Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (13) « първа ... 5 6 [7] 8 9 ... последна » ( последно съобщение ) |
Съратник на Движението задържан във Варна
Елтимир |
Публикувано на: 13.2.2013, 9:23
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 4 721 Дата на регистрация: 16-July 12 |
Данчо, изненадваш ме приятно, братле! Бих дошъл във Варна, не мога по чисто физически причини. Вече трудно стигам и до съседната стая. Но духом съм с всички вас!
Искам да кажа още две неща. Името Варна не е случайно. В Италия, където се заселили хората на Алцек, или нека да си го кажем направо, на Алата Цеко, както е правилно, има град със същото име. Варна. Основан от Българи. Наричали Цеко Алата, защото като хала, като змей той помитал враговете си. Много ми се ще древният Символ да е проработил отново! И второто, за полицията. Не му помня името на тоя, беше бивш офицер от ДС. На събрание на "Българска Орда" веднъж каза: "Службите са нож. С ножа можеш да заколиш човек, но можеш и хляба да си нарежеш. Зависи от ръката, която насочва ножа." Та не полицията е толкова виновна, а тези, които я пращат срещу народа. Правителството защитава грабежа над българския народ, това трябва да се знае. А кой стои над правителството, кой го командва? Неразумно е да си мислим, че тъпият рапон Боклук Бойко наистина управлява страната. Евреите. И тъкмо срещу тях и срещу техните фирми трябва да е насочен гнева ни. Полицията е само инструмент и нищо чудно още утре много полицаи да застанат на наша страна. Видял съм много, прекалено много зло и от милиция, и от полиция. Но понякога съм се срещал и с прояви на човечност. Те само свирят музиката. А кой дирижира оркестъра? -------------------- |
Дари |
Публикувано на: 13.2.2013, 11:04
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 |
"Посланието на бунта във Варна:
"Този протест вече не е само заради сметките за тока, а за правото ни да бъдем граждани в собствената си държава." Вдигай се, България! Разпечатайте листовки за неделя, 17-ти! Нека излезем този път стотици хиляди! Зависи от нас и нашия труд. Да бъдем активни СЕГА, защото иначе България си отива без нас! Листовки за печат за всички градове: https://docs.google.com/folder/d/0B-vilmZ7O...dit?usp=sharing http://dox.bg/files/dw?a=899fae54a8 |
Дари |
Публикувано на: 13.2.2013, 11:16
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 |
Мисля, че преди месец, Елтимир беше писал нещо за събитията, които предстоят през февруари...
|
Елтимир |
Публикувано на: 13.2.2013, 11:33
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 4 721 Дата на регистрация: 16-July 12 |
Не само преди месец, Дари. От години насам пиша, че през декември 2012 няма да се случи нищо. И че истинските Събития ще почнат около средата на февруари 2013. Сега обаче е изключително, даже мога да кажа жизнено важно да защитим Росен. Искам, настоявам, държа всеки ден да има информация тук, в тоя сайт за положението, в което той се намира. И при най-малките признаци за репресия да реагираме. Не го казвам случайно и поне веднъж ми повярвайте. Не мога да кажа всичко, което знам поради особени съображения. Но е така. Сега съдбата на Росен е съдба на всички нас. А после... После Злото ще бъде сломено. -------------------- |
||
Елтимир |
Публикувано на: 13.2.2013, 11:50
|
Аз си знам съдбата. Писах го още през 90-те години. Ще умра върху една болнична носилка, на прага на Бърза помощ. Няма да прекрача в следващата Епоха. Затова ще откажа всякакво лечение, искам да е по-скоро. Но Битката не е заради мен, не е и заради вас. Битката е заради онези малките, които идат след нас. Заради нашите деца и внуци. Или както Илия Минев десетки пъти ми е повтарял, битката е да преведем България през вековете. А България, това не е територията. България - това са Българите. България, това са нашите деца. Аз вярвам, че си заслужава да дадем своя живот за тях!
Затова нека забравим за всички различия и да бъдем Българи. За останалото Тангра и Ериг Кан ще се погрижат. А също и великата Майка Умай. Вярвам, че и Улген няма да възрази. -------------------- |
Елтимир |
Публикувано на: 13.2.2013, 12:02
|
Нещо изключително радостно! Току-що ми писаха от Самара. Почти знаят български и се интересуват от събитията у нас. Преди това ми го писа Игор, писаха ми от Казан, и от Уфа. Ако Волжските Българи се надигнат в наша защита, ние ще бъдем непобедими! Ще изметем еврейската, циганската и всякаква сган и България отново ще бъде Българска!
-------------------- |
18j |
Публикувано на: 13.2.2013, 14:36
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 151 Участник # 3 534 Дата на регистрация: 3-May 11 |
Видя ли че по протестите има и такива с пагоните които са от народа. Обаче и аз се убедих - не бива да се забравя че те винаги ще се опитват. При шествие не се разделяйте на групи и не позволявайте да се вкиняват, дори всичко да е спокойно - те пак ще се опитват да раздробят тълпата. Винаги гледайте вие да обграждате полицаите а не те вас. Винаги като се озовете в гръб на полицаите вдигайте шум и ги стресирайте. Изкючително ги депресира мисълта че те са по-малко и са по-дезорганизирани. Фактът че ние сме прави а те са на грешната страна също си казва думата. Ние сме народа - защо не са със нас?! Днес София излиза спонтанно в подкрепа на събитията във Варна. Надявам се да се създаде организация за всичките дни до края на седмицата, но ключово ще е според мен неделята когато 20-30 града излизат едновременно. За тогава всички трябва да сме под строй и организирани. Еничарите до тогава ще са изморени и няма да могат да покрият цялата страна. Ще има размазвация както ми се струва. И два реда за полицаите: щото знам че и те четат такива неща: който е с народа но пагона го задължава да е срещу нас - нека си намери повод да отсъства от работа в неделята, има грипна епидемия все пак. И без това не можете да се справите със задачата. А утре с какви очи ще се гледаме и как ще претендирате за заплата от нашите данъци ако сте вдигали ръка срещу нас? Ние знаем че и вас ви репресира това управление, знаем как не ви дават да протестирате, знаем за писмата които пишете до народното събрание и европейските институции, знаем че и вас ви преследват, манипулират, разбиха ви синдиката.. премислете сега, за да може утре като се надигнете вие, народа да ви подкрепи! |
||
Елтимир |
Публикувано на: 13.2.2013, 16:06
|
Абе, хора, какво се случва? Значи те, евреите гадни могат да ми начисляват тройни сметки за ток. Да плащаме за смрадливите цигани, които от години не плащат. И за космическите заплати на евреите гадни. А за да нямам правото дори да протестирам? Е, са ви е бана мамичката еврейска! Нито един еврейски крак върху свещената Българска земя и всичко ще се реши. Хитлер тоя път ще им се види като милосърдна сестричка! Смърт за всички тях и за противното им еврейско семе!
-------------------- |
Дари |
Публикувано на: 13.2.2013, 17:35
|
С ВОДНО ОРЪДИЕ ПАЗЯТ ТАЗИ ВЕЧЕР ОБЩИНАТА ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) |
Георги-НЗ |
Публикувано на: 13.2.2013, 20:19
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 658 Участник # 1 797 Дата на регистрация: 6-March 09 |
А относно "водното оръдие" - преди бях писал: Всеки двигател е обезвреден, кога му се секне охлаждането! Една брадва в радиатора или подострена кирка - правят този "супер автомобил" безполезна железария. Особенно ако се подходи странично или отзад - водните оръдия не са предвидени да пръскат на 360 градуса. А ако няколко човека са спуснат с брадвите - нама как да ги пръскат едновремено всички. След като издъхне двигателя - онези петимата могат само да се заключат вътре и да чакат да ги спасяват. Но ако им се метне "Молотов" по автомобила и тои пламне подобаващо - ще им се наложи да бягат. И при това положения вече могат и бой да ядат. -------------------- ????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
|
antijew |
Публикувано на: 13.2.2013, 23:46
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Бях на всички протести до сега. Този, последният от днес, не е завършил отново без инциденти. Не стоях до края, защото малкия не е добре, та трябваше да ходя за мехлеми до аптеката...
Нещо ченгетата се опитват да ни резнат крилцата. Това си е само тяхно мероприятие. Намушкаха неформалния лидер на протеста Иван Петров Явно заради това са го дупнали ченгетата. Цитат:"...Футболната легенда на Варна Иван Петров в предаването „Часът на Милен Цветков” каза, че е викан от шефа на Криминална полиция в морската столица с искането: „да намалим темпото на протестите”. Иван Петров каза обаче, че ще направят точно обратното – ще ги засилят, защото: „Тази държава не е на мафията!”. Петров остро критикува опита на полицаите да притиснат протестиращите снощи...." -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
Георги-НЗ |
Публикувано на: 14.2.2013, 0:08
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 658 Участник # 1 797 Дата на регистрация: 6-March 09 |
Така действат милициите на Буда-тиквоча - пращат рази криминално проявени да изпълняват "мокри"поръчки в полза на Хунтата.
Но не могат да сломят всички - много сме и не сме криминално проявени като Тиквоча! Кога си вземем власта тези криминалните като Тиквоча и компания ще ги обесим на евтино въже! Това съобщение е редактирано от Георги-НЗ на 14.2.2013, 0:09 -------------------- ????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 14.2.2013, 0:41
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 431 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Неслучайно вчера предложих да се организират групи от сигурни хора за покриване и защита, щото е ясно, че еничарите ще гледат всякак да смачкат протеста. Щом се плашат от темпото, значи темпото на протеста, трябва да се увеличи. А този протест имал и лидер. Щом има лидер, значи има нужда от охрана, добре снаряжена и допускаща до него само добре проверени и обезоръжени хора, щото еничарите разполагат със зависим крими контингент за мокри поръчки. Просто от стихийноста на протестта, трябва да се формира бойно опълчение, щото щом еничарите са организирани в мини армия, няма как една голяма маса от хора да им се противопостави дълго време, освен, ако не организира свои бойни единици. Въобще да се намушка водачът на протестите е изключително лошо развитие на събитията и голям пропуск в организацията. Лидер има ли, трябва да има верна елитна гвардия около него. Не може да бъде оставян сам, защото сред протестиращите има много внедрени цивилни полицаи. |
||
antijew |
Публикувано на: 14.2.2013, 0:41
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
-------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
antijew |
Публикувано на: 14.2.2013, 0:53
|
Йордан, човека е неформален лидер. Днес даже той е искал по друг маршрут да минем, но други не са го послушали и се тръгна в друга посока. Явно не се слуша само неговата дума, но той е най-активен.
А за внедрените копои сред протестиращите си абсолютно прав. Нямаш си на идея, колко познати муцуни от РПУ-то, когато ме бяха задържали, видях цивилни сред протестиращите. Даже тази вечер един носеше протестен плакат. , но оченцат му шарят... Много са... -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
Страници: (13) « първа ... 5 6 [7] 8 9 ... последна » |