www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Съратник на Движението задържан във Варна

Страници: (13) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Съратник на Движението задържан във Варна
Махайра
Публикувано на: 11.2.2013, 15:44
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 304
Участник # 5 141
Дата на регистрация: 19-January 13

Над 3000 души са били на този протест и точно човек от Движението е прибран. Няма как да е случайно. Явно е следен изкъсо и го знаят. Това значи, че и другите хора от Движението се следят и просто ще се търси повод, за да бъдат притиснати или да бъдат съдени при всеки удобен случай, който възникне, та дори и да нямат вина, както е в случая с Росен, който е в правото си да протестира.
Всъщност никаква вина не може да има един Българин - патриот в собствения си Български дом. И ако някой го съди, то това може да е само един нагъл и неканен чужденец, който се е самозабравил и самонастанил в Българския дом. За такива неканени - само смърт! За слугите им също!
PM
Канатица
Публикувано на: 11.2.2013, 15:47
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 920
Участник # 1 054
Дата на регистрация: 26-July 07

Последните новини са, че Росен ще бъде разпитан като свидетел и според уверения на адвокатката му ще бъде освободен до няколко часа. Доста време й отнема на скапаната бюрократична машина да се задейства, но вече му се вижда края. :)

Протестът е от 1700ч пред община Варна! Във фейс-а пише 0500 UTC, което е +2 часа за България, но е подвеждащо.

--------------------
"?????? ???? ???????, ?? ???????? ???? - ??? ????? ?? ???? ?? ? ???????"
PM
Дари
Публикувано на: 11.2.2013, 15:49
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 782
Участник # 766
Дата на регистрация: 19-January 07

До този момент, Росен все още не освободен. След разговор между адвокатката и дознателката информацията е че Росен ще бъде освободен всеки момент. Но аз на обещания не вярвам ще изчакам и ако това се случи веднага ще пиша.
PM
Елтимир
Публикувано на: 11.2.2013, 16:06
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12

А защо изобщо са го задържали гадовете гадни? С какво ще му платят стреса и тормоза? Мамицата им мръсна еврейска и на техните слуги! Те предизвикаха омраза, ненавист, която не подозират още къде ще свърши! Росен е един лъчезарен и благороден човек, самият негов арест е престъпление пред Човечността. Това го казвам аз, Елтимир. И те ще си платят гадовете гадни.
Дали някой помни как изнудиха Цветомир Йолов да съдейства на ченетата да ме убият? Загина при автомобилна катастрофа. После Димитър Асенов Радев подходи по-професионално. И по-гадно. Рязаха го парче из болниците, докато нямаше вече какво да режат. Аз обещавам на сатрапите, позволили си гаврата над Росен същата участ.
Дано момчето си дойде вкъщи живо и здраво! Само щастие и успех му желая! Росен е един лъчезарен и усмихнат Българин, достоен човек, баща на две прекрасни деца. Той трябва да успее и ще успее, вярвам в него! А пък с враговете ще се справим. Кураж, Дари!

--------------------
PM
Дари
Публикувано на: 11.2.2013, 16:13
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 782
Участник # 766
Дата на регистрация: 19-January 07

Току що го пуснаха! Росен ще ви описва подробносто малко по-късно. Благодаря ви приятели, подкрепата, която ни оказахте е безценна. Когато сме обединени сме силни!
PM
18j
Публикувано на: 11.2.2013, 16:16
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 151
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11

QUOTE (Mahaira @ 11.2.2013, 16:44 )
Над 3000 души са били на този протест и точно човек от Движението е прибран. Няма как да е случайно. Явно е следен изкъсо и го знаят. Това значи, че и другите хора от Движението се следят и просто ще се търси повод, за да бъдат притиснати или да бъдат съдени при всеки удобен случай, който възникне, та дори и да нямат вина, както е в случая с Росен, който е в правото си да протестира.
Всъщност никаква вина не може да има един Българин - патриот в собствения си Български дом. И ако някой го съди, то това може да е само нагъл и неканен чужденец, който се е самонастанил в Българския дом. За такива неканени - само смърт! За слугите им също!

Ако искаме да се борим за свободата на Родината трябва да сме готови за всякакви действия на врага. Всеки трябва да развива собствено наблюдение и да следи дали някой не го следи. Участието в каквито и да било 'граждански' организации открива фронт за действия на съответните субекти чиито интереси засягаме - това са политици и полит. партии, фирми корпорации, чужди служби и всички те разполагат с набор от средства за проследяване и наблюдение. Това не бива да ни плаши защото никое наблюдение не може да мине прекалено дълго без да се забележи.

Тук искам да споделя че подкрепата от съмишленици е изключително важна. По време на блокадите на орлов мост всеки от дните бяха арестувани десетки участници. След приключването на протестите, техни приятели се насочваха към районното за да ги изчакат и в общи линии се организираше мини митинг пред районното, където полицаите вече не са толкова ербап колкото на протеста, защото биват сгащени на работното им място, от където се прибират по домовете си... изключително сговорчиви са в тази ситуация.
Но това задържане вече втори ден никак не е нормално. Дори и да не повдигнат обвинения не би било лошо да се подведе отговорност за неспазване на някакви процедури. Ако на 24я час момчето не е вън и няма издадена официална заповед - трябва да се действа с всички методи - от жалби до протести пред районното.
PM
Йордан_13
Публикувано на: 11.2.2013, 16:17
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 431
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

PMEmail Poster
Елтимир
Публикувано на: 11.2.2013, 16:17
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

Безусловна свобода за Росен и нито крачка назад от това искане. Който остане безучастен в тоя момент, той не заслужава да се нарече Българин. Арестуват един невинен човек, българин, а хилядите цигански банди вилнеят безнаказано! Мамицата им комунистическа, демократическа и еврейска! Не го ли пуснат, тоя път ще става каквото не е ставало! Мръсни, гадни копелета! Те са длъжни да ме съдят за тези думи, но знам, че няма да посмеят. Жалки еврейски подлоги.

--------------------
PM
Елтимир
Публикувано на: 11.2.2013, 16:23
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

QUOTE (Йордан_13 @ 11.2.2013, 17:17 )
http://www.varnautre.bg/2013/02/10/154510-...zrigna_na_zhivo

Добре, ама за Росен не пишат нищо. Защо? Дали защото причините за ареста не са други? Научих нещо, още е рано да го кажа. Но те, евреите мръсни ще си платят с лихвите. По техен, еврейски обичай. С лихвите.
Те вече си го знаят. Когато един Тертер се намеси, нещата стават сложни за тях.
Аз искам да знам официалното обвинение, по което са арестували Росен. А оттам нататък дупе да им е яко на еврейските послушници.

--------------------
PM
18j
Публикувано на: 11.2.2013, 16:24
Quote Post

Отдаден

Участник # 3 534

А защо никой никъде не пише за задържането на Росен? Нито един свидетел не бива държан 24 часа... какво се случва, за какво става дума?? Утре на негово място може да е всеки един от нас. „Ти си свидетел, ама понеже си от Движението и ние те знаем ше полежиш на тъмно 20-30 часа."
PM
18j
Публикувано на: 11.2.2013, 16:28
Quote Post

Отдаден

Участник # 3 534

QUOTE (VostroRe @ 11.2.2013, 17:23 )

Добре, ама за Росен не пишат нищо. Защо? Дали защото причините за ареста не са други? Научих нещо, още е рано да го кажа. Но те, евреите мръсни ще си платят с лихвите. По техен, еврейски обичай. С лихвите.
Те вече си го знаят. Когато един Тертер се намеси, нещата стават сложни за тях.
Аз искам да знам официалното обвинение, по което са арестували Росен. А оттам нататък дупе да им е яко на еврейските послушници.

Направо си го търсят - за 20 часа на тъмно може така да стане, че ни един в районното да не види бял ден..
PM
18j
Публикувано на: 11.2.2013, 16:35
Quote Post

Отдаден

Участник # 3 534

Това ми намирисва на отарашване на телефони и всякакви лични данни, кой знае какво са му бърникали по личните вещи ако е имал и електроника и накрая "абе извинявай ти си за свдетел". Този акт не бива да остваа без последстивя.
PM
Елтимир
Публикувано на: 11.2.2013, 16:37
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

Бил съм на "тъмно" и за доста повече време. Знам за какво става дума. Но тези копелета копелдяви явно не знаят какво ги чака тях. Само дни остават до Прелома и те ще го усетят съвсем скоро.

--------------------
PM
antijew
Публикувано на: 11.2.2013, 21:07
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 195
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

Здравейте!
Това, което сте направили всички Вие приятели и съратници, за мен е голям пробив и успех. Това е пробив в системата. Убеден съм, че именно заради масовата подкрепа и защита в интернет нещата се стекоха именно по този начин. Не съм чувал да се задържат свидетели с мярка за неотклонение 24 часа. Ако бях сам и никой не знаеше, че съм задържан, щяха да ми лепнат минимум "Дребно хулиганство". Разбирате ли, какво значи това, че дори и само в интернет да се обединим сме силни, а ако се обединим на друго ниво..., ще се случат чудеса...
Дари ми разказа, че са я търсили приятели, познати и непознати за информация и само са чакали да им каже, че не съм освободен за да тръгнат в реална защита,.. -окупиране на Първо РПУ гр.Варна.
Преди малко се прибрах от вторият протест с/у енергийната ламя. Малко съм изморен след безсънната нощ в ареста. Ще се включа отново!

Благодаря на всички за подкрепата!

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
Елтимир
Публикувано на: 11.2.2013, 21:41
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

Роска, радвам се да те видя отново на линия! А враговете да го духат.

--------------------
PM

Topic OptionsСтраници: (13) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020