Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (15) « първа ... 8 9 [10] 11 12 ... последна » ( последно съобщение ) |
Аерозолен геноцид над България, Химическите следи (chemtrails)
nelly_d63 |
Публикувано на: 24.3.2014, 12:47
|
Читател Група: Участници Съобщения: 11 Участник # 17 788 Дата на регистрация: 17-September 13 |
Над Пловдив спокойно си пръскат и през деня. В събота 22.03. имаше много интензивно пръскане. Започнаха към 13.00 ч. та чак до вечерта. На залез слънце цялото небе се обагри в розово-червен цвят сигурен признак , че това са химически облаци.Няколко пъти съм се обаждала на тел. 112 . От Гражданска защита винаги им казват ,че няма замърсявания на въздуха. Ако се обадим няколко стотин хиляди души дали ще е така? В момента също цялото небе е опасано със следи но разсеяни. Изглежда са пръскали през нощта или вятърът ги е донесъл отнякъде. А що се отнася до групата във Фейсбук " Знаят ли българите какво е кемптрейлс и колко е опасно за хората " то имам чувството ,че се е превърнала в клюкарник. Дискутират се всякакви теми най-вече политически но не и темата за аерозолните пръскания. Може би някой умишлено я манипулира , за да измести вниманието на хората в друга посока.
|
x2012x |
Публикувано на: 24.3.2014, 16:08
|
Участник Група: Участници Съобщения: 46 Участник # 4 307 Дата на регистрация: 26-October 11 |
Пръскат интензивно в цялата страна , защото смятат , че са спечелили войната и сега остава само да ни отровят и да умрем! Жестоко се лъжат , защото престъпленията им се записват и никога няма да бъдат изтрити от енергоинформационната матрица на Земята и повярвайте скоро време на тяхната Земя ще е истински ад от вода , вода , вода , докато потънат и подгизнат от всякъде ! Наистина е страшно в момента в България , но има сили , които при всяко едно нарушение на моралните норми над нашата страна извършват тотални атаки над нарушителите , така че и този път ще бъде отмъстено и то тотално !
|
РонинА |
Публикувано на: 24.3.2014, 21:04
|
Участник Група: Участници Съобщения: 154 Участник # 35 428 Дата на регистрация: 7-March 14 |
|
РонинА |
Публикувано на: 24.3.2014, 21:15
|
Участник Група: Участници Съобщения: 154 Участник # 35 428 Дата на регистрация: 7-March 14 |
записах няколко полета само за 10-на минути,всички активно пръскащи
Анкара -Мюнхен LH1787 Airbus A321 на 11,000 метра лети Луфтханза(лично бях изненадан защото имах друго мнение за тях) Анталия-Падерборн XQ368 SunExpres 11,000 metra Истанбул -Париж AF1391 Airbus A320 10,400 метра Анталия- Хамбург XQ170 B737 -8bk 10,900 метра На снимките са точно те снимани Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) |
РонинА |
Публикувано на: 24.3.2014, 21:19
|
|
РонинА |
Публикувано на: 24.3.2014, 21:24
|
||
дано имаш право,аз днес имах успех и съм доволен защото успях да "отворя"очите на един човек след половин час обяснения показвания на небето и цитиране на инфо от нета,голям зор е да накараш някой да ВИЖДА |
||
Ванина |
Публикувано на: 25.3.2014, 16:47
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 556 Участник # 5 217 Дата на регистрация: 27-January 13 |
Преди като пръскаха, пръскаха въ рамките на няколко часа. А вчера надъ Атийскиятъ районъ (сигурно и надъ Бургасъ), многобройни следи се виждаха отъ ранна сутринъ, до късенъ следобедъ. Наистина дългите следите по бързо се разсейватъ от колкото преди. Гледахъ ги какъ като духне втърътъ и се разсейватъ въ съответната посока като мляко въ вода. Азъ цялъ день следъ нощна смяна спяхъ на светилището, но се пробуждахъ и гледахъ. Тангра вижда! Да паднатъ, да паднатъ да паднатъ въ името на... на... на Любовьта коя я няма. Пролетъта дойде но истинската още я няма. Кога дойде Пролетьта и Сърцето паднало на Жената биде въздигнато... ахъ, тогава ще е Силата ни и... всичките ни врагове няма да ги има нивга вече.
|
РонинА |
Публикувано на: 27.3.2014, 22:30
|
докато четях една от темите във форума ми пресветна нещо(може и да е пресветнало и на други де),дали това ръсене няма и друга идея освен вече всеизвестните,барий+алуминий+HAARP+контрол на климата+изследване на земните пластове и съдържанието в тях+контрол на съзнанието и катаклизми и т.н....ТА-замъгляването на небето,скриването на слънцето(небето-земята-ние-слънцео)....дали целят също прекъсване на някакъв вид връзка между нас и .....
|
nelly_d63 |
Публикувано на: 28.3.2014, 2:09
|
Читател Група: Участници Съобщения: 11 Участник # 17 788 Дата на регистрация: 17-September 13 |
Много от вас може би са запознати с проект Камелот. Целта му е цитирам : " Да предостави средство на изследователите и информаторите за разкриване на историите си." С други думи вземат се интервюта от учени от най различни области на науката , журналисти , бивши военни , служители на НАСА и др. , в които интервюта те разказват много интересни неща от своята работа. Но тези истории може да ги видите само в интернет. Та в едно такова видео интервюираният между другото спомена , че целта на аерозолните разпръсквания по целия свят е да се прикрият така наречените космически битки. Не съм склонна да вярвам на 100 процента , но е интересна хипотеза. А може би това е умишлена манипулация с цел да ни отвлекат вниманието от истинската причина. Никога няма да ни кажат истината . След 50 , 60 години може би .
|
18j |
Публикувано на: 28.3.2014, 9:27
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 151 Участник # 3 534 Дата на регистрация: 3-May 11 |
Истината за тия пръскания е точно каквато я чувства всеки един от нас. Този проблем стои пред нас от 2010 г. - тогава аз лично забелязах тези следи да се полагат и напластяват по нашето небе. От тогава до сега - единствената неадекватна хипотеза, която съм прочел или чул е онази с "инверсионните следи" и "изгорелите газове". Всичко останало според мен е вярно - от момента, в който някой поставя умишлено отрова над главата ти и скрива небето и слънцето - всичко е допустимо и вярно.
Но докато ние губим време и се замисляме над версиите какво точно правят уродите - те продължават да си го правят. Така че е много по-важно ние какво искаме и можем да направим по въпроса тези газови атаки да престанат. Спомням си преди, към края на 2012 г. имаше един организатор на протести, който в последствие се оказа подставено лице на службите - как подхвана тази тема, за да организира протести. Набързо му скълцаха амбициите - имаше само един протест в тази връзка. Но ако искаме да почерпим от чуждия опит и аз съм го споделял и друг път - в Испания хората се надигнали и започнали манифестации във връзка с тези самолети и те просто престанали да пръскат. Но какво има да си говорим - испанците се събраха и окупираха не банките и площадите а влаковите линии, по които им изнасят природните богатства и си изискаха находищата обратно от концесионерите. И държавата се наложи да се съобрази. Ние явно все още сме много богати хора и богат народ, за да си отстояваме златните и медните залежи за нас и сме в прекалено добро физическо и психическо здраве, за да се вълнуваме кой с какво ни трови въздуха.. |
РонинА |
Публикувано на: 28.3.2014, 9:42
|
||
да,аз също съм срещал някъде това и преди да го прочета съм си го мислил,дали по повод един мой сън(наблюдавам от земята такава битка-по скоро е високо в небето отколкото в космоса де) или както често ми се слува информацията просто изплува в мен |
||
РонинА |
Публикувано на: 28.3.2014, 9:53
|
||
лично мое мнение е,че отдавна сме изтървали този момент,дали ще протестираме или не е все тая(войни,насилие,неравноправие,и да не изброявам още колко неща като човешки-нечовешки-черти съществуват от много дълго време,балансът в природата го няма),за мен по скоро вярното е че трябва да се минат през тези етапи в историята-без значение дали ни харесва или не,по скоро е важно индивидуалното развитие на всеки един от нас,потребноста за хармонияс природата-от тръгват за мен нещата,вижте светът който ни заобикаля(който разбира се е продукт на нас-от доста време аз вървя към това да казвам-ВАС,без да визирам конкретно някой от четящите ) |
||
18j |
Публикувано на: 29.3.2014, 9:40
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 151 Участник # 3 534 Дата на регистрация: 3-May 11 |
Така е, по принцип наистина трябва търпение, за да премине този период на преход и изпадане, но пък пасивното чакане да отмине може да се възприеме като съгласие със случващото се. Всеки има собствен начин на бунт и протест. Някои се затварят в себе си и кълнат други излизат на улицата и крещят. Спомням си когато последния път съпругата клинтън беше дошла да инструктира боко тиквата и тогава бяха излязли на протест зад американското посолство някакви чудаци с български байраци. Както обикновено когато америгочките официали идват в България имаше земетресение, и после стана наводнението един язовир заля едно село. И тогава Елтимир беше казал че ако не се бяха събрали онези да се бунтуват Природата щеше да ни накаже жестоко за безропотното приемане на такива личности символи на самото Зло на наша територия. Аз съм съгласен с него че Земята е много чувствителна за баланса на енергиите на повърхноста енергиите които излъчват хората. Съответно Тя се стреми да възстанови баланса но как Тя Земята възстановява баланса - като поунищожи от въплатените на повърхността й зли сили и покрай тях - всичко останало.
Незнам за звездните войни, но Елтимир казваше, че спрямо самолетите с отрови, има Сили които чакат да ги призовем, за да ни помогнат срещу тях. Лошото е че много малко хора изпитват този гняв срещу химическите следи както ние тук. И от там бунта срещу тях е ограничен както мисловния така и уличния бунт. Съответно помощта не пристига и те си пръскат. Най-голямото което можем да направим ние е да информираме и вече да видим какви емоции ще предизвика това знание у околните дали ще спечелим още и още съюзници. |
trak |
Публикувано на: 29.3.2014, 11:11
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 696 Участник # 1 912 Дата на регистрация: 21-June 09 |
Те пръскат над цяла Европа. Не правят разлика изток-запад, север-юг. Трябва да се вземат редовно проби от дъждовна вода, сняг, вода от канавката и да се следи количеството на барий, стронций, алуминии, олово и т н. Да се стравняват стойностите редовно в различните части на България. Масово се пръска навсякъде в Европа, не само в България. Хората са се видяли в ужас, но медиите им заглушват гласа с различни тактики на пускане на информация истина-лъжа, истина- лъжа с усмиващи елементи и т н. В България може частично да се намери някакво решение или действие, да не се пръска, но на момента с това статукво - нищо трайно. Трябва да се търсят други решения за борба с "феномена" извън нормата, или извън очакваното. Има умни хора с познания по химия, физика, технологии, компютърни технологии.. В тях трябва да е надеждата, трябва да впрегнат мозъка. За всяко действие си има противодействие. Не трябва да се чака и отлага.
И в съседна Гърция хората са забелязали: http://enouranois.eu/?page_id=78 , Германия също от Фрайбург до Берлин https://www.facebook.com/marchagainstchemtr...n/photos_stream .Франция, Испания, Ирландия и в мн. др. страни постоянни протести от години,но никакви конкретни резултати. Ето стар отговор на институция (официално некорумпирана), защо няма да се измерват стойности на барий,странций, алуминии http://www.sauberer-himmel.de/wp-content/u...ltbundesamt.jpg . Незнам има ли смисъл да се пишат писма и в България за официални измервания, след като ще отговорят, че няма нужда същите основания по ЕС-линии, конвенции и спогодби. |
Въло |
Публикувано на: 31.3.2014, 22:55
|
Участник Група: Участници Съобщения: 55 Участник # 35 429 Дата на регистрация: 10-March 14 |
Наистина е възможно тези пръскания да спират по някакъв начин космическите енергии.Но едно от основните неща,заради което се използват, е че веществата вътре блокират този център в мозъка,който отговаря за критичното мислене и блокират еволюцията на съзнанието.
|
Страници: (15) « първа ... 8 9 [10] 11 12 ... последна » |