www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> ГРОБ си замина!

Страници: (13) « първа ... 5 6 [7] 8 9 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> ГРОБ си замина!
Елтимир
Публикувано на: 22.2.2013, 22:52
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12

Ще ви разкажа нещо абсурдно. Нещо налудничаво, според някои. Но все си мисля, че в това има и известна истина. Сънувах, че са ме избрали за премиер. Не, никога не съм се стремял към власт, ама го сънувах. И аз взех, та назначих Гришата Симов за вицепремиер и министър на външните работи. Марин Манолов стана МВР министър. А Асан Бондузов, известен днес с името Хасан Гюндюз го сложих за министър по етническите въпроси. Извикаха ме в Народното събрание да ми търсят сметка защо слагам свои приятели за министри.
- Защото те няма да ме подведат и няма да ме предадат. И защото те обичат България и са готови да се жертват за Българския народ. И защото дори Бондуза вярвам, че няма да тръгне срещу Българите, както направи това Доган. Назначих ги, защото ги имам за свои братя и им вярвам.
Не искам да разсъждавам върху тоя сън, макар да мисля над него цял ден.

--------------------
PM
Spas
Публикувано на: 22.2.2013, 23:04
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 5
Участник # 5 331
Дата на регистрация: 9-February 13

Знам, че е невъзможно но според мен гражданските протести трябва да продължат дотогава докато сред управляващите не остане нито един чужденец(небългарин по кръв и духовност) или техни лакеи. Колкото правителства да съставят каквито и мерки да вземат с каквото да ни хранят ...
PM
Махайра
Quote Post

Участник

Съобщения: 304
Участник # 5 141
Дата на регистрация: 19-January 13

''П.с.Mahaira не те познавам ,но ако си галил коте, би трябвало да знаеш,че като му е хубаво и като не му е хубаво пуска некъти(нокти),гледай да не се закачиш на някой.''

О, моля ти се! Ясно е, че си дошъл да правиш ''мангърч у пойето''. smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif
Айде нема нужда. Забранявам ти да ми пишеш и дори да си мислиш за мен. smil4334ad8a149e0.gif
PM
Ванина
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 556
Участник # 5 217
Дата на регистрация: 27-January 13

Много вълци съ овчи кожи са се навъдили. Айде на живо ще ги разпознаешъ по нечовешкиятъ имъ хищенъ погледъ. Такива хищници видяхъ всредъ контрапротеста на тиквоподръжниците въ Бургасъ. Те си приказваха нещо съ полицаите. Ама въ нета трудно е да ги разпознаешъ кога говорятъ ужъ хубави неща.
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 434
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

"Току що се връщам от Протеста-митинг във Варна. Първо трябваше да има свободно събрание на желаещите да излъчат инициативен комитет на протестиращите във Варна. След което да се премине към самия протест. На това събрание обаче влезе група от около 30 души - дебеловрати и нискочели момчета в черно - които започнаха да съботират събранието и да подменят естествените лидери, появили се до сега в протестите.

Тези хора бяха разпознати като биячи на ТИМ.

Честните хора, събрали се да изкажат позицията си напуснаха веднага залата. Мафията се раздвижи и понеже във Варна тя е най-силна, тук битката ще е най-жестока. На митинга тези същите мутри се вклиниха пред говорещите и заглушаваха изказванията на хората.

Преценете как да информираме хората за това, но те трябва да знаят.

Снимаха ме - мен и Иван Петров - от разни телевизии, но всички изришно ни предупредиха, че името ТИМ не бива да се споменава в ефир - представяш ли си?

И вероятно материала ще бъде излъчен с много съкращения, а ние говорихме с истинските имена. Когато предупредихме един от началниците на полицията, който естествено беше наблизо, той ни каза, че нищо не може да направи. Аз стоя зад думите си - бях свидетел на всичко, което се случи."

К. Симеонов
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Нека някой от Варна, който е присъствал на това събрание да каже, дали тази информация е вярна?!
PMEmail Poster
Георги-НЗ
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 658
Участник # 1 797
Дата на регистрация: 6-March 09

Ако това е вярно - аз съм готов да дойда от Нова Загора с един винкел , да се организираме и да ги изпотрепем тези тимаджии.
Колкото и да са 50 или 100 маймуни.
Няма как да са повече от нас!!!

Дошло е време да ги смачкаме жестоко, а тогава да видим дали милицията може да направи нещо!!!

Като завари 50 мутри с разбити черепи - нека да се оправдава що не се е намесила!

Айде да се организираме и да ги видим тимаджии колко са мъже!

Но не е въпроса да си мерим онези работи, а е въпроса да ги смачкаме безусловно и за 10 минути!

То ясно че работата е с изкючително прости и яки подчовеци - поне няма да имам угризение на такива да им разбивам празните кратуни.

Въпросът е после да докопаме тези дето са ги изпратили.
Най вероятно да са полицаи и "бизмесмени".

Ама света се променя и скоро никой от тези няма да се спаси!

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
PMUsers Website
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Варна винаги ми е бил любим град smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif та и аз съм мераклия да се снаряжа и да направим лек ТИМ-билдинг на някои хора. Не, че нещо, но мразя мутрите - нисшия ешалон за черна работа и мокри поръчки на ДС. До скоро една такава и ни управляваше.
PMEmail Poster
Елтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

Гошо, е, това последното ми хареса! Никой не е по-силен от Народа. Ще ми се да се пооправя поне малко, за да взема участие. Идиотско ми е, когато Родината ми пламти, аз да лежа в леглото. Ама ще се привдигна. Истинските баталии ще са през март, дотогава все ще се изправя на крака. Мечтая си да съм на барикадите, както през 1990 година. Ама тоя път ще съм се снаряжил с необходимото. Та айде да видим тоя път кой кого! Елтимир докрай ще бъде със своя народ!

--------------------
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Но не е въпроса да си мерим онези работи, а е въпроса да ги смачкаме безусловно и за 10 минути!
=================================================
Аз викам направо да ги избием. Светът няма нужда от нискочели бабуини, от нещо, което никога няма да еволюира при никакви условия.
PMEmail Poster
Георги-НЗ
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 658
Участник # 1 797
Дата на регистрация: 6-March 09

QUOTE (Елтимир @ 23.2.2013, 03:01 )
Никой не е по-силен от Народа. Ще ми се да се пооправя поне малко, за да взема участие. Идиотско ми е, когато Родината ми пламти, аз да лежа в леглото.

Кой с каквото може - дядо Вазов го е казал най добре.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
PMUsers Website
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Наистина там е имало проблем. Ето тук

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1792942

"...По-рано Петров обиден напусна зала "Пленарна" на общината, след като бе освиркан от агитка дебеловрати момчета и от бившите си сподвижници Петя Хараланова и Иларион Ананиев. Те напуснаха 10-членния ИК, възмутени, че в него влизат партийно обвързани лица, като конкретно визираха Кънчо Бонев - председател на Съюза на патриотичните сили, арх. Калина Павлова от ПП "Зелените", Александър Борисов - бивш член на ръководството на БНС на Боян Расате. Недоволни са и от Иван Петров, защото бил кандидат за кмет на последните местни избори, въпреки че тогава той се яви като независим.

"Имаме информация, че Петров ще пътува за София, но ще предупредим хората там, че не е легитимно избран", каза пред "Труд" Петя Хараланова, която работи като камериерка на речни кораби.

"Знам, че Петров ще ходи в София. И аз съм поканен от Янаки Ганчев, но днес разбирам, че в столицата ще има събрания на три групи, едната от които е на Андрей Слабаков. Не сме наясно къде трябва да отидем", каза Николай Николов. 26-годишният студент по история и география в Шуменския университет е в авангарда на протестите редом с Иван Петров още от самото им начало.

"Неформални лидери на протестите в големите градове от страната ще се съберат в събота, за да направят общ план за действие и да напишат декларация с конкретни искания към евентуалното служебно правителство и към президента", каза водачът на протестите Петров пред "Труд".

Срещата обаче нямало да е в София, а на "тайно" място, за да се избегнат провокации. Той уточни, че категорично няма да се прави партия.

В петък вечер по време на традиционното шествие срещу монополите варненци се обединиха около кандидатурата на Иван Петров да ги представлява в София,по време, когато се събират хората от инициативните комитети от цялата страна."
PMEmail Poster
Елтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

Ще ми се пак да припомня думите на Илия Минев, казвал ми ги ги е десетки пъти. Помня, че няколко пъти ме бодеше с показалеца си в гърдите ми и ми казваше:
- Не вярвай, не сте страхувай, бори се!
- На какво да не вярвам, бе, чичо Илия?
- Не вярвай на на нищо, което ти кажат официално.

Това не е просто фраза. Това е формула. Дошла е от институтите Аненербе. Доказателство са думите от по-късните руски емигрантски песни:
- Не верь, не бойся, не проси, учили жить на Руси...

Да, ама нещата тук са по-дълбоки. Засега е това. Утре може би ще кажа повече.

--------------------
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Братя Българи, изчаках с нетърпение събитията да дойдат до пресконференцията на президентина. Защо? Защото това е институцията, в която републиканският строй е напъхал царската, профанизирайки я. Но, без която както се вижда, той не може. Республиката не може без президентската институция. Съвсем ясно се видя, че тя (республиката) е едно нефелно образование, което, ако не стъпи въз фундамента на царската (президентска институция) ще бъде просто еднодневка. Сега всички очи са обърнати към президента, всички разчитат на него. Премиерът си фърга оставката и след него потоп. След него някой трябва да “държи”, за да има “държава”. Моментите, в които републиканския строй изпада в криза, много често лъсват неговите недостатъци и се оказва, че той не е онова съвършено предприятие, за което ни е представян. Вижда се колко празни са приказките на някои хора, че президентина е представителна фигура, че едва ли не от него няма никаква нужда. Оказва се, че тя (президентската институция) била жизненоважна за республиката. В случая обаче, тази институция е натоварена с функциите да съхранява републиканското партийно статукво, изразяващо се в партийната парламентарна представеност. Партиите са я превърнали в средство за своето възпроизвеждане и за носене на отговорност, когато те са безотговорни. А безотговорността е чест техен спътник. Президентът съблюдава Конституцията.
Член първи от тази Конституция гласи:

Чл. 1. (1) България е република с парламентарно управление.

Много от вас помнят, че преди 23 години борбата беше да се отмени чл. 1 на Живковата конституция, която формулираше БКП като абсолютна и единствена.
Днес е настало времето и този чл.1-ви да бъде сменен на: България е Царство с парламентарно управление.
Президентът веднага ще ви каже, че това няма как да стане, че е противоконституционно, политическите партии също.
Това, обаче не е вярно, защото чл. 2 ви казва:

(2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.

Значи щом държавната власт произтича от Народа и се осъществява от него непосредствено, не Президента, не Премиера, не и политическите партии са тези, които могат да ни кажат, как ние трябва да осъществим тази власт и да я приложим, какво трябва да променим с нея и какво не.

Политическата партийна олигархия ще използва всякаки средства за да се съхрани. На дневен ред са полицейските хватки, учени в школата в Симеоново, чиято цел е да се внесе хаос в организацията на протестите, д ас еразбият те на отдлени ядра и групички, които да бъдат яхнати от определени техни хора. Целта е натискът на протестите да бъде сведен до санитарният минимум. Политическата класа се страхува и сега се опитва да приложи принципа “ и вълкът сит и агнето цяло”. Но е ясно за вас, Братя Българи, че няма как вълкът да е сит и агнето да остане цяло, особено, като имаш един вълк и само едно агне. Политическата класа лицемерничи. Страхът у президентина да не рухне статуквото е голям. Той го изразява гласно: “ Опасно е да се бута колата по нанадолнището, защото всички се возим в нея”. Не всички, г-н президент, не всички. Българите останаха извън колата. В колата се возят само чужденци, хора противници на Българският род. И никой не допуска Българите в нея. Затова Българите ще бутнат колата по нанадолнището. За тях Пътя е нужен, а не превозното средство, което ги илюзира, че се движат по него!
PMEmail Poster
Елтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

Абе, Данчо, що им обръщаш внимание на техните еврейски републикански щуротии? Ти поне си грамотен човек. Съвсем скоро ще им наложим нашите древни Закони, от които няма мърдане. Цялата власт принадлежи на Владетеля, но Владетелят е отговорен за всичко, което се случва в Държавата. Цялата земя Българска принадлежи на Владетеля, но той няма право нито да е продава, нито да я подарява. България е Държава на Българите, всички останали са само пришълци или гости, те нямат правата на Стопанина. И така нататък. Ако Владетелят наруши Закона, наказанието е смърт. Ритуално удушаване, чрез отнемане на Орендата. Гарантът е е Великият съвет на боилите. Въведем ли старите Закони, нищо няма да ни устои. Аз едва ли ще го видя, но знам, че така ще бъде!
Знайте, че Елтимир ще е с вас до последния си дъх и няма да се огъне!

--------------------
PM

Topic OptionsСтраници: (13) « първа ... 5 6 [7] 8 9 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020