www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРЧЕТА !!!???

Страници: (4) « първа ... 2 3 [4]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРЧЕТА !!!???
Nadejda
  Публикувано на: 11.3.2006, 4:49
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 88
Участник # 204
Дата на регистрация: 6-December 05

Искрица ли си там или скица, не знам, но по всичко личи, че комунягите са ти промили мозъка.
И на тях, като някой не им харесваше и им пречеше го бамваха, я в затвора,
я направо го трепеха, я цял живот го преследваха и т.н. и т.н.
Важното е принципът, по който действаха, няма значение дали бамването е много голямо и лошо или по-малко.
Та и ти скицо, действаш и отреагирваш, точно по същия комуняжки принцип.
То и без това този форум е затворена верига от няколко души, които едни други се лъжете и не допускате, точно както комунягите, някои да ви пречи в надлъгванията ви един друг.
На всичкото отгоре пък си и вяравате, нещо също много типично комуняжко...

Абсолютни гиньоли, дърпани на конци !!!

smil4334af067a7a3.gif smil4334a5f2e45cb.gif

--------------------
?????
PMUsers Website
gеorgi_nz
Публикувано на: 11.3.2006, 13:18
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Въпреки, че работата отива към караница аз съм съгласен с Надежда по един въпрос.
Този, че като кацнат тука американците , най важната им цел (според мен) е стратегическото положение да нападат който са си решили.
А втората им задача е да разпънат антените за тотално облъчване на нацията ни . Това ще ни направи доволни и некритични към всичко. Болшинството от хората няма да имат вече желание за какъвото и да е протест. И тогава ще е още по трудно да се прави каквото и да е за нашете свобода. Такова събиране като на трети март няма да е възможно вече. А без критична маса от хора - нищо не става. Масовоста ще бъде изключена като възможност. Тази е опасноста за която надежда се опитва да ни предопреди.

Така ли е? Или аз нещо съм недоразбрал.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
Севар
Публикувано на: 11.3.2006, 13:30
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Не стига, че само ние я допуснахме в нашия форум, ами и взе да ругае. Сигурно няма форум, където да не е банната, та затова си е направила блог.
С триста зора и обясних как да се регистрира и как да се логне. Не че ми пука много, но не искам някой да ни помни с лошо. След като беше сгрешила една буква в имейл адреса си, не получила активационното писмо и веднага ме заля с едни дълги писма, че съм бил "зомби" и че съм участвал в конспирация срещу нея. Айде, писна ми.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
gеorgi_nz
Публикувано на: 11.3.2006, 13:52
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Тя Надето е ясна - с тея обиди дето ни изсипва няма кой да я търпи и все един ден ще си получи бан.
За безпричинните нападки никой не и е виновен.
А относно твърденията и за нейното облъчване - тъй ли една сниммчица поне не можа да направи и побликува тук? Тя фотографията отдавна е достъпна за всички.
А относно това дето всички сме били зомбирани - ще има много здраве!!!
Верно, че има хора които не смеят да си изкажат мнението , и дори на митинг на дойдат ги е страх, но ние не сме от тях.
Но е права за базите. Поне според мен - ако дойдат базите положението ни ще се стъжни.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
blag009
Публикувано на: 12.3.2006, 18:27
Quote Post

Участник

Съобщения: 234
Участник # 49
Дата на регистрация: 27-July 05

Жоро и аз зная ,ЧЕ ако се топна във една пълна вана с вода ТЯ ЩЕ ПРЕЛЕЕ, но това неме ПРАВИ Архимед.Най-много като малък да изям НЯКОЙ шамар ЗАЩО НЕ ВНИМАВАМ ??????
Така че нека КАКАТА НАДЕТО си плюе и се САМОКЪРМИ smil3dbd4e5e7563a.gif
Пак ви казвам ИМА нужда и от НЕЯ, като жалон - кво значи бля-бля!!!!!

--------------------
???? ?????? ??? ???????? ????? ??????? ??, ?? ?????? ?????????!"

Topic OptionsСтраници: (4) « първа ... 2 3 [4]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020