Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (4) « първа ... 2 3 [4] ( последно съобщение ) |
Трети март (среща)
bgskin |
Публикувано на: 3.3.2006, 1:37
|
Участник Група: Участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 |
Евала ти бичим, Самуиле!
-------------------- ???? ??? ??????? ?? ???????? ?? ??????????????, ???????? ???????? ?????? ?? ??? ????? ?? ???????????.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 3.3.2006, 8:33
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Самуиле, да ме беше питал вчера като говорихме за компютъра на Поля. Тръгвам за спирката.
-------------------- |
bgskin |
Публикувано на: 4.3.2006, 12:46
|
Участник Група: Участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 |
Обикновено ние т.нар скинхедс, като ходим някъде след случката се събираме на някое място и започваме да се преброяваме тез които са тук, добре, на тези, които го няма им звъним по телефонитте да видми дали не ги е взел чичко милисицонер. Предлагам и тук да се преброим, налице ли сме всички и всеки да каже как е минало прибирането.
-------------------- ???? ??? ??????? ?? ???????? ?? ??????????????, ???????? ???????? ?????? ?? ??? ????? ?? ???????????.
|
Севар |
Публикувано на: 5.3.2006, 1:31
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Аз съм налице и съм доволен, че бях там и, че се видяхме.
|
LETO |
Публикувано на: 5.3.2006, 1:47
|
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
И аз се прибрах жив и здрав с мойте хора. (до Варна имаше 15 КПП-та)
Като гледам развоя на събитията и посланията, дадени на митинга, май ще имаме повод да се видим отново ... и то скоро -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
Azerath |
Публикувано на: 5.3.2006, 9:24
|
Участник Група: Участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 9-July 05 |
Аз също съм добре и от срещата съм доволен.
-------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
"??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
|
Иван |
Публикувано на: 5.3.2006, 13:05
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Всички сме тука, явно :)
На мен като за първа среща много ми хареса, ама никак не ми стигна. Мисля за следваща. |
НСъпротива |
Публикувано на: 5.3.2006, 16:02
|
Участник Група: Участници Съобщения: 208 Участник # 187 Дата на регистрация: 28-November 05 |
Аз съм пристрастен
A.C.A.B. -------------------- Under the blooming chestnut tree,I betrayed you and you betrayed me.
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 6.3.2006, 10:14
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Аз макар за кратко да бях на срещата също съм много удовлетворен , че се видях лично с Вас. Нямах достатъчно време да говоря със всеки и трябваше да тръгвам , но следващия път дано не е така.
За една следваща среща, както казва Иван трябва да се мисли, че не сме толкова близо географски . Можах освен това да се видя с Памир и Андрешко(Иванчо). -------------------- |
Искрица |
Публикувано на: 6.3.2006, 11:24
|
Участник Група: Участници Съобщения: 226 Участник # 243 Дата на регистрация: 26-January 06 |
Да се срещнем този път някъде в центъра на България, че да не отива толкова време в пътуване. Съгласни ли сте да си потърсим някое тихо място като манастир или някоя семейна къща за почивка?
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 6.3.2006, 11:30
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
В манастир е добра идея - тихо , спокойно и свято място .
-------------------- |
Eлена |
Публикувано на: 6.3.2006, 11:38
|
Участник Група: Участници Съобщения: 138 Участник # 213 Дата на регистрация: 13-December 05 |
??? " ... манастирът тесен за мойта душа е ... "
Чии са ТЕЗИ ДУМИ, младежи? Мере`те се по-високо: я хижа, я заслон ... под върха? Туй пък де ли е? -------------------- ???! ??????? ? ????!
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 6.3.2006, 14:40
|
Това е одата "Левски" на Вазов дето съм я учил преди 20 години за първи път.
Ама ние няма да се мерим сега с Левски, я. Светотатство е, мисля. Благодаря, за обръщението "младежи", ще почерпа. -------------------- |
Страници: (4) « първа ... 2 3 [4] |