www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> ТРАЙ МА!

Страници: (2) 1 [2]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topic

> ТРАЙ МА!
Елтимир
Публикувано на: 24.10.2012, 12:41
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12

Две години, Анти, две години от Ботевград до Варна. Но не беше само това. Трябваше да ме убият. Когато нямах пари да отида до Варна, трябваше да ме откарат под арест, по етапен път. И в ареста на Варна да ме убият. Цветомир плати с живота си за това. Загина под един тир.
PM
Елтимир
Публикувано на: 24.10.2012, 12:47
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

Йордан ме обвини, че съм убил Цветомир. Не го убих аз. Уби го Ериг Кан. Той уби и Митко Радев. И двамата искаха да ме убият и умряха. Сега е ред на Силвия.
PM
Елтимир
Публикувано на: 24.10.2012, 12:54
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

Елтимир също си отива. Боли ме, много. Дано да сте радостни.
PM
Елтимир
Публикувано на: 24.10.2012, 13:12
Quote Post

Отдаден

Участник # 4 721

Даре, Росен, Тачо, приемал съм ви в дома ми, а вие ме предадохте. И ти, Мещер. Болно ми е. Сега, когато умирам не знам какво да ви ви кажа.
PM
Георги-НЗ
Quote Post

Често пишещ

Група: Участници
Съобщения: 658
Участник # 1 797
Дата на регистрация: 5-March 09

Родната полиция ни гази!

Клип за полицейско насилие взриви фейсбук!

Клип, в който се вижда как нервно ченге крещи и удря задържан младеж взриви социалната мрежа. Ченгето се опитва да принуди непокорния гражданин да не му противоречи, като нервите му преминават нормалното. Според потърпевшия Мартин Цанев /24г/ инцидентът е станал на 5 януари около 14.58 часа на центъра на Трявна. Полицаи със сила го измъкнали от колата му, защото бил неправилно паркирал. Той успял да заснеме с мобилния си телефон полицейското насилие. На клипчето се чуват виковете му "Помощ, Господа полицаи, това е насилие". Мартин признава, че действително е паркирал неправилно, но смята че е незаконно полицаите да го вадят със сила от колата. Фишът за нарушението можело да бъде залепен на стъклото на автомобила и в негово отсъствие. Според шефа на ОД на МВР Денислав Донков няма полицейско насилие, двамата патрулни полицаи са действали професионално, не са превишили правата си. Представили са се на нарушителя, два пъти учтиво му поискали документите на автомобила, но той не само че не ги представил, а се опитал демонстративно за подкара колата. Задържан е за 24 часа, но не за пътното нарушение, а заради това че е попречил на служебни лица да извършат задълженията си. Според Наказателния кодекс за такова престъпление наказанието е 500 лв. глоба и до 3 години лишаване от свобода, допълни Донков.
Той не смята да наказва полицаите, независимо от обществения отзвук на инцидента.

След тази публикация приятелят на „Таралеж“ Боян Максимов ни припомни и скандалния случай за полицаи педофили, които няколко дни поред изнасилват малолетна и саморъчно заснемат всичко. Разминават се със символични глоби и отново биват възстановени като полицаи.

Източник : http://daniivanov.blogspot.com/

А клипа е този:

http://www.youtube.com/watch?feature=playe...d&v=BuN4VwEWES4

Както и този:

http://www.youtube.com/watch?feature=playe...d&v=XJWDw_U7XtU

Съответната родана милиция от ден на ден почва да се насира и няма да е далеч времето когато ще почнат да се случват едни "лоши" неща на такива самозабравили ме милиционери.

PMUsers Website
anti666
Публикувано на: 17.3.2013, 19:05
Quote Post

Изтезаван в полицейски участък лежи в безсъзнание в болница. На Олигархията психопатите отново са се развихрили;

Млад мъж жестоко пребит в полицията в Гоце Делчев

Полицейски побой вкара млад мъж с комоцио в болница. 33 - годишният Благой Падарски е бил брутално пребит в полицейското управление в Гоце Делчев, съобщи председателят на БСП Николай Абаджиев.

В момента пострадалият се намира в хирургичното отделение на болницата в града, в тежко състояние с комоцио, а достъпът до него е ограничен. Мъжът не може да се види нито с членове на семейството си, нито с адвокат, защото стаята се пази от полицаи. Близките на Падарски се опасяват, че върху младия мъж може да бъде оказан натиск, да бъде принуден да мълчи за случилото се и да не свидетелства.

Според неговия баща преди ареста синът му е претърпял инцидент, при който е счупил карака си. Вчера около 13 часа мъжът попада в полицейското управление единствено с тази травма. В 18 часа Падарски е закаран в болницата. Баща му заяви, че е успял само да му занесе дрехи, но не и да разговаря с него. Родителят преживял истински шок, когато е видял в какво състояние е детето му.

Обезпокоително и цинично е, че полицията си позволява така безцеремонно да пребива човек, независимо от причините и подбудите за това,коментира Николай Абаджиев.

По първоначална информация 33 - годишният Благой Падарски е бил задържан в полицията, защото замерил с тухла личния автомобил на полицейски служител в Гоце Делчев. Веднага след това е арестуван за снемане на обяснения.
anti666
Публикувано на: 17.3.2013, 20:24
Quote Post

Искаме и да попитаме новата генералка, Петя Първанова. Или съществото Цецко, който дефакто е още шеф на групировката на Олигархията, известна като МВР.

Откога се забранява на бащата да види зверски пребития си син от ИЗРОДИТЕ?
Всъщност, разбирате ли за какво е бил пребит? Ако е хвърлил с камък по личната кола на мутрата, сигурно е имало защо. Типично като всяка престъпна групировка, изродът звъни по жесемчето на другите мутри, онези идват и го пребиват до смърт в седалището на групировката.

После с отвратителна наглост не допускат даже родителите му да видят детето си. Кво праим ся, Петенце?
User posted image

Topic OptionsСтраници: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topic

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020