www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Съратник на Движението задържан във Варна

Страници: (13) « първа ... 5 6 [7] 8 9 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Съратник на Движението задържан във Варна
Елтимир
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12

Данчо, изненадваш ме приятно, братле! Бих дошъл във Варна, не мога по чисто физически причини. Вече трудно стигам и до съседната стая. Но духом съм с всички вас!
Искам да кажа още две неща. Името Варна не е случайно. В Италия, където се заселили хората на Алцек, или нека да си го кажем направо, на Алата Цеко, както е правилно, има град със същото име. Варна. Основан от Българи. Наричали Цеко Алата, защото като хала, като змей той помитал враговете си. Много ми се ще древният Символ да е проработил отново!
И второто, за полицията. Не му помня името на тоя, беше бивш офицер от ДС. На събрание на "Българска Орда" веднъж каза: "Службите са нож. С ножа можеш да заколиш човек, но можеш и хляба да си нарежеш. Зависи от ръката, която насочва ножа."
Та не полицията е толкова виновна, а тези, които я пращат срещу народа. Правителството защитава грабежа над българския народ, това трябва да се знае. А кой стои над правителството, кой го командва? Неразумно е да си мислим, че тъпият рапон Боклук Бойко наистина управлява страната. Евреите. И тъкмо срещу тях и срещу техните фирми трябва да е насочен гнева ни. Полицията е само инструмент и нищо чудно още утре много полицаи да застанат на наша страна. Видял съм много, прекалено много зло и от милиция, и от полиция. Но понякога съм се срещал и с прояви на човечност. Те само свирят музиката. А кой дирижира оркестъра?

--------------------
PM
Дари
Публикувано на: 13.2.2013, 11:04
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 782
Участник # 766
Дата на регистрация: 19-January 07

"Посланието на бунта във Варна:

"Този протест вече не е само заради сметките за тока, а за правото ни да бъдем граждани в собствената си държава."

Вдигай се, България! Разпечатайте листовки за неделя, 17-ти! Нека излезем този път стотици хиляди! Зависи от нас и нашия труд. Да бъдем активни СЕГА, защото иначе България си отива без нас!

Листовки за печат за всички градове:

https://docs.google.com/folder/d/0B-vilmZ7O...dit?usp=sharing

http://dox.bg/files/dw?a=899fae54a8
PM
Дари
Публикувано на: 13.2.2013, 11:16
Quote Post

Често пишещ

Участник # 766

Мисля, че преди месец, Елтимир беше писал нещо за събитията, които предстоят през февруари...
PM
Елтимир
Публикувано на: 13.2.2013, 11:33
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

QUOTE (Дари @ 13.2.2013, 12:16 )
Мисля, че преди месец, Елтимир беше писал нещо за събитията, които предстоят през февруари...

Не само преди месец, Дари. От години насам пиша, че през декември 2012 няма да се случи нищо. И че истинските Събития ще почнат около средата на февруари 2013. Сега обаче е изключително, даже мога да кажа жизнено важно да защитим Росен. Искам, настоявам, държа всеки ден да има информация тук, в тоя сайт за положението, в което той се намира. И при най-малките признаци за репресия да реагираме. Не го казвам случайно и поне веднъж ми повярвайте. Не мога да кажа всичко, което знам поради особени съображения. Но е така. Сега съдбата на Росен е съдба на всички нас.
А после... После Злото ще бъде сломено.

--------------------
PM
Елтимир
Публикувано на: 13.2.2013, 11:50
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

Аз си знам съдбата. Писах го още през 90-те години. Ще умра върху една болнична носилка, на прага на Бърза помощ. Няма да прекрача в следващата Епоха. Затова ще откажа всякакво лечение, искам да е по-скоро. Но Битката не е заради мен, не е и заради вас. Битката е заради онези малките, които идат след нас. Заради нашите деца и внуци. Или както Илия Минев десетки пъти ми е повтарял, битката е да преведем България през вековете. А България, това не е територията. България - това са Българите. България, това са нашите деца. Аз вярвам, че си заслужава да дадем своя живот за тях!
Затова нека забравим за всички различия и да бъдем Българи. За останалото Тангра и Ериг Кан ще се погрижат. А също и великата Майка Умай. Вярвам, че и Улген няма да възрази.

--------------------
PM
Елтимир
Публикувано на: 13.2.2013, 12:02
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

Нещо изключително радостно! Току-що ми писаха от Самара. Почти знаят български и се интересуват от събитията у нас. Преди това ми го писа Игор, писаха ми от Казан, и от Уфа. Ако Волжските Българи се надигнат в наша защита, ние ще бъдем непобедими! Ще изметем еврейската, циганската и всякаква сган и България отново ще бъде Българска!

--------------------
PM
18j
Публикувано на: 13.2.2013, 14:36
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 151
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11

QUOTE (Йордан_13 @ 13.2.2013, 03:55 )
Днес във Варна се събрахме към 5 000 ,умело пробихме и маневрирахме между кордоните от милиция и протеста продължи от 17.00 до разбиването му със сила в 21.39.Бях преследван от три озверели милиционерчета,защото снимах как частната милиционерската измет налетя на оредялата вече тълпа(около 150-200 човека)и започнаха да повалят хората.Бяха изключително нагли и си позволяваха да ме псуват докато ме преследваха-за такива изчадия прошка няма да има и само съжелявам,че нямаше как да снимам и в този момент за да може да ги запазим за историята и,като дойде момента да си го получат тъпкано.Сега разбирам,че един от малкото обективни журналисти останали до края е бил нападнат и той.Благодаря на варна утре.бг ,че имат кадърен журналист а не мекере, а също да подчертая,че много от истинските редовни полицаи бяха с нас и едва,когато докараха продажниците своеволията им спрямо народа започнаха.Това е началото на гонитбата в едното платно.Ще искаме оставка на началника им във Варна и на човека наредил атаката. https://www.youtube.com/watch?feature=playe...d&v=XU-El9Crz4Y

Видя ли че по протестите има и такива с пагоните които са от народа. Обаче и аз се убедих - не бива да се забравя че те винаги ще се опитват. При шествие не се разделяйте на групи и не позволявайте да се вкиняват, дори всичко да е спокойно - те пак ще се опитват да раздробят тълпата. Винаги гледайте вие да обграждате полицаите а не те вас. Винаги като се озовете в гръб на полицаите вдигайте шум и ги стресирайте. Изкючително ги депресира мисълта че те са по-малко и са по-дезорганизирани. Фактът че ние сме прави а те са на грешната страна също си казва думата. Ние сме народа - защо не са със нас?!

Днес София излиза спонтанно в подкрепа на събитията във Варна. Надявам се да се създаде организация за всичките дни до края на седмицата, но ключово ще е според мен неделята когато 20-30 града излизат едновременно. За тогава всички трябва да сме под строй и организирани. Еничарите до тогава ще са изморени и няма да могат да покрият цялата страна. Ще има размазвация както ми се струва.
И два реда за полицаите: щото знам че и те четат такива неща: който е с народа но пагона го задължава да е срещу нас - нека си намери повод да отсъства от работа в неделята, има грипна епидемия все пак. И без това не можете да се справите със задачата. А утре с какви очи ще се гледаме и как ще претендирате за заплата от нашите данъци ако сте вдигали ръка срещу нас? Ние знаем че и вас ви репресира това управление, знаем как не ви дават да протестирате, знаем за писмата които пишете до народното събрание и европейските институции, знаем че и вас ви преследват, манипулират, разбиха ви синдиката.. премислете сега, за да може утре като се надигнете вие, народа да ви подкрепи!
PM
Елтимир
Публикувано на: 13.2.2013, 16:06
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

Абе, хора, какво се случва? Значи те, евреите гадни могат да ми начисляват тройни сметки за ток. Да плащаме за смрадливите цигани, които от години не плащат. И за космическите заплати на евреите гадни. А за да нямам правото дори да протестирам? Е, са ви е бана мамичката еврейска! Нито един еврейски крак върху свещената Българска земя и всичко ще се реши. Хитлер тоя път ще им се види като милосърдна сестричка! Смърт за всички тях и за противното им еврейско семе!

--------------------
PM
Дари
Публикувано на: 13.2.2013, 17:35
Quote Post

Често пишещ

Участник # 766

С ВОДНО ОРЪДИЕ ПАЗЯТ ТАЗИ ВЕЧЕР ОБЩИНАТА ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
PM
Георги-НЗ
Публикувано на: 13.2.2013, 20:19
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 658
Участник # 1 797
Дата на регистрация: 6-March 09

User posted image
А относно "водното оръдие" - преди бях писал: Всеки двигател е обезвреден, кога му се секне охлаждането!
Една брадва в радиатора или подострена кирка - правят този "супер автомобил" безполезна железария.

Особенно ако се подходи странично или отзад - водните оръдия не са предвидени да пръскат на 360 градуса.

А ако няколко човека са спуснат с брадвите - нама как да ги пръскат едновремено всички.

След като издъхне двигателя - онези петимата могат само да се заключат вътре и да чакат да ги спасяват.

Но ако им се метне "Молотов" по автомобила и тои пламне подобаващо - ще им се наложи да бягат. И при това положения вече могат и бой да ядат.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
PMUsers Website
antijew
Публикувано на: 13.2.2013, 23:46
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 195
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

Бях на всички протести до сега. Този, последният от днес, не е завършил отново без инциденти. Не стоях до края, защото малкия не е добре, та трябваше да ходя за мехлеми до аптеката...
Нещо ченгетата се опитват да ни резнат крилцата.
Това си е само тяхно мероприятие.

Намушкаха неформалния лидер на протеста Иван Петров

Явно заради това са го дупнали ченгетата.
Цитат:"...Футболната легенда на Варна Иван Петров в предаването „Часът на Милен Цветков” каза, че е викан от шефа на Криминална полиция в морската столица с искането: „да намалим темпото на протестите”. Иван Петров каза обаче, че ще направят точно обратното – ще ги засилят, защото: „Тази държава не е на мафията!”. Петров остро критикува опита на полицаите да притиснат протестиращите снощи...."

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
Георги-НЗ
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 658
Участник # 1 797
Дата на регистрация: 6-March 09

Така действат милициите на Буда-тиквоча - пращат рази криминално проявени да изпълняват "мокри"поръчки в полза на Хунтата.

Но не могат да сломят всички - много сме и не сме криминално проявени като Тиквоча!

Кога си вземем власта тези криминалните като Тиквоча и компания ще ги обесим на евтино въже!

Това съобщение е редактирано от Георги-НЗ на 14.2.2013, 0:09

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
PMUsers Website
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 431
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (antijew @ 14.2.2013, 00:46 )
Бях на всички протести до сега. Този, последният от днес, не е завършил отново без инциденти. Не стоях до края, защото малкия не е добре, та трябваше да ходя за мехлеми до аптеката...
Нещо ченгетата се опитват да ни резнат крилцата.
Това си е само тяхно мероприятие.

Намушкаха неформалния лидер на протеста Иван Петров

Явно заради това са го дупнали ченгетата.
Цитат:"...Футболната легенда на Варна Иван Петров в предаването „Часът на Милен Цветков” каза, че е викан от шефа на Криминална полиция в морската столица с искането: „да намалим темпото на протестите”. Иван Петров каза обаче, че ще направят точно обратното – ще ги засилят, защото: „Тази държава не е на мафията!”. Петров остро критикува опита на полицаите да притиснат протестиращите снощи...."

Неслучайно вчера предложих да се организират групи от сигурни хора за покриване и защита, щото е ясно, че еничарите ще гледат всякак да смачкат протеста. Щом се плашат от темпото, значи темпото на протеста, трябва да се увеличи. А този протест имал и лидер. Щом има лидер, значи има нужда от охрана, добре снаряжена и допускаща до него само добре проверени и обезоръжени хора, щото еничарите разполагат със зависим крими контингент за мокри поръчки. Просто от стихийноста на протестта, трябва да се формира бойно опълчение, щото щом еничарите са организирани в мини армия, няма как една голяма маса от хора да им се противопостави дълго време, освен, ако не организира свои бойни единици. Въобще да се намушка водачът на протестите е изключително лошо развитие на събитията и голям пропуск в организацията. Лидер има ли, трябва да има верна елитна гвардия около него. Не може да бъде оставян сам, защото сред протестиращите има много внедрени цивилни полицаи.
PMEmail Poster
antijew
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

Ето го и видеото.
Иван Петров говори след 13-та мин.

Часът на Милен Цветков

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

Йордан, човека е неформален лидер. Днес даже той е искал по друг маршрут да минем, но други не са го послушали и се тръгна в друга посока. Явно не се слуша само неговата дума, но той е най-активен.
А за внедрените копои сред протестиращите си абсолютно прав. Нямаш си на идея, колко познати муцуни от РПУ-то, когато ме бяха задържали, видях цивилни сред протестиращите. Даже тази вечер един носеше протестен плакат. smil4334ad8a149e0.gif , но оченцат му шарят... Много са...

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM

Topic OptionsСтраници: (13) « първа ... 5 6 [7] 8 9 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020