Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (13) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ... последна » ( последно съобщение ) |
ГРОБ си замина!
18j |
Публикувано на: 21.2.2013, 16:54
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 151 Участник # 3 534 Дата на регистрация: 3-May 11 |
Вече стана ясно, че някои от тези протести се организират от подставени лица, други от провокатори, но най-важното е че целия активен народ се надигна и им иззе инициативата и сега няма връщане назад. Много по-скоро и изненадващо отколкото сме се надявали и какво по-хубаво от това. А иначе сценария сме го писали и включително тук в този форум, така че - да - това е нашия сценарий и вече има условия да се реализира. Вече стана ясно, че Небето е с нас - така че си веем знамената из родните си градове и ни е широко на сърцето! И аз благодаря всяка сутрин и се моля да не допуска да паднат без време онези които после ще са най-нужни. |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 21.2.2013, 16:54
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 434 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
|
18j |
Публикувано на: 21.2.2013, 17:00
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 151 Участник # 3 534 Дата на регистрация: 3-May 11 |
От фейсбук:
"Чувам слухове, че организаторите на протестите призовавали хората довечера да не ходят на "Орлов мост", чувам че ГЕРБ се заканвали че "Довечера ще бъде страшно!" и "Прошка няма да има!". Чувам също така, че организирали цигани с автобуси да ходят да трошат "Позитано" и да се бият с протестиращите (явно на страната на полицията). Някой може ли да потвърди тия неща?" |
Йордан_13 |
Публикувано на: 21.2.2013, 18:21
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 434 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
"Борисов се бори да си върне подкрепата на избирателите"
А те му отговориха с весело грухтене...от камиона. |
Елтимир |
Публикувано на: 21.2.2013, 18:30
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 4 721 Дата на регистрация: 16-July 12 |
Ле-ле-леее, Данчо, моля те! Изтрий си последното съобщение! Ще подсетиш организациите за защита на животните, че трябва да защитят тези животни, които си тръгнаха от управлението на страната, наричала се някога с гордото име България. Макар че те са само плъхове, вредни плъхове, които ние трябва да изтребим. Само че някои ги имат за нормални животни и дано не се обявят в тяхна защита. Да, боклуците са животни, ама са гнусни смрадливи проеврейски твари, които трябва да умрат. Ще помоля и еколозите да не се опитват да ги спасяват. Тая цялата противна сган трябва да умре, за да живеем ние, Българите.
-------------------- |
Елтимир |
Публикувано на: 21.2.2013, 18:35
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 4 721 Дата на регистрация: 16-July 12 |
Страхотно! Казвах ли още през 1993 година, че от България ще пламне Искрата, която ще подпали световния Пожар! Какъвто и да е завършекът на нашия Бунт, Началото вече е положено и огънят пламна. -------------------- |
||
Махайра |
Публикувано на: 21.2.2013, 20:09
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 304 Участник # 5 141 Дата на регистрация: 19-January 13 |
Ситуацията е такава, че нищо чудно евреите да насъскат цигани, за да могат после да се намесят полицаите спокойно. Плъховете винаги имат много варианти. Такъв им е подземния живот, с много изходи в случай на опасност. Сега е точно така и Боклуците са готови на всичко и в никакъв случай няма да оставят властта доброволно. В момента сигурно умуват как да излъжат народа и да ни лъзнат, за това и полицаите са кротки, иначе щеше да има сблъсъци и много пребити. Не е ли странно, че полицаите са свалили щитовете? Кога е било това? Особенното е, че в момента един сблъсък с народа ще ги компрометира тотално. Те, това не го желаят и тогава, могат да скарат двама, за да спечели третият. Българи срещу цигани, а евреите в сянка, както винаги и ще викат: ''Мы здесь не при чем''. Накрая ще сложат някакъв режим или вечерен час. Бойко е лисица и е готов на всичко. Докато каже нещо и се отметне - нали е вземал частни уроци при правешкия вожд, и това, че не искал да пролива кръв, се отнася за неговата, не за народната. Така че, всичко е възможно, щото те си знаят, че ги чакат бесила. |
||
meander |
Публикувано на: 21.2.2013, 20:42
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 53 Участник # 2 124 Дата на регистрация: 23-January 10 |
Здравей Mahaira На това от фейсбук, ще кажа че и аз съм чувал че баба ми е мъжка. Иначе прочетох в един форум това,може да е вярно може и да не е.
Живи и здрави. П.с. А и даваш интересна идея-Защо няма цигани и турци на протестите??? |
||
Махайра |
Публикувано на: 22.2.2013, 0:04
|
||||
Участник Група: Участници Съобщения: 304 Участник # 5 141 Дата на регистрация: 19-January 13 |
Не ме учудва, ЛЕМСаджийче. |
||||
Йордан_13 |
Публикувано на: 22.2.2013, 0:47
|
Абе и аз не съм виждал толкова игрив и дружелюбен тигър Явно са го праснали с малко вълни от некое куфарче
Все едно пада от небето тоя тигър - що циганите и помаките не протестирали. Ами те са фигуранти в Българската държава, чийто статус, когато възродим Саракта ще бъде преразгледан, щото вредят. Няма партия, кяото да не ги пазарува. Те са добитък. А щом партия с руски пари стои зад протестите, тогава искаме Путя да ни плати в злато за идеите, които ползва от нас, тъй като аз други идеи от протестиращите не чувам, освен тези, които пишем в сайта Воини на Тангра, всеки ден :-Златото ще ни дойде добре, хем да натрием носо на някой евреин, хем да платим хоста и домейна до края на света |
18j |
Публикувано на: 22.2.2013, 1:28
|
||||
Това се оказаха постове и лични съобщения които целят да откажат хората да излизат. Което обаче не изключва възможността да се случи в един момент нещо от сорта. Аз обаче съм сигурен, че Небето заключва всеки техен ход. Днеска си говорих с едни цигани-чистачи на спирката - мразят го и те го ненавиждат тиквата искат да го стрелят - пристигнала им сметка 200 лв и така нататък се отпуснаха да си споделят.. Абе сатрапи винаги ще се намерят но незнам кой ще смее в тази ситуация да направи нещо такова. Те циганите някой път ти кажат "да няма проблеми", вземат парите пък после ходи го търси като не свърши работа. Ти го биеш той се смее - нали е изхарчил парите. Даже съм чувал, че последните избори по циганските махали из страната не му искали на тиквата парите. И защо? Защото не искали да гласуват за него и не искали после да ги биели.. Смятай как се е подредила тая тиква. Обаче, в София поне има опасността след протести или преди това да обикалят на групички мутри-биячи от бригадите на тиквата и да налагат единично движещи се по улицата или малки групи протестиращи. Затова много внимавайте - очите на 4 и постоянна бойна готовност. Не се опиянявайте от тази частична победа и не се отпускайте. Нещата тепърва започват. Това ще е много дълъг процес. |
||||
Елтимир |
Публикувано на: 22.2.2013, 9:07
|
Според мен ще се опитат да предизвикат някакво друго противопоставяне, за да отклонят вниманието от противопоставянето на народа срещу политическата Система. А именно войната срещу Системата е важна. Другото е второстепенно, другото са подробности.
Забелязвам и бързото настъпление на цензурата. Всякакви глупости се пишат из Интернет, но нито дума за жизнено важните проблеми. -------------------- |
Елтимир |
Публикувано на: 22.2.2013, 10:07
|
Писмо от Русия:
Здравствуй, брат! У меня великая надежда, что Болгары своим примером , первыми свергнув Жида, помогут освободиться славянам от жидовского ига. Большая на вас надежда. Игорь. -------------------- |
Махайра |
Публикувано на: 22.2.2013, 10:59
|
Ясно е, че това са слухове за сплашване. Такива е имало винаги, но със слухове протести и народен гняв не се спират, така че всичко е възможно. Политиците са готови на всякакви номера, за да отклонят вниманието и да тушират гнева на хората.
|
Елтимир |
Публикувано на: 22.2.2013, 11:12
|
Да, но доживяхме нещо, което никой не е допускал и в най-смелите си мечти. "Большая на вас надежда." Русия се надява на България! Най-после се почна онова, което бе предсказано преди векове. И една моя мечта почна да се сбъдва.
-------------------- |
Страници: (13) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ... последна » |