www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Съратник на Движението задържан във Варна

Страници: (13) 1 2 [3] 4 5 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Съратник на Движението задържан във Варна
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 431
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Трябва да се направи връзка с футболните агитки и да се предложи договор за съвместно сътрудничество и защита.
=====================================================
Футболните агитки отдавна са пробити. Сред тях има доста милиционери. Дори сред тази на Ботев са най-много. А много фенове на Ботев, са фенове на Тикван Будов. Аз лично не бих разчитал на тях.
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Най-горещо във Варна бе пред сградата на "Енерго-Про", където се стигна и до истински екшън с полицията. След бурни викове "Мафия" към фасадата на фирмата полетяха яйца и кофички с кисело мляко. Частните охранители се видяха в чудо и се покриха. Мъж хвърли камък и потроши витрината на входната врата. Полицаите се опитаха да го задържат, но тълпата успя да си го прибере. На мястото пристигна шефът на МВР в града комисар Тодор Иванов.

Арест

Дойде и бус с униформени, които задържаха втори човек, замерил с камък сградата. Автомобилът едва успя да се изтегли към Първо РПУ, притиснат от гневните хора. Тълпата се втурна след него. "Да си приберем човека", викаха младежи от авангарда.

Пред районното кордон от полицаи охлади страстите и около 14 ч хората се разотидоха, след като получиха уверение, че задържаният Мариан Боев (55 г.) е разпитан и пуснат.
По-рано за половин час варненци блокираха и Аспаруховия мост.

Светеща улична лампа пред сградата на ЧЕЗ пък нажежи обстановката в Плевен. "Уууу, крадци, махайте се! На наш гръб трупате пари!", крещяха недоволните и запалиха сметки пред заключената врата. Те настояха да се изкарат на светло заплатите в дружеството, защото по тяхна информация един шофьор вземал 1300 лева. Над 200 протестиращи в Лом пък стартираха подписка правителството да разтрогне договорите с доставчиците на ток.
PMEmail Poster
Елтимир
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12

Сега е особено важно да не стоим безучастни, а да демонстрираме солидарност и съпричастност. Някога Борис Слуцкий написа, цитирам по памет и по смисъл: "И в този грохот (от протести), аз ще добавя ропота свой!" Така е. Немощният ропот на стотици хиляди хора ще се превърне в мощен грохот!
Не спирайте да протестирате срещу ареста на Росен, не се отказвайте. Накрая те ще отстъпят, ГРОБ-арите мръсни! Гледам, че от снощи насам темата в блога ми:
http://eltimir.blog.bg/
Има 950 посещения. Значи хората се интересуват. Те знаят, че случилото се засяга всички нас, до един. Без никакво изключение. Сега е времето да превърнем интереса в мощен всенароден протест. Поне такова е моето мнение.

--------------------
PM
anti666
Quote Post

С прокурорско разрешение милиЦИОНерите могат да удължат ареста до 72 часа. След това вече трябва да има съдебно решение за постоянен арест. Дежурният прокурор има готови бланки и в бандитска България 72 часа ги раздават като топъл хляб. Предполагам, ще се опитат да заплашват Росен именно с това, че ако не си признае и не подпише ще го оставят при мангалите в ареста. Важното е да не признава и подписва нищо. Има си дознатели, те да събират доказателствата. Дори и да се опитат да го обвинят, че хвърлил камъче срещу ЕОН, това е дребно хулиганство и не могат да го задържат над 72 часа. А после трябва да се докаже, че именно той е хвърлил камъка и точно този камък е влятел в джама на ония изедници.

Със сигурност както и Елтимир казва, Росен е арестуван заради тенгрианските си възгледи. Участието му в протеста е само предлог. Отдавна очаквах такава провокация срещу някой от нас. Хунтата е побесняла и истеризира вече. Наскоро разбрах, че арестуват и наши съратници от БНС само заради намерението им да участват в Луковия марш този месец.
Важното е сега да се вдигнем в негова защита, понеже другия месец може да е някой от нас. На Будите трябва да им стане ясно, че с хора от Движението не трябва да се занимават.
anti666
Публикувано на: 11.2.2013, 10:01
Quote Post

Мутра-милиЦИОНер. На такива ще им се търси сметка скоро поименно за съучастие в Геноцид срещу народа си. И извинения от сорта "ама така ни наредиха" няма да минат
User posted image

Цвък и богоборците
Елтимир
Публикувано на: 11.2.2013, 10:09
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

"Ние разбираме недоволството на хората от сметките за ток. За нас е много важно точно в този момент да възстановим доверието към компанията. Целта на срещата с министър Делян Добрев и вицепремиера Симеон Дянков беше да установим докъде са стигнали проверките, които започнаха първо в „ЧЕЗ България”. Това каза в интервю за предаването „Добро утро, България” на ТВ7 изпълнителен директор на „ЧЕЗ Електро-България” Кремена Стоянова."
Аууу, те разбирали!Ами като разбирате, еврейски боклуци такива, да освободят нашия човек, че майчицата им ще разплачем! Не знам Дари какъв адвокат е намерила, аз признавам само един. Адвокат Калашников. Камък ли за тези еврейски маймуни? Не. Първо малко нитроглицерин, а после който излезе от сградата - огън с адвоката. Те друго не заслужават. И когато "властта" усети народния гняв, тя няма как да не отстъпи. Но трябва да сме единни и да не стоим като безучастни наблюдатели. Накрая и армията, или онова, което е останало от нея ще застане на наша страна. И много полицаи ще застанат. Накрая победители ще бъдем ние, Българите! Повярвайте го, за да повярва и Българският Бог във вас!

--------------------
PM
Елтимир
Публикувано на: 11.2.2013, 10:43
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

Написах това в БЛИЦ, нека го има и тук:
http://www.blitz.bg/index.php?news=181550#commentsform
Целта не са само печалбите. Целта е да се ускори геноцида над нас, българите. Войната вече е на живот и смърт. Или ще позволим те да ни изтребят до крак, или ние ще се вдигнем и ще изтребим тях. Те поставиха въпроса така, не ние. Просто или ние ще прогоним всичката еврейска сган и техните цигански слуги от България, или ще загинем. Ще се радвам, ако някой може да предложи алтернатива. Не съм кръвожаден човек, но наистина вече не се издържа. Евреите съвсем се самозабравиха. А щом те искат смъртта ми и смъртта на всички мои близки, на хората, на които държа, и за които бих дал живота си, значи аз имам правото да поискам тяхната смърт. Мамицата им еврейска! Те ще си платят за всичкото зло, което ни причиниха. А българските им помагачи, понеже се пооляха, ще ги окачим на клоните на дърветата, да се поизсушат. Само Боклук Бойко няма да окачим. Той ще умре смазан от краката стотици гневни български мъже.

--------------------
PM
Елтимир
Публикувано на: 11.2.2013, 11:22
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

Ако всички ние засвидетелстваме публично своята непримиримост, така наречената власт няма как да не отстъпи. Но гневът трябва да се превърне във всенароден. Крайно време е. Или ние, или те. Друго не ни остана. И още нещо. Не се ли застъпим всички, до един сега за Росен, ние сами си отнемаме правото да се наричаме хора. Той е глава на едно прекрасно българско семейство, и не го ли спасим, ние нямаме правото повече да се наричаме Българи.

--------------------
PM
Ванина
Публикувано на: 11.2.2013, 11:27
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 556
Участник # 5 217
Дата на регистрация: 27-January 13

Ако правите нещо, може ли и мене да включите въ делото!?
PM
anti666
Публикувано на: 11.2.2013, 11:45
Quote Post

Арестуваха българин заради вероизповеданието му!

На вниманието на Европейския Съвет и дипломатическите мисии в България

На 10.02.2013г. в гр. Варна беше незаконно арестуван и подложен на психологически тормоз баща на две деца и достоен българин по скалъпени обвинения. Формалният повод е участието му в протестен митинг срещу корупционните практики на енергоразпределително дружество. Демократичното право на граждански протест е регламентирано от Европейската конвенция за правата на човека, към която България е страна. От няколкохиляди участници в протеста, бе задържан само един човек, който е съратник на Движение „Воини на Тангра“. Имаме пълното основание да считаме, че арестът е именно заради неговото вероизповедание като привърженик на старата българска Вяра. Съгласно точка 9 от Европейската конвенция за правата на човека;

„Свобода на мисълта, съвестта и религията
1. Всеки има право на свобода на мисълта, съвестта и религията; това право включва свободата на всеки да променя своята религия или убеждения и свободата да изповядва своята религия или убеждения индивидуално или колективно, публично или в частен кръг, чрез богослужение, преподаване, практикуване и спазване на ритуали.“

Въпросната конвенция е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА за българското законодателство.

Движение „Воини на Тангра“ настоява за незабавното освобождаване на политическия арестант Росен и разследване на причините, довели до неговото задържане.
Елтимир
Публикувано на: 11.2.2013, 11:58
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

Писах в Русия, не знам какъв отзвук ще има. Но в блога ми ето какво показва темата:
"Прочетен: 1240 Коментари: 10 Гласове: 5 "
Ще ми се Недоволството да изригне като вулкан. Аз не съм небезучастен, аз не съм безразличен! Което мога го правя. Съжалявам, че поне сега не мога повече. Но няма да отстъпя докрай и ще се боря, доколкото ми е по силите за свободата на Росен. В това мога да се закълна.

--------------------
PM
Елтимир
Публикувано на: 11.2.2013, 12:27
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

Пуснах тоя коментар и в блога си:
Онова, което знам от твърде надежден източник е, че Росен е арестуван по искане на някаква еврейска организация. Имали били специални съображения, гадовете! Да, те са гадове, защото само при тях името Гад е собствено име.
Ей, чифути гадни Не можете да ни арестувате всичките. Но ние на вас верицата ще ви разкатаем! Сега трябва да искаме обяснения за ареста на Росен и признание под чий натиск е осъществен той. Пък после ще видим. Според зависи. Но първото и задължително условие, е Росен да бъде освободен незабавно. А пък на евреите тоя път им е бана мамицата чифутска! Те ще ми арестуват приятелите заради справедливи протести, гадовете гадни! Да дойдат и да ме арестуват и мен! Аз съм солидарен с Росен и съм съпричастен към неговата съдба. Брат брата в беда не оставя, така да знаят мръсниците!
http://eltimir.blog.bg/politika/2013/02/10...14#last_comment
Техната верица чифутска, тоя път хванаха лъва за опашката. Сега Лъвът ще им изяде главите.

--------------------
PM
Елтимир
Публикувано на: 11.2.2013, 13:27
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

Значи така. Когато мангалите смрадливи организират бунтове и крещят "Смърт за българите!", за тях няма арести. А сега ще арестуват един българин защото е протестирал срещу трикратно завишените сметки за ток? Е, тоя път минахте всички граници, чифути долни! Никога няма да се примиря с вас! Никога. И докато има дори един евреин на българска територия, докато поне един евреин стъпва върху свещенната Българска земя, аз няма да се примиря! Вие сте изметта на планетата Земя и вървете на майната си! При вашата Мадам, която вече умря. А ние, Българите ще живеем по свой закон, без еврейски наставления. Ясно ли ви е, бе боклуци такива?
Никого не ангажирам с моето мнение, то си е мое лично мнение, да дойдат и да ме арестуват, ако им стиска на боклуците. В такова положение съм, че вече от нищо не ми пука. Най-малкото от смрадливи противни евреи!

--------------------
PM
Йордан_13
Публикувано на: 11.2.2013, 14:50
Quote Post

Админ

Участник # 544

Все още няма раздвижване откъм ушевците. Не бил назначен следовател е казала Дари. Когато това стане той ще се й се обади, а тя на адвокатката. Явно това им е тактика - изнервяне!
Довечера има простест, пред общината на Варна!
PMEmail Poster
Елтимир
Публикувано на: 11.2.2013, 15:00
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

QUOTE (Йордан_13 @ 11.2.2013, 15:50 )
Все още няма раздвижване откъм ушевците. Не бил назначен следовател е казала Дари. Когато това стане той ще се й се обади, а тя на адвокатката. Явно това им е тактика - изнервяне!
Довечера има простест, пред общината на Варна!

Тези са изперкали тотално. Щом няма назначен следовател, значи няма заведено следствие. А щом няма следствие, не би трябвало да има и арест. Те нарушават собствените си закони. С какво основание ще искат от нас ние да ги спазваме?
Ей, боклуци боклучави! Вие, които не спазвате никакви закони, вие за мен сте само боклуци, една долна измет и нищо повече. Аз желая единствено вашата смърт. Аз, Елтимир го желая и така ще бъде.

Последното го пуснах и като коментар в блога си:
http://eltimir.blog.bg/
Темата за Росен досега има 1452 прочитания. Нека всички да протестираме! В името на България! И на българския народ! Росен ни уми очите на всички, нека не го изоставяме сега.

--------------------
PM

Topic OptionsСтраници: (13) 1 2 [3] 4 5 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020