Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (4) 1 [2] 3 4 ( последно съобщение ) |
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРЧЕТА !!!???
blag009 |
Публикувано на: 6.3.2006, 19:13
|
Участник Група: Участници Съобщения: 234 Участник # 49 Дата на регистрация: 27-July 05 |
Eх,НАДЕ ,НАДЕ разсмяме ! Права си в едно , ВО ИСТИНА други народи на нашето дередже да са дали ФИРА !На нас ни трЕбва време , ИИИИИИИ .... това е НЕМА ги империите!!!Доколкото разбрах от твоето ПИСАНЕ -мисла че знаеш че злото се връща ПРЕЗ поколение керамично , някъде през 40-50 год. и ефекта е до 120 год. минимум.Как мислиш-"бурсукът" който тепеше ПОПА,ДАСКАЛА И КМЕТО на селото през 1944 г.,лесно ли се маха НЕГОВОТО ЗЛО?????Поне на два пъти съм бил свидетел на подобна ТЕЖКА карма заради такива престъпления!!!Така,че ако ми говорят за 12 год.ЦИКЪЛ на недоволството на Источна Европа-ВИНАГИ СЕ ПРОПУСКАТ ПЪРВИТЕ 12 ГОД. ЗА БЪЛГАРСКИЯТ ГЕНОЦИД ПРЕЗ 1944 г.
Как мислиш през 1396 г. и през 1944 г. на ДВА ПЪТИ В БЪЛГАРИЯ СЕ СЛУЧИ ТАЗИ ПОЛОГЛОВНА СЕЧ!!!!!! Пък и Наде като те чета , си ГОРЕ-ДОЛУ веща в тез неща и знаеш ,че НАЙ-ТРУДНО Е КАРМИЧНОТО ПРЕЧИСТВАНЕ НА ЕДИН НАРОД???? Според мен наистина СМЕ оцелели , ЗАЩОТО СМЕ ДАВАЛИ НА СВЕТА ИНФОРМАЦИЯ И ПАК ИНФОРМАЦИЯ!!!! Така,че за мен са ВАЖНИ духът , вярата и смеха в ЖИВОТА!!!! Иначе още като малък съм се чудил за произхода на името ДАНКО-знам че не е руско или еврейско.Пък и историята на Данко е едно повторение на 40-год.поход на евреите в пустинята.Не забравай че доколкото имам информация Горки си е евреин-хазарен - 80%с българско потекло и т.н. БРАТЧЕД един вид -------------------- ???? ?????? ??? ???????? ????? ??????? ??, ?? ?????? ?????????!"
|
Nadejda |
Публикувано на: 6.3.2006, 23:09
|
Участник Група: Участници Съобщения: 88 Участник # 204 Дата на регистрация: 6-December 05 |
Това ми е блог-страницата, ако не си я видял, нема много да скучаеш като я четеш, даже може да ти дойде множко. Моята ракийца е много силничка.
Както виждаш на някой им идва малко твърде силно, моето писане. Какво да правиш, слаб стана народо не мой да пие силна ракия. За всички съм много силно горчиво-сладникаво хапче, едва ме преглъщат или хич биля. открай време. Ха,ха,ха _______ _ _________ http://enkade.blogspot.com/ Първо да ти кажа за мен въобще не е важно какъв произход има името, а какво символизира, поради простата причина, че правя всичко възможно да съм извън матрицата и да нямам преди всичко никакви ограничения в мисълта. Много е странно все пак, че дори когато матрицата не ги принуждава хората, те вече по навик сами си слагат ограничения и вериги. Мен не ме притеснява никоя раса, дето върлува по земята, а само действията на хората. В момента в който отречеш някоя раса, ти вече влизаш в рамките на матрицата тотално. Щом Великият създател ги създал, значи така е трябвало. А, както казват езотериците, за да има изкачване на човечеството по стълбицата нагоре към усъвършенствуването, дори и да нямаше евреи, рептили и масони и Илюминати, щяхме сами да си ги създадеме. Темата е много дълга и езотерична, както и кармата. Цял живот ми беше слабост огромна, четенето и трябваше да стана младо девойче над петдесетака, че да стигна до езотериката, която в момента, най ме интересува. Трябваше ми и половин век, за да открия, кой ми е дирижирал живота и света, но по-добре късно, отколкото никога и не се сърдя на другите, че им е много трудно да включат на правилната вълна, мака р и да фърлям къчове. Това е страхотен процес, който минава само през страдания, наистина нещо като да преминеш през пустинята без вода. Но си заслужава, големите страдания донасят и големите истини. Въпреки нечовешкото психо-терор напрежение, на което съм подложена денем и нощем, въпреки всичко съм готова да се смея и правя смешки. Така се опитвам да смекча както за мен така и за другите твърде трагичните теми, които обикновено разисквам. Нали така, светът е оцелял, защото се е смял !!! Вечно съм се захилила и хората много трудно вярват, че на мен може да ми има нещо и така от край време, но аз бях най-зле между всички, а най засмяна. Това май значи, че всичко е въпрос на дух, много дух и непобедим. Най-важното е да не те е страх от никой и за нищо да не ти пука. Аз успях да стигна почти тази фаза. Ох, защо напоследък, много ми се стреля ? Я, да му ударя един откос със снайпера, за отпускане. Не мога да стрелям с оръжие, но със думи целя точно в целта, без грешка. Фърчи дреп и перушина !!!??? Ха,ха,ха! Ех, Блаже, Блаже, Блажен да си ти пожелава кака ти. Наденцето или ДАНКО Дори и Данко да е бил евреин или името му, незнам, нищо не може да зътъмни светлината, с която е осветил пътя на заблудените със горящото си сърцето. ПРОСТО ИСТИНСКИ ЧОВЕК Е БИЛ И САМО ЛЮБОВТА ГО Е РЪКОВОДЕЛА, ЗА ДА ИЗВЕДЕ ДРУГИТЕ ОТ ЗАБЛУДАТА И СТАНАТ ИСТИНСКИ КАТО НЕГО. В ТАЗИ ИГРА НЯМА РАСИ, ИМА САМО ЛЮБОВ КЪМ БЛИЖНИЯ, КОЯТО ЕДИНСТВЕНО МОЖЕ ДА СПАСИ СВЕТА. ВСЕКИ, КОЙТО СЕ Е РОДИЛ НА ТАЗИ ЗЕМЯ ИМА ПРАВО ДА ЖИВЕЕ НА НЕЯ. ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ЗАГУБА НА ВРЕМЕ И ЖЕРТВИ И СТРАДАНИЯ И ПАК ДО ТОВА ОТКРИТИЕ НАКРАЯ ЩЕ СЕ СТИГНЕ ПРЕЗ ПОЖАРИЩАТА И КЪРВИЩАТА. Е АТОВА Е, ПАК СЕ ОТПЛЕСНАХ. БЪДИ БЛАГ ВИНАГИ. Кака ти. -------------------- ?????
|
Иван |
Публикувано на: 6.3.2006, 23:44
|
||||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Хубаво, че си открила езотериката, Надежда. Искам да споделя нещо по следните ти думи:
Любовта към всичко не е причина да слагаме всички в един кюп. Любовта не е инфантилност и слабоумие. С други думи може да обичаш врага си, но нима не бива да обичаш свободата? Може да обичаш насилника си, но в името на любовта ще му теглиш куршума, когато заплашва свободата ти.
Ето виждаш ли - грешката ти тук е същата като в горния цитат. Със снайпера не се правят откоси. Снайперистът не се прицелва във всеки враг. Той внимателно подбира кого да удари, с което може да реши цялата битка само с един изстрел. Лесно е човек да мисли, че плод на любовта са всички приятни събития и проявления, като слънчевото време, усмивката, протегнатата ръка. Но не по-малко важно е да видим как се проявява любовта чрез земетресението и ръката стиснала меча. |
||||
Севар |
Публикувано на: 7.3.2006, 12:45
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Любов може да има само между двама души. Всичко друго е... нещо друго. |
||
blag009 |
Публикувано на: 7.3.2006, 18:49
|
Участник Група: Участници Съобщения: 234 Участник # 49 Дата на регистрация: 27-July 05 |
Eх,чадо Наде ФЪРЛИХ един поглед по ДИАГОНАЛО и стигнах до извода: -Забравила си кво е ВРАЧАНСКИ МУЗЕРВЛЪК ?????Като те ЧЕТКАМ по диагоналчето-ХЕМ те е крепилО,ХЕМ си го забравилО ЧУДОТО ВРАЧАНСКО-МУЗЕРВЛЪШКО??????ТЦТЦТЦТ , ЯЯЯЯЯ СЕ СТЕГНИ МОМЕ , И ИМ ПОКАЖИ КВО ЗНАЧИ ВРАЧАНСКИ МРАМОР?????? Иначе ТВОЕТО става - ХЕМ БОЛИ,ХЕМ СЪРБИ ... ДРАГО МИ Е????? Лъжеш ,че едва отскоро си се запознала с ЕЗОТЕРИЯТА(или там както го казват).НЕ ЗАБРАВАЙ ТЯ(ЕЗОТЕРИЯТА) Е СТРАНИЧЕН ПРОДУКТ НА ВРАЧАНСКИЯТ МУЗЕРВЛЪК?????Чисто и просто КОГАТО за пръв път си ЧЕЛА нещо подобно -ТЕ Е НАЛЕГНАЛА ДЕТСКАТА НОСТАЛГИЯ?????Така,че и ТОВА го има в живота-мислиш че е нещо НОВА , а то е ЛЮБИМАТА детска парцалена кукла от детството.Пропита с най- чистите мечти и желания , КОИТО си имала някога + врачанският музервлък?????? Така,че Наде НЕ МУ се бой ако в един момент ОСЪЗНАЕШ , че това е ДОБРОТО СТАРО ВРАЧАНСКО МУЗЕРВЛЪЧЕ( 90 % истина , и ВРАГО се пързаля НА ДОЛУ ПО 10 %)???? В момента си на ЕТАПА- ПРИПОМНИ СИ МАЦЕ?????Не МУ се бой най-страшното е зад ГЪРБА ТИ!!!!!! -------------------- ???? ?????? ??? ???????? ????? ??????? ??, ?? ?????? ?????????!"
|
Nadejda |
Публикувано на: 7.3.2006, 19:15
|
Участник Група: Участници Съобщения: 88 Участник # 204 Дата на регистрация: 6-December 05 |
ЕХ, БЛАЖЕ, БЛАЖЕ, МНОГО СИ ПРАВ, АЗ ПРОСТО ЗАБРАВИХ ДА НАПИША, ЧЕ КОГАТО ЗАПОЧНАХ ДА ЧЕТА ИЗОТЕРИКАТА, ОТКРИХ, ЧЕ НИЩО НОВО НЕ МИ КАЗВА, А САМО МЕ ПОДСЕТИ, ЧЕ ВИНАГИ Е БИЛА В МЕНЕ, МАЛКО ИЛИ МНОГО ОСЪЗНАТА. ПЪРВИЯТ ПЪТ ПОПАДНАХ НА ЕДИН АВТОР, КОЙТО КАТО ГО ЧЕТЕХ, ЦЯЛО ВРЕМЕ ИМАХ ЧУВСТВОТО, ЧА АЗ СЪМ ПИСАЛА ТАЗИ КНИГА, БУКВА ПО БУКВА. БЕ, НАЛИ СЕ СЕЩАШ, БАЙ ТОШО ГО БЕШЕ СТРАХ И СЪС САМОЛЕТ ДА МИНАВА НАД ВРАЦА, МАКАР ЧЕ ПИЕШЕ САМО ВРАЧАНСКИ МИСКЕТ И ЗА 2 ЮНИ СЪБИРАШЕ ЦЕЛАТА ПОТЕРИЯ ДА ГО ПАЗИ. ДА, ЗНАЕШ, ИМАЛ Е ПРАВО ЧОВЕКО. КАТО СЕ СЕТИМ ЗА ТОШЕТО САМО СИ МИСЛИМ, ЕХ, КЪДЕ МИ Е ФЛОБЕРЧЕТО ? Е, И АЗ ПИЙВАХ ОТ ТОЗИ МИСКЕТ И НИКОГА НЕ СЪМ ПИЛА НИКЪДЕ ПО СВЕТА ТАКЪВ ЕЛЕКСИР. ТОВА ВИНЦЕ И БЕЛАТА АЛВИЦА СА МИ ЛЮМИТЕ НЕЩИЦА И КАКВО НЕ БИХ ДАЛА, ДА ГИ ИМАМ НА ТРАПЕЗАТА, ПОНЕ ОЩЕ ВЕДНЪЖ. ЕХ, БЛАЖЕ, БЛАЖЕ, ИДИ КАКА, ПА СИ ПИЙНИ И ЗА МЕНЕ МИСКЕТЕЦ, АКО ГО ПРОИЗВЕЖДАТ ОЩЕ И НЕ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН КАКТО ЕДНО ВРЕМЕ, САМО ЗА БАЙ ТОШО И МОСЮ ДЕ ГОЛ. БЛАЖЕ, БЛАЖЕ, ТИ МАЙ СЕ ВРАЧАНЬОРЧЕ, ДРАГО МИ Е ? ЕХ, БЛАЖЕ, БЛАЕЖЕ, БЛАГ БЪДИ ВИНАГИ !!! ??? МУЗАВЕРЛЪКЪТ ДА ВЪРВИ !!! ОТ КАКА ТИ НАДЕНЦЕ -------------------- ?????
|
Nadejda |
Публикувано на: 7.3.2006, 19:20
|
ДОПЪЛВАМ СЕ :
НА МЕН ЧЕТКИТЕ И ОБИДИ НИ ПРЕЧАТ, НИ МИ ПОМАГАТ, НАЛИ ЗНАЕШ КАТО ОЦЕТО. АЗ ПРОСТО ЗНАМ, КОЯ СЪМ И КАКВО СЪМ. НЕ МЕ МЕРИ С ТВОЯ АРШИН, НЕ ЗА ДРУГО, А ПРОСТО ЩЕ СГРЕШИШ. В ТОВА ОТНОШЕНИЕ, С ЧЕТКИТЕ И БОДИЛИТЕ, Е САМО ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ. А ВРЕМЕ НЕМА, КУПОНЪТ ТЕЧЕ !!! -------------------- ?????
|
Nadejda |
Публикувано на: 7.3.2006, 19:32
|
А, СЕГА ПО СЕРИОЗНИТЕ ТЕМИ, ЩОТО КАТО ГЛЕДАМ ПИОНКИТЕ НЕЩО МНОГО СЕ НАЗЛАНДИСВАТ:
Блаже, какиното, проводниковата система, засяга пряко и тебе !!! Дяволът вече много систематично започва да ни издърпва чергата под краката. Промените в учебната и просветната система са една важна част от програмата за геносид над българската нация. , Бъдещето на една нация са децата и те бият най-много там, много естествено. Унищожаване на националната принадлежност и националните символи и герои от съзнанието на бъдещото поколение, дрогирането му, което взе неимоверни размери /особено след /символичното падане на комунягите, да не говорим, че България преди няколко дена, я обявиха за главния канал за превоз на дрога/, промивки на мозъци и зомбаж до дупка /.Впрочем този процес на програмиране, психо-контрол и зомбаж, е започнал още 50-те години и засяга пряко и нас по-старичките. Разпадането на фамилната клетка като основен стожер на личността също бе включено като много важен фактор в техните програми за дестабилизиране на личността и оттам лесаното й поддаване на всякакъв сорт влияния, манипулации и промивки на мозъка. Всичко много точно си върви по програмите им, само няма, кой да им се противопостави и още по-малко да ги спре. Направо е умопомрачаващо, като гледа човек, как безмилостно и и без никакъв страх от противодействие, унищожават хиляди хора не само духовно, но и физически. Слугите и пионките на тези изроди, трябва един път завинаги да разберат, че са включени в програмата за геносид над нацията и на човечеството, независимо, дали е по-малка или по-голяма ролята им и трябва всеки на своето място да престане да им бъде слуга или само един бездеен проводник. Тази порочна верига трябва да бъде прекъсната и им се направи късо съединение. При положение, че те са по-силните и са над законите, това е единственият начин да се блокират, като спрете да им бъдете проводници и веригата сама ще се разпадне, блез да гръмне дори една пушка. Те държат светът в ръцете си, но не са толкова силни, направо са нула, ако всички спрат да им помагат. Спрете и гледайте как картонените им кули ще се разпадат пред очите ви. Всичко е фалшификация при тях, силата им също. Номерът е да се преодолее внедреният ни с толкова усилия от тях СТРАХ. Но, тяхната сила и надмощие също са внедрени и фалшиви. Така че, крайно време е маските да паднат. Не се оставайте да ви парализира страхът и кажете "не", на тези изроди и престанете да им бъдете пионки и проводници. Този процес върви навсякъде по света, но както казвам, фигуративно и символично, на много места: Дяволът твърдо е решил да унищожи човечеството, но най-вече и на първо место българското войноство Просто е решил да изчисти България, наистина от лицето на земята, без да остави никакви спомени и символики дори, от нея. Арогантността им става наистина огромна, щом започват да унищожават и класическата ни литература. Ако българският народ не беше така измъчен и вече твърде деформиран и манипулиран, само за този опит да посягат на класическата ни литература, би трябвало с хиляди да излязат на улиците и да кажат твърдо "не" и покажат, че не могат да ги играят и работат така лесно. Да, ама, не !!!! Всеки се е свил в ъгълчето, не смее много, ни да шава, ни да мърда и се спасява поеденично. Но точно това, днес, е най-късият път към падението. То и това е целта на заниманието на същите гадове, като го подлагат народа на екзистенц минимум и на преживяване само, за да му смачкат напълно фасона и по този начин му отнемат напълно съпротивителния капацитет. Бе всичко си е изпипано до съвършенство и по най-дяволския начин. Всичко си е добре калкулирано и планирано, особено още с идването на комунягите, от тези изроди-садисти, които унищожават нацията ни. Има и един друг момент. Хората не са достатъчно осведомени и живеят в доста голяма заблуда, по отношение на истинските врагове на нацията. А, тези, които са запознати, даже мчного добре, волю или неволю са включени в геносидната програма и не смеят много да шават. Тука бих могла да цитирам доста познати имена, но ще ви оставя, засега сами да се досещате, особено след митинга. То и поради тази причина, малкото хора, които се осмеляваме да пишем за тези истини, ни гонат, преследват и блокират всячески нашата, така да се каже информационна дейност, както и частният ни живот. И, за да не се съюзяваме, от което най-много ги е страх, даже ни противопоставят един на друг, с техните си, изключително изобретателни методи на манипулация и контрол. Аз, мисля, че ако хората, биват добре и правилно информирани, рано или късно ще осъзнаят истинското положение на нещата и ще започнат да реагират . За съжаление, купонът тече и то много бързо и няма много време за помайване. Положението е неудържимо вече. Аз лично най-се страхувам от тези хора, които без дори да го знаят са били програмирани още от малки и в момента, когато наистина съвсем искренно и решително започват да взимат радикални мерки и направят нещо срещу дейността на враговете на нацията, им задвижват програмката и ги превръщат в напълно безволеви пионки, плюс другите методи на корупция, шанташ и так дале. Този процес е, може би най-важно, да бъде разбран и можете да го видите всеки ден почти, в лицето на всички действащи политици и разни други спомагателни кукли на конци.. Този процес е и най-трудно разбираем, особено за хората, които не са запознати с тези методи на контрол и зомбация. На тях всичко това им се струва невероятно и невъзможно, нещо като сианс фиксион. Да, ама, не !!! Това си е живата истина и един път отворят ли се очите, повечето хора, нямат да имат проблеми да я виждат навсякъде, каквато си е, и малко или много да се предпазват и надмогват, макар, че се иска изключително много кураж и духовна сила. Но, поне можеме да се опитаме и да не се даваме като последните мангасарите и обречени опитни зайчета да ни третират. БЪЛГАРИЯ Е В РЪЦЕТЕ НА СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ И ИЛРЮМИНАТИТЕ И САМО НАРОДЪТ СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ УСИЛИЯ МОЖЕ ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ ТЕЗИ ДЯВОЛСКИ ИЗЧАДИЯ. ОТВЪН ПОМОЩ НЕ МОЖЕ ДА ПОЛУЧИТЕ, ЗАЩОТО ТЕ СА И ОТВЪН, И ОТВЪТРЕ. СПАСЕНИЕТО Е САМО В НАС САМИТЕ, ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ НЯМА ВЕЧЕ ОЧЕВИДНО, КАКВА ДА ГУБИМЕ. КЛОНЪТ, НА КОЙТО СЕДИМЕ Е ВЕЧЕ ДОБРЕ ПОДРЯЗАН, ДОНЯКЪДЕ ДОРИ И С НАШАТА СОБСТВЕНА НЕОСЪЗНАТА ПОМОЩ, И ВСЕКИ МОМЕНТ ЩЕ СЕ СЧУПИ И ВСИЧКО ЩЕ СЕ СУРНЕ. Дяволът никога не се шегува и напредва със своята деструктивна сила. http://forum.vratza.com/posting.php?mode=reply&t=2085 _________________ http://enkade.blogspot.com/ _________________ http://enkade.blogspot.com/ -------------------- ?????
|
blag009 |
Публикувано на: 7.3.2006, 22:45
|
Наде , явно нещо не съм се изразил правилно туй"Като те ЧЕТКАМ по диагоналчето..." ГО чети "Като те ЧЕТЕМ по диагоналчето...".Все пак съм огняр не машинописка , така че НЕ ТЕ ЧЕТКАМ ПО ДИАГОНАЛЧЕТО-верно че звучи леко ОБИДНО?????Колкото до самолета , НЕЩО БЕШЕ ЗА НАД ... ГАЛИЧЕ- че ПЪРВО - ако минеш с кола от там,ШЪ ти откраднат гумите и ВТОРО - дори и със самолет да летиш над ГАЛИЧЕ ,не си показвай ръката на вън ,че ШЪ ти откраднат часовника .Но то къде ли в България българина не е ЖИВ ДЯВОЛ!!!!!!! Колкото до бай Тошо ,наистина с теб сме ХВАНАЛИ времето КОГАТО вече беше ЛАБОВО!!!!! Когато като бумеранг СЪДБАТА отвръщаше на ударите,пак ти казвам ДОРИ и бай Тошо изпита мъката , КОГАТО БАЩИТЕ ПОГРЕБВАТ ДЕЦАТА СИ!!!!!!!
Колкото до "КОНСПИРАЦИЯ И ИЛРЮМИНАТИТЕ " ПРОСТО НЕ ВЯРВАМ??????В така нареченото НАРОДНО ТВОРЧЕСТВО има ПОГОВОРКИ ,които са като КОНТРАЗАКЛИНАНИЯ против зомбиране и т.н.Понеже ти ми даде сайт със твои писания -АЗЪ нямам но бих те пратил във форума на "Медиапоол" на адрес...http://www.mediapool.bg/phorum/index.php?showtopic=273 На темата "СИНДРОМИТЕ И ЗАКОНИТЕ НА БЛАЖЕ"-та по голямата част от тях са на БАЗАТА на народни поговорки вицове и т.н.Давам ти един пример -"Каквото е на МАГАРИЦА, това е и на ЦАРИЦА"???????-Както виждаш с МНОГО широк подтекст-дори и елементарното -ГОРКАТА ЦАРИЦА,НЕМА СИ МАРКО???? и т.н. ЧРЕЗ ПОГОВОРКИТЕ , БОЙ ПО ЗОМБИТО!!! Но пак ти казвам кефа се на тия две изречения по - долу : -"-"Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!! " -"Нека винаги има съгласие между мислите ви, но никога еднаквост!" Така,че не четох нищо КВО ти мислиш по тях??????? ИНАЧЕ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ КОНСПИРАТОРИТЕ , КОИТО ОТ КАКТО ЧОВЕЧЕСТВОТО СЪЩЕСТВУВА -ЗА СВЕТОВНО ГОДСПОДСТВО ТЕ СЪНУВАТ!!!!!! Така,че извинявай за "ЧЕТКАНЕТО ПО ДИАГОНАЛА" - ЧЕТИ "ЧЕТЕНЕТО ПО ДИАГОНАЛА" Блаже -------------------- ???? ?????? ??? ???????? ????? ??????? ??, ?? ?????? ?????????!"
|
Nadejda |
Публикувано на: 8.3.2006, 3:57
|
Eх, Блаже, Блаже, Поговорката не е лоша, но подлежи на много условности и то сериозни. Защо ? Ако вземем например, всенародното комунистическо образование, за което продаваха и душата си на дявола, дететнецто да влезе в Университето, както виждаш, по-скоро ни чакат 100 години разруха. Но, ако под образование се разбира отваряне на душите на хората, развиване на тяхната духовност /спиритуалност/, разбирането им, че са част от космоса и космическите сили, разбуждането на техните дълбоки инстинкти, интуицията и развиване работата и на двете мозъчни полукълба и още много други неща, тогава може да говориме за тези 100 години напред. Когато умът и интелектът подчинят духа, нищо добро не може да се чака, точно както е днес. Трябва да е точно обратното. Днешното образование е чиста промивка на мозъка и с порочната тенденция да се развива само едното мозъчно полукалбо, което прави фактически страшно непълноценни хората, каквото и голямо образование да получат, каквато и кариера да направят. Отдалечават ги от природата и истинската им човешка същност и естествен потенциал. Темата е страшно дълга, само нахвърлям схематично нещата, но ако те интересува, би могъл и сам да си намериш информация по тези проблеми. Не е важно на мен или на друг да вярваш, важното е сам да си се увериш и да побучвстваш нещата, сам да изровиш това знание, което може би дреме някъде дълбоко в тебе. Да вярваш, значи да дадеш доверието си на някой за нещо, но да знаеш е, вече наистина нещо голямо и то е част от самия тебе и никой не може да ти го отнеме. Вярата е плод на ума и всеки момент може да ти бъде отнета по хиляди начини и при хиляди обстоятелства, но знанието - жамееее !!! Впрочем, ние българите имаме неимоверно голям естествен потенциал, който бива подтискан с всички сили и са решили да ни изтрият първи от лицето на земята, точно поради тази причина. Дяволът, хич не ни обича къчове вече фърля, роги точи и опашка върти, иска яко да ни изработи. Стегайте се балкански юнаци, не трябва да се дадем на американските глупаци, пред бой последен сме изправени. Излизайте от Матриците, преборете се с психо-програмките и зомбажите, не се страхувайте, дяволът стреснете и в пъкъла го затворете. Ех, Блаже, Блаже, винаги благ бъди! Много е късно вече и утре с удоволствие ще прегледам твоите писания в Медията, но очаквай масирана критика, това ми е в кръвта скорпионска. Критика, обаче, точна като снайпер и съзидателна. СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ И ИЛЮМИНАТИ СА ТУК И СКОРО МАЙ ЩЕ ГИ ВИДИШ ДАЖЕ, НА ПУК !!! П.П. Вече казах, не е важно да ми вярваш, по-важното е сам да си намериш истината. Аз само насочвам, за да е по-лесно да се разпознае, като я срещнеш и нищо повече. -------------------- ?????
|
Nadejda |
Публикувано на: 8.3.2006, 4:10
|
ДОПЪЛНЕНИЕ:
Когато има светлинка в тунела, човек по лесно се ориентира към изхода, стига да не го заслепява. Данко -------------------- ?????
|
Искрица |
Публикувано на: 8.3.2006, 11:27
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 226 Участник # 243 Дата на регистрация: 26-January 06 |
...и стига тя да не е от идващият насреща му влак. |
||
Nadejda |
Публикувано на: 8.3.2006, 17:50
|
Искрице,
Мерси ! Много точно допълнена искрица в тунела. -------------------- ?????
|
Nadejda |
Публикувано на: 8.3.2006, 18:09
|
ПОПЪЛВАМ СИ КОЛЕКЦИЯТА ОТ ВСИЧКИ ВИДОВЕ ЗОМБИТА МАКАР И МЪРТВИ ДУШИ, ДЪРПАНИ НА КОНЦИ, ЗАПАЗВАТ НЯКОИ ЛИЧНИ И СПЕСИФИЧНИ РАЗАЛИКИ. ПОПЪЛВАМ СИ И ПРАЗНИТЕ МЕСТА В КОЛЕКЦИЯТА МИ ОТ МЕТОДИТЕ НА СВЕТОВОНАТА КОНСПИРАЦИЯ ЗА ПРОМИВКИ НА МОЗЪЦИ, МАНИПУЛАЦИИ И ЗОМБАЖИ НАД МИЛИОНИ ХОРА ПО СВЕТА МАЛКО ОПАСНА РАБОТА, КАТО ГИ ОСТАВЯМ ДА СЕ ИЗЯВЯВАТ ЗА МОЯ ЛИЧНА СМЕТКА, НО КОЛЕКЦИОНЕРИТЕ ВИНАГИ СА ГОТОВИ НА ЖЕРТВИ, ЗА ПОПЪЛВАНЕ НА БОГАТИТЕ СИ, МНОГО СКЪПИ КОЛЕКЦИИ. Дяволът не се помайва, слугите си пришпорва ячко, да му вършат дяволската работа !!! Дяволска Слуга да си днес, на тази земя. Мисли се за господар на света, а е само парцалена кукла, дърпани на кончета !!! -------------------- ?????
|
blag009 |
Публикувано на: 9.3.2006, 18:15
|
Надежда привет и КЪМ въпроса:
-Явно до утре МОЗЕ да си прехвърляме топката без НИКАВО значение и смисъл.Затова ШЪ те помоля да вземеш новата книга на Хари Потър и Нечистокръвният принц.Отвори на глава ХХІІІ -ХОРКРУКСИ стр.447.Там професор Дъмбълдор кротко обеснява на Хари Потър една ИСТИНА която се опитват да ти Я пробутам , а имено-ЗОМБИРВАТ ТЕ ТОГАВА , КОГАТО ТИ ГО ЖЕЛАЕШ???? И то който иска да те ЗОМБИРА , ГО Е СТРАХ ОТ ТЕБ И ЗА ТОВА Е УЯЗВИМ?????ДОКАТО ТИ СИ НЕУЯЗВИМ??????? Затова те насочих към НАРОДНИТЕ ПОГОВОРКИ като КОНТРА ЗАКЛИНАНИЯ ИЛИ КОНТРАЗОМБИРАНЕ И Т.Н. въпрос на вкус как ШЪ го речнеш. Ти ми говориш за ИЛЮМИНАТИТЕ , но недаваш нищо за тяхната история и произход.Гувориш , че нациите нямат НИЩО общо ,но ВСИЧКО за което ГУВОРИШ , Е ЕВРЕЙСКА РАБОТА ИЛИ 99 % ЕВРЕЙСКО ПРОИЗВОДСТВО. Затова те насочих към ХАЗАРИТЕ , които са поне 80 % от днешните евреи и т.н.Явно да те питам за ТАЛМУДА е безмислено, макар че корените на ТОРА и т.н. екзотерични течения произлиза от ТАМ!!!!Ако вземеш да ми ГУВОРИШ за Балтавская (или нещо подобно) за мен ТОВА си е чист ПАНСЛАВИЗЪМ т.е. имперските БЪЛНУВАНИЯ НА РУСИЯ???????? Така,че ТИ НАДЕЖДА РЕШАВАШ ДАЛИ ШЪ ТЕ ЗОМБИРАТ ИЛИ НЕ???? И всяко едно СЪМНЕНИЕ , коет ни пробутваш е да ОТКРЕХНЕШ ЕДНА ПОРТИЧКА В СЪЗНАНИЕТО НА ЧУВЕКА???? Мисля така ,ЗАЩОТО не ПРОЧЕТОХ НИКЪДЕ КЪДЕ ВИЖДАШ СПАСЕНИЕТО НИ , ОТ ТЕЗ ПСИХОТРОННИ И Т.Н. ОРЪЖИЯ????Иначе НАЙ-ЛЕСНО Е ДА СЕ ПОДАДЕШ НА ОТЧАЯНИЕТО ??? Тогава,не портичка ЦЯЛОТО СЪЗНАНИЕ Е ОТВОРЕНО ЗА ЗОМБИТО!!!!! -------------------- ???? ?????? ??? ???????? ????? ??????? ??, ?? ?????? ?????????!"
|
Страници: (4) 1 [2] 3 4 |