Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (4) « първа ... 2 3 [4] ( последно съобщение ) |
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРЧЕТА !!!???
Nadejda |
Публикувано на: 11.3.2006, 4:49
|
Участник Група: Участници Съобщения: 88 Участник # 204 Дата на регистрация: 6-December 05 |
Искрица ли си там или скица, не знам, но по всичко личи, че комунягите са ти промили мозъка.
И на тях, като някой не им харесваше и им пречеше го бамваха, я в затвора, я направо го трепеха, я цял живот го преследваха и т.н. и т.н. Важното е принципът, по който действаха, няма значение дали бамването е много голямо и лошо или по-малко. Та и ти скицо, действаш и отреагирваш, точно по същия комуняжки принцип. То и без това този форум е затворена верига от няколко души, които едни други се лъжете и не допускате, точно както комунягите, някои да ви пречи в надлъгванията ви един друг. На всичкото отгоре пък си и вяравате, нещо също много типично комуняжко... Абсолютни гиньоли, дърпани на конци !!! -------------------- ?????
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 11.3.2006, 13:18
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Въпреки, че работата отива към караница аз съм съгласен с Надежда по един въпрос.
Този, че като кацнат тука американците , най важната им цел (според мен) е стратегическото положение да нападат който са си решили. А втората им задача е да разпънат антените за тотално облъчване на нацията ни . Това ще ни направи доволни и некритични към всичко. Болшинството от хората няма да имат вече желание за какъвото и да е протест. И тогава ще е още по трудно да се прави каквото и да е за нашете свобода. Такова събиране като на трети март няма да е възможно вече. А без критична маса от хора - нищо не става. Масовоста ще бъде изключена като възможност. Тази е опасноста за която надежда се опитва да ни предопреди. Така ли е? Или аз нещо съм недоразбрал. -------------------- |
Севар |
Публикувано на: 11.3.2006, 13:30
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Не стига, че само ние я допуснахме в нашия форум, ами и взе да ругае. Сигурно няма форум, където да не е банната, та затова си е направила блог.
С триста зора и обясних как да се регистрира и как да се логне. Не че ми пука много, но не искам някой да ни помни с лошо. След като беше сгрешила една буква в имейл адреса си, не получила активационното писмо и веднага ме заля с едни дълги писма, че съм бил "зомби" и че съм участвал в конспирация срещу нея. Айде, писна ми. |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 11.3.2006, 13:52
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Тя Надето е ясна - с тея обиди дето ни изсипва няма кой да я търпи и все един ден ще си получи бан.
За безпричинните нападки никой не и е виновен. А относно твърденията и за нейното облъчване - тъй ли една сниммчица поне не можа да направи и побликува тук? Тя фотографията отдавна е достъпна за всички. А относно това дето всички сме били зомбирани - ще има много здраве!!! Верно, че има хора които не смеят да си изкажат мнението , и дори на митинг на дойдат ги е страх, но ние не сме от тях. Но е права за базите. Поне според мен - ако дойдат базите положението ни ще се стъжни. -------------------- |
blag009 |
Публикувано на: 12.3.2006, 18:27
|
Участник Група: Участници Съобщения: 234 Участник # 49 Дата на регистрация: 27-July 05 |
Жоро и аз зная ,ЧЕ ако се топна във една пълна вана с вода ТЯ ЩЕ ПРЕЛЕЕ, но това неме ПРАВИ Архимед.Най-много като малък да изям НЯКОЙ шамар ЗАЩО НЕ ВНИМАВАМ ??????
Така че нека КАКАТА НАДЕТО си плюе и се САМОКЪРМИ Пак ви казвам ИМА нужда и от НЕЯ, като жалон - кво значи бля-бля!!!!! -------------------- ???? ?????? ??? ???????? ????? ??????? ??, ?? ?????? ?????????!"
|
Страници: (4) « първа ... 2 3 [4] |