Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (4) 1 [2] 3 4 ( последно съобщение ) |
Трети март (среща)
LETO |
Публикувано на: 27.2.2006, 20:15
|
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
Приготвил съм знамето, подготвил съм хората.. остава да решим къде ще се срещнем.
Не съм от София и чакам някой да предложи. Ще бъде удоволствие за мен да се запознаем! -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
blag009 |
Публикувано на: 27.2.2006, 20:24
|
Участник Група: Участници Съобщения: 234 Участник # 49 Дата на регистрация: 27-July 05 |
Проблеми нямате , нека в ЛС. да се разбереме КЪДЕ.Живея в София от 20 и кусор год. но знам главно пътя - РАБОТА И В КЪЩИ !!!Ще ми е интересно да видя преди всичко Елтимир, АЗЪ-т е най-лесен за разгадавена-едва ли някой друг инвалид ШЪ Ви се Довлече.Хахаха - къде сте тръгнали без КЬОРАВОТО И КЬОПАВОТО!!!!!Това на майтап,като е казвал Вапцаров и "... под езика съм се потил ... " ЗА ДА СИ ОТЧУВАМ ДЕЦАТА-2 на брой+изтрасъка МЪЖКАРЧЕТО НА МАМА!!!! Предполагам , че Искрица ме познава и ШЪ гарантира за мен !!!!!
Привръженик СЪМ на следната мисъл: -""Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!! "" Така,че още преди време съм СПОДЕЛЯЛ с Елтимир , ако не друго остава НИ ПРОСВЕЩЕНИЕТО!!!!! Най-трудният и НЕ благодарен ТРУД. -------------------- ???? ?????? ??? ???????? ????? ??????? ??, ?? ?????? ?????????!"
|
Eлтимир |
Публикувано на: 27.2.2006, 20:32
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Нека тогава се разберем за часа, и което е по-важно - за точното място на срещата. Хората пътуват, може да подранят, може да закъснеят. Затова да си определим място, където да се съберем. Някъде, където не е много далече от НДК. По "Витошка" има много заведения, но не знам къде ще е най-удобно.
За разпознаването освен да ви пусна една снимка да ме познаете. Обаче ще нося новия брой на "Съпротива" и вече няма как да сбъркате. -------------------- |
Севар |
Публикувано на: 27.2.2006, 20:42
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Тъй и тъй ще ходим, да вземем да направим някакви интересни пропагандни материали. Какво ще кажете?
|
Azerath |
Публикувано на: 27.2.2006, 20:57
|
Участник Група: Участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 9-July 05 |
Севар, Елтимир и вие ли ще идвате? Напишете часа и мястото в тази тема ако съм в София ще дойда 100%. Елтимире, идеята за заведението не ми струва добра, най-добре ще е на самото НДК някъде, отзад има градинка, не е голяма и няма много хора.
-------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
"??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
|
Eлтимир |
Публикувано на: 27.2.2006, 21:01
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
От коя страна на НДК-то? Като се отива откъм "Витошка" ли? Градинката на е малко, напротив - голяма е, но предполагам, че точно тогава там ще има много хора. Нали шествието почва оттам. Може би в началото на градинката. Аз ще гледам в 10 ч да съм там. Но по какво ще се познаем?
-------------------- |
LETO |
Публикувано на: 27.2.2006, 21:08
|
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
Носете си дъждобрани - ето прогнозата за времето на НИМХ
.............................. В сряда валежите бързо ще спрат и облачността от запад ще се разкъса и намалее. Вятърът ще смени посоката си от запад-северозапад и ще отслабне. В по-голямата част от страната минималните температури ще бъдат между минус 3 и 2°, а максималните – между 3 и 8°. В четвъртък и петък през Балканския полуостров ще премине отново дълбок средиземноморски циклон. Облачността ще се увеличи и на много места ще паднат валежи от дъжд и сняг. Отначало в Източна България и на места северно от планините ще се усили вятърът от юг, а в петък ще смени посоката си от запад. През почивните дни ще се установи време с променлива облачност и слаб до умерен западен вятър. Температурите ще се повишат и в края на седмицата минималните ще бъда между 0 и 5°, а максималните – между 12 и 17°. ......................................... Разбира се побликувам я без тяхно разрешение -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
LETO |
Публикувано на: 27.2.2006, 21:13
|
Елтимир, всички сме виждали твои снимки, ако не си се променил много ти ще си ни ориентира.
Между другото има един надлез зад НДК над бул.Евлоги Георгиев" немислите ли че няма да има много хора там и ще е по-удобно да се видим? -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
bgskin |
Публикувано на: 27.2.2006, 21:30
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 |
Нищо не разбрах. :) Билетния център всеки го знае. Предполагам, че там ще се омешате с всякакъв вид чатъри и други лапетии и ще се намерите лесно. Пак ви казвам иска ми се да дойда, но не знам дали ще успея. -------------------- ???? ??? ??????? ?? ???????? ?? ??????????????, ???????? ???????? ?????? ?? ??? ????? ?? ???????????.
|
||
bgskin |
Публикувано на: 27.2.2006, 21:32
|
Участник Група: Участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 |
Предлагам да не се пращат никакви вестници до 3-ти март. Ще се опитаме да ги пренесем до София и тогава, който е на линия ще получи на самия митинг, а който го няма ще си го получи след това.
-------------------- ???? ??? ??????? ?? ???????? ?? ??????????????, ???????? ???????? ?????? ?? ??? ????? ?? ???????????.
|
bgskin |
Публикувано на: 27.2.2006, 22:13
|
Добре за да не се обърквате. На ъгъла на Витошка и Патриарха е т.нар. Кабината, от където се предава едноименото предаване по бТВ. Там мисля, че ще се намерите по-лесно.
-------------------- ???? ??? ??????? ?? ???????? ?? ??????????????, ???????? ???????? ?????? ?? ??? ????? ?? ???????????.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 27.2.2006, 22:28
|
Ще гледам да съм там в 10 часа. Като се съберем повечко от нашите, останалите ще се ориентират по-лесно и по-лесно ще ни намерят.
-------------------- |
Хунор |
Публикувано на: 27.2.2006, 22:34
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 491 Участник # 14 Дата на регистрация: 13-July 05 |
И аз идвам
-------------------- "???????? ?? ???????? ???? ?? ??????,
?????????? - ??? ?????????? ? ???. ????????? ???????? ? ????????". ??? ??? |
ITT |
Публикувано на: 28.2.2006, 0:12
|
Участник Група: Участници Съобщения: 32 Участник # 264 Дата на регистрация: 26-February 06 |
Идвам и аз, не е лошо да си измислим някакви знаци за обозначаване.
Кога, къде и аз съм там! |
Eлена |
Публикувано на: 28.2.2006, 0:16
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 138 Участник # 213 Дата на регистрация: 13-December 05 |
Споко бе(писах ти ЛС), нали ще спиш у дома - ще ги намерим. -------------------- ???! ??????? ? ????!
|
||
Страници: (4) 1 [2] 3 4 |