Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (13) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ... последна » ( последно съобщение ) |
Съратник на Движението задържан във Варна
Ванина |
Публикувано на: 11.2.2013, 23:19
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 556 Участник # 5 217 Дата на регистрация: 27-January 13 |
"ако се обединим на друго ниво..., ще се случат чудеса..."
Дай Боже! ))))))))) |
Дари |
Публикувано на: 11.2.2013, 23:32
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 |
Ето и доказателството, че всички ние с общите усилия и хъс постигнахме това!
41-годишния Росен Апостолов от Варна е бил задържан след като е бил един от участниците във вчерашния протест срещу нереално високите сметки за ток. арест1 300x197 Шок! Вижте какво се случи с протестиращ срещу сметките за ток Протестите продължиха и днес Оперативно издирвателните мероприятия на органите на реда установили, че именно той е счупил стъклото на вратата на фирма „Енерго про”, намираща се на улица “Девня” в морската столица. Материалите по случая са били докладвани на прокурор и е образувано досъдебно производство. От варненската полиция съобщават, че извършителят е задържан за срок от 24 часа, пише Блиц. Служители на полицейското управление подчертават, че мъжът има и други криминални прояви зад гърба си. Според непотвърдена официално информация, Апостолов е бил задържан в дома му след края на протеста. Действието на органите на реда не остана незабелязано от протестиращите и те се уговориха изрично преди излизането им на протест днес да направят демонстрация пред Първо районно в подкрепа на задържания. До тази акция обаче така и не се стигна, тъй като Апостолов бе освободен. Е, това е картинката от милата ни държава – докато едните крадат до засиняване, другите плащат и техните грехове като са нагърбени с непосилни сметки. http://www.razkritia.com/216170/shok-vijte...metkite-za-tok/[B][/B] |
||
Елтимир |
Публикувано на: 12.2.2013, 9:38
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 4 721 Дата на регистрация: 16-July 12 |
"Служители на полицейското управление подчертават, че мъжът има и други криминални прояви зад гърба си."
Това вече е шедьовър! Значи да протестираш срещу грабежа е криминална проява? А другите "криминални прояви"? Несъгласие срещу политиката на геноцид над Българите. Поредната отвратителна клеветническа кампания. Познато ми е до болка. Не им вярвайте на ГРОБ-арите и на цялата комунистическо-демократическа измет. Не вярвайте на нищо официално. Те винаги са против нас, против българския народ. И винаги лъжат! Вярвайте в себе си, в своите близки и приятели, вярвайте и в своя народ. А изметта накрая ще я изметем. -------------------- |
Дари |
Публикувано на: 12.2.2013, 10:09
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 |
Сега вече ще се опитат да изкарат Росен престъпник и рецидивист и да убедят хората, които не стояха безразлични към тази полицейщина, че ето полицията задържала престъпник, а Те са направили така, че да го освободят...!
Доколкото ми е възможно/защото с този компютър от който пиша, непрекъснато се случват аномални неща, които започнаха на 10.02 вечерта/ ще разпространявам навсякъде ИСТИНАТА, че Росен НЕ Е ПРЕСТЪПНИК и айде нека,да кажат любезните еничари, какво престъпление е извършил та го водят на отчет и то като криминално проявен. Преди колко десетилетия е била въпросната проява ? Може би е бил задържан на митингите през 90г, 97г? Нека да кажат има ли присъда някаква? Осъден ли е за нещо и ако да за какво? РОСЕН НЕ ПРЕСТЪПНИК! НЕ Е ОСЪЖДАН! Задължително е сега да заявим, че Росен не е престъпник за да не позволим хората да бъдат разколебани да действат по същия обединен начин при следващи подобни репресии срещу Достойни Българи. А сигурна съм, че тези репресии ще продължат с още по-страшна сила, защото нали знаете змията, кога хапе... |
Елтимир |
Публикувано на: 12.2.2013, 10:35
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 4 721 Дата на регистрация: 16-July 12 |
Ето какво отговорих на един приятел, който не беше наясно със случая:
"Освен ако не смятат за криминална проява това, че макар и рядко, но пописва срещу евреите. Има магазин, доколкото знам за бои и химикали. Държат го двамата с жена си. От други варналии съм чувал, че даже полицаите го уважавали и идвали при него за разни услуги. Ползва се с авторитет в града и има много приятели. Уравновесен, спокоен и лъчезарен, вечно усмихнат човек. Не, Росен определено не е криминален тип. " А за компютъра, тревожно е. През 2010 и 2011 година през Интернет ми унищожиха два компютъра. Сега на този, с когото влизам в Мрежата няма нищо, освен програми. А на другия, на който ми е архива, и с който работя няма и няма да има Интернет. Отделно дублирам всичко на преносим хард диск. Имаме си работа с престъпници, не признаващи нито закони, нито правила. За Боклук Бойко мога само да кажа, че е един убиец, един бандит, поставил се в служба на евреите. Навремето някакъв негов счетоводител му замъкнал пари. Боклука го намира и на място застрелва него и напълно невинната му приятелка. И тоя тип днес е министър председател! А Росен бил престъпник и криминално проявен, защото изразил несъгласие с грабежа и геноцида! Помислете само! Ще ни има ли нас, Българите, ако ги нямаше хора като Росен, които да се осмелят да протестират? -------------------- |
Елтимир |
Публикувано на: 12.2.2013, 10:48
|
Сутринта ходих до магазина. На два пъти ме спираха познати да ме питат дали знам нещо за "случая във Варна". И се зарадваха като им казах, че Росен е освободен. Та междучовешката солидарност е нещо изключително важно. Тази солидарност притежава огромна сила, и ако ние я осъзнаем, ще бъдем непобедими. Защото Народът - това сме ние! А онези срещу нас са само шайка самозабравили се престъпници.
-------------------- |
Елтимир |
Публикувано на: 12.2.2013, 10:53
|
Сега за тока. Едно мнение, което копирах от нюз.бг:
be_free | 12.02.2013 08:53 Как електромерите надписват сметки с над 50%? След скорошната ни статия за измамата с електромерите чрез спиране на тока, ние получихме следния сигнал от наш читател, който собственоръчно е монтирал контролен електромер, паралелен на този от CEZ. Ето и цитат: "Оказа се че за да поставиш контролен електромер, за да си обезпечиш доказателство пред съда и със разрешението на същия, че така избрания и одобрен от ДКЕВР, електромер отчита неправилно, е невъзможно да поставиш друг електромер различен от одобрения електромер на ЧЕЗ. Искам да ви кажа, че поставих контролен електронен електромер на друг производител и разликата между одобрения електромер на ЧЕЗ и между контролния електромер на другия производител е 1680 kW. Пуснах молба за проверка и за подмяна на съществуващия електромер на ЧЕЗ, но уви поставиха ми пак техен електромер и от новия електромер неимоверно ми се покачи трикратно консумацията на ел енергия." Прочетохте ли фрапиращата разлика от 1680KW?? В пари това отговаря на около 300 лв. Една тлъста комисионна за ЕРП-тата като EVN,CEZ и EON. Как да се защитите ? Не можете. Ако тръгнете по каналния ред трябва да извикате техниците на ЕРП-то, които ще пратят електромера за проверка в БИМ. Електромерите се проверяват от Български институт по метеорология (БИМ), но след като техници от ЕРП-то го вземат за да го пратят там. Нали разбирате, че е въпрос на няколко минути да се оправи часовника на електромера или да му се смени серийния номер , или да се фалшифицира протокола. Цялата така наречена проверка се извършва от техници на ЕРП-то и е един абсолютен фарс. По фрапиращото е , че нито един електромер преди монтаж не е минал проверка от държавен орган. Това говори за сериозни съмнения в отчетността на електромерите. В закона няма изискване всеки един електромер да мине 48 часова експертиза , с различни симулации като спиране на тока например. Защо нашите умни политици не са се сетили за електромерите, както се сетиха за касовите апарати например. Че то е едно и също електромер и касов апарат. Електронен механизъм, на базата на неговите показания плащаш сметката за ток или сметката за храна. Само , че касовите апарати са свързани с НАП и се проверяват за скрити манипулации, а електромерите не. Защо е това покровителство от страна на политиците към ЕРП-тата? А ако решите да се обърнете към българския съд ,за да монтирате контролен електромер , с който да засечете измамата ? Съдът ще отхвърли молбата ви за контролен електромер, защото по закон само ЕРП-то има право да поставя електромери. Не можете. Нямате право да се защитите. Имате задължението да си плащате сметките или ви спират тока. -------------------- |
Дари |
Публикувано на: 12.2.2013, 10:53
|
Само за да илюстрирам отчасти полицейщината ще ви разкажа, какво се случи малко преди да дойдат и да арестуват Росен, а вие ще преценитеза какво иде реч...
Половин час преди да дойдат полицаите моят телефон звъни поглеждам кой ме търси и ...изписва ми, че ме търси Росен!!! А той стои срещу мен и не си държи телефона в ръка. Питам го къде му е телефона, а той си го изважда от джоба на якето и телефона е видимо неактивен и в момента нито приема, нито предава сигнал към моя телефон. .. А какво да говоря за компютъра- да го скапват, както си искат. Важно е да не скапят вярата, смелостта, идеите , България,честността, достойнството...важно е тях да си съхраним! |
Елтимир |
Публикувано на: 12.2.2013, 10:58
|
Е, как ви се струва? Това е еврейско робство, по-свирепо, по-безчовечно и от турското. Отнеха ни всички права. Едно право обаче не могат да ни отнемат. Правото на Съпротива! Дали ще се възползваме от това свое право или покорно ще се оставим да ни умъртвят, решаваме ние.
-------------------- |
Йордан_13 |
Публикувано на: 12.2.2013, 11:08
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 431 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Те тия "други криминални прояви", трябва да се докажат, г-да фелдфебели. А сте наясно, че при един съдебен процес, ще се явят десетки свидетели, за да свидетелствуват при евентуално дело, срещу Росен и тогава ще станете не само за резил, а ми и за смях, щото не познавате своите демон-кратични закони. не стига, че ви подиграваме така и така, но тогава направо ще се изгаврим с вас. Няма да се учудя, ако успеем да докажем, че в половината Първо РПУ на Варна всички назначени милиционери са с криминално минало, просто ще имаме много свидетели и можем да си лъжесвидетелствуваме на воля и да вкараме няколко полицаи в дранголата, там да ги чукат циганята. Тъй, че не се зафащайте с игра, в която няма да излезете победители, щото " Ум робува, ум царува и накрая и патки пасе" |
||
Елтимир |
Публикувано на: 12.2.2013, 11:41
|
Ето какво им написах като коментар в БЛИЦ и не се отмятам от думите си:
Не, това, което се върши не са злоупотреби. Не е и просто грабеж. Това е геноцид над народа ни е време да си го кажем направо. Разследвания, комисии... Глупости! Някой трябва да плати със смърт за смъртта на два и половина милиона българи за последните 22 години! Не искам повече да слушам скапаните политици. Искам да ги видя избесени или разстреляни. Вече друго не признавам. Да си представим сценка. Случва се, не е изключено. Виждате катастрофирал автомобил, а в него ранен политик. Какво ще направите? Лично аз ще го гледам с удоволствие как умира, а ако видя, че може да оживее, ще го доубия. Те друго не заслужават. Да, те още не осъзнават каква омраза си спечелиха. Скоро ще го осъзнаят! -------------------- |
Елтимир |
Публикувано на: 12.2.2013, 12:04
|
Получих писмо от Русия, доста обнадеждаващо. Цитирам част от него:
"У вас в Болгарии тоже не спокойно. Люди поднимаются. Ваша борьба нам в помощь. Брат Игорь." Да, хората се надигат навсякъде срещу нечовеците! И в това е нашата огромна надежда. -------------------- |
Дари |
Публикувано на: 12.2.2013, 12:44
|
"БСП и ГЕРБ се обединиха в позицията си за по-строг контрол в интернет и нов закон
Интернет сайтовете и социалните мрежи се отличават с това, че една информация бива пре-предавана и споделяна мигновенно, а това е в ушърб на политиците. ГЕРБ и БСП с обща позиция за по-строг контрол в мрежата и въвеждането на нов регулативен закон. БСП за втори път признаха, че имат щатни агитатори по форумите, които работят за тях. " ЦЯЛАТА СТАТИЯ: ПОЛИТИЦИ ЗАЕДНО СРЕЩУ СВОБОДАТА В ИНТЕРНЕТ. БСП ПРИЗНА ОТНОВО ЗА ПЛАТЕНИ АГИТАТОРИ ПО ФОРУМИТЕ |
Йордан_13 |
Публикувано на: 12.2.2013, 13:45
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 431 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Когато е срещу българският народ, веднага се вижда как зад всяка една партия, уж противоположна на другата, блясва лицето на БКП. Че БКП е история е един голям мит. БКП е жива, защото тези, дето я изграждаха и те са живи и не се отказват от "идеалите си". Нищо, че тези идеали водят до унищожение на българският народ. За тях е важно идеалите им да бъдат реализирани, а дали народа ще измре, вследствие на тяхната реализация, кой го е еня. Най-накрая трябва да остане само Партията Майка и нейните членове. На кого ще служат, дали на Москва, Тел Афиф и Вашингтон е без значение. Важно е за тях да има интернационал, а дали ще се казва СССР или ЕС е също без значение.
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 12.2.2013, 13:58
|
|
Страници: (13) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ... последна » |