Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (13) « първа ... 7 8 [9] 10 11 ... последна » ( последно съобщение ) |
ГРОБ си замина!
Йордан_13 |
Публикувано на: 25.2.2013, 17:23
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 434 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%98%D0%9C
Ей тия като ги изтрепем всичките, България ще възкръсне. Не е случаен слухът за подготовка на бойни клубове, които да бъдат срещу протестиращите. Това е всъщност ТИМ-аджийски похват. Но излезнат ли членовете на тия комунистически отрочета, защото това бяха тези клубове (по времето на соца, те бяха повечето към военните) и ние излизаме с бойно оръжие. А, ей тая комунистическа свиня е техен представител днес във Варна http://www.dnes.bg/stranata/2013/02/25/kme...-ostavka.181091 |
Spas |
Публикувано на: 25.2.2013, 19:35
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 5 Участник # 5 331 Дата на регистрация: 9-February 13 |
На митингите във Варна някакси тихично и самотничко звучи популярното "Киро -Курво!". Иначе изгарянето на чучелото на "политик-лапач" е як акт на имитативна(хомеопатична) магия!!
....Тъжна работа.. страхът е твърде голям. Самият град е като затвор! Притискат от високите гористи хълмове и морето, Площадите са твърде малки, Основните булеварди са тесни и с междиини ограждения, високи бордюри и дървета -което създава доста неудобства при подобни акции. От 8 години насам не е направено нито едно значително обществено строителство: улици, площади , паркинги детски площадки , паркове , .. та толкова за бизнес на ТИМ. Ма какво искаме от хорица свикнали само да рекетират?! |
Йордан_13 |
Публикувано на: 26.2.2013, 18:24
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 434 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Нека да видиш как е, и трябваше да те приемат не в Правителствена, а в проста, обикновена болница, където доктора/докторката те поглежда, как ти се вие свят, мери ти кръвното колко е високо и вика: "Ти момче, трябва да се лекуваш". Това е демон-крацията - трябва да се лекуваш;))) ти казва доктора, но не го еня въобще в момента дали ще умреш пред него или не;)))
http://www.dnes.bg/politika/2013/02/26/bor...o-kryvno.181217 При първоначалния обиск се оказа, че освен с бутилка водка Тихомир е въоръжен и с газов пистолет. Той обясни, че е нямало намерение да използва оръжието, но след като размисли една две минути добави, че би стрелял срещу държания глава, защото е „путьо". http://news.ibox.bg/news/id_1855662321 Ето туй аз наричам радикализация на протестите |
Елтимир |
Публикувано на: 27.2.2013, 11:07
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 4 721 Дата на регистрация: 16-July 12 |
Помощ ще дойде. Небесна Помощ и помощ от братски народи. Но ние трябва да я заслужим, да я предизвикаме да дойде. Да я заслужим със своята непреклонност и непримиримост пред еврейското Зло. За да дойде Доброто, трябва да сме непреклонни пред Злото.
И отново няколко думи за Русия. Да, злодействата на руските евреи в България са огромни. Но нека не забравяме и злодеянията на българските евреи в Русия. Владимир Илич Ленин например няма и капка руска кръв. Затова пък е една четвърт българин, баба му била чувашка. Кръстьо Раковски, български евреин, причинил немалко злини на руския народ. Червеният комисар Чапаев, например пък е чистокръвен българин, от Чувашия. Но това не бива да ни разединява. В момента в Руската Федерация се надига мощна вълна в наша защита. От град Самара ми писаха, че ще извезат ново Самарско знаме, но България няма да загине. Игорь Колодезенко ми пише, че посланията, които му пращам вече се разпространяват из цяла Русия. В Битката тоя път трябва да сме едно. Тоя път трябва да изметем еврейската сган от нашите свещени земи. Иначе еврейската отрова ще ни погуби. -------------------- |
anti666 |
Публикувано на: 27.2.2013, 12:27
|
|
НЕДЕЛЯ, 3-и МАРТ
Както се очакваше, геноцидният Режим даже и не изслуша думата на българите. На закрито заседание партиите решиха да назначат марионетки в служебно правителство от олигархията и после избори. Където да си прехвърлят пак топката. ТЕ си мислят, че ще продължава по старому. Само вчера 4 българина се самоубиха. Самозапалилият се в Раднево е с 80 процента изгаряния и бере душа, както и варненското момче Пламен. Народът е озверял, вкаран е в ъгъла и няма нищо общо с гръцките протести. Хунтата още не може да го повярва и си кара по старому. Арести на "криминално проявени" демонстранти, политически репресии и безсмислени заседания в КСНС. Дори и най-елементарните искания на българите не бяха излушани, камоли приети. С поредна "случайност", Денят на Освобождението се пада в неделя. Над половин милион българи се очаква да излязат и да кажат своята дума. А тя е само една. СМЪРТ НА ОЛИГАРХИЯТА! Призоваваме охраняващите я полицаи. Тези, които пазите бързо ще се изнесат в чужбина, при тлъстите си сметки и луксозните къщи. Само тимаджийския кмет на Варна е с имоти в Швейцария, децата му са в елитни колежи. Същото е и в София. Всичките тия цвъцковци, буди, плевни, манджуковци и черепи са милионери. И не им пука за вас. Не проливайте кръв, по вашите ръце ще остане! Свалете щитовете и оставете българите да си свършат работата - знаят какво да направят. Ако помогне и армията, за 24 часа ще е приключило всичко. Геноцидните престъпници не са толкова много, много добре се знае кои са и къде са им леговищата. Европа ще запази неутралитет, на тях им е писнало отдавна от тая държавна мафиотска структура. |
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 27.2.2013, 12:44
|
Големият протест трябва да е при Президентството. То трябва да бъде превзето, т.е. протеста трябва да се радикализира. Без тотална радикализация на протестите ще има само едно: "Кучетата си лаят, кервана си върви" Еврейския идиот Плевню, взе Исканията на Протеста и продължи по старому. Политическата олигархия се възпроизвежда. Една нейна институция като не бъде блокирана и Олигархията започва да регенерира.
Нека обърнем Времето! |
anti666 |
Публикувано на: 27.2.2013, 12:48
|
|
Полицията сега я надъхват, че заради разни "криминални елементи" трябва да работят извънредно и тия лумпени им палят чергата. Но трябва да осъзнаят, че вървят срещу Небето. А то е по-силно от хунтата, без значение колко пари имат ония. И ако продължат да работят за нея, след това не само чергата им ще изгори, но и те самите. Тези самозапалвания не са случайни, господа в униформи.
Небето е поставило режима в цунг-цванг. Колкото и да не им се вярва. За тях по-добрия вариант е да си спасяват кожите още сега. Да сдават управлението на национално отговорни хора и да бягат зад граница, защото почват след това арестите. След време, като се възстанови мощта на Саракта ще имаме нападателна армия и активно външно разузнаване и ще ги издирим като диви зверове. Дотогава могат да се радват на ограбеното от България. Ако откажат, което изглежда смятат да направят в своята арогантна тъпота - да си правят тогава служебно правителство и сдухани избори, на които само циганите ще отидат за кебапчета. Небето ще удари републиката точно където е най-слаба. |
|
Елтимир |
Публикувано на: 27.2.2013, 12:59
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 4 721 Дата на регистрация: 16-July 12 |
Видях да се сбъдва една от моите мечти. Русия да почне да признава българското духовно върховенство. Като го четох, очите ми се насълзиха. Човекът, който ми го прати Игорь Колодезенко преди това ми писа: "Брат, ние всички много се надяваме на вас, българите. От вас ще тръгне Искрата, която ще положи началото и на нашето освобождение от еврейското иго." Ето, това беше. Почна се и вярвам, че няма да се спре. Следващата ми мечта е да видя всички политици, управлявали през последните 23 години набучени на кол, мъртви, агонизиращи в страшни мъки. В такива мъки, на които тези зверове обрекоха целия български народ. Мечтая да видя една България,, на чиято земя еврейски и цигански крак няма да стъпват. Но не само мечтая. Аз вярвам, аз знам, че мечтите ми ще се сбъднат. Може да не съм жив да го видя, но знам, че накрая така ще стане.
-------------------- |
Елтимир |
Публикувано на: 27.2.2013, 13:18
|
Ще ми се от рационалното да премина към Тайните знания. Напоследък гледах няколко пъти трилогията "Властелинът на пръстените". Там има много закодирани послания. Толкин е знаел прекалено много и доста от неговите знания са вложени във филмите. Да почнем от основния въпрос. Ими ли реален Пръстен на Злото и кой е той? Има. Това е пръстенът на Змията, на еврейската Змия. И тук идва изненадата. На всички старинни гравюри, главата и опашката на Змията се съединяват именно тук, на българска територия. Това не е случайно. Именно тук, в България е възможно пръстенът на Злото да бъде разкъсан. Ще се извърши на сакрално място. Те го знаят и именно от там идва неистовата им стръв да ни унищожат. Позволим ли го, целият Човешки род ще загине. Но аз виждам как народите по света почват да се събуждат и да проявяват солидарност към нас, Българите. Змията трябва да умре, друго няма.
-------------------- |
Махайра |
Публикувано на: 27.2.2013, 13:42
|
Участник Група: Участници Съобщения: 304 Участник # 5 141 Дата на регистрация: 19-January 13 |
Елтимире, ако искаш сподели още нещо по въпроса, за нашите деди и какво са знаели. Имам нещо предвид! Май ще пусна нещо, което ми се струва важно във връзка с тази змия и вярванията на старите българи.
|
Елтимир |
Публикувано на: 27.2.2013, 13:52
|
||
Ако ме питаш мен, пускай го. Човек, видял гроба на Алата Цеко има право да си каже думата. Вярвам, че никой няма право да възрази. -------------------- |
||
Махайра |
Публикувано на: 27.2.2013, 14:03
|
Участник Група: Участници Съобщения: 304 Участник # 5 141 Дата на регистрация: 19-January 13 |
То се знае, че ще го пусна, но като прочетох това, което си написал и се сетих за едни неща, за които тук не пишат, но ги има и съм ги видял. Официално никаква информация не намирам, което е странно на пръв поглед, но явно има защо. Стана ми интересно, разбираш ли?
|
Махайра |
Публикувано на: 27.2.2013, 14:18
|
Българският Лъв ще разкъса пръстена на Злото. Българският Лъв ще унищожи Змията - Демона.
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 27.2.2013, 15:59
|
Протестите в Пловдив са изцяло под диктовката на юдео-болшевиките от Че Гевара, онуй перекенде Павелчо и оная фитка Паликрушева, тъй, че се обръщам към другите градове - каквото и да идва от Пловдив, подлагайте го на съмнение и най-добре засега изолирайте представителите им от съвместни заседания на Инициативни комитети, докато Че Гевара, съвременното комунистическо младежко крило на БКП (РМС), не ги напусне. Верно е, че на болшевиките протестирането им е занаят, но те и друго не могат, освен това. Така, че е твърде голям риск да бъдат използвани, за да поддържат напрежение, защото болшевиците са нагли и безпардонния копелета и поддадеш ли им пръста ти отхапват ръката.
http://www.blitz.bg/news/article/182868 |
Йордан_13 |
Публикувано на: 27.2.2013, 18:26
|
Безумие!Трябваше да арестуват не Пресиян Николов► https://www.facebook.com/presiyan ,а Петя Паликрушева►https://www.facebook.com/petya.palikrushevaivanova! Напълно подкрепям Пресиян,че само и единствено българското знаме трябва да се вее на протестите. Извинете,но в случая не той нея,а тя го удари с мегафона,нали? За това действие трябваше да има наказание не за Пресиян,а Петя.И стига сте заливали с помия Пресиян.Казвам по повод "Нападнатият демонстрант Пресиян пред БЛИЦ: 40 минути ме държаха с белезници в патрулка!
Гражданите организираме нещата, а някакви клоуни със сърпове и чукове се появяват и яхат вълната..."➽http://www.blitz.bg/news/article/182855 "Петя Паликрушева пред БЛИЦ: Пресиян е провокатор!"➽ http://www.blitz.bg/news/article/182868 Активистка на Че Гевара удари демонстрант в Пловдив ➽http://www.blitz.bg/news/article/182841 A ето и още една статия от ➽ http://podtepeto.com/article.php?id=11295 Пресиян Николов е момчето, което ченгетата изведоха от шествието днес. Един от най-активните във Фейсбук групата срещу монополите бе прибран от служителите на реда след конфликт с чегеваристката Петя Паликрушева. Тя удари няколко пъти младежа с мегафон след скандал, заради който униформените дръпнаха Пресиян извън тълпата. Той е бил държан известно време и пуснат, а минути по-късно излезе с коментар в социалната мрежа. Аз исках да кажа една-две думи на протеста, но не успях, защото ме изведоха полицаите. Опитах се да помоля ПП Чегевара да махнат червеното знаме от трибагреника, в резултат ми скочиха на бой, аз не съм отвръщал, но мен закопчаха. Както и да е, искам просто да си напиша каквото исках да кажа. Ето го: Мисля, че е време всички да започнем да се държим като граждани. Да не бъдем такива само веднъж на всеки 4 години. Да си търсим правата и да не мълчим на властта или шефа заради някой друг сребърник. Да спрем да вярваме на политически партии, защото за тях винаги има кауза, по-важна от България - следващите избори. Да влязат в парламента и да цоцат субсидийка от моя джоб. Стига толкова! Скрийте личната карта на баба си в деня на изборите. И ги забравете. Кой ще е на власт не е толкова важно. Кой няма да му търпи лъжите и манипулациите повече - това показваме днес. Всяка неделя хиляди по улиците и площадите. Докато се събудят всички от тоя транс. Да бъдем истински хора, това ни е единственото оръжие и защита. Да бъдем достойни българи, не мошеници като ония в парламента!, пише в групата Пресиян.➽ http://podtepeto.com/article.php?id=11295. |
Страници: (13) « първа ... 7 8 [9] 10 11 ... последна » |