www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Съратник на Движението задържан във Варна

Страници: (13) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Съратник на Движението задържан във Варна
Дари
Публикувано на: 10.2.2013, 22:22
Quote Post

Често пишещ

Група: Участници
Съобщения: 782
Участник # 766
Дата на регистрация: 19-January 07

Не вярвам и не очаквам нищо, но все си мисля, че в толкова голяма Варна все трябва да има поне 100 или 200 смелчаци като Росен, които знаят къде е районното...
PM
Елтимир
Публикувано на: 10.2.2013, 22:32
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12

Дари, бих искал да дойда, но няма да мога. Все пак ми се ще да кажа още нещо. Росен не е арестуван заради участието си в протеста. А по искане на някои еврейски организации. На тези шибани еврейски копелета казвам: предизвиквате гняв, от който не знаете какви последици ще настъпят. Росен има много приятели и ние няма да го оставим в беда. А вие, копелета гадни еврейски тепърва ще изпитате нашия, Български гняв. Свобода за Росен или много смърт на боклуци, еврейски и на техни подлоги ще има! Казвам го от свое име, не замесвайте други хора. Аз, Елтимир Тертер го казвам и така ще бъде.
Росен, с теб съм! А на боклуците - да вървят на бунището. Където им е мястото.

--------------------
PM
Елтимир
Публикувано на: 10.2.2013, 22:41
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

Писах и в Русия, да се знае какво вършат евреите в България. Нека да дойдат до мен, копелдаците еврейски! Да ги видя колко са смели.

--------------------
PM
Георги-НЗ
Публикувано на: 10.2.2013, 22:45
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 658
Участник # 1 797
Дата на регистрация: 6-March 09

Дано само са имали нужната прокурорска заповед при ареста на Роската.
Щото ако не са имали такава - това означава, че ние също можем да посещаваме всеки един от присъствалите ченгели в дома му и да го измъкваме по бели гащи в неизвестна посока.
Да ги насъберем всите "юнаци" в една гора за 72 часа по бельо и когато решим да ги пуснем да си ходят боси у дома.

Света се променя и да си милиционер е мноооооого опасно.

За прокурор и съдия - нямам думи! Те почти всичките са престъпници за бесене.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
PMUsers Website
Елтимир
Публикувано на: 10.2.2013, 22:54
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

Това написах в блога си:
Мамицата им смрадлива еврейска! Арестували са Росен не заради конкретни действия. А по искане на еврейски организации. Защото е човек с име и авторитет и би могъл да поведе след себе си много хора. Значи те ще ни пращат тройни сметки за ток, да плащаме и заради смрадливите мангали, които не плащат, а ние нямаме право да протестираме! Техната мамичка мръсна еврейска! Те предизвикват гняв, който ще ги погуби.

Откъде го знам си е моя работа, ще разберете, че е вярно. Сега е важен единствено Росен. Или ще го спасим, или ще сме проклети като страхливци. А на чифутите гадни много поздрави от мен, Елтимир! Ще се измитат от земята ми или ще измрат като плъхове, каквито са всъщност.

--------------------
PM
Йордан_13
Публикувано на: 10.2.2013, 22:58
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 431
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (Георги-НЗ @ 10.2.2013, 23:45 )
Дано само са имали нужната прокурорска заповед при ареста на Роската.
Щото ако не са имали такава - това означава, че ние също можем да посещаваме всеки един от присъствалите ченгели в дома му и да го измъкваме по бели гащи в неизвестна посока.
Да ги насъберем всите "юнаци" в една гора за 72 часа по бельо и когато решим да ги пуснем да си ходят боси у дома.

Света се променя и да си милиционер е мноооооого опасно.

За прокурор и съдия - нямам думи! Те почти всичките са престъпници за бесене.

Мислите ми са в тази посока, та си мисля, дали и ние да не издадем прокурорска заповед за арест на няколко ченгета. Ако има решителни в тая посока, викам да минем на Лични съобщения.
PMEmail Poster
Дари
Публикувано на: 10.2.2013, 23:02
Quote Post

Често пишещ

Участник # 766

Благодаря на всички вас приятели, които не сте безразлични към случващото се с българите в България.
За Росен всички, които го познавате знаете, че той е достатъчно силен, че няма как да го пречупят и това задържане няма да му се отрази кой знае колко пагубно, но въпроса е дали не е дошло време за сериозните действия , и трябва ли още да се свиваме и да чакаме... някой да ни оправи?
PM
Георги-НЗ
Публикувано на: 10.2.2013, 23:04
Quote Post

Често пишещ

Участник # 1 797

Дано само не се "объркат" и да не го пуснат утре.
Голяма грешка ще напрявят - и интернет медии ще гръмнат, и не само български и други неща ще им спретнем.

А ареста на Роската няма как да не е свързан с Будагейт - това ще е основния ни коз.

Сърдития педал Буда сега се чуди как да си спасява кожата и пуща мерки за сплашване от времето на соца! Паникьосан е и демонстрира сила.

А що не да не стане като Катуница? Събираме се 2-3 000 човека с брадвите и с качулки... па да видим кой кого.

Все от някъде трябва да се почне с тази мафия -а какъв по-добър повод!

Ако заради един от нас им се рискува - нека да се преброим кой колко чини!

На първо време трябва да внимаваме с комуникацията, щото всичко се следи.

Но пък ако сме решили да се изсипем във Варна - няма какво да крием, единствено бройката си.

Трябва да се направи връзка с футболните агитки и да се предложи договор за съвместно сътрудничество и защита.

--------------------
PMUsers Website
Елтимир
Публикувано на: 10.2.2013, 23:09
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

Дари, тая снимка ми я е правил Росен. До гроба на прадядо ми, свещеник Георги Донов, в село Гурково, Ботевградско. Не забравям добрите неща. И тъй като съм от такъв род, и сега ще воювам докрай за Росен, а евреите гадни и техните боклучави подлоги да му мислят.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

--------------------
PM
Елтимир
Публикувано на: 10.2.2013, 23:13
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

"На първо време трябва да внимаваме с комуникацията, щото всичко се следи."
Дреме ми кой ме следи, Гошо. Да следят колкото си искат. Те мисълта ми не могат да проследят, а това е истински важното. Нека да им разкажем игричката майчина на копелетата! И да измъкнем Росен, защото той наистина е в опасност.

--------------------
PM
Георги-НЗ
Публикувано на: 10.2.2013, 23:29
Quote Post

Често пишещ

Участник # 1 797

QUOTE (VostroRe @ 11.2.2013, 00:13 )
"На първо време трябва да внимаваме с комуникацията, щото всичко се следи."
Дреме ми кой ме следи, Гошо. Да следят колкото си искат. Те мисълта ми не могат да проследят, а това е истински важното. Нека да им разкажем игричката майчина на копелетата! И да измъкнем Росен, защото той наистина е в опасност.

Да те мисълта ни не могат да следят, но ако решим да ударим - не трябва да са предупредени кога, къде,как и с колко човека.

Рано или късно ще ни се наложи да ударим - колкото по-изненадващо, дръзко и жестоко, толково по-фада и страх ще предизвикаме.

--------------------
PMUsers Website
Георги-НЗ
Публикувано на: 10.2.2013, 23:36
Quote Post

Често пишещ

Участник # 1 797

В крайна сметка Събитията никой не е казал кога , къде и как ще започнат.

Какво по-добро място от Варна?

А що и да не е по-повод Роската?

Въпрос на едно сбиване с ченгелите и прерастване на този бой в нещо по-голямо.

На целия народ му е писнало от ченгета, политици, мангали, кражби, престъпления....до кога да търпим...

Па да видим кой какво защитава - позиция пред началника на отделението или бащино огнище, бащина земя и бъдещето на децата ни!!!

Пред нас е Одринската непревземаема крепост!
Мотивите- същите и врагът - същите башибозуци!

--------------------
PMUsers Website
Дари
Quote Post

Често пишещ

Участник # 766

От 3 часа насам пускам информация за случилото се в най-различни сайтове , форуми, медии и ФБ и преди малко "най-случайно" компютъра ми започна да се срива след всеки пуснат коментар . Получавам известие в черен прозорец на десктопа на, който пише "Доставка за сривове" и браузъра ми автоматично се затваря. Може и да има логично обяснение или ченгетата не могат да прочетат достатъчно бързо това, което пиша и затова ми забавят темпото принудително, а може и да е случайно...не знам не съм спец,но и няма да спра докато не видя Росен у дома.
PM
Марин
Quote Post

Участник

Съобщения: 114
Участник # 3 408
Дата на регистрация: 30-April 11

"браузъра ми автоматично се затваря."

Моят също се затвори докато бях в този форум преди около половин час, а може и по-малко. Помислих че е случайно, макар да имах известни съмнения. Нямаше да го споделя ако не бях прочел горното.
PM
Георги-НЗ
Quote Post

Често пишещ

Участник # 1 797

Говорейки за Събитията - считам, че всеки град трябва да си овладее ченгелите. Не е нужно да се ходи някъде. Малък кград - малко ченгели , лесна работа. Голям град - много ченгели, разделени на разни участъци. Всеки участък - лесна мишена.

А що се отнася до столицата - на кой от провинцията му пука за столицата в такъв момент! А и да видим на кой участък в провинцията ще им се помогне от София по-напред ! Като си "оправим" градовете - всички ще дойдем в столицата да свършим основната работа и ако там ченгелите не са се насрали все още - ще им предоставим тази възможност.

Та събитията днес са като края на лятото на 1944-та. Силна е власта, но каря и се види.
А знаем какво е станало със "смелите" полицаи , които са мачкали и убивали българи.

Сега няма да е по-различно.

Препоръчвам на властимащите и на мильовците да прочетат "40-те безотговорни дни" на Никола Николов. Много поучителна книга.
А историята май-все се повтаря. И все еди има дето не я четат.

--------------------
PMUsers Website

Topic OptionsСтраници: (13) 1 [2] 3 4 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020