Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (3) 1 2 [3] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

iss |
Публикувано на: 22.8.2011, 15:06
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 ![]() |
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 22.8.2011, 16:01
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 695 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Аз съм на мнение, че ИСС води "спора", изключително добре. И може да продължава в същия дух. Истината е, че на мене страшно много, дори ще употребя термина "адски много" ми писна да се обяснявам за едно и същи неща на едни и същи хора с различни никове или различни хора, които идват тук, и без да се запознаят основно с нещата публикувани във форума и сайта, почват да задават въпроси и да нападат. И аз трябва да обяснявам, отново и отново, нашите позиции, и да хабя излишно енергия, в безполезни препирни. И почвам да ставам вулгарен. А мисля, че нарочно се прави това - да ми хабят енергията за да оставам апатичен и безразличен за дълги периоди от време, щото ми писва. Мога да им кажа само, че аз и тогава работя, нищо, че не го проявявам на външен план, т.е. безсмислени са атаките срещу мен на римско-еврейските кохорти в тоя сайт и където и да е.
Момичето-гаджалка, нищо не разбира от древнобългарската вера, просто налучква и изяснява позициите си в драстичен спор, с твърде много употребена нисша мисловна енергия, т.е. липсва и синтезирала афористична мисъл, а тя се получава само тогава, когато интуицията осветлява ума. Най-много мразим дългите размисли, в които говориш много за да кажеш 2-3 тези или говориш академично, за да прикриеш мисловен недоимък. Аз съм пас. "Спора" ми харесва. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |