Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (15) « първа ... 11 12 [13] 14 15 ( последно съобщение ) |
Аерозолен геноцид над България, Химическите следи (chemtrails)
Йордан_13 |
Публикувано на: 26.12.2014, 21:38
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 549 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
И тука още нещо, ще въведем нови правила за регистрация във форума. Във форума, може да се участва само с личното си име, дори участника да си го е измислил, но важното да е име. Такива регистрации се одобряват. Регистрации с букви и цифри, директно в коша
|
kdewkdwekp |
Публикувано на: 28.12.2014, 9:58
|
||||
|
Всички останали дръжави зачитат България за държава така че да.И ти не можеш да свалиш нищо във въздуха ,защото нямаш техническите средства за това.И никак не можеш да ме впечатлиш с твоята псевдорелигия ти не притежаваш никакви правомощия над когото и да било.ТИ си просто един форумен трол и нищо повече.Ти кой си в живота? |
||||
|
kdewkdwekp |
Публикувано на: 28.12.2014, 10:02
|
||||||
|
Аз не съм управляващ ,а най-обикновен гражданин на България.А ти не си обикновен гражданин а си потенциален терорист хората в университета и хората на работа не искат да свалят самолети.Както и хората по улицата. |
||||||
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 28.12.2014, 13:27
|
||||||||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 549 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Да, аз не съм гражданин, тъй като не признавам "постиженията" на френската революция, която впоследствие създаде и октомврийската революция. Гражданин си, ама на село раждан С една дума, понятието "гражданин" няма как да ми бъде наложено. Защото това са понятия-спекулации на идеологиите създали дадена система. Виж, не си толкова умен в определенията дори да си от мисловната полиция на системата. Декларацията "аз съм обикновен гражданин" в интернет не работи. Ти не си "обикновен гражданин" още повече щом си свързан с университет или някакво учреждение. А хората на улицата се водят по кукловодите. И да, ако кукловодите на искат и хората на улицата не искат. Улицата носи първичните стадни импулси, които са тъй необходими на идеологичексите доктринери, да си осъществяват целите. Улицата винаги е била първичен импулс, мек за управление "Потенциален терорист" - чист Оруел 1984 С потенциалното мислепрестъпление за занимава мисловната полиция;))) Тероризирам кого? Съвестта на безсъвестните? От университетите сте ми безкрайно ясни, там сте на хранилка и копанка, на масата и софрата на системата и от вас, не се очаква някаква будност, мой човек, а да слушкате и папкате и да омайвате другите, че, ако и за тях да няма папкане, поне трябва да има слушкане, оти няма как и няма накъде, такова е положението. А, че промяната не ви устройва, е, кой ви пита, един ден и на вашата маса ще свърши хлябът, щом на другите маси, отдавна го няма! |
||||||||
Йордан_13 |
Публикувано на: 28.12.2014, 14:01
|
Уведомявам подсъдимият Цветан Цветанов и неговият шеф женерал Тиква, че оперативната разработка на тема "Потенциални терористични групи в интернет" във виртуалният Саракт скоро ще бъде прекратена чрез отстраняване на имплантираният Ви агент, който е с неособено високо IQ
|
Георги-НЗ |
Публикувано на: 28.12.2014, 14:37
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 658 Участник # 1 797 Дата на регистрация: 5-March 09 |
Данчо тоз май е за коледна баница без късмети.
И понеже абривиатурата от букви твърди, че нямаме технически средства да свалим самолет от тези с пръскалата - мога да заявя, че в днешно време с тези технически възможности на интернет търговията ЗАЯВЯВАМ: Не е невъзможно да бъдат поръчани части за видеонаблюдение, за сервоуправление, за радиоконтрол, за кибернетично управление на бързи процеси в реално време, бързи микроконтролери и многосигнални процесори .... и т.н. джаджи от интернет магазините за какво ли не. И така да бъде сглобена една или няколко управляеми ракети-близнаци. И ресурс има и знания. А финансирането може да бъде със достъпни средства, понеже електрониката вече е твърде евтина, а ракетния двигател с твърдо гориво в стъклопластова тръба може да се напълни с евтини химикали от агроаптека. А световния рекорд за самоделна ракета с гориво селитра и захар (тристепенна ) е постигане на височина 80 километра! Което според американския стандарт си е в космоса! А тези пръскащите цистерни са на 5-8 километра. Така, че един самодеен клуб е в състояние да произведе няколко управляеми ракети с бойна глава от амониева селитра ( без да се търси на черния пазар тротил от утилизиращи фирми, което не е никакъв проблем в днешната бандитска республика). Пък в нета има и рецепта за амонал от три достъпни компонента . И от тези няколко ракети една да свали самолет, а други няколко да накарат пилотите да се насерат - ефекта ще е достатъчен за да се заяви, че ТАЗИ БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ НЕ Е РАЗГРАДЕН ДВОР И ИЗКОННИТЕ И ЖИТЕЛИ МОГАТ ДА Я ОПАЗЯТ ОТ ЦИОНИСТКИТЕ СВИНЕ! |
kdewkdwekp |
Публикувано на: 28.12.2014, 16:56
|
||
|
За да накараш ракета да улучи самолет си трябва и насочване ,което не се постига лесно.За да се направи ракета както трябва трябват технически познания и опит който съм убеден ,че ги нямаш.Освен това ти ще се насереш от страх когато полицията те закопчае за опит за атентат. |
||
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 28.12.2014, 18:14
|
||||
Ако го фане Тя не мое едни бежанци да спре Но виж, теб бихме те издирили , закопчали и разодили из едни мечкадарници. Пред бърлогата на мечката ке те вържем. Все някога ще я събудиш, а готово хапване, тя дори не би предположила, че "дядо Коледа" и й е донесъл |
||||
Йордан_13 |
Публикувано на: 28.12.2014, 18:30
|
Чифута пише от някое РПУ в Казанлък. Хъхъхъхъхъ, хъхъхъхъхъхъ, хъхъхъхъхъ, след малко идваме!
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 28.12.2014, 18:34
|
Намира се недалече от главен път Е 871, недалече от село Копринка.
|
Петър. |
Публикувано на: 28.12.2014, 19:03
|
Участник Група: Участници Съобщения: 451 Участник # 5 893 Дата на регистрация: 29-March 13 |
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш. - Марк Твен
Страхът е нещо нормално,но когато имаш волята да го превъзмогнеш не се надявай много на него!А волята се разпалва и поддържа от каузата! |
kdewkdwekp |
Публикувано на: 28.12.2014, 20:28
|
||
|
Не съм от община Казанлък |
||
|
РонинА |
Публикувано на: 28.12.2014, 23:36
|
||||
Участник Група: Участници Съобщения: 154 Участник # 35 428 Дата на регистрация: 7-March 14 |
Все тая от къде си,по скоро е интересно защо си тук... никой не ти е длъжен да ти обяснява за какво иде реч,и ако се смятш да правиш квалификации по адрес на един или друг не предизвикваш нищо друго освен а от там е ясно закакво си тук. Предлага да си ходиш по живо по здраво... п.с. предимно "ръсенето"става от т.нар. гражданска авияция-познай кой държи авиокомпаниите и на кого целува ръка за ги има на пазара,разбира се има и много полети без информация за тях,кой,къде и т.н. доста често гледам радара и полетите са основно от турция за западна европа |
||||
РонинА |
Публикувано на: 28.12.2014, 23:37
|
Участник Група: Участници Съобщения: 154 Участник # 35 428 Дата на регистрация: 7-March 14 |
|
kdewkdwekp |
Публикувано на: 29.12.2014, 10:07
|
|
Тук съм за да намеря смисъла в това как свалянето на самолети помага на България.
|
|
Страници: (15) « първа ... 11 12 [13] 14 15 |