Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (4) 1 2 [3] 4 ( последно съобщение ) |
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРЧЕТА !!!???
Nadejda |
Публикувано на: 9.3.2006, 22:31
|
Участник Група: Участници Съобщения: 88 Участник # 204 Дата на регистрация: 6-December 05 |
Ех, Блазе,Блазе,
мозе ли да си толко късоглед? Всеки, който влиза по форумите има компютър и е свързан с Интернет, значи може и сам да си намери информация за Илюминати и всичко останало и сам е най-добре да си открие истината. Аз само насочвам, и ако някой нищо не разбира, значи не е дозрял за този момент. Блаватска е част от играта на Илюминати. Колкото до зомбирането, ако бракята те харесат по една или друга причина и те подложат на психо-ментал контрол спасение няма, каквото и да искаш, каквото и да мислиш, както и да го гнявиш или противиш не те пускат. По принцип тези теми на се за форуми, в които може само да се изрази човек много схематично. Аз открих много неща, между които едно от най-важните е, че моята съдба е и съдбата на цяла България. Това, че няма да го разбереш сега не е беда, може би един ден ще се сетиш и ще ти светне в съзнанието, какво съм искала да кажа. Изходът е, първо изцялото осъзнаване на положението чрез информацията, което се опитвам да направя. Чак след това може да се търси изход от положението. Ако си оставаш заблуден и да те бутат преко сила към изхода, пак ще се сурнеш в дупката. Когато двама души си говорят и са на две различни нива, много трудна работа е, да се стигне разбиране. Това че си се хванал за поговорките намирам много добро, защото аз самата много ги обичам и непрекъснато използвам в разговорната си реч като потвърждение на думите ми.Даже много пъти се учудвам дори на себе си че си ги спомням така точно. Да не говориме, че доста поговорки и аз самата съм написала, но не съм събрала в едно. Може би ще го направя един ден и ще ти ги пратя. Не намерих твоята страница. Дай, нещо по-точно, ако искаш, разбира се. Хари Потър е една от най-успешните манипулативни книги на Илюминати. Евреите, съвсем не са най-важните в играта, а само служат за подходящо подръчно средство. Положението наистина е безнадежно, но преди всичко, поради простата причина, че никой нито иска да разбере в дълбочина какво става, нито иска да се пребори или опълчи наистина. Първото нещо, което трябва да се направи е всеки на своето малко местенце на земята да се поправи и осъзнае, и само тогава може да тръгне да оправя другите. ВСИЧКО Е В НАС САМИТЕ !!! Ех, Блаже, Блаже, не трупай лоша кърма, че некой ще трябва да я изкупува. ... -------------------- ?????
|
Иван |
Публикувано на: 9.3.2006, 23:02
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
На кого го пишеш това, бе Надежда? На нас, които сме в този форум ли? Ние ли не искаме да разберем какво става в дълбочина? Ние ли не искаме да се преборим? В какви тайни си посветена, за които не знаем и каква борба водиш? Смятах, че идваш тук, за да не губиш връзка с корените си, да споделиш с хора, които ще разберат какво чувстваш. Ама това твоето е някаква развалена плоча. Не знам за другите, но на мен започваш да ми лазиш по нервите. |
||
blag009 |
Публикувано на: 10.3.2006, 17:39
|
Участник Група: Участници Съобщения: 234 Участник # 49 Дата на регистрация: 27-July 05 |
Eх,НАДЕНЦЕ все пак , ЯЯЯЯЯЯЯ прочел нещо от теб , иди все пак на тоз адрес и четни ЗАКОНИ БЛАЖЕВИ???
http://www.mediapool.bg/phorum/index.php?showtopic=273 Сега да ти опиша ли как става НОМЕРА??? Прочети ВСЕ пак нещичко - иначе си като ПОГОВОРКАТА-"ЕДНО СИ ЗНАЕ БАБИ , ЕДНО СИ БАЕ"!!!! За сега чао и чети все пак и ДРУГИ неща!!! Хъммм трудно ЩЕ ТИ Е ДА "Аз само насочвам, и ако някой нищо не разбира, значи не е дозрял за този момент." БЪДИ ЗДРАВА НАДЕНЦЕ Блаже -------------------- ???? ?????? ??? ???????? ????? ??????? ??, ?? ?????? ?????????!"
|
Nadejda |
Публикувано на: 10.3.2006, 19:45
|
Участник Група: Участници Съобщения: 88 Участник # 204 Дата на регистрация: 6-December 05 |
ако може по някакво чудо да дойдеш да видиш какъв психотронен център има в апартамента под мен с денонощна вахта и всички останали номера и номерца от дяволските им методи, ще си изгубиш напълно граматиката и нема така подигравателно да говориш нито за зомби, нито за психоконтрол над хората.
Но, понеже сте много гяволи, с американските бази ще имате възможност нагледно и всеки лично да разбере какво ви думах до сега. А, тия войни с мишите аопашки, когато се решава съдбата на България с идването на САЩ базите траят като пукали, дори за очи не разискват въпроса, да не говориме да организират поне един митинг. Те май са под контрол повече от когото и да било друг. Не е за чудене въобще, при това положение нищо. Пожелавам ти да прочетеш толкова хиляди страници, колкото аз съм изчела. Блазе, Блазе, за теб всичко мозе дедо Бозе, един ден ще се изплаща и не само от тебе. Ето ти и една моя поговорка: Посей първо семето на револта, ако искаш да видиш успешна революция. Но днес, -------------------- ?????
|
Nadejda |
Публикувано на: 10.3.2006, 19:52
|
Мъртвите души са много неблагодатна, суха почва за посяване на каквито и да е семена, най-малко за опълчване срещу този, който им е купил душата.
Ехр Блазе, Блазе не трупай лоша кърма, ще трябва да се изкупува. -------------------- ?????
|
Севар |
Публикувано на: 10.3.2006, 20:28
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Организирай ти митинг като си много ербап. В твоята готина Швейцария въобще нямаш право да говориш за никакъв терор, ела тука да те видим колко ще издържиш. Повечето от нас живеят в такива ужасни условия и оскъдица, а ти си тръгнала точно при нас да ни се правиш на интересна. Не си интересна с твоите илюминати, мислиш, че щом като не ги споменаваме на всяка втора дума, значи нищо не знаем за тях. И за твоя психотерор едва ли някой ти вярва. Като те накарахме да дадеш някоя снимчица или каквото и да било доказателство - не, не можело. Друг път! |
||
Nadejda |
Публикувано на: 10.3.2006, 21:07
|
Аз не съм организирала Движението Войни на Тангра - с мишите опашки.
Това движение за какво е, за заблуда, че нещо се прави и за парлама, може би ? Аз 47 години съм търпяла в България неща, които акълата въобще не може да побеле, а сега продължава в по висша форма. Не амога да организирама нищо, дори собствения си живот и съм обяснила защо. Каквото и да предприема, бива прекъсвано, дори един имейл не мога да пратя на когото искам. Всичко се филтрира. Малък пример с познати хора. Елтимир ми е пратил и-мейл и не съм го получила, аз също и съм сигурна че не го е получил, иначе би ми отговорил. Той също е под тотален контрол, но не му го показват чак толоква явно, поради тяхни си причини. Но, това е най-малкото. За да тръгнат хората срещу нещоу, трябва да знаят какво представляво това нещо. Какви снимки да ти пратя ? Може би на хора които не познаваш или на светлинни ефекти, които на снимка нямат никаква валидност или да слеза на тия в апартамента отдолу да ги вържа и да им снимам машинериите и да им влеза в компютъра, че да те убедя в това което казвам, може би.Или да ти пратя номерата на колите и ти веднага ще хукнеш да ги дириш и да видиш кои са. Че ще хукнеш ще хукнеш, но оне да ги дириш, а да ги дадеш на тоя адето ти е промил мозъка. Е, това не мога да направя, в тая област ме нема и нема никога да ме има. Но, за какво ли си губа времето да ти обяснявам, като знам какво точно търсиш там и знаеш много добре, че казвам истината... Сега прати и оная Бел, която е от твоята кръвна група за контрол, че и тя да си изпее песента. -------------------- ?????
|
blag009 |
Публикувано на: 10.3.2006, 21:32
|
Участник Група: Участници Съобщения: 234 Участник # 49 Дата на регистрация: 27-July 05 |
Наденце,ШЪ ти дойда на ГОСТИ , НО МЕ ПОКАНИ , ПЛАТИ БИЛЕТА И БЕЗ ДАНЪЦИ ШЪ ТЕ ОТЪРВА ОТ ТЯХ????? .Така че "ако може по някакво чудо да дойдеш да видиш ..." Та чудото е елементарно-БЕЗ ДАНЪЦИ ЧАДО , предполагам че И в Швейцария има ДДС 20 %,да не гуворя за други ДАНЪЦИ-РЕЖИЙНИ,РАЗХОДНИ,ПИЧАЛБА,АмутраЗАЦИЯ И Т.Н. Оно илюминатите са БОГОВЕ за данъците???????Нещо не ВДЕНВАМ на къде биеш , НО ДАВАЙ ЗДРАВЕ ДА Е !!!!!!!Иначе си права-
-БЛАЗЕйнни СА ВЕРУЩИТЕ ТЯХНО Е ЦАРСТВОТО НЕБЕСНО ИИИ... БЛАЖЕйни СА НИШИТЕ ДУХОМ И т.н. и т.н. Колкото до туй "...не трупай лоша кърма,..." -НЕ ЗАБРАВАЙ ,ЧЕ МАЖЕТА СА БИЛИ ПЪРВИТЕ КЪРМАЧИ НА ЧУВЕЧЕСТВОТО- има го в твоите езотерика ! Виж ТВОЯТА поговорка: -"Посей първо семето на револта, ако искаш да видиш успешна революция." Нещо НЕ я разбирам особено туй"РЕВОЛТА"-реколта ли е ,кво е ти ШЪ окнеш!!! Така,че АКО ТЕ КОНТРОЛИРАТ ОКНИ -БЕЗ ДАНЪЦИ Е !!!!! БЛАЖЕ -------------------- ???? ?????? ??? ???????? ????? ??????? ??, ?? ?????? ?????????!"
|
Севар |
Публикувано на: 10.3.2006, 21:36
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Аз знам от коя кръвна група е Бел и те уверявам, че не е "за контрол". Но твоята пък не знам. Ние не сме направили достатъчно, но пак сме направили нещо. Защо ти и българската общност там не направите повече? Давайте да ви се порадваме, хайде!
|
blag009 |
Публикувано на: 10.3.2006, 22:10
|
Наденце са ПУСЛЕДНО те Коментирам по БЛАЖЕВИ твой цитат МОЙ коментар:
""Аз не съм организирала Движението Войни на Тангра - с мишите опашки. Това движение за какво е, за заблуда, че нещо се прави и за парлама, може би ?"" -НАЛИ СИ ИМАШ ТАМ АДРЕСЧЕ -ЗАЩО НЕ СИ ОТКРИЕШ И ФОРУМЧЕ?????ПОСЛЕ,НИКОЙ НЕ СЕ Е ИЗКАЗВАЛ ОБИДНО ЗА ТВОИТЕ ПИСАНИЯ ТАМ.МОЖАЛА СИ ПИСАЛА СИ И ТОВА-НЕ ПРОЧЕТОХ НИКАДЕ КОМЕНТАР ОТ РОДА"КАКВА Е ТАЗИ БЛОГ - СТРАНИЦА http://enkade.blogspot.com/ -С МИША ОПАШКА И Т.Н.ЗА ТОВА ТИ КАЗВАМ ЗА 13 ГОД. СИ ЗАБРАВИЛА ВРАЧАНСКИЯТ МУЗЕРВЛЪК!? "Аз 47 години съм търпяла в България неща, които акълата въобще не може да побеле, а сега продължава в по висша форма." -ХИХИХИ ОНО ТВОИТЕ ХОРА СА ТЕ ТЪРПЕЛИ И ЗАКОНА ТЕ Е ПАЗИЛ!!!ЩЕ ТИ ПРИПОМНЯ ЕДНА МИСЪЛ НА МАРТИН ЛУТЪР(абе един негър в щатите ,дето белите го пречукали през 60-те год. на мин.век.)ТА ТОЙ КАЗВА ТАКА ДОСЛОВНО: "АЗ,НЕ ИСКАМ ЗАКОН - ДА ОБИЧАТ НЕГРИТЕ,ИСКАМ ЗАКОН ДА ПАЗИ НЕГРИТЕ ОТ ЛИНЧУВАНЕ"????ТА ТАКА И ТИ НЕ МУ СЕ ЧУДИ-ЗАКОНА ТЕ Е ПАЗИЛ!!!!!! ИНАЧЕ ГУВОРИШ ЗА ПО-ВИСША ФОРМА ,А НЕ МОЖЕШ ДА ОБЯСНИШ ПО ПРОСТАТА ФОРМА ОТ ПРЕДИ-НЕЩО СИ ПРОТИВОРЕЧИШ!!!! "Не амога да организирама нищо, дори собствения си живот и съм обяснила защо." -ДА АМА КАЗВАШ ДОСЛОВНО" Аз само насочвам, и ако някой нищо не разбира, значи не е дозрял за този момент."ХЪММММ , СЕГА КВО НА ПРОРОЦИ ЛИ ШЪ СЕ ПРАВИМЕ СЪС ВЗАИМНО ИЗКЛЮЧВАЩИ ТВЪРДЕНИЯ НАДЕНЦЕ? "Каквото и да предприема, бива прекъсвано, дори един имейл не мога да пратя на когото искам. Всичко се филтрира. Малък пример с познати хора. Елтимир ми е пратил и-мейл и не съм го получила, аз също и съм сигурна че не го е получил, иначе би ми отговорил. Той също е под тотален контрол, но не му го показват чак толоква явно, поради тяхни си причини." -НАЛИ ЗНАЕШ ВИЦА"ПОВРЕДАТА Е ВЪВ ВАШИЯТ ТЕЛЕВИЗОР И КОМШИЯТА(КОЙТО Е ПРЕРЯЗАЛ КАБЕЛА НА АНТЕНАТА)! ИНАЧЕ ВСИЧКО Е ПОД КОНТРОЛ "Но, това е най-малкото. За да тръгнат хората срещу нещоу, трябва да знаят какво представляво това нещо." -И КОЙ ШЪ ИМ КАЖЕ????? "Какви снимки да ти пратя ?" -НА ПСИХОТРОНОТО ОРЪЖИЕ ПОД ТВОЯ АПАРТАМЕНТ!ПРОГЛУШИ МИ УШИТЕ !!! ТИ ОТКЪДЕ ЗНАЕШ ЗА НЕГО,КОЙ ТИ КАЗА И Т.Н.??? ЗАПЕЙ НАДЕНЦЕ НИЕ СЛУШКАМЕ!!!!!! "Може би на хора които не познаваш или на светлинни ефекти, които на снимка нямат никаква валидност или да слеза на тия в апартамента отдолу да ги вържа и да им снимам машинериите и да им влеза в компютъра, че да те убедя в това което казвам, може би.Или да ти пратя номерата на колите и ти веднага ще хукнеш да ги дириш и да видиш кои са. Че ще хукнеш ще хукнеш, но оне да ги дириш, а да ги дадеш на тоя адето ти е промил мозъка. Е, това не мога да направя, в тая област ме нема и нема никога да ме има." -МДАААААА,ВЪВ ВРАЧАНСКО НА ТОВА МУ ОКАМЕ ФУВЛЕК РАБОТА!!!!! НИЕ ЗНАЕМЕ ЧЕ ШЪ ПОЛУЧИШ "ОТЛИЧЕН В ЧАС ПО МЪЛЧАНЕ"!!!! РОТ ФРОНТ -НО ПАСАРАН!!!!! "Но, за какво ли си губа времето да ти обяснявам, като знам какво точно търсиш там и знаеш много добре, че казвам истината..." -БАСИИИИИИ УМОЗАКЛЮЧЕНИЕТО , ДО СЕГА СЪМ ВЯРВАЛ ЧЕ ... САМО ХРИСТОС Е В ПРАВОТО ДА КАЗВА"БЛАЖЕни СА ТИЯ КОИТО НЕ СА ВИДЕЛИ И СА ПОВЕРВАЛИ В МЕНЕ"!!!!! СО КРОТЦЕ , НЕ ТИ ВЕРВАМ НАДЕНЦЕ. "Сега прати и оная Бел, която е от твоята кръвна група за контрол, че и тя да си изпее песента. " -И КОЯ БЕЛ-ОТКРИВАТЕЛКАТА НА ТЕЛЕПАТИЧНИЯТ ТЕЛЕФОН,СПОРЕД ТЕБ , ИЛИ ТОВА Е ТВОЕ ИЗОБРЕТЕНИЕ ЗА "КОНТРОЛ"???? ЕХ,НАДЕНЦЕ ,НАДЕНЦЕ ЕХ,ПОЧТИ НАБОРЧЕ , МОЗЕ ПРЕДИ ТАМ БЛИЗО 40 ГОД. РАЗЛИКО ОТ ТРИ ГОДИНА ДА ОТ ПОРЯДАКА НА "ЕРИ" В РАЗВИТИЕТО НА ЧУВЕКА,НО СЛЕД ПЕДЕСЕТАКА ТАЗИ РАБОТА Е -ФУВЛЕК РАБОТА. БЪДИ ЗДРАВА КАКО БЛАЖЕ -------------------- ???? ?????? ??? ???????? ????? ??????? ??, ?? ?????? ?????????!"
|
Nadejda |
Публикувано на: 10.3.2006, 22:53
|
Ех, Блазе, Блазе,
маймунджулукът ти продължава !!! Мислех, че бях ясна с въпроса за маймунките и тяхното особено голямо самодовоство от имитацията. Аз казах и нещо за нивата и спирам до тук. Кой разбрал, разбрал, кой не толкова по-зле. Ще бъдете всички принудени в близки време, не само да го разберете, но и много ячко да го почувстствате. Музуверлъкът също е типичен за маймуняците. До този над теб : Аз не мога да отида до кьоска да си купя вестник, без някой да ми диша във врата, ти искаш да организирам бунтът на мравките. -------------------- ?????
|
Искрица |
Публикувано на: 10.3.2006, 23:04
|
Участник Група: Участници Съобщения: 226 Участник # 243 Дата на регистрация: 26-January 06 |
Eeeee, Надежда, в началото си мислех, че ги пишеш тия глупости, защото си далеч години от Родината си и някак си тя ти липсва, мислиш за нея и искаш да и помогнеш. Днес, след всичко написано до тук от теб за мен доказваш, че ти си с объркан мозък с невъзможност за ясна преценка! Стой си в глупавата Щвейцария и си живей живота. Не виждам по-зомбиран човек от теб в този форум и на всичкото отгоре се опитваш да всееш заблуденото си състояние и на нас. Какво правиш в този сайт на 'мишите опашки'? И стига си ни тикала в очите съседите си от долния етаж! Нали Елтимир искаше да дойде при теб? Защо се направи на 'ударена', когато той заяви своята готовност да дойде в Швейцария? Стига си пяла една и съща песен! Хората в България за разбрали истините повече, отколкото искаш да втълпиш с мнението си. Писна ми от твоите безнадеждни и вятърничави заявления за знанията и мненията на хората пишещи и правещи този сайт! И сега, аз ще заявя своята подкрепа за точно тези Българи и ще гласувам за бан на твоята объркана и отдавна откъснало се от корените си същество! Форумци, стига сме отговаряли на брътвежи!
Този сайт е духовен център, Надежда!!! На Българщината!!! Ако не си го разбрала проблема си е твой. |
blag009 |
Публикувано на: 10.3.2006, 23:17
|
Искрице предлагам ДРУГ вариант:
-Нека всеки да я БАННЕ В СЕБЕ СИ? Иначе това БАННВАНЕТО си е тежка и обидна работа? Като спреш да отговаряш на един ЧУВЕК , ранно или късно бил той и ВРАЧАНСКИ МУЗЕРВЛЪК , леко и с финес макар и късно се ОТЕГЛЯ! Така че ЛЮБИМИАТ ми довод е "Ако го нямаше ЮДА,НЯМАШЕ ДА ИМА ХРИСТОС"!!!!! Така,че за мен Неденцето е ЖАЛОН , който ми ПУКАЗВА , 100% истина за радказа "Пази , БОЗЕ сляпо да прогледне "!!! Така,че ако ТЯ изпитва чуството да си ИЗЛЕЕ помията във форума-НЕКА иначе как ще разбереме КВО Е ЧИСТА БЪЛГАРСКА ВОДА , ВОЛЯ И ЖАЖДА ЗА ЗНАНИЕ ЗА СВОЯТ КОРЕН И ТРАДИЦИЯ????? Така,че КАКО пиши не пречиш ПОНА ЗА СЕГА НА БЛАЖЕ!!!!! БЪДИ ЗДРАВА БЛАЖЕ -------------------- ???? ?????? ??? ???????? ????? ??????? ??, ?? ?????? ?????????!"
|
Nadejda |
Публикувано на: 11.3.2006, 4:35
|
Ех, Блазе, Блазе,
Аз, знам защо ми въртиш този музавърлек, а и притихналата по едно време публиката знае, защото е като тебе Но, ти не знаеш, аз защо ти отговарям, освен че си попълвам колекцията от зомбари. Ще ти трябва поне сто пъти да се преродиш, за да го разбереш. И като въртиш музаверлъци, не бъди толкова сигурен, че ти си по-големият музаверчия. По схемата, по която ти се опитваш да ми въртиш музаверлъци, целият народ се работи по същата схема, един друг и виждаш резултатите. Ех, Блазе, Блазе, лоша кърма трупаш, ядове ще имаш ?!!! -------------------- ?????
|
Nadejda |
Публикувано на: 11.3.2006, 4:39
|
ПОПЪЛВАМ СИ КОЛЕКЦИЯТА
ОТ ВСИЧКИ ВИДОВЕ ЗОМБИТА МАКАР И МЪРТВИ ДУШИ, ДЪРПАНИ НА КОНЦИ, ЗАПАЗВАТ НЯКОИ ЛИЧНИ И СПЕСИФИЧНИ РАЗАЛИКИ. ПОПЪЛВАМ СИ И ПРАЗНИТЕ МЕСТА В КОЛЕКЦИЯТА МИ ОТ МЕТОДИТЕ НА СВЕТОВОНАТА КОНСПИРАЦИЯ ЗА ПРОМИВКИ НА МОЗЪЦИ, МАНИПУЛАЦИИ И ЗОМБАЖИ НАД МИЛИОНИ ХОРА ПО СВЕТА МАЛКО ОПАСНА РАБОТА, КАТО ГИ ОСТАВЯМ ДА СЕ ИЗЯВЯВАТ ЗА МОЯ ЛИЧНА СМЕТКА, НО КОЛЕКЦИОНЕРИТЕ ВИНАГИ СА ГОТОВИ НА ЖЕРТВИ, ЗА ПОПЪЛВАНЕ НА БОГАТИТЕ СИ, МНОГО СКЪПИ КОЛЕКЦИИ. Дяволът не се помайва, слугите си пришпорва ячко, да му вършат дяволската работа !!! Дяволска Слуга да си днес, на тази земя. Мисли се за господар на света, а е само парцалена кукла, дърпани на кончета !!! -------------------- ?????
|
Страници: (4) 1 2 [3] 4 |