель "президентской гвардии" Масхадова). Теперь яд никто не может найти. Сейчас я прибыл в Грозный. Вчера у меня была встреча с очень влиятельными командирами - Джабраилом и Юнади Турчаевым (полевой командир, подчиняется Шамилю Басаеву. Его боевики действуют в Грозном и Грозненском сельском районе). Они пообещали подумать над вашим предложением. Однако в разговоре они были очень возмущены, что денежная помощь из Турции и от арабов резко сократилась. Они сказали, что их людям в Стамбуле постоянно говорят, что помощь направлена. На самом деле здесь ее не получают. Чеченцы очень обижены и озлоблены. Они обвиняют нас в присвоении денег. Сказали, что уже много месяцев сидят без денег. Нет ничего и от Шамиля-паши (Шамиль Басаев). Только одни заявления и обещания. Надеялись, что после Беслана начнутся новые поступления денег, но их до сих пор нет. Еще сказали, что если это будет продолжаться, то они создадут нам проблемы. То, что вы планировали, мы скоро осуществим. Машина уже подготовлена. Чеченцы все делают быстро, когда чувствуют запах денег... С генералом Шамилем я еще не виделся. Говорят, что его нет в Чечне. Но мне обещали в скором времени организовать встречу с ним. Надеюсь, тогда я выполню ваше поручение. Уважаемый Мухретдир-бей, в целом обстановка здесь очень скверная. Везде много военных. Передвигаемся только ночью, живем в подвалах. Люди перестают помогать моджахедам. Уже не помогают угрозы и поджоги. Один командир не доверяет другому. Арабы не верят чеченцам и уходят за границу. Положение с медикаментами здесь также плохое. Не хватает людей, которые могут организовать большие взрывы... Нужно сократить время обучения моджахедов. Пока не поздно, надо продумать вопрос с направлением сюда других групп. Ускорьте направление сюда химиков. Здесь пока вода не подается по трубам. Но есть другие места, где уже можно применить план «Серебряный туман». В общем, мнение такое, что надо много денег, чтобы удержать моджахедов. Иначе ситуация выйдет из-под контроля. Планирую после встречи с генералом Шамилем и передачи ему вашего письма уйти обратно в Грузию. Уважаемый Мухретдир-бей, у меня к вам есть одна просьба: переговорите заранее с нашим другом Эрхан-беем (предположительно Эрхан Эзсай, сотрудник русского отдела МИТ Турции. Занимается вопросами финансирования и материально-технического обеспечения НВФ). Поблагодарите его от меня. У меня не было никаких проблем в Грузии и с переходом границы. Пусть Эрхан-бей передаст деньги грузинским коллегам из истихбарата (разведке) и проводнику. Когда буду возвращаться домой, помогите с грузинской визой. О дате выхода сообщать не буду. Посмотрим по обстановке. Ждите от нас хороших новостей. Передавайте большой привет Салиху (предположительно Агджа Салих. Воевал в Чечне на стороне НВФ. В ККЧС занимается вопросами обеспечения прибывших из Чечни боевиков. Считается одним из представителей Аслана Масхадова в Турции). С уважением, ваш Айдын Трупът на убития в Чечения турски гражданин Айдън Кайя. Това е статията, заради която беше спрян сайта ми http://eltimir.ucoz.ru/ Накараха ме да я изтрия и го пуснаха отново. Заради една статиия, насочена пряко срещу тероризма. Нямам думи... Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) -------------------- |
Елтимир |
Публикувано на: 9.3.2013, 11:55
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 4 721 Дата на регистрация: 16-July 12 |
Последното, което писах на укозлявците беше това:
Блокировали и этот вход. Очень хорошо. Значить боитесь. Значить сознаваете, что совершили преступление. Да, это так. И мне будеть очень забавно повоевать с вами. И теперь вы увидите что это война. С вашим авторитетом кончено. Если вы можете перемещать поизвольно темы из одного сайта в другом, если можете изменять произвольно тексты авторов, то это вы можете делать каждого. Вы демонстрировали отсуствия всякого морели и об этом скоро узнають все. Обещаю. Я Елтимир и никогда не отказываюсь. И щастлив увидеть, что вы боитесь мною. Тези са си намерили пирон да си закачат шапката. И да ми бяха предложили възстановяване на сайтовете, пак нямаше да се върна при тях. Но бяха длъжни да ми осигурят възможност да си копирам авторските материали. Ама нали еврейчетата си въобразяват, че всичко им е позволено. Та като не щеяха мира, сега какво ще видят? Секира. Както си му е реда. И както е нашата Българска традиция. -------------------- |
Maistora |
Публикувано на: 9.3.2013, 13:32
|
Читател Група: Участници Съобщения: 29 Участник # 5 525 Дата на регистрация: 2-March 13 |
Виж,когато нямаш отговори как съм провокатор.Когато ти задаваш въпроси провокатор ли си?
Руската федерация е многонационална.На руснаците и руският елит не им допада отцепването нито на чеченци,нито на някои други народности,включително и волжските българи от тяхна (руска) опека. Не е редно да се оправдаваме за всичко с "лошите евреи".Русия още по царско време,преди идването на комунизмът е правила всичко против българската независимост и могъщество,има достатъчно исторически доказателства. Подобна власт русите са имали и над фините,но финландците на три пъти водят воини против тях,в началото на 20 век,1918,1941.Въпреки,че последните две воини са,когато самите руснаци са покорени,да кажем,че са били под хазарско иго то първото владение от русите е още по царско време. И за това има достатъчно исторически доказателства в интернет,сега не ми се търси,но това са факти,които могат да бъдат намерени. В случая с чеченската независимост-проблемът не е само в богатите на петрол и други ресурси чеченски земи.Става въпрос за опитите на САЩ и Израел да завладеят света,но това става постепено.Руснаците от своя страна не могат да си позволят да загубят и педя зема.Всяко отцепване на територии от Руската Федерация след разпадането на СССР ще даде вяра а оттам и сили за независимост и отцепване и на други етноси и от това Русия и руснаците ще изгубят.Просто оставането на Чечения под руско иго е въпрос освен на материални и на чисто политически цели (оцеляването на Руската Федерация,но именно многонационалната Русия от днешно време) Подобно нещо стана с разпадането на Югославия-там най-голяма полза от това обединение имаха сърбите.С опитите за независимост се видя,че различните етноси в бивша Югославия искат своите си земи и ресурси и сърбите бяха орязани здраво.Изключвам "демократичните бомбардировки" и отцепването на Косово и Метохия,които си бяха чисто агресивни противочовешки деиствия на САЩ и Израел чрез НАТО и просто повод да се направи собствена държава за пряко влияние върху Балканите! Неслучайно руснаците реагираха бурно,силно и мигновено над претенциите на Грузия за земи от Руската Федерация,Грузия е под американска опека и руснаците не могат да позволят силно американско влияние близо до териториите им. Във всички държави граничещи с Русия се водят битки между проруските и проамериканските лобита.Не че на някое от двете лобита му пука за населението на съответните страни,но населението и на Чечения,На Прибалтииските републики,Украйна,Грузия...всички тези държави разбраха,че нито руснаци,нито американци им пука за тях и всичко са геополитически интереси,част от новият световен ред! Вече няма държава по света,която да не вижда истината и за американци и израелтяни,и за руснаци.Както е казал Алеко Константинов в "Бай Ганьо"-всички са маскари. На темата за евреите от укоз.ру-неслучайно те карам да изкараш факти по темата,защото оправдаването на руснаците и Русия винаги с лошите "евреи" не върши работа само по себе си. Знам предварително,че нямаш отговорите,които търся и че ще бъда наречен "провокатор" и всякакъв,но това е от чисто безсилие.Но ти никога не си писал нещо различно в отговор на неудобни въпроси. Аз не споря с данните,които изнасяш,аз питам.Обвиненията към всеки един човек без доказателства знаеш как се наричат-"клевета".Нека водим конструктивни разговори,но не и да клеветим. Ако водиш борба против евреите и влиянието им по света моля те не ставай като тях-вечната жертва. |
Махайра |
Публикувано на: 9.3.2013, 16:06
|
Участник Група: Участници Съобщения: 304 Участник # 5 141 Дата на регистрация: 19-January 13 |
Кой е казал, че не е имало евреи, далеч, още по царско време? Нима преврата през 1917г. не е дело на евреи? Такива като Ленин да не са изникнали от нищото или изведнъж като гъби след дъжд?
Отцепването и деленето е политика на евреите. Техен е девиза ''Разделяй и владей''. Ние пък имаме контра с девиза ''В единението е силата''. Така че конфликтите в Русия са еврейска работа. Няма ''Руско иго''. Руснаците както и всички народи в Русия са под робство - хазарско. От разделението на Русия ще изгубят не само руснаците, но и другите по - малки народи. Питай руснака Игор, който пише на Елтимир. Всъщност дали искат да се отцепват от Русия Волжките българи сам можеш да се убедиш. В приятели на сайта има линк, там можеш да видиш какво пишат. Те се борят да се признае историческата истина за тях, но това не противоречи на единството. http://www.bulgarlar.info/index.php?option...id=58&Itemid=46 За последното също не си прав. Елтимир е реална жертва, за разлика от евреите, които се правят на такива и никога не са били. |
Maistora |
Публикувано на: 9.3.2013, 16:45
|
Читател Група: Участници Съобщения: 29 Участник # 5 525 Дата на регистрация: 2-March 13 |
Виж,аз съм убеден антисемит,но държа на истината.За последното трябват дискусии и дебати.Не съм склонен да повярвам,че всички народи са добри,без никакви лоши хора между тях,но само евреите до един са лоши.Не мисля в "черно бяло".Не съм съгласен,че трябва да мием ръцете си,своите и чуждите с удобните за целта "евреи" и да не носим отговорност за лично своите деиствия.
Още царска Русия е пречела на България,отделно са евреите-това казвам. Единственото "про" което съм е "пробългарин",тоест не държа на никакви чужденци,било те руснаци,турци,израелтяни,араби,гърци,"американци".Всички,които са против България и българите ги слагам на един кантар. Фактите в историята ги има,знам,че удобно ще се отговори,че "историята е пренаписана",но не виждам твърде големи доказателства за любовта на руснаци към България. То и сегашните протести са борба на проруското и проамериканското лобита в България,но малко хора мислят за политиката в България като част от геополитическите събития по света,тоест не виждат по-далече от носа си. Не съм склонен да обвинявам без да имам неопровержими доказателства,последното си е просто клевета или най-малкото заблуденост. Аз съм от малкото,които напомнят за израелската инвазия по нашите земи,чрез икономика и физически.Говоря за това и в реалният живот,сред други хора. Първата смелост и свобода,която можем да проявим е тази чрез словото.А то заразява,дава идеи,обменя идеи.Впоследствие идват и делата. Не оправдавам и българите,които са продажници и не бързам да ги наричам "криптоюдеи".Просто няма да използвам евреиската кърпа да се бърша с нея,прекалено е мръсна от употреба и просто ще се изцапам повече.Предпочитам да положа главата си под струята на истината :) |
Maistora |
Публикувано на: 9.3.2013, 16:57
|
Както има българи,които искат единство с Русия,включително и териториална,така има и българи,които искат да станем 51 американски щат.Аз съм против и двете групи.Да ви напомня и това,че турците в България могат напълно законно да пожелаят да се обединят с "братята си от Турция".Всеки дърпа чергата към себе си,но всичко е за наша сметка.
След като БСП и проруските лобита не успяха да излъжат хората след провала с Белене се видяха и партиичета от БСП на протестите,дори със знамена да скандират против Бойко.Същите тия типове обаче нямат против да изповядват идеи за "братство" с руснаци и цигани,но в България,в партия от властта. Поне за себе си съм убеден,че всеки националист задължително трябва да е и поне малко расист.Двете неща са доста свързани. "Лошите чеченци" като поискаха независимост от "братушките" и ги подложиха на геноцид чрез военни деиствия,но затова и Западът дори мълчи.Отделен въпрос е,че американците помагаха на чеченците чрез съюзниците си в региона против Русия,за лично свои цели. Какво стана с чеченците-пред изчезване са от "братският огън".Робството си е робство,те поне се борят за своето си. А ние имаме листовки "не на насилието" :) на протестите във Варна,които отказах да разпространявам.Марионетните правителства винаги искат хората да си останат роби.Излиза,че като изключим истинските жертвоготовни идеалисти всеки,които има какво да губи освен животът си,но често и само животецът си не иска да го направи заради някакви си "съотечественици". Те хората се делят на два вида спрямо постигането на целите си-такива,които са готови на всичко да постигнат целите си и всички останали.Вярвам,че враговете на България са готови на всичко,но ние не сме.Поне част от нас :) Затова дори едни брошури няма да може да се изкарат с реклама на сайта тук. Трябват жертви |
Махайра |
Публикувано на: 9.3.2013, 18:33
|
Участник Група: Участници Съобщения: 304 Участник # 5 141 Дата на регистрация: 19-January 13 |
Имаш право на мнение като всеки, но ще се опитам да отговоря и на двата ти коментара тук.
''Виж,аз съм убеден антисемит,но държа на истината'' Толкова държиш на истината, че заемаш проеврейска позиция и атакуваш един Тертер и доказан националист. За да влезеш в чуждия лагер като свой трябва да заприличаш на врага. Заяждаш се с Елтимир - не го питаш нищо. ''Не съм съгласен,че трябва да мием ръцете си,своите и чуждите с удобните за целта "евреи" и да не носим отговорност за лично своите деиствия.'' Нашите ръце са чисти и мислите ни също. Няма какво да мием. Не сме канили никого в нашия дом. Не е нужно да се вменява чувство на вина. ''Още царска Русия е пречела на България,отделно са евреите-това казвам.'' Много тънка манипулация! Няма такова нещо като ''отделно са евреите'', няма. Те никога не са отделно! Евреите са навсякъде и рушат всичко. Без народите, евреите са нищо - едни паразити без донор, които ще умрат, но щом ги има значи... Русия не пречи, тя е завладяна от евреите и е само една МАША в техните ръце както и САЩ и други държави. Има един вид мухи, които имат окраската на оси, така плашат птиците и те не ги кълват. Голяма работа е камуфлажа да знаеш. Та още ли, ще ги наричаме - руснаци и т.н. ''...,но не виждам твърде големи доказателства за любовта на руснаци към България.'' Шипка, Плевен, Стара Загора и т.н. Другото е политика и договаряне между евреи за бъдещето на България и Балканите. Цел безкрайни войни между балканските народи. Повече кръв, повече войни, повече разруха. Кой спечели в края на краищата? Направиха балканските народи еднакви по територия и население умишлено - страх от силна и голяма България. Но пък цигани и албанци станаха много, докато ние и сърбите намаляваме. Какво ще кажете да си спретнем още една война с тях? ''То и сегашните протести са борба на проруското и проамериканското лобита в България,но малко хора мислят за политиката в България като част от геополитическите събития по света,тоест не виждат по-далече от носа си.'' Сегашните протести са изблик на недоволство на народа срещу безумията на същите тези евреи и политиката им на геноцид, която си има конкретни форми. В случая никой не стои зад българите, обаче, се овладява недоволството от политиците и се тушира всичко. Лобита много, но те са като пипалата на октопод и водят към една глава. Това е голямата тайна за успех на евреите. ''Не оправдавам и българите,които са продажници и не бързам да ги наричам "криптоюдеи".'' Щом са такива, защо не? Продажник не се гали с перо, той се посочва и осъжда независимо какъв е - българин или криптоевреин. ''Просто няма да използвам евреиската кърпа да се бърша с нея,прекалено е мръсна от употреба и просто ще се изцапам повече.'' С това искаш да кажеш ''Не закачайте евреите''. ''Както има българи,които искат единство с Русия,включително и териториална,така има и българи,които искат да станем 51 американски щат.'' Не е до искане. Дори е предсказано, че ще си върнем бившите територии и ще станем отнова империя, но за целта трябва да престанат интригите по линията българи - руснаци, за това ти посочих линка. Виж го, Фаргат Нурутдинов го е писал, материала. Ванга поне на два пъти намеква много финно за това, тъй като е рано да се говори директно. Нека другите узреят също. По въпроса за присъединяването на България към разни империи, някои вече бивши, Александър Лилов може да каже, това-онова. Всъщност жив ли е? ''Да ви напомня и това,че турците в България могат напълно законно да пожелаят да се обединят с "братята си от Турция".'' Не съм съгласен! Турците са продукт на социално инжинерство - не са народ и са вчерашни, и нямат права върху нашите земи. Претенции само оттатък Босфора. Другото е окупация на български земи. ''"Лошите чеченци" като поискаха независимост от "братушките" и ги подложиха на геноцид чрез военни деиствия,но затова и Западът дори мълчи.Отделен въпрос е,че американците помагаха на чеченците чрез съюзниците си в региона против Русия,за лично свои цели.'' Лоши като, лошите либийци например и други такива лоши, които носят шестолъчици на гърдите си. Елтимир беше пуснал снимки на такива ''борци''. |
Елтимир |
Публикувано на: 9.3.2013, 20:41
|
Ще чета по-късно, не ми се сърдете. Сега само ще кажа, че Махайра е човек, по-достоен за Българското и пред заслужил пред Българското, отколкото мнозина могат да си си представят. Сега обаче е битка. Не е е време да си изясняваме отношенията.
Кой е наследник на Радев, който да си призная, беше достоен враг? Тази, която бдя с него до последния му час. Силвия Емилова Любенова - Мирчева. Лоша или добра, това за нас няма значение. Значение има фактът, че именно тя ръководи някои българоубийствени фаланги. Аз няма да се поколебая и да изнеса за нея всичката информация, която би спомогнала за победата над нея. Включително данни за нейното семейство. И ако някой се възмути, ще припомня палежа на жилището ми през юни 2006 година. Дъщеря ми, моето обично дете тогава беше едва дете. Минути я деляха от смъртта. Не знам дали тая вечер ще съм във форма, но аз ще нанеса тоя удар. Тя не успя да ме победи. Нито тя, нито Радев, нито Золотов, нито генерал Рогозин. Сега остава те да изпитат контраудара на Тертер. Като щеш мира, на ти секира! Така е по Древния закон и така ще бъде! Силвия, аз съм съм Тертер, не съм чудовище и ми е жал за твоите дъщери. Но кажи ми, по-виновни ли бяха ли онези детенца, на които им режеха главичките преди е успеят да проплачат? Да, ти не си виновна. Пряко. Не бъди тогава виновна и косвено. Давам ви наистина последен шанс. После следва знаеш какво. Глава в пръстта или глава, търкаляща се върху пръстта. Друго не ви остана. Със злодеянията си вие друго не заслужихте. Аз съм Елтимир и прати да ме арестуват, ако ти стиска! -------------------- |
Maistora |
Публикувано на: 10.3.2013, 14:22
|
''Просто няма да използвам евреиската кърпа да се бърша с нея,прекалено е мръсна от употреба и просто ще се изцапам повече.''
С това искаш да кажеш ''Не закачайте евреите''. Не ми вменявай значение на думите ми,което не присъства.Много добре знам какво имам впредвид-това,че "антисемитизмът" е необходимият външен враг на лизачите на Русия,както и "Ал Кайда" е външният необходим враг за оправдаване деиствията на САЩ и Израел. Това е моето мнение.Не знам за къв чеп руснаците и Путин подкрепят военно Сирия в момента ако искат завладяването на същата. Не вярвам,че чеченците в желанието си за независимост и откъсване от Русия са "лоши евреи".Поне част от тях. Въпросите ми към Елтимир все още стоят.Кои са тези евреи,които са ти спрели сайта?Тук не се води дискусия,тук едни хора казват "верваите ми" и аз би трябвало да им "вервам" но факти липсват. Значи,когато задавам неудобни въпроси аз се заяждам. Остава да приема,че едноличните лидери на царска Русия са били чисти евреи,които са пречели на България,Финландия,може би и други страни до тях да бъдат независими.Щото те са водели воини за влияние. Нямам нищо против руснаците,имам ги за близки.Това не означава,че ще наричам "черното-бяло" и ще си затварям очите. Вие си ги затваряте както виждам. Думите на Ванга май всички сме ги чели.Но не сме ги чували лично..."че трябва с Русия да се държим".Казани кога и на кого? Аз продължавам да си се заяждам,като отговори няма да се дадат на поставените ми въпроси,също няма да се изнесе уличаваща информация срещу Силвия Мирчева,понеже явно няма такава. От години същата лента се върти от "Царя наш"-Елтимир!Изнес данни дали си Тертер и какво царско имаш в рода си.Аман от хора с царски претенции.Все ще изнесе сензационна информация и все такава липсва и това от години.Но още малко ще почакам,към 10-20 години и вярвам,че ще има такива данни.От Космосът. Знаете ли по какво си приличат всички лобисти в България,проамерикански,проруски,произраелски,протурски,прогръцки...?Те винаги си затварят очите за лошите деиствия на лобито,което защитават. Ако за вас съм лош приемете,че съм евреин,защото няма как да съм българин и да съм лош-българите сме до един добри,нормални хора,даже идеални!Важи и за всички останали народи по света,освен естествено за богоборците! Един цитат по памет от "1984" на Джордж Оруел-"правоверността не е съзнателно усилие на мисълта"-"правоверността е безсъзнателност" Феновете на БКП със същият плам безсъзнателно вярват в светлото соц бъдеще,защото за вярата не се изисква мислене. Мислех,че нивото ви е по-високо от това,което виждам.Но когато изнесох информация за информационни брошури в една друга тема няма отговори.Защо един проевреин да иска да помага на вас,прабългарите с конкретни предложения полезни на България и българите?Нека да спим и да чакаме пак помощ от братска Русия,а?Думите ни в този сайт,мои,ваши не значат нищо ако не се притворят в дела в реалният живот. Отново на поставените от мен въпроси няма да има отговори,понеже няма как да докажеш Ангеле това,което си казал.Понеже си горд и непогрешим,все пак си от рода на Тертерите ,а аз съм обикновен българин. И да не забравяме,че ти си единствената жертва в България,други жертви няма.Не се бой,никой не може да ти бъде конкуренция,аз просто скромно ти зададох няколко тъпи въпроса,ей така-като твой смирен поданик. Няколко мисли от мен,за да опитате да осмислите постингите ми до сега,поне в тази тема: "Нищо не се променя,просто ти променяш начинът,по който гледаш на нещата" "Животът е прекалено сложен за да се спазват ясно установени правила" |
Елтимир |
Публикувано на: 10.3.2013, 14:42
|
С анонимници нямам намерение да водя дискусии. Особено, когато в думите им долавям една особена, характерна за някои специални среди фразеология. Сега моята мисия е да си доведа битката до победен край.
Знам, че ви е страх от мен. Нормално е. Казано ви е, предсказано ви е, че аз ще съм вашата Смърт. Но само една от вас - Силвия Мирчева си позволи да го признае в прав текст. Да, с нея в момента сме в смъртна вражда, но съм длъжен да призная нейната доблест. Също както признавам, че Димитър Радев беше враг за мразене, но не беше враг за презиране, ако трябва да перифразирам Нитче. Твоите послания, "Майсторе" са проява на технология, която познавам по-добре от теб. Кажи на онези, които те пратиха тук, че евреите няма да ме победят. Иду на вы! -------------------- |
Maistora |
Публикувано на: 10.3.2013, 15:04
|
Забележи,че хората,с които си се карал не пишат и един коментар в темите,писани от теб.
Бих ти вкарал няколко шамара,но трябва ти да ме посетиш,аз няма да ти правя евала и да ти идвам на крака,не си достоен за такова нещо.Липсата ти на достатъчно интелект за да ми отговориш разводняваш темата от ясно зададените ми въпроси не е нещо ново от теб. Толкова си елементарен за разбиране,че най-страшното наказание за теб е да не ти се обръща никакво внимание.Ако нещо ставаше от теб нямаше да плюеш и да обвиняваш всеки неудобен за теб човек. Ако държиш да ме осъдиш за думите ми,пиши на Росен от Варна-той ме познава лично и може да ти даде някои мои данни при желание от негова страна. На мен ми е все едно,ти си поредният въздухар,който срещам и ясно си личи безсилието и липсата на отговори,които нямаш. Все ми е едно и дали ще ме банират,понеже не виждам конкретни организирани деиствия от този сайт като някаква общност,но все пак реших да обменям мнения,вярвайки,че все пак има мислещи хора. Толкова си жалък,че чак си ми смешен.Винаги съм се забавлявал с теб. Би могъл да ми заведеш едно дело поне за обида,ако се напънеш. Ще ме хванеш за малкия обаче. Не се намери един човек в този сайт,който да обори моите коментари,истински. Щото няма как.Или се отговаря или се мълчи.Или за малко по-умно започват личностни нападки към мен,намеци за това кой съм и какъв съм,кой ме бил пращал и разводняване на темата,в която и аз да си призная се отвлякох,но въпросите си останаха. "Думите отлитат,написаното остава"-въпросите ми за конкретните виновници "евреи" на укоз.ру,които специално ти спрели сайта остават-кои са те,дай конкретна информация?Няма да ми отговориш,защото не можеш. Покраи първите въпроси ти зададох и доста други,но и на тях няма да отговориш,защото не можеш. Личностните нападки не водят до нищо градивно-но ти започна пръв и получаваш отговор. А колко лесно е просто да се питаме и допълваме един друг... |
Йордан_13 |
Публикувано на: 10.3.2013, 15:20
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Хахахаххаа, няколко шамара Голем уй лапни, голема дума, не казвай. И като гледам, на прима виста ми се включваш в една и съща тема и само, з ада се ядеш с Елтимир. Кои евреи? Всички евреи. За евреите съвсем спокойно можем да кажем, че "черно-бяло" е в пълна сила. Генезисът им е порочен, на всичките! Евреинът, просто не е човек, не е дори магаре, евреинът е убър. И като такъв - пълно унищожение. Още съм дълбоко потресен от 70 годишнината от спасяването на жълтите обезяни в България. Една годишнина, която не беше нищо друго, освен тържество на ционизма в България и реклама на държавта Израел. Та там едно еврейско плашило Етиен Леви, изрука още една дебилна еврейска фраза: "Ако евреите са силни и държавата е силна, ако евреите са слаби и дръжавата е слаба". Да се чудиш: има ли в Българската държава, Българи или е населена само от евреи? Още по-гротесткна е днешната ситуация на слаба България при наличието на много силни евреи. Да се чудиш на еврейската наглост и безочие и навика винаги да им се пъха в устата микрофон, вместо да им се наръга в задника! Обичаш ли банички? |
||
Елтимир |
Публикувано на: 10.3.2013, 15:29
|
Ами да дойде, бе Данчо. Да дойде, не да заповяда, щото нема да може да заповяда.
В блога си пуснах темата "Искам евреите да умрат!". Има я и тук, също и в новия ми сайт. В блога веднъж я изтриха. Не защото призовавам евреите да умрат. А заради аргументацията, с която искам тяхната смърт. И заради назоваването на технологията, че дори да няма действия и думи да няма, самата мисъл и самото чувство на човека са способни да предизвикат чудеса. Нека не го приемате като спамене, ама вярвам, че тая тема трябва да се прочете, затова ще я пусна и тук: Да, искам всички евреи да умрат. Не само в България, а по цял свят. Искам всички евреи до един да умрат и този свят да бъде освободен от евреи и да стане отново човешки свят. Съзнавам, че думите ми формално представляват престъпление съгласно действащия наказателен кодекс. И тук почва интересното. Отговорност за думите ми няма да ми бъде потърсена. В разрез със закона отговорност никой няма да ми потърси. Нито пък ще ме попитат защо съм написал това. Просто защото те знаят моята контрааргументация. Евреите, които предизвикват в момента моята смърт не могат да протестират, че аз искам тяхната смърт. Напълно естествено и нормално е жертвата да поиска смъртта на своя палач. В момента съм доста болен, няма какво да крия. Като си мисля, стигам до извода, че не е рак, а някакъв пробив на хранопровода. Да не навлизам в медицински подробности. Но съгласно еврейските правила, аз нямам право нито на преглед, нито на лечение. Е, кажете ми сега, когато толкова ме болят гърдите как да не поискам те, моите палачи евреи да умрат? Да, аз искам евреите да умрат. Аз призовавам моя Бог да избави народа ми и целия свят от евреите! Аз искам всичките тези същества, наложили противочовешките, античичовешките правила в света да умрат до едно. Тази противоестествена садистична Система трябва да бъде унищожена. А ще бъде унищожена, когато бъдат унищожени нейните създатели, евреите. Същото се отнася до всички вас, които четете. Поискайте го. Не е задължително да го напишете. Не е задължително да го изречете на глас. Достатъчно е да го помислите и да го почувствате. И то ще се случи. А после... После нашите деца и внуци ще заживеят в един щастлив свят, освободен от евреи. И от тяхното оръдие, циганите. Но това е вече друга тема. Сега чакам некой защитник на евреите да ми възрази. Чакам някой да ми каже, че този текст нарушава някакви си несъществуващи закони. И искам дебело да подчертая, че за своите думи нося отговорност само и единствено аз. -------------------- |
Maistora |
Публикувано на: 10.3.2013, 15:37
|
Всички явно сте от един лагер щом няма дори коментиране на въпросите,които съм задал.
И да ми дадеш бан въпросите ще си останат висящи. Големият уй е за този,който го пожелае. Иначе всички виждаме скоропостижната инвазия на Израел в България,но темата почна от другаде и съвсем естествено прерасна в личностни нападки. Всичко друго,но не и по темата,защото не трябва да има разнородно мислене,не трябва въобще да се мисли,да се дават факти. Не трябваше да ти пращам пари,Елтимире преди време.Ясно виждам,че не ги заслужаваше.Не ги заслужаваш и сега. Банирането ми от сайта няма да промени нищо. Просто нямате нужда от дискусии,не търпите хората с различно мислене и собствено мнение. Различните са мразени и преди,мразени са и сега. А писанията ми са и в други теми,още нямам отговор на едно мнение за брошури с конкретно поставени въпроси,то е от последните два дена. Ясни ми станахте,няма нужда от приказки с вас. Безсилието поражда ярост. Щом искате да мислите в черно бяло-мислете си. Както имате предразсъдъци така и други хора имат своите си предразсъдъци. Вие своите приемате,но чуждите-не.Няма по-лошо от умственото робство,да знаете.Сами си слагате окови в мисленето,ваша воля. Надявам се общата спойка на това движение да са градивните идеи "за" не просто "анти". В реалният живот България ще я променят хората,които притворяват мислите си в дела. Йордане,единственото с което ме превъзхождаш в този сайт е това,че имаш администраторски права. Като ме банираш само ще докажеш,че съм прав. Спирам да водя диалози с Елтимир,безмислено е. Мислех ви за пробългарски сайт,не за проруски. |
Елтимир |
Публикувано на: 10.3.2013, 15:43
|
Цял ден търсих нещо, най-после го намерих:
"Ще има масова евакуация. Ще мислят, че ще е за малко, но то ще е завинаги. Малцина ще се завърнат обратно. Повече ще умрат от междуособици, отколкото от вражеска ръка. Много смърт ще донесат и заразните болести. Началото на кошмара ще е през есента. Войниците ще са облечени с шинели. Ще има огнена битка на място, което отвън изглежда едно, а вътре е друго. Полуизоставено, овехтяло предприятие със занемарени сгради и инвентар. Под него - огромно по размер и цилиндрично по форма скривалище. С нещо наподобява атомна електроцентрала, но функционалното му устройство е друго. Хората в него ще загинат до един. После ще дойде Мирът." Ще ми се да вярвам, че е някакъв ориентир. От дни си мисля за това. -------------------- |
Страници: (7) 1 [2] 3 4 ... последна » |