Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (5) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) |
Проблемите на младите хора, за нас, младите
ITT |
Публикувано на: 26.2.2006, 13:59
|
Участник Група: Участници Съобщения: 32 Участник # 264 Дата на регистрация: 26-February 06 |
Искам да поговорим тук за проблемите на младите хора.
Докога жидо-масонската комунистическа мафия ще надзирава нашите дни и ще пречи на развитието на родината ни?? Докога!? Бесен съм!! С психогенератори, отровени общества, гнъсни долари от наркосделки и войни, те тровят младите българи! Искаме шанс да бъдем щастливи!! Кои според вас карат младите българи да емигрират!!!??? Искаме надежда! |
LETO |
Публикувано на: 26.2.2006, 19:51
|
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
Едно добро начало е човек да осъзнае какво иска.
Именно заради това и препоръчвам този сайт на повече млади хора. Незнам каква част от тях "ще извадят сърце" и ще се включат в борбата. Но на всеки ще е полезно да прочетат материалите в сайта и да осъзнаят че истината не е в популярните медии, а има и друга - по-полезна информация, която няма да я прочетат в страниците на ежедневниците, по телевизията или най-малкото в сегашните чифутски учебници по история. При всички случаи няма как някой друг да ни изпълни желанията. Тези които идват отвън с пълните кошници с обещания не са тук да ни изпълнят желанията, а ние да изпълним техните. Сами трябва да си помогнем. САМИ!! -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
ITT |
Публикувано на: 26.2.2006, 20:10
|
Участник Група: Участници Съобщения: 32 Участник # 264 Дата на регистрация: 26-February 06 |
Тези гнъсни чифути!!! Навсякъде в живота ми се пречкат!!
Смятате ли, че те са навсякъде?? Чета учебниците, там са. В сериала Приятели - Бар Мицва... Във вестниците - там са! В политиката - Монката Паси, този престъпник.... Как няма едно българско шоу, една българска книга, един български филм, без да откривам "тайните сигнали" на това презряно общество.... Някъде бях чел, че понеже чифутите слагат тайни кадри във всеки филм, който произвеждат, с цел зомбифициране. Затова спрях да гледам американски филми, те и без това са затъпяващи. Чували ли сте за това? |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 27.2.2006, 12:45
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Напълно възможно и звучащо достоверно.
Но може да се докажа, като се запише филм по БТВ и се прегледа кадър по кадър. Не се иска кой знае каква техника - само един ТВ-тунер на слота и софтуер. -------------------- |
ITT |
Публикувано на: 27.2.2006, 23:35
|
||
Жорка, аз съм сигурен, "Приятели" е някакъв жидо-масонски сурогат. Първо, онази Дженифър Анистън и екранната и героиня - Моника. Че тя Дженифър е еврейка, то само като видиш, има една така сладникава красота, като стар мъжки парфюм. С тези малки цици и чип нос на фона на луничаво лице, тя е просто образ на средната еврейка, която се чифтосва с оня с големия нос, дето напук още едно чифутче и направи. Име като Давид Швимер, моля, не на мен тия. Фийби и другите капути са долнопробни чифути, често мяркам емблемата на Израел, като бродерия на боксерки, завеси, всякакви глупости. Това си е чиста зомбификация и вярвам, че има възможност да се разкрие това и да се сложи материал в сайта. Жоро, има ли възможност да ми помогнеш с техниката, аз ще осигуря наблюдение, за два три дни ще ги разкрие мръснити шибеци, ти имаш ли го сериала на харда? Пък и съм сигурен, че 1 път ядоха кашер, аз видях в чинийте, че не весеха продуктите. И като им видиш продуцентит, едни Кац, Мац, Пац...няма ми възможност БТВ да го спре това национално предателство? На какво учи това младите, да не си вдигат капака на тоалетната чиния, когато си вършат работата, да паразитират на социалната система на едно загниващо общество като САЩ, да ми ръгат в очите еврейски звезди. Дженифър има сутиен с еврейска звезда 0- брошка. Гледах го с лупата.... Абе, майната му, стана едно емоционално, ядосах се, докога ще ни мъчат с тоя боклук? Може ли да излеезм с някакво изледване, за това как се тровят с филма приятели съзнанията ни?? Чувал съм, че Дисни е чифут. Значи ли това, че Мики Маус е чифутски мишок... и там ще има символи, сигурен съм. Не искам да съм лош пророк, но скоро децата ни ще станат зомбита. От скрити послания и ненужен геноцид върху нас, българите Искам да напиша статия за това. Може ли? |
||
Севар |
Публикувано на: 28.2.2006, 0:11
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
"Приятели" е сериал, в който внушенията се леят нон-стоп. Не знам за кадри и картинки, но програмирането ми се струва основно чрез междуличностните отношения, разните подмятания и такива дреболии, на които се смееш, а всъщност те са си точно гавра с теб. Единствения гой в групата е Чандлър, а отношението на останалите към него е като към животно. Той съответно страшно обича приятелите си евреи. Те са най-готините и пеканите, а той е балъка. Неслучайно този сериал го дават за стотен път, както и онази помия "Ало ало". Българофобите от бТВ си разбират от работата, не се съмнявайте.
|
ITT |
Публикувано на: 28.2.2006, 0:19
|
||
ЕЙ ЗА ТОВА ГОВОРЯ!!! Гоят - балък!! Нито една еврейка не изчука, само седи и блее и това ли са "гоите", хората като нас - мен и теб?? Има ли други филми, в които ни се пробутват такива неща? Доктор Куин Лечителката и чифутката, дето играе в главната роля.. ДОКОГА!!!!!! |
||
Искрица |
Публикувано на: 28.2.2006, 11:30
|
Участник Група: Участници Съобщения: 226 Участник # 243 Дата на регистрация: 26-January 06 |
БТВ си е собственост на евреин, така че е нормално да дават сериали промиващи мозъците и заливащи ни с тъпотия. ITT ти нали не се обиждаш, че в някакъв глупав филм изкарват гоите балъци? Ние си знаем какви сме и дали ще ни приравняват с говеда си е тяхна работа. Българския дух няма да ни го сломят със сутиен украсен с еврейската звезда. Запитайте се колко филма сте гледали, в които да няма поне един герой с еврейско име? Не се обиждайте, извличайте информация от тях за мащабите , с които действат чифутите. 25-тият кадър-вярвам че и него ни го прилагат.
|
Хунор |
Публикувано на: 28.2.2006, 11:41
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 491 Участник # 14 Дата на регистрация: 13-July 05 |
Аз съм ограничил гледането на телевизия и филми. Има филми, който излизат от категорията зомбиращи, гледам да си намирам предимно такива
Цялото изкуство си обслужва чифутите. Защото те дават парите. Тук дават предимно пари за театър. Отврат е Вижте едно представление, ще пусна линк към снимката, няма да цапам форума http://www.redhouse-sofia.org/pictures/lili_handel07b.jpg Това представление може да се види в "Червената къща" която се спонсорира от разни чифутски фондации. този на края на представлението си точи кръв и я продава на публиката чрез търг http://www.redhouse-sofia.org/index_b.html -------------------- "???????? ?? ???????? ???? ?? ??????,
?????????? - ??? ?????????? ? ???. ????????? ???????? ? ????????". ??? ??? |
LETO |
Публикувано на: 28.2.2006, 12:50
|
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
"Червената къща" - Отврат!!!
Направо да ти се повръща. Ей това не мога да го разбера - чифути и изкуство! Имресионизъм, постмодернизъм, кубизъм, комунизъм - верно майстори са на думичките. Ама от всичките им творения нито едно не е човешко и нормално. Нито може да бъде възприето като такова. А от името Касиел Ноа Ашер, вярвайте ми, направо ми се повдига. -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
Севар |
Публикувано на: 28.2.2006, 13:24
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Пак от нашето най-любимо предаване "Сблъсък":
|
||
Bell |
Публикувано на: 28.2.2006, 16:04
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Аз лично не гледам сериала приятели защото не мога да го издържам толкова е малумен. И не мога да разбера как нормален човек може да го гледа до край пък камо ли да му се кефи. Незнам кой е чандлър между всичките... Или пък женени с деца...
Като им видях телеивизията и рекламите и тн направо се шашнах от това че американците до такава степен поставят на пиедестал тъпотията и това им се струва много остроумно... Мен плоските тъпотии ме изнервят и ми е жал че много хора всъщност ги намират за върховни. Освен това еврейските символи не ги крият, няма нужда. В щатите да си евреин е голяма работа и гордост! |
Bell |
Публикувано на: 28.2.2006, 16:11
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
А в нас евреите са си като у дома. На булевард Тодор Александров до Възраждане и новата Дискотека Син Сити Площада се казва Тел Авив ...тоест в момента в които го построиха и ще стане една от най главните улици точно там дето почват банките,метрото минава,хотели,дискотеки,лук oil и тн-точно там на тва кръстовище на табелата пише Площад Тел Авив!!!!
|
Севар |
Публикувано на: 28.2.2006, 16:34
|
Докато не се изработи ефективна имунизация срещу чифутизма, няма да има оправия. Той е вирус, трябва да се осъзнае това.
А във Варна също има площад Илко Ешкенази (какъв пък е тоя и какво е направил за България, някакъв си евреин-дупедат). Има и улица Моис Леви. |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 28.2.2006, 16:46
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Ами с техника не мога да ти помогна, защото нямам ТВ-тунер за компютър. Дори скоро ми рязнаха кабелната за неплащане или май по-тчоно за нелегално включване. Такъв тунер не е толкпва скъп, но не е оправдано да се купува за това. По добре е някой да ти записва от време на време по някой филм или БТВ предаване . После има програми за правене на клипове и подобни неща. Май такава беше Виртуал дъб. С такава програма може да се гледа кадър по кадър, отпред назад и прочие. Но тези неща ги знам от обща култура и малко опит. -------------------- |
||
Страници: (5) [1] 2 3 ... последна » |