Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (5) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) |
Проблемите на младите хора, за нас, младите
Искрица |
Публикувано на: 28.2.2006, 19:17
|
Участник Група: Участници Съобщения: 226 Участник # 243 Дата на регистрация: 26-January 06 |
Не мога да си спомня точната година, но през началото на 90-те Илко Ешкенази беше депутат, само че късметът му свърши едно лято, когато се удави в Черно море карайки джет ли беше или някаква моторница. Та, Севар, няма как да не увековечат точно във Варна човек като него. Че той дали не беше и от Варна и от СДС. Мърша някаква!
|
LETO |
Публикувано на: 28.2.2006, 19:36
|
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
Вярно е за Ешкенази че е депутат от СДС - Варна. Името е достатъчно показателно какъв е по произход.
Трябва обаче и да се знае, че същия е реституирал половината център на Варна. Сещате се за какви пари става дума, нали? -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
Севар |
Публикувано на: 28.2.2006, 19:47
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Ами ще се наложи да му ги ререституираме.
|
LETO |
Публикувано на: 28.2.2006, 20:25
|
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
А, закъснели сме. Те вече се погрижиха за това.... и за него също
-------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
ITT |
Публикувано на: 28.2.2006, 20:49
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 32 Участник # 264 Дата на регистрация: 26-February 06 |
Не, не се обиждам, но ме е яд. Защо във всички филми все гоите са губещи, като погледнем, "женени с деца", ал бънди е просто един губещ гой, дето вече и не му става, затрупан от влудената си жена и децата, дето не стават за нищо. тези филми ни зомбират, как не го разбираме... Красивите еврейски мръсници просто развращават българския мъж. Представете си, та те изместиха центъра на обожание. Колко години идеал са били здравите, прави, солидни жени. Сега идеал са разни анорексички с малки цици и дето пушат цигара след цигара и едно здраво дете не могат да родят. Приличали на манекенки, как ли пък не... Почват да духат на разни гадове на 12-13 години, защото го гледат по филмите... И какво....всичко го били гледали по филмите.... А кой ще ви гледа децата??? |
||
LETO |
Публикувано на: 28.2.2006, 20:58
|
Аз и преди съм писал в този форум, че у дома телевизия не се гледа - на децата пускам само това, което е важно за тях. Филми - след подбор, а в интернет има достатъчно новини непреминали през чифутската цензура и неприиначени, както в "официалните" медии.
От две години съм такаи повярвайте ми, чуствам се много по-добре. -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
Севар |
Публикувано на: 28.2.2006, 21:00
|
||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Къде ги видя тези красиви еврейки?!? Явно си се объркал нещо. Само тези, които са половин евреи, те приличат на хора. |
||||
ITT |
Публикувано на: 28.2.2006, 21:02
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 32 Участник # 264 Дата на регистрация: 26-February 06 |
Защо никой не залага на реализъма? Щото там ще им лъснат обезкосмените задници, без значение мъжки или женкски, както и наглите им лица. Те знаят, че господарите им са те купили и продали, поне 10 пъти. Затова могат да претиндират, че като те наебат на сцената, това е искуство. Те в живота ни ебат /извинете за думата/, без да крият, че и мехлема им се свиди, със злоба пръхтят зад нас. А Касиер /хаха, какво еврейско име, хахах/ е типична за рода си-малки цици, нимфоманка, има оня безцелна красота, но таланта и стига само за путки да говори, сякаш аз мога от работа да се върна и да слушам театър за путки?!!! ЗА ПУТКИ????!!!! В ТЕАТЪРА!!! И МУ КАЗВАТ Суреализъм!!! Декаданс му казвам аз, декаданс!!! Тази Касиер е само за секс, машина, която да разврати нормален човек и да го подлуди!!! С малките си цици и доброжелателен задник, тя може от всеки плакат да искоци и да те иска, иска, иска да те подлуди ох, ядосах се пак |
||
ITT |
Публикувано на: 28.2.2006, 21:06
|
||
Аз смятам, че те наемат и разни не-еврейки, да се правят на еврейки... Ние от тях се бъркаме толкова... Иначе, малки цици, голям нос, плоски лафове, опити за иронизиране на всеки, приказки за пари и..как една такава жена може да е привлекателна? Иначе, то това гадно племе няма толкова хора. |
||
ITT |
Публикувано на: 28.2.2006, 21:09
|
||
Как да преценя, кой филм е чифутски, кой не...?? Гледам актьорите, гледам кой го е направил...ами ако са все нормални имена?? Остава съмнението.... ПОМОГНИ МИ, КАЖИ КАК!! |
||
Искрица |
Публикувано на: 28.2.2006, 21:36
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 226 Участник # 243 Дата на регистрация: 26-January 06 |
Ей с това не мога да се съглася. Иде ми да се обидя заради всички български мъже. ITT, не мислиш ли, че какъв ще ти бъде идеала за женската хубост си зависи само от теб. Апропо, малките женски гърди не са запазена марка на еврейките. |
||
ITT |
Публикувано на: 28.2.2006, 21:46
|
||||
Виж, аз много обичам малки цици, но смятам, че те са една от приумиците на цивилизацията. Признавам си и глешката, че те не са само при еврейките. Карат на диети още от малки, тъпчат се с генно модифицирана храна, измислена от алчни чифути, после какви да са им циците, като им се броят ребрата... А винаги идеал за хората от народа са били дебеланките, онези, дето могат да въртят къща и семейство... А сега какво, анорексички, дето нямат грам желание за живот, движени само от доларови плащания в кеш... Отвратен съм!! А така исам да се влюбя.. |
||||
Хунор |
Публикувано на: 1.3.2006, 2:34
|
||
Участник Група: Изгонени Съобщения: 491 Участник # 14 Дата на регистрация: 13-July 05 |
Виж това си е лично твоя работа и не мисля, че трябва да го споделяш тук. Все пак това е националистически форум! Ето ви филми, който повечето от вас може би са гледали. Излизат от категорията зомбиращи, Намират се по българските торент тракери и сървъри http://imdb.com/title/tt0096256/ http://imdb.com/title/tt0133093/ http://imdb.com/title/tt0137523/ http://imdb.com/title/tt0087803/ http://imdb.com/title/tt0088846/ http://imdb.com/title/tt0118883/ -------------------- "???????? ?? ???????? ???? ?? ??????,
?????????? - ??? ?????????? ? ???. ????????? ???????? ? ????????". ??? ??? |
||
ITT |
Публикувано на: 1.3.2006, 2:43
|
||
Прав си извинявай... Прегледах филмите, само Матрицата знам, но не ми харесва. Другите пак ли са фантастика? |
||
LETO |
Публикувано на: 1.3.2006, 12:55
|
Хунор, филмите са много добри, гледал съм ги всички.
Е, верно Бразилия е малко по особен, но интересно направен. От първия път не се разбира добре. -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
Страници: (5) 1 [2] 3 4 ... последна » |