Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() |

Елтимир |
Публикувано на: 24.10.2012, 12:41
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 4 721 Дата на регистрация: 16-July 12 ![]() |
Две години, Анти, две години от Ботевград до Варна. Но не беше само това. Трябваше да ме убият. Когато нямах пари да отида до Варна, трябваше да ме откарат под арест, по етапен път. И в ареста на Варна да ме убият. Цветомир плати с живота си за това. Загина под един тир.
|
Елтимир |
Публикувано на: 24.10.2012, 12:47
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 4 721 Дата на регистрация: 16-July 12 ![]() |
Йордан ме обвини, че съм убил Цветомир. Не го убих аз. Уби го Ериг Кан. Той уби и Митко Радев. И двамата искаха да ме убият и умряха. Сега е ред на Силвия.
|
Елтимир |
Публикувано на: 24.10.2012, 12:54
|
Елтимир също си отива. Боли ме, много. Дано да сте радостни.
|
Елтимир |
Публикувано на: 24.10.2012, 13:12
|
Даре, Росен, Тачо, приемал съм ви в дома ми, а вие ме предадохте. И ти, Мещер. Болно ми е. Сега, когато умирам не знам какво да ви ви кажа.
|
Георги-НЗ |
Публикувано на: 9.2.2013, 20:56
|
||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Участници Съобщения: 658 Участник # 1 797 Дата на регистрация: 5-March 09 ![]() |
Родната полиция ни гази! Клип за полицейско насилие взриви фейсбук!
Източник : http://daniivanov.blogspot.com/ А клипа е този: http://www.youtube.com/watch?feature=playe...d&v=BuN4VwEWES4 Както и този: http://www.youtube.com/watch?feature=playe...d&v=XJWDw_U7XtU Съответната родана милиция от ден на ден почва да се насира и няма да е далеч времето когато ще почнат да се случват едни "лоши" неща на такива самозабравили ме милиционери. |
||
anti666 |
Публикувано на: 17.3.2013, 19:05
|
||
![]() |
Изтезаван в полицейски участък лежи в безсъзнание в болница. На Олигархията психопатите отново са се развихрили; Млад мъж жестоко пребит в полицията в Гоце Делчев
|
||
|
anti666 |
Публикувано на: 17.3.2013, 20:24
|
![]() |
Искаме и да попитаме новата генералка, Петя Първанова. Или съществото Цецко, който дефакто е още шеф на групировката на Олигархията, известна като МВР.
Откога се забранява на бащата да види зверски пребития си син от ИЗРОДИТЕ? Всъщност, разбирате ли за какво е бил пребит? Ако е хвърлил с камък по личната кола на мутрата, сигурно е имало защо. Типично като всяка престъпна групировка, изродът звъни по жесемчето на другите мутри, онези идват и го пребиват до смърт в седалището на групировката. После с отвратителна наглост не допускат даже родителите му да видят детето си. Кво праим ся, Петенце? ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |